Kuntokompassi Kokemuksia Anniina Savolainen 32v. – Valmennus on tuonut rutkasti oivalluksia ja oppimista pikakuurien sijaan

Tärkeintä on se mitä tekee ja miten voi!

Kuntokompassi kokemuksia Anniina: Valmennuksen avulla olen oivaltanut sen, että tärkein asia ei ole se, että paino putoaa. Se on se asia, joka tulee siinä sivussa.

Katso yllä olevalta videolta Anniinan tarina 

Terve!

Olen Anniina Savolainen, 32-vuotias kahden pienen lapsen äiti ja arkeni on todella hektistä. Voimavarat ovat usein koetuksella jo ihan perusarjen pyörittämisen suhteen. Se on ollut varmasti syy miksei elämänmuutosprosessi aikaisemmin tuntunut onnistuvan. Olin yrittänyt tehdä muutaman vuoden elämänmuutosta itsekseni, mutta yksin se oli todella raskasta.

Halusin lopulta ulkopuolista apua ja tukea tähän muutokseen. Oleellista minulle oli saada ammattitaitoinen ihminen vierelle tukemaan ja kannustamaan.

Kuntokompassi asiakaskokemus, Anniina Savolainen

Mistä löysit Kuntokompassin?

Löysin Kuntokompassin netistä kun etsin millaisia PT-palveluita olisi tarjolla.

Törmäsin myös muutaman kerran Kuntokompassin mainoksiin ja kun näin mahdollisuuden tulla ilmaiseen konsultointitapaamiseen, koin sen itselleni matalan kynnyksen mahdollisuutena tulla tutustumaan palveluihin.

Konsultointitapaaminen Kuntokompassin privaattistudiolla Töölössä vakuutti minut paikasta ja koin henkilökohtaisen valmennuksen palveluprosessin tukevan erityisen hyvin omia tavoitteitani.

Onneksi päädyin Kuntokompassille! Elämänmuutosprosessiin keskittyvä valmennukseni alkoi reilu kahdeksan kuukautta sitten fysioterapeuttitaustaisen ohjaaja Maija Tenhusen kanssa. Tarkoitus on jatkaa yhteistyötä vielä tästäkin eteenpäin.

Mitä kahdeksan kuukauden aikana on tapahtunut?

Tosi paljon on tapahtunut! Kahdeksan kuukauden yhteistyön aikana olen oivaltanut todella paljon tästä prosessista ja saanut itsevarmuuden tekemiseen.

kuntokompassi kokemuksia, anniina savolainen

Mun voimatasot ovat kasvaneet tosi paljon ja lihasta on tullut.

Olen myöskin ymmärtänyt sen, että tärkein asia ei ole se, että paino putoaa. Se on se asia, joka tulee siinä sivussa.

Tärkeintä on se mitä tekee ja miten voi! Tämän asian tiedostaminen on ollut todella huikeaa.

Kenelle suosittelisit henkilökohtaista ohjausta/ valmennusta?

Mielestäni jokainen voisi hyötyä omasta henkilökohtaisesta ohjaajasta/ valmentajasta. Erityisesti kuitenkin suosittelen tätä sellaisille, jotka kipuilevat oman itsensä, oman kroppansa ja muutostarpeen kanssa.

Se on ihan eri asia tehdä muutosta ammattilaisen kanssa kuin, että vaan itse yrittää. Siinä on tosi paljon painolastia pois kun tekee yhdessä ammattilaisen tuella.

kuntokompassi kokemuksia, anniina savolainen

Mikä on ollut valmennuksessa parasta?

Ehdottomasti parasta on ollut mun ja Maijan kemia!

Olen kokenut yhteistyön todella turvalliseksi ja täällä on ollut tosi ihana treenata rauhassa.

Koskaan ei ole tarvinnut jännittää tulla Kuntokompassin studiolle

Kuntokompassi asiakaskokemus

Myös se kannustus mitä aina vaan Maijalta saa, on auttanut todella paljon uskomaan tähän omaan muutosprosessiin. Vaikka välillä itse tuntuisi, ettei mistään tule oikein mitään, niin silti on aina se Maijan usko siellä takana, joka kannustaa jatkamaan eteenpäin.

Asiakaskokemus Kuntokompassi, Anniina Savolainen

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).