Anna Henriksson

Liikuntaneuvoja & Terveystieteiden kandidaatti -opiskelija

Mielekästä painonhallintaa

Hei,

Olen Anna Henriksson, pysyviin elintapamuutoksiin ja terveyttä edistävään painonhallintaan erikoistunut, työtään intohimoisesti tekevä Personal Trainer.

Olen aina ollut luontaisesti kiinnostunut liikunnasta, ravitsemuksesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kouluttautumisen ja alalla työskentelyn aloitin yli 12 vuotta sitten paikkakuntani voimisteluseurassa, jossa olin mukana myös kilpaurheilutoiminnassa. Kuitenkin vasta lukion päätyttyä oivalsin, että tätähän voisi tehdä työkseen. Näin aloin tietoisesti pyrkiä kohti tällä hetkellä tekemääni työtä.

Liikunnanohjauksen perustutkinnon lisäksi olen suorittanut useita yksittäisiä kursseja, kuten joogaopettajan tutkinnon Espanjassa (RYT200). Tällä hetkellä suoritan Terveystieteiden kandidaatin tutkintoa (TtK) liikuntalääketieteessä ja urheiluravitsemuksessa.

VALMENNUSFILOSOFIA

Valmentajana minulle on tärkeää huomioida asiakas psykofyysisenä kokonaisuutena. Painonhallinnassa on tutkitusti tärkeää huomioida ihmisen yksilölliset erot ja hyvinvointiin sekä elämän mielekkyyteen vaikuttavia tekijöitä laajempana kokonaisuutena.

Valmennusotteeni on hyvin ratkaisukeskeinen ja kannustava.

Keskityn optimoimaan tekemistä päämäärättömän suhailun ja kikkailun sijaan. Minulle on tärkeää löytää asiakkaan omaan arkeen sopivia ratkaisuja sekä ymmärtää mikä saa asiakkaan toimimaan tietyttä tavalla ja miten näitä tapoja voidaan muuttaa. Muutosten tekeminen ei aina ole helppoa, mutta sen ei myöskään tarvitse olla tuskien taival.

Jos siis kamppailet painosi kanssa ja haluat muuttaa tapojasi pysyvästi, ota rohkeasti yhteyttä ja varaa paikkasi valmennukseeni.

Erikoisosaaminen

  • Terveyttä edistävä painonhallinta ja painonpudotus
  • Elintapamuutokset ja siihen liittyvä motivaatiotyöskentely
  • Kiinteytyminen, voimaharjoittelu
  • Urheiluravitsemus

Koulutus

  • Liikunnanohjauksen perustutkinto (LPT), Tanhuvaaran Urheiluopisto
  • Terveystieteiden kandidaatti, Ttk -opiskelija liikuntalääketieteessä ja urheiluravitsemuksessa

Media

Onko kuntokuurisi alkanut hiipua alkuinnostuksen jälkeen? Lue 7+1 vinkkiä motivaation säilyttämiseen. Yle Uutiset 2018

Länsi-Savo -konsernin mediat (9 lehteä) 2018, Oikotietä ei ole

”Ravitsemuksen asiantuntijat ampuvat alas mainosten – ja mummojen – ylläpitämiä myyttejä siitä, mitkä vippaskonstit ja ruoka-aineet jouduttavat rasvan sulamista. Vastaus on: eivät mitkään.”

Apu Terveys nro 8, 9/2018 Painonhallintajumppa

 

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Mari 26 v. sanoo

Tämä valmennus on ollut parasta mitä vähään aikaan minun elämässäni on tapahtunut! Olen saanut korvaamattoman määrän apua ja tukea valmentajaltani Annalta. Pitkästä aikaa elämässäni on jokin tavoite ja päämäärä. ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Veronika 22v. sanoo

Herkut maistuvat nykyään harvemmin, mutta silloin sitäkin paremmalta. Olen innostunut raakaherkuista, kuten raakasuklaasta ja raakakakuista. ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Blogi

Mitä on onnistunut painonhallinta?

Voit tiputtaa painoa oikeastaan millä dieetillä tahansa. Kaikille dieeteille on yhteistä ruoka-aineiden rajoittaminen, joka johtaa pienempään ene...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.