Riikka 29v. Välillä oikein nauratti kun jokaisessa mittauksessa oli tullut niin iso harppaus oikeaan suuntaan !

Olin pudota niin sanotusti tuolilta, kun näin 10 viikon kohdilla tulokset inbodyraportissa. +3kg lisää lihasta ja -2kg samalla rasvaa pois – rasvaprosentti 18% –> 13 %.

Olen tosi huono antamaan mitään pitkiä romaanipalautteita, mutta tässä lyhyesti jotain :)

Olen aina ollut tosi heiveröinen ja hoikka rakenteeltani. Selkein tavoitteeni oli puhtaasti lihasmassan kasvu ja kropan muokkaaminen. Kuten ylle laitoin en olisi uskonu, että 10 viikossa voi saada 3kg lihasta lisää ja samalla vielä rasvasta eroon päästen. Välillä oikein nauratti kun jokaisessa mittauksessa oli tullut niin iso harppaus oikeaan suuntaan. Myös voimatasojen kasvu oli huikeaa ekat kuukaudet. Esimerkiksi suosikkiliikkeekseni muodostuneessa Hip Thrustissa aloitin 40-50kg harjoituspainoilla ja noin 3kk päästä painot olivat jo kaksinkertaistuneet tai vähän ylikin. Tein eilen 4 x 6 toistoa 90-100kg:lla. Aika kivasti 53kg likalle :)

Vauhti toki rauhoittui ensimmäisten 3-4kk hurmoksen jälkeen, mutta koko puolen vuoden jakso oli nousujohteinen voimatasoissa + yleisessä suorituskyvyssä. Nykyiseen kehonkoostumukseen olen varsin tyytyväinen. Toki haluan vielä lisää lihasta ja sitä kohti tässä koko ajan mennään.

Kaiken kaikkiaan mahtava kokemus ja opettavainen matka. Olitte oikeassa siinä, että ne rahat jota tähän projektiin käytin ovat kyllä tulleet korkojen kera takaisin tietotaidon lisääntymisenä sekä edellä mainittujen kuntomuuttujien parantumisena.

Kiitokset vielä Marko ja koko Kompassin poppoo!

-Riikka

nainen lihaskasvu

nainen lihaskasvu

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).