Kuntokompassi kokemuksia: Hanna 35v. Kovia tuloksia ja roppakaupalla virtaa sekä energiaa

Lue kuinka Hanna 35. aloitti omalla kohdallaan elämäntapamuutoksen. Projekti on vasta alussa, mutta muutos on jo tuntuva monella sektorilla.

Erityisen tyytyväinen olen ollut saavutettuihin terveyshyötyihin (mm. kolestroliarvot ovat laskeneet vauhdilla), paino on pudonnut syksyn aikana (-8,3 kg / 4kk), joka on enemmän kuin uskalsin odottaa.

Lähdin tähän projektiin hieman pelonsekaisin tuntein. Omat fyysiset rajoitteeni / kiputilat, erittäin vaativa/ kiireinen työ ja vaadittava sitoutuminen kokonaisuutena jännitti.

Ihan turhaan.

Olen pysynyt varsin hyvin matkassa mukana, täysin kivuttomana ja hyvillä fiiliksillä. Ja olenvasta alussa!

Oleellisinta tässä onnistuneessa syksyssä oli mielestäni tekemisen ammattimaisuus. Kaikki erilaiset rajoitteeni on huomioitu erittäin hyvin ja minua on kohdeltu yksilönä.

Harjoitukset ovat olleet haastavia, mutta samalla tosi kivoja. Treenien suhteen on ollut joustavuutta myös reagoida ja muuttaa asioita palautumisen ehdoilla.

Ruokailun helppo noudatettavuus oli mahtava juttu. Olen pystynyt syömään täysin normaalia ja monipouolista ruokaa. Ruokavalio on ollut kauttaaltaan joustava ja sitä on mahdollista toteuttaa rennosti.

Tukena on ollut ensiluokkaiset digitaaliset apuvälineet videoineen ja raportointeineen!

Yhteydenpitomme on ollut koko ajan säännöllistä oman fysioterapeuttini kanssa ja yhteisistä aikatauluista on pidetty kiinni.

Plussana myös hyvät ja studion rauhalliset treenipuitteet.

Kauttaaltaan olen kokenut, että minusta pidetään aktiivisesti ja aidosti huolta.

Terveydeksi!

Erityisen tyytyväinen olen ollut saavutettuihin terveyshyötyihin (mm. kolestroliarvot ovat laskeneet vauhdilla), paino on pudonnut syksyn aikana (-8,3 kg / 4kk), joka on enemmän kuin uskalsin odottaa.

Haluaisin nostaa esille myös ymmärryksen heräämisen liittyen päivittäisen arkiaktiisuuden tärkeyteen (nyt painetaan kevyesti keskiarvolla 15 tuhatta askelta / vrk). Lähtötilanne oli jotain ihan muuta…

Vireystila oli koko syksyn ajan erinomainen (en tiennyt että voin olla näin virkeä?) ja treeneihin on ollut tosi motivoivaa mennä, koska aina on ollut kartalla siitä, mitä olen sinne menossa tekemään.

Kunto on noussut kohisten ja tulokset ovat huomattavia aika lyhyessä ajassa.

Lihasvoima on tasapainottunut puolieroiltaan ja ryhti parantunut huomattavasti.

”Positiivisia heijastevaikutuksia on saanut myös koko perheemme”

Itseni lisäksi myös mieheni innostui ottamaan aloittamaan oman projektinsa Kuntokompassilla seurattuaan sivusta omaa toimintaani.

Palvelu on  kokonaisuudessaan mielestäni huippu, riittävän vaativa (mutta lempeä) ja ammattitaitoinen.

Erittäin tärkeänä tekijänä pidän sitä, että hän ohjaajani kouluttautunut ja kokenut ammattilainen.

Tykkään erityisesti siitä, että treenien ohessa jatkuvasti perustellaan, miksi mitäkin asiaa tehdään ja jos ei tehdä, niin mitä siitä seuraa.

Tai mitä toisaalta voi vaihtoehtoisesti tehdä (oma ymmärrys ja tietämys asioista on kasvanut huimasti).

Projekti jatkuu ja tulevaa (uusia tavoitteita) odotellaan innolla!

-Hanna 35v.


Inbodymittaus 8/2017 vs. 12/2017


Aamupaino / Ympärysmitat 8/2017 vs. 12/2017


Kuvat 8/2017 vs. 12/2017

PS. Käynnistä oma muutostarinasi ottamalla meihin rohkeasti yhteyttä.


Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Tutustu monipuoliseen verkkovalmennus tarjontaamme

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).