Anna 32v. GS Ryhmävalmennus sopi minulle tosi hyvin

Ehkä kuitenkin yllätti 8 viikon projektin helppous. Jälkikäteen hahmotan kyllä sen että töitäkin on tullut tehtyä, mutta motivoituneena kaikki sujui tosi vaivattomasti. Otin annetut ohjeet vastaan ja noudatin niitä – ei sen monimutkaisempaa.

Ruokavalion helppous oli kyllä iso yllätys. Vaikka tietoa minulla oli ravitsemuksesta, niin käytännön toteutttamisen helppous onnistui melko vaivattomasti. Isoin muutos aikaisempaan ruokailussa oli säännöllisyys ja ruoan laadullinen sisältö. Etenkin kasvisten, marjojen ja vihannesten määrää tuli lisättyä tosi paljon. Rahkaakin menee joka päivä ja minä satun siitä jopa pitämään :) Systemaattisuus ja säänöllisyys on kuitenkin ollut isoin muutos ruokailun kohdalla.

Suosittelisitko GS ryhmää? Kenelle?

Suosittelisin ehdottomasti. Periaatteessa kenelle vaan, mutta kannattaa pohtia omalla kohdalla mikä on sopivin tapa lähteä kohti tämän tyyppistä tavoitetta. Fiksattu aikataulu ja seuranta sekä edistymisen näkeminen olivat minulle niitä ratkaisevia asioita jotka toimivat todella hyvin.


Annalla laski6 viikon aikana rasvaprosentti  32 % –> 25 % ja GS jatkoryhmävalmennuksen aikana päästiin lopulta lukemaan 21%. Yhteensä siis 4 kk aikana -11 % – melko mainio muutos kaiken kaikkiaan.

anna ennen jälkeen

inbodyanna

YLLÄ INBODYRARPOTIT VIIKKO 1 – VIIKKO 6 – VIIKKO 16

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).