Maija Tenhunen

Fysioterapeutti & PhysioTrainer

Kivuton arki ja liikkumisen ilo ovat tavoitteitani kaikkien asiakkaideni kanssa.

Fysioterapeutti Maija Tenhunen

Fysioterapeutti Maija Tenhunen työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki

Moikka!

Olen Fysioterapeutti, PhysioTrainer (fysioterapeuteille suunnattu personal trainer -koulutus) ja lähihoitaja. Kotoisin olen Savosta ja pääkaupunkiseudulla olen ehtinyt asustella jo 2008 vuodesta lähtien.

Työura sosiaali- ja terveysalalla on alkanut 2008 ja kuntosaliohjauksia olen tehnyt 2014 vuodesta lähtien. Laaja ikähaitari asiakkaissani, työikäisistä iäkkäisiin, on antanut minulle taidon huomioida jokainen asiakas kokonaisvaltaisesti yksilönä. Pyrin aina etsimään mahdollisuuksia, emme keskity vain rajoitteisiin!

Aktiivinen ja tutkittuun tietoon perustuva fysioterapia on ehdottomasti ollut se juttu, minkä koen puhuttelevan minua ja jonka avulla haluan auttaa asiakkaitani. Työkokemukseni fysioterapeuttina on syntynyt mm.iäkkäiden ja neurologisten asiakkaiden parissa, erilaisista tuki-ja liikuntaelinongelmista, liikkumisen ja toimintakyvyn kehittämisessä, lihasvoimaharjoittelussa ja ryhmänohjauksissa.

Minulle asiakas on kokonaisuus, joten tärkeänä näen, että myös ravinto, uni ja elämän muut osa-alueet otetaan huomioon yksilöllisen harjoitusohjelman suunnittelussa.

Ennaltaehkäisevä ja toimintakykyä ylläpitävä harjoittelu, kivuton arki ja liikkumisen ilo ovat tavoitteitani kaikkien asiakkaideni kanssa.

Janoan tietoa ja taitoa lisää.  Oman äitiyslomanikin hyödynsin käymällä äitiysliikunnan koulutuksia.

Olenkin erityisen kiinnostunut naisten hyvinvoinnista sekä iän mukana tuomista haasteista ja myös mahdollisuuksista.

Omasta liikuntataustastani:

Itse olen innostunut liikunnasta vasta aikuisiällä. Lapsuus ja nuoruus meni pitkälti ratsastuksen parissa. Noin parikymppisenä kiinnostuin ryhmäliikunnasta ja myös kuntosaliharjoittelusta.

2015 hurahdin kestävyysharjoitteluun ja maraton-koulun kautta liityin triathlonin treeniryhmään. Vuonna 2017 suoritin triathlonin puolimatkan.

Nykyisin arki pyörii pienen tytön ehdoilla ja oma harjoittelu on lähinnä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa ja se riittääkin nyt oikein mainiosti.

Näin ollen koen, että minulla on myös hyvää omaa kokemusta siitä, millaista on harjoitella hyvinkin kurinalaisesti ja progressiivisesti ja sitten taas pitää itsestään huolta kiireisen pikkulapsiarjen pyörteessä. Uinti ja pyöräily ovat jääneet ihan suosikkilajeiksi ja haaveena on, että jonain päivänä voin taas uudestaan lähteä treenaamaan tavoitteellisemmin kohti triathlonkilpailuja.

Minä fysioterapeuttina ja ohjaajana:

Fysioterapeuttina olen lempeän topakka. Tiedän, että tulokset ja tavoitteen saavuttamiset motivoi, joten poppaskonsteihin en usko. Hyvin suunniteltu ja toteutettu harjoittelu tuo tuloksia, mutta ehdottomasti siinä tulee olla paljon huumoria ja leppoisuutta myös mukana. Olen sinua varten ja lupaan tehdä parhaani auttaessani sinua kohti tavoitettasi.

Tavataan studiolla!

Koulutus:

👉Fysioterapeutti(AMK)

👉PhysioTrainer (FIHF)

👉Äitiysliikunnan ohjaamisen peruskoulutus (Äitiysliikunta-akatemia)

👉Äitiysliikunnan ohjaamisen jatkokoulutus (Äitiysliikunta-akatemia)

👉Vatsalihastenerkauman peruskurssi (Äitiysliikunta-akatemia)