Lars Lundström 69v. Treeni vei miehen mukanaan

Sain useampi vuosi sitten isänpäivänlahjaksi Kuntokompassin Inbody mittauksen ja pari treenikertaa. Vähän skeptisenä menin mittaukseen ja treeniin mutta jäin koukkuun. Kunnon yläpitämisen ja painon pudottamisen tarve on ollut ilmeinen jo vuosia mutta eihän sitä voi ulkopuolinen tehdä – se täytyy tehdä itse. Näin luulin kunnes tajusin, että tiedon ja ohjauksen lisäksi kyse on pohjimmiltaan itsekurin ulkoistamisesta.

personal trainer kokemuksia

Kuntokompassin henkilöstöstä ja omasta valmentajastani Jennistä huokuu osaamisen lisäksi ammattiylpeys ja uskomaton kyky motivoida. Nyt oli kilo enemmän painoja tangossa kuin viimeksi tai nyt meni 15 punnerrusta kun viimeksi meni 12. Se lisää motivaatiota ja halua tai jopa velvollisuutta yrittää.

Sama koskee painonpudotusta. Ei siihen riitä kaloritaulukot ja tietokoneohjelmat. Tarvitaan motivaatio ja näköjään myös kannustusta. Painonpudotus on edistynyt hitaammin kuin oli tavoitteena mutta silti olen saanut kiitosta että suunta on isossa kuvassa kuitenkin oikea. Kehulla ne seilaa isotkin laivat. Ei tämä sen ihmeellisempää ole. Täytyy vain uskaltaa tunnustaa itselleen, että oma itsekuri ei ole riittänyt. Tarvitaan ulkopuolista apua.

On myös ilo huomata kuinka Kuntokompassissa suhtaudutaan samalla antaumuksella niin eläkeikäisen kuin nuoren kunnon parantamiseen tai ylläpitämiseen. Treeni sovitetaan asiakkaan mukaan. Yksilöllisellä ohjauksella on iso merkitys ainakin minulle.

Voin lämpimästi suositella Kuntokompassin personal trainer palveluita. Jos haluat ensin kokeilla niin aloita testauksella ja parin kolmen treenikerran kokeilulla. Varoitus. Siinä voi jäädä koukkuun. Näin kävi ainakin minulle ja hyvä niin.

 

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).