Kuntokompassi Kokemuksia Päivi Miinalainen 51v. -Tämä kaikki on hyvinvointia juuri itselle ja siihen kyllä kannattaa investoida

Kuntokompassi kokemuksia Päivi: Sysäys elämäntaparemontille tuli alunperin työterveyslääkärin kehotuksesta. Sillä tiellä ollaan siis ollaan. Oli onnekas sattuma, että päädyin Kuntokompassille.

Katso ylläolevalta videolta Päivin tarina kokonaisuudessaan

Hei,

Olen Päivi Miinalainen, 51-vuotta ja olen täällä Kuntokompassilla fysioterapeuttiohjaaja Elisabethin valmennuksessa. Olen täällä sellaisena liikunnallisen elämäntavan juurruttajana. Olen vielä aika alkutaipaleella tässä omassa prosessissani.

Miksi päätit hankkia itsellesi henkilökohtaisen ohjaajan/ valmentajan?

Yksi syy hakeutua liikuntavalmennuksen pariin tuli ihan työterveyslääkärin kehotuksesta. Terveydellisten haasteideni selättämiseen olisi liikunnallisella ja aktiivisella elämäntavoilla lääkärin mukaan suotuisia vaikutuksia. Yleiset liikuntasuositukset eivät olleet täyttyneet kohdallani moniin vuosiin. Sillä tiellä tässä siis ollaan. Kehotus liikuntatottumusten lisäämiseen tuli viime vuoden marraskuussa.

kokemuksia kuntokompassi päivi miinalainen

On oikeastaan puhdas sattuma, että olen nyt Kuntokompassin asiakas. Googlettelin minne mennä ja tämä oli hyvä, ja oikeastaan aivan erinomainen sattuma, että päädyin Kuntokompassin sivuille ja sieltä yhteydenoton kautta varasin ajan maksuttomaan konsultointitapaamiseen

Kuinka kauan olet siis tällä hetkellä ollut Kuntokompassilla valmennuksessa?

Vuoden 2021 marraskuussa aloitin valmennuksen eli vähän reilu puoli vuotta on nyt takanapäin

Mitä muutoksia valmennus on tuonut tullessaan?

Mun hyvinvointini on lisääntynyt huomattavasti!

Olotila on muuttunut kauttaaltaan energisemmäksi ja myös tietynlainen ajanhallinta ja oma ajankäyttöni on tehostunut.

Tosi paljon myönteisiä vaikutuksia olen tästä valmennuksesta saanut.

kokemuksia kuntokompassi päivi miinalainen

Miten liikuntatottumukset ovat muuttuneet puolessa vuodessa?

Aikaisemmin en harrastanut oikeastaan mitään. Kävin toisinaan kävelyillä, mutta se oli aika satunnaista. Nykyään viikko-ohjelmaani kuuluu sellainen kolme neljä treeniä. Työni on hyvin erityyppistä eli teen istumatyötä, joten minulle räätälöidyillä treeneillä saan siihen hyvää vastapainoa.

Henkilökohtaisesti minulle lihasmassan kasvatus ja parempi lihaskunto on tärkeä tavoite, sillä sitä lihasta tarvitaan kun ikää tulee. Todellinen intohimoni on kuitenkin tanssiminen. Siitä pidän kaikista eniten.

Minulla on kuitenkin vahva tahtotila käydä säännöllisesti salilla.

Salilla käymisen kannalta oli etenkin alussa erityisen tärkeää se, että se tapahtui ohjauksessa.

Näissä salitreeneissä olen rehellisesti sanottuna usein epämukavuusalueella, mutta toisaalta mä oikein nautin siitä.

Kenelle suosittelisit Kuntokompassin valmennusta?

Kyllä minä suosittelen asiakkuutta ja valmennusta ihan kaikille!

Täällä Kuntokompassilla on niin osaava henkilökunta ja täällä yksilöidään aina valmennus niin, että kaikille löytyy siihen omaan elämäntavan juurruttamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen apua ja ohjeistusta. Tiedän sen hyvin omasta kokemuksestani. Tämä kaikki on hyvinvointia juuri itselle ja siihen kyllä kannattaa investoida.

Tämä on ollut ihan äärettömän hyvä juttu!

Mikä on ollut parasta valmennuksessa?

Minulle parasta Elisabethin valmennuksessa on ollut se, että Elisabeth on niin super mahtava ”aktivaattori”. Hänen pursuava energiansa ja mukaansatempaava ja kannustava ote ja se koko tietotaito. Kun nämä kaikki yhdistyy niin se tsemppaa itseänikin yltämään aina parempiin suorituksiin. Siihen tulee samalla mukaan sellainen rentoutus ja vapautuneisuudentunne siihen treenaamiseen.

kokemuksia kuntokompassi päivi miinalainen

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle.

Jotain meni vikaan. Täytithän pakolliset kentät? Yritä myöhemmin uudestaan

Kiitos yhteydenotosta!

Lähetä