Mari 26v. Elämäntapamuutos – tuloksia, energiaa ja positiivisuutta

Tämä valmennus on ollut parasta mitä vähään aikaan minun elämässäni on tapahtunut! Olen saanut korvaamattoman määrän apua ja tukea valmentajaltani Annalta.

Aloitin 6 kuukauden valmennuksen lokakuussa 2016 Kuntompassin Anna Henrikssonin kanssa. Anna oli alusta alkaen hyvin vastaanottavainen ja ennen kaikkea aidosti läsnä tapaamisissamme.

Heti alkukartoituksessa oli todella helppo avautua ja jakaa omia ajatuksia omasta kehostani, elämäntilanteestani ja tavoitteista valmennuksen suhteen.

Itselläni ei ollut juuri minkäänlaista liikunta tai kuntosali taustaa ennen valmennukseen lähtöä. Mietin kovasti ennen kuin uskalsin ottaa Kuntokompassiin yhteyttä – Olisiko minusta tähän ja päättyisikö tämäkin mahdollinen valmennus taas epäonnistumiseen?

Lopulta uskalsin laittaa yhteydenoton Kuntokompassin tiimille ja minuun otettiinkin nopeasti yhteyttä.

Tästä alkoi taipaleeni kohti pysyvää elämäntapamuutosta! :)

Lähdin kyseiseen valmennukseen täysin nollasta, joka jännitti aivan kamalasti

Ajatuksissa oli epäonnistumisen pelko sekä se, mitä valmentajani mahtaa tuumata heikosta fyysisestä kunnostani, kehostani ja painostani.

Omat ruokailutottumukseni ja ravitsemus asiat olivat myös täysin hunningolla. Söin hyvin epäsäännöllisesti ja usein päivästä jäi moniakin aterioita välistä.

Heti valmennuksen alkuvaiheessa opettelinkin syömään säännöllisemmin Annan tekemän ruokailumallin ja ohjeiden mukaisesti. Täytin myös ruokapäiväkirjaa, jonka avulla pystyin seuraamaan omia tavoitteitani. Myös treenit tuntuivat Annan kanssa tosi hyviltä!

Anna teki valmennusjaksolla minulle sekä koti- että kuntosaliohjelmat.

Paino on pudonnut tämän valmennuksen myötä n. 5 kg, rasvaa on poltettu sekä hieman lihasmassaa lisätty!

Harjoitteiden avulla olen oppinut entistä enemmän kehostani sekä tietämään mihin oma kroppa pystyy ja mihin taas ei.

Tätä ennen en juuri tiennyt mitään omasta kehostani, sillä en juurikaan ollut kroppaani koskaan totuttanut fyysisiin rasituksiin.

Oma Personal Trainer turvana

Annan tuki oli todella tärkeää koko valmennuksen ajan ja oma itsevarmuus sekä rohkeus kasvoi tuen ja palautteen myötä.

Jo heti valmennuksen alussa Annasta tuli ammattimainen sekä varma olo. Hän selvästi näki puutteeni sekä vahvuuteni ja osasi näihin paneutua ja edistää harjoittelua. Selvästi tiesi mitä tehtäisiin asioiden edistämiseksi!

Olen energisempi ja positiivisempi. Liikunta ei ole enää samanlaista pakkopullaa, vaan todella nautin suorituksistani.

Kun treenit kulkevat hyvin, motivaatio kasvaa ja tuntuu siltä, että haluan mennä kuntosalille parantamaan aiempaa suoritustani :) Myös ruokaileminen on helpottunut ja ruoka maistuu entistä paremmin.

Säännöllinen ruokailurytmi alkaa olemaan jo itsestäänselvyys. Painoa on pudonnut tämän valmennuksen myötä n. 5 kiloa, rasvaa on poltettu sekä hieman lihasmassaa lisätty! Muutosta kropassa on alkanut näkymään ja oma fyysinen sekä psyykkinen vointini on parantunut.

Matka jatkuu edelleen ja fiilis on positiivinen sekä luottavainen

Treenaaminen Kuntokompassilla on ollut mukavaa ja rentoa! Olen saanut paljon oppia ja mahtavat eväät jatkon suhteen. Ihanaa mennä taas kohti seuraavia tavoitteita!

Rauhallisessa studiossa on mukava myös tavata oma traineri. :) Ei tarvitse ”näyteikkunassa” treenata, niin kuin monissa liikuntakeskuksissa nykyään on. Tämä voi tuottaa ahdistusta ja epävarmuutta aloittelijoille.

Kuntokompassilla käy asiakkaita kaikista lähtökohdista ja ketään ei kieroon katsota. Henkilökunta on ollut todella ystävällistä ja asiantuntevaa.

Jokaista asiakasta huomioidaan ja palvellaan loppuun asti.

Mari G 26 v.


Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Tutustu monipuoliseen verkkovalmennus tarjontaamme

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).