Kuntokompassi Kokemuksia Kai Haikonen 61v. – Tarvitsin uutta ammattiani varten paremman kunnon!

Kuntokompassi kokemuksia Kai: Entisenä markkinointialan ammattilaisena opiskelin vanhoilla – tai no nuorilla päivilläni erä-ja luonto-oppaaksi. Uutta ammattiani varten koin tarpeelliseksi saada fyysistä kuntoani paremmaksi ja kehoa kevyemmäksi

Katso ylläolevalta videolta Kain tarina kokonaisuudessaan

Terve!

Olen Kai Haikonen, 61-vuotias entinen markkinointialan ihminen. Vanhoilla – tai no nuorilla päivilläni opiskelin itseni erä- ja luonto-oppaaksi.

kokemuksia kuntokompassi kai haikonen

Siinä sitten mietin, että olisi kiva olla hyvässä kunnossa kun tuolla luonnossa liikkuu. Tulin tänne Kuntokompassille hakemaan lisää hyvää kuntoa ja parempaa oloa.

Tässä on valmennuksen aikana tapahtunut huomattavia muutoksia. Silloin kun mä tulin tänne mun paino oli aika lähellä kolminumeroista lukua eli 99 kiloa. Silloin ajattelin, että tässä on nyt kaksi vaihtoehtoa – mennä ylöspäin tai alaspäin.

Mä valitsin painon suhteen alaspäin menon.

Olin jo muutenkin jonkun verran treenaillut, mutta en ollut oikein saanut mitään tuloksia minkään suhteen. Painon kanssa oli vähän sellaista jojo-liikettä koko ajan.

Sitten mä päätin, että kokeilen tällaista personal trainer valmennusta miten se toimisi. Ja se on toiminut tosi hyvin!

Mitä valmennuksen aikana on tapahtunut?

Mulle on tapahtunut se, että paino on laskenut nyt melkein kymmenen kiloa puolen vuoden aikana. En ole mitään erityisiä dieettejä pitänyt vaan olen noudattanut mun personal trainer Päivin ohjeita. Eli olen syönyt fiksusti ja liikkunut sopivalla suhteella.

kokemuksia kuntokompassi kai haikonen

Tässä ei ole tarvinnut kiristellä hampaita eikä niin sanotusti kärsiä vaan on ollut ilo tehdä tätä koko ajan.

Hyvällä sykkeellä ja hyvällä mielellä on hommia tehty. On ollut oikein hienoa!

Ja kyllä kunto on ehdottomasti noussut ja mieliala sen mukana on noussut kanssa. Mulla on paljon virkeämpi mieli ja nykyään myös nukkuu hyvin

Millaisia aktiviteetteja sinulla kuuluu viikko-ohjelmaan?

Mulla on periaatteessa joka päivä aina jotain. Yleensä maanantaina mulla on sellaista aerobista liikuntaa kuten sählyä tai sauvakävelyä.

Sitten tiistaina on ihan perus kävelyä eli kevyttä liikuntaa. Keskiviikkona mulla on sali eli lihaskuntoharjoitus.

Sitten torstaina on taas sellaista ihan kevyttä liikuntaa ja perjantaina sali. Lauantaina teen aerobista liikuntaa kuten sählyä tai vesijuoksua ja sitten sunnuntaina on vuorossa taas kevyttä kävelemistä.

UKK liikuntasuositus

Kuva: Liikkumisen suositus 18-64 vuotiaille, UKK-instituutti

Tällainen rytmitys on sopinut tosi hyvin meikäläiselle. Se on ollut sellaista huoletonta ja aina on ollut helppo lähteä liikkumaan. Ei ole tarvinnut repiä itseään sohvalta tai mistään. Aina on ollut hyvä mieli lähteä.

Kenelle suosittelisit Kuntokompassin henkilökohtaista valmennusta?

Tietysti ikätovereille mä suosittelen tällaista. Hirveän moni varmasti haluaisi tehdä elämäntaparemontin. Minullakin iän myötä alkoi tuohon keskivartaloon uhkaavasti kertyä kaikenlaista…

kokemuksia kuntokompassi kai haikonen

Tämä ei kuitenkaan vaadi kamalasti – tietenkin se vaatii jonkinlaista luonteenlujuutta, mutta mitään hirveitä dieettejä tai kuureja ei tarvi tehdä.

Että kyllä mä suosittelen valmennusta kaikille, ketkä ovat kiinnostuneita omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Eli suosittelen kyllä kaikille!

Täältä Kuntokompassilta saa erittäin hyvät ohjeet siihen miten saat itsellesi hyvän elämän

Mikä on ollut parasta valmennuksessa?

Henkilökunta on ollut aivan loistavaa! Ja sitten mä olen saanut hyvät ohjeet minkä mukaan olen toiminut. Täällä on myös tosi miellyttävä ilmapiiri. Ja ammattitaito on mun mielestä erittäin hyvää täällä. Eli olen kyllä ollut erittäin tyytyväinen

ja tämä ei muuten ole mitään maksettua mainontaa mitä tässä puhun. Tämä tulee ihan luonnostaan – nämä kehut

Mä meinaan jatkaa näitä hyväksi todettuja elämäntapoja tulevaisuudessakin ja voida hyvin!

kokemuksia kuntokompassi kai haikonen

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).