Kuntokompassi kokemuksia: Liisa Myllynen 75v. – Koronakevät laski kunnon huonoon jamaan. Räätälöidyllä treenillä vahvemmaksi vuosikausiin!

Kuntokompassi kokemuksia Liisa:

Otin Kuntokompassiin yhteyttä elokuun lopulla 2020 huomattuani korona-ajan rajoitusten vähentäneen liikuntatottumuksiani huomattavasti.

 

Kun rajoitukset iskivät keväällä 2020 ryhmäliikuntatunteihin ja minulle tuttu sali vieläpä lopetti kokonaan toimintansa, jäi ohjattu ja samalla säännöllinen liikunta pois arjesteni lähes tyystin.

Syksyllä useamman kuukauden tauko lihaskuntoa kehittävästä harjoittelusta alkoi jo tuntua normaaleissa arkitoiminnoissa. En enää päässytkään kyykystä omilla jalkavoimilla ylös. Vanha selkävaiva oikutteli entistä enemmän ja selkäkivut herättivät kylkeä kääntäessä öisin.

Tämä oli minulle todellinen herätyksen paikka. Jotain oli tehtävä

Olin tottunut olemaan toimelias, enkä voinut jäädä nytkään voivottelemaan tilannetta. Otin yhteyttä Kuntokompassiin ja aloitin syyskuun alusta täällä Kuntokompassilla fysioterapeutti Suvi Lipiäisen kanssa henkilökohtaisen ohjauskokonaisuuden.

Alkuun minä pelkäsin, etten pysty mihinkään kun oli puolen vuoden tauko jumpista ja tunsin olevani sellainen vanha könttyrä. Mutta Suvi osasi sillä tavalla mukavasti aloittaa sellaiselta tasolta, josta pääsin aina mukaan. Hän osasi aina oikealla tavalla kannustaa esimerkiksi painojen kanssa.

Suvi on aina tarkastanut, että asennot ovat oikeat ja että oikeat lihakset ovat käytössä

Kuntokompassi kokemuksia Liisa

Studiolla fysioterapeutti Suvi räätälöi Liisalle myös sopivat kotiharjoitteet

Täällä Kuntokompassilla nämä ohjaajat ovat päteviä. Mulla on hyvä luottamus fysioterapeutteihin.

Miten tilanteesi on edistynyt?

Puolessa vuodessa olen tullut voimakkaammaksi kuin vuosikymmeniin ja useita vuosia valvottanut selkäkipu on poissa. Olen aivan ihmeissäni.

Mulla on sellainen tunne, että mulla on hirveän paljon paremmat lihakset nyt. Suvi sai mut innostuneeksi ja mä tykkään niistä liikkeistä mitä me ollaan tehty. Tämä kokonaisuus on niinkuin räätälöity minun tarpeitteni mukaan, minun tasolle.

Minun ei tarvitse stressata sitä etten pystyisi harjoitteisiin vaan mennään koko ajan minulle sopivalla tasolla

Voin kyllä suositella henkilökohtaista valmennusta tai fysioterapiakokonaisuutta kenelle tahansa

Toivottavasti oma kokemukseni Kuntokompassilla sopii motivaattoriksi kenelle tahansa (etenkin ikääntyneelle), joka empii oman jaksamisensa ja kuntonsa kanssa. Kuten minäkin tajusin, jotain on tehtävä. Ja niin minä tein!

 

Kuntokompassi kokemuksia Liisa

Vasemmalla Liisa keskivartaloharjoitteen parissa, oikealla fysioterapeutti Suvi Lipiäinen

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

 

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).