Olen tyytyväinen 20 kiloa kevyempänä. Taina 31v.

Palatessani vuonna 2011 kesälomalta töihin sain jälleen kaivaa numeroa isommat työvaatteet päälleni ja itsetunto painui nollaakin alemmaksi.  Otin yhteyttä samana päivänä Kuntokompassiin ja sain vastauksen vielä saman illan aikana. Soitto personal trainer Jannelta Sipposelta tuli heti seuraavana arkipäivänä ja pian istuinkin jo Kuntokompassin lounge tilassa, inbodymittaus kehonkoostumusmittauksen raporttilomake kourassa ja itku kurkussa.

Kolmen lapsen, opiskelun ja työelämän yhdistämisen vuoksi oma hyvinvointi oli ollut tärkeysjärjestyksessä viimeisenä useamman vuoden ajan. Todellisuus omasta kunnosta oli jopa olettamustani huonompi. Pelko mahdollisista elämäntapasairauksista hiipi mieleen nyt oli saavutettu se piste, jossa suunta oli muutettava radikaalisti. Alkukartoitus ja ensihaastattelu oli pitkä ja perusteellinen. Lähtiessäni kotiin olin kuitenkin varma, että nyt tuli tehtyä elämäni paras päätös.

Jannesta tulikin seuraavaksi puoleksi vuodeksi yksi tärkeimmistä hahmoista elämässäni. Kaikki karikot ja kuopat selvisin ammattitaitoisen ja aidosti hengessä mukana olevan valmentajani avulla. Treenit olivat jo itsessään huikeat, mutta ei myöskään löytynyt kysymystä, johon en olisi saanut vastausta treenipäivien ulkopuolellakin. Toisen usko ja tuki omaan tekemiseen toi motivaatiota entistäkin enemmän.

Nykyisin voin olla tyytyväinen -20kg kevyempänä ja aktiivisena liikkujana todeta, että mikään ei ole mahdotonta, kun vaan päättää tehdä muutoksen. Ravitsemustietoudesta sekä treenaamisesta on tullut intohimojani ja omat tavotteet kasvavat kasvamistaan. Tähän lopputulokseen en olisi koskaan päässyt ilman Jannen mielettömän upeaa valmennusta. Suosittelen lämpimästi, monen yllätykseksi trainerit eivät ole pelkästään urheilijoita varten :)

-Taina

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).