Elisabeth Kesti

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja, Personal Trainer, PhysioPilates ohjaaja

Change happens through movement and movement heals” - J. Pilates

Fysioterapeutti Elisabeth Kesti

Fysioterapeutti Elisabeth Kesti työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki

Hei!

Olen alunperin Tampereelta, ja sittemmin Kalifornian, Itä-Suomen ja Portugalin kautta pääkaupunkiseudulle rantautunut fysiovalmentaja.

Minä fysioterapeuttina ja valmentajana

Olen taustaltani fysioterapeutti (AMK) ja koulutettu hieroja – urheiluhieroja. Lisäksi olen koulutettu PhysioPilates ohjaaja (fysioterapeutti taustainen pilates ohjaaja) ja FIHF PhysioTraineri (fysioterapeutti taustainen personal trainer). Elokuussa v. 2022 aloitin työn ohessa opinnot Terveystieteiden opettajankoulutuksen maisteriohjelmassa (fysioterapia).

Nautin työstäni suunnattomasti ja pyrin täydennyskoulutuksilla, sekä aktiivisella alan ammattijulkaisujen seuraamisella tarjoamaan aina ajantasaisimman yksilöllisesti sopivan tiedon asiakkaideni käyttöön.

Omaan taustaa työstä niin julkisen kuin yksityisen puolen fysioterapeuttina yksilö-, ja joukkueurheilun parista sekä ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Muun muassa pilateksen, dynaamisen kehonhuollon eri muotojen ja sisäintervallijuoksu tuntien parissa on tullut lavalta käsin treenattua satojen asiakkaiden kanssa. Ryhmien ohjaus on myös mukavaa vastapainoa yksilöohjauksille, vaikka niistä erityisen paljon pidänkin. Ohjaustyön lisäksi toimin myös kouluttajan tehtävissä tuleville hierojille.

Laaja-alaisen työkokemuksen sekä ulkomailla asumisen myötä haluan nimenomaan perinteisen vastaanotto tyyppisen fysioterapian sijaan toimia valmennus puolelle ja näin päästä yhdistämään moniulotteista tietotaitoutta ja auttamaan juuri Sinua!

Olen itse aikoinaan saanut apua omiin tuki- ja elinvaivoihin fysiovalmennuksista ja kokenut sen aidosti toimivana yhdistelmänä. Tällaista ei kuitenkaan usein ensimmäisenä tarjota ratkaisuksi asiakkaille näin medikalisaation aikakautena, joten on mahtava itse toteuttaa ammatillista intohimoani vaikuttavuuteen perustuvalla tavalla Kuntokompassilla. Ihminen on psykofyysissosiaalinen kokonaisuus ja tahdon valmennuksissa pureutua aina kokonaisvaltaisesti asiakkaideni toiminta- ja suorituskyvyn sekä voimavarojen ja tavoitteiden kannalta merkityksellisiin tekijöihin. Valmennusta siivittää ilo, innostus ja avoin vuorovaikutus.

If you speak English I will ensure that you feel comfortable and we are able to discuss the coaching and your personal goals without a language barrier. Welcome!

Oma liikuntahistoria

Olen ollut erittäin aktiivinen tyyppi siitä lähtien kun opin kävelemään. Olen harrastanut sekä teline- , että joukkuevoimistelua ja Kaliforniassa asuessa innostuin enenevässä määrin kestävyysharjoittelusta. Olen juossut muutaman puolimaratonin, ja viimeisimpänä elämään on tullut BeachVolley, padel sekä tanssilliset lajit eri muodoissaan. Lajissa kuin lajissa pärjäämistä on tukenut ohessa tapahtuva kuntosaliharjoittelu. Arjessa tapahtuvan harjoittelun ohella olen aina ollut erittäin kokeilunhaluinen uusia lajeja tai liikuntaelämyksiä kohtaan. Näistä mm. kilpikonnien kanssa meressä snorklaaminen Sri Lankassa nousee mukavana muistona mieleen. Liikkuminen on minulle itseisarvo, eli liikun / urheilen, koska se on niin koukuttavaa!

Videolla Elisabethin asiakas Andreas kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Koulutus:

👉 Terveystieteiden opettajankoulutuksen maisteriohjelma (fysioterapia), Terveystieteiden maisteri, Jyväskylän yliopisto (aloitus 08/2022 – käynnissä)

👉  Fysioterapeutti, XAMK – Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

👉  Koulutettu hieroja – urheiluhieroja, Suomen Urheiluhierojaopisto

Täydennyskoulutus

👉FIHF – PhysioTrainer (11/2021), Suomen Terveysliikuntainstituutti

👉 PhysioPilates Taso 1 ohjaaja, Suomen Terveysliikuntainstituutti

👉 C1/C2 selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssi osa 1,

SOMTY

👉 Ryhmäliikunnanohjaaja ja laji koulutukset: Pilates, CardioClub,

CrossTraining, FLX, Sats Finland Oy Academy

👉 Vesiliikunta ohjaajakoulutus, Urheiluhallit Töölö

👉 Useita manuaaliterapian ammattilaisille suunnattuja koulutuksia

👉 Liikkujan ravitsemus, Ravitsemus ja erityisruokavaliot, Liikunta ja ravitsemus mielenterveyden edistäjänä, Lihavuuden ennaltaehkäisy ja hoito, Ravitsemus potilastyössä, XAMK – Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Mun hyvinvointini on lisääntynyt huomattavasti! Olotila on muuttunut kauttaaltaan energisemmäksi - Päivi Miinalainen 51v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Päivi: Sysäys elämäntaparemontille tuli alunperin työterveyslääkärin kehotuksesta. S ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Kyllä tämä itsetuntoon on vaikuttanut- Mulla on hyvä olo tästä! - Andreas Stenius 57v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Andreas: Jossain vaiheessa huomasin, että ikä alkoi näkyä ja tuntua. Yhdeksän kuukautta sitten päädyin KuntoKompassille ja henkilökohtaisen valmennuksen avulla olen estänyt tilanteen, että olisin "lössähtänyt" ja vanhan näköinen https://youtu.be/Qz07Bo2lUD8 ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia