Kuntokompassi kokemuksia Heli Haapasalmi 41.v – Salibandy meinasi jäädä kivun vuoksi, mutta sitten löysin Kuntokompassin ja Petrin!

Kuntokompassi Kokemuksia Heli: Kun päätin ottaa yhteyttä Kuntokompassiin lähes neljä vuotta sitten, ensivaikutelma oli todella hyvä. Haastattelussa kartoitettiin tilanteeni ja ehdotettiin Petriä minun fysioterapeutiksi.

Valinta oli täysi kymppi ja sillä tiellä ollaan vieläkin.

Petrillä on vankka tietotaito vammojen kuntoutuksesta ja monipuolisesta fysiikkavalmennuksesta, mikä oli minulle tärkeää.

Asiakassuhde on syventynyt vuosien aikana ja häneen voin luottaa 100%.

Omat tavoitteet treenien suhteen ovat muuttuneet ja eläneet kovasti reilussa kolmessa vuodessa ja Petriltä on saanut aina hyvät ajankohtaiset treeniohjelmat mitkä kehittävät.

Viikottaiset raportit omalle ohjaajalle ovat tärkeitä niin molemmat tietävät missä mennään. Harjoituspäiväkirjaa täyttäessä ja raporttia kirjoittaessa joutuu myös itse miettimään ja analysoimaan omaa toimintaa joka kehittää itsetuntemusta pitkällä tähtäimellä.

Kuntokompassi kokemuksia: Heli Haapasalmi 41.v - Salibandy meinasi jäädä kivun vuoksi, mutta sitten löysin Kuntokompassin ja Petrin!

Kuvassa vasemmalla Heli ja oikealla Kuntokompassin fysioterapeutti Petri Siponen.

 

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).