Veronika 23v. Kilot karisivat ja voimaharjoittelu innosti liikkumaan

Painoa on tippunut yhteensä 25 kg, enkä stressaa enää painosta. Niin kauan kuin olo on hyvä itsensä kanssa, pystyn antamaan elämässä parastani.

Olen ihminen, joka tarvitsee elämäänsä aina jonkin projektin, jota työstää eteenpäin. Vuoden 2015 lopussa, ensimmäisessä harjoittelussani sairaanhoitajakoulutuksessa heräsin viimein todellisuuteen omasta huonovointisuudestani.

Painoa oli 25 vuoden aikana kertynyt 97 kiloa. Askel painoi hektisessä vuodeosastotyössä ja jokaisen harkkapäivän jälkeen olin aivan loppu. Tein päätöksen tehdä asialle jotain, mutta en tiennyt mitä. Olin 25 vuoden ajan syönyt mitä sattuu ja elänyt ”helppoa” elämää.

En tiennyt kuinka syödä oikein ja millä tehoilla liikkua

Tein päätöksen hakea tukea elämänmuutosprojektille ja hankin itselleni personal trainerin. Kerroin pt:lle rehellisesti kaiken itsestäni ja siitä, että en tiennyt kuinka syödä oikein ja millä tehoilla liikkua oikein.

Olin myös viisi vuotta syönyt verenpainelääkkeitä, joista halusin eroon. Otin siis tavoitteekseni päästä lääkityksestä eroon ja saada apua matkalla terveelliseen elämään.

veronika palkkasi personal trainerin

Voimaharjoittelu vei mukanaan

Personal trainerini kanssa laitoimme ruokavalion ja arkiaktiivisuuden kuntoon. Luovuin rasvaisesta pikaruuasta ja opettelin syömään säännöllisesti ja terveellisesti, 3-4 tunnin välein.

Ruokamäärät olivat niin suuria, että niitä oli alussa vaikea saada alas, mutta vähitellen totuin uuteen ruokavalioon.

Urheilin säännöllisesti säästä välittämättä ja muutaman kuukauden päästä aloin treenata kuntosalilla.

Tällä hetkellä syön ravintosuositusten mukaisesti,  paljon kasviksia ja kaikkea sopivassa suhteessa.

Liikuntakertoja on viikossa viisi. Käyn kolme kertaa kuntosalilla ja lisäksi suoritan kaksi aerobista treeniä. Se voi olla kaikkea sulkapallon pelaamisesta uimiseen ja lenkkeilyyn.

Treenaamme vieläkin Personal Trainerin kanssa sillon tällöin. Olen saanut häneltä niin hyvät eväät, että uskon, että tämä elämäntapa tulee säilymään läpi elämän.

Voimaharjoittelu sekä monipuolinen urheileminen ovat vieneet mukanaan! Voin hyvin ja  en ole valmis vaihtamaan hyvää oloa mihinkään.

Verenpainelääkityskin on lopetettu.

Herkut maistuvat nykyään harvemmin, mutta silloin sitäkin paremmalta. Olen innostunut raakaherkuista, kuten raakasuklaasta ja raakakakuista.

Painoa on tippunut joulukuun 2015 jälkeen 25 kg, enkä stressaa enää painosta, nautin ja voin hyvin myös henkisesti.

Iso Kiitos Kuntokompassilla!

Terveisin, Veronika 23 vuotta.

PS. OTA YHTEYTTÄ! Tavoitteemme on auttaa sinua hallitsemaan ruokailuun liittyviä uusia valintoja sekä sopeutumaan vaadittaviin muutoksiin. Autamme sinua tekemään hyvinvointisi lisäämiseksi tarkoituksenmukaisia päätöksiä ja valintoja.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).