Kuntokompassi kokemuksia: Kimmo Halli 42.v -Energiatasot on nykyään ihan sfääreissä

Kuntokompassi kokemuksia Kimmo: Neljän lapsen isänä aloin itse tuossa vähän ennen kuin täytin pyöreitä (40v.), miettimään mitä näiden elintapojen suhteen tekisi

Ensin jäi rööki pois ja jonkun ajan päästä siitä aloin vähän kävelemään ja lenkkeilemään, ylipäätään liikkumaan.

kuntokompassi kokemuksia kimmo

Kevään poikkeusolojen aikana salitreenit siirtyivät jouhevasti ulkoliikuntapaikoille

Aika paljon pidemmän ajan jälkeen ajattelin lisätä viikko-ohjelmaan myös lihaskuntoharjoittelua. Oli alkanut tuntumaan, että keuhkot toimivat jo aika mukavasti lenkkeillessä, mutta jalat eivät oikein pysyneet perässä samassa suhteessa keuhkojen kanssa.

Yllä olevalla videolla Kimmon tarina kokonaisuudessaan

Ja niinhän minä olin alkuun kuin ”peura ajovaloissa” siellä kuntosalilla.

Miksi päätit hankkia itsellesi personal trainerin?

Etenkään niiden vapaiden painojen kanssa en tiennyt ollenkaan kuinka toimia. Se oli sellaista, jota koskaan ei ollut tullut tehtyä

Siinä olikin oikeastaan alkuperäinen syy miksi halusin ottaa personal trainerin avukseni.

Tästä pt-valmennuksesta on ollut paljon muutakin hyötyä kuin vapaiden painojen kanssa harjoittelun oppiminen turvallisesti ja oikein. Myös juoksuharjoitteluun on tullut tosi paljon boostia ja tehokkuutta. Saliharjoittelu on tukenut juoksuharjoittelua tosi hyvin. Etenkin kehossani ilmenneisiin lihasepätasapainoihin ja alaraajojen voimatasojen puolieroihin olen saanut huikeasti apua salitreenin ja erityisesti Katjan ammattitaidon avulla

Lihakset pysyy nykyään keuhkojen mukana. On saanut selvästi lihaksia oikeisiin kohtiin

Liikuntahistoriani ennen tätä elämäntaparemonttia oli oikeastaan täysi nolla. Nappulaliigaa joskus penskana pelannut jonkun aikaa ja muutaman kerran tullut käytyä duunipaikan sählyporukassa. Siinä oikeastaan se.

Onko jotain muita hyötyjä, joita koet saaneesi valmennuksesta?

Energiatasot on jossain ihan sfääreissä.

Jaksaa tehdä asioita paljon paremmin eikä mene ihan niin helposti hermot himassa. Kaiken kaikkiaan ihan huippu fiilis tullut. En olisi voinut kuvitellakaan, että noin iso muutos noinkin nopeasti oli ollut edes mahdollista.

Katjan avustuksella kun pääsi tuonne (David Fitness Clubille) treenamaan niin kyllä siitä sai jo melko nopeasti kiinni. Onkin ihan mahtava juttu, että Kuntokokompassin valmennuspalvelut toimivat myös täällä Vantaalla (Puutarhatie 26 A) . Ihan parin kilometrin päässä kotoani.

Kuntokompassi kokemuksena: Kenelle suosittelisit?

Suosittelen Kuntokompassia ja omaa valmentajaa kaikille, jotka haluavat pitää itsestään huolta. Jos haluaa sellaista järjestelmällistä treenaamista niin en kyllä voisi olla kenellekään suosittelematta!

Parasta on ehdottomasti ollut tuo fysioterapeutti trainerini Katja. Hän on ollut ihan huippu tyyppi! Hän on laatinut hyvät ohjelmat ja ollut todella kannustava, kaiken kaikkiaan on ihan huippu ammattilainen!

Voit tutustua muuten henkilökuntaamme täältä.

kuntokompassi kokemuksia kimmo

Personal Trainer & Fysioterapeutti Katjan kanssa treenit sujuvat niin ulkona, salilla kuin etäyhteydellä. Aina löytyy keinot kuhunkin tilanteeseen

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

 

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).