Onko tässä 3 MAAILMAN HELPOINTA tapaa laihtua pysyvästi?

kirjoittanut Onko tässä 3 MAAILMAN HELPOINTA tapaa laihtua pysyvästi?

Valmentajiemme tavoitteena – elämäntilanteestasi riippuen – on löytää parhaiten sopivat työkalut elämäntapojen, liikunnan ja ravitsemuksen kokonaisuudesta juuri sinulle. Nämä 3 – toimivaa ja yksinkertaista laihdutuskeinoa löytyvät meidän jokaisen Personal Trainerin työkalupakista. Ne tuottavat asiakkaillemme mahtavia tuloksia vuodesta toiseen.

Kurkataanpa sisään valmentajiemme työkalupakkiin! Tässä siitä hieman maistiasia…

1. Ateriarytmin tasaaminen

 • Mikään ei lihota niin paljoa kuin liian kova nälkä ja selittämättömät syömishimot. Jos tässä on ongelmia, niin ateriarytmiä sinun kannattaa viilata ensimmäisenä. Syömällä tasaisesti – tilaa jää jopa pieniin herkkuhetkiin!

2. Kasviksien lisääminen

 • Syömällä kasviksia hallitset painoasi. Tavoitteena on, että kasviksista tulee luonnollinen osa syömistä. Kasviksien säännöllinen syöminen on järkevää myös terveyden kannalta – ja kaupan päälle saat kivalta näyttävän vyötärön. Kerrassaan mainio diili!

3. Energiapitoisten juomien vähentäminen

 • Energiapitoiset juomat ovat merkittävä painoon vaikuttava tekijä. Ehkä olet jo luopunut sokerimehuista ja suosit light-juomia, mutta entäpä alkoholi?

Ja kuten huomaat – listalta ei löydy ainoastaan herkkujen vähentämistä ja liikunnan lisäämistä. Suurin osa laihduttajista touhuaakin täysin väärien asioiden parissa. Ei ihme, että laihdutus on niin vaikeaa. Eikä ihme, että me tuotamme asiakkaillemme niin mahtavia tuloksia!

Laihduttamisesta ei tarvitse tehdä liian vaikeaa. On vain tiedettävä mikä on olennaista ja mikä ei. Juju on se, että muutoksien on oltava riittävän helppoja toteuttaa, jotta niistä tulee pysyviä. Samalla niiden pitää olla riittävän tehokkaita, koska haluat varmaankin tuloksia nopeasti?

Haluamme auttaa juuri sinua! Ota  yhteyttä, niin ohjaamme sinut oikeaan suuntaan ja käynnistämme muutoksen puolestasi!

Miten voimme taata tuloksia juuri sinulle?

Koska meidän työkaluillamme sekä yksilöllisellä valmennuksella asiakkaamme ovat saaneet loistavia tuloksia – uudelleen ja uudelleen. Esimerkiksi…

”Aiemmin musta tuntui, että oli niin hukassa sen kaiken kanssa, koska ois pitäny muka pistää kaikki uusiksi kerralla. Nyt tässä valmennuksessa ei ole tuntunut siltä. Harmittaa niiden kavereiden puolesta, jotka kerralla yrittää muuttaa kaiken, mutta sitten hoksaavat, että ei sitä elämäänsä voikaan elää niillä ohjeilla. Mulle pienet askeleet on tuonut tasapainon”. 

– Maija 32v. 

Suoraan sanottuna Personal Traineriemme asiakaskansiot täyttyvät vastaavanlaisista onnistumistarinoista. Saamme paljon kiitosviestejä yrityspomoista kotiäiteihin… MIKSI?

Syy on yksinkertainen. Me teemme tuloksia! Tämä voi kuulostaa hullulta, mutta tulokset puhuvat puolestaan – olipa tavoitteesi laihduttaminen, lihasmassan kasvattaminen, pömppövatsan sulattaminen tai arjen voimavarojen kasvattaminen. Ammattitaitoiset valmentajamme työstävät huipputuloksia yhdessä asiakkaidemme kanssa vuodesta toiseen.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

”Kiitos vielä tästä hyvästä infopaketista ja vakuuttavasta tulosyhteenvedosta: kyllä tuo rasvaprosentin putoava trendi on vaan mahtava tosiasia! Täällä valmennettava kiittää ja kumartaa syvään: olet ollut kannustava, innostava ja asiantunteva valmentaja, ja myös epäuskon hetkillä olet pystynyt rauhallisesti takomaan järkeä päähäni. ”

– Sanna

Tässä vielä yksi kommentti…

”Olen todella kiitollinen kaikesta avusta mitä olen saanut, en kadu yhtään että otin Personal Trainerin auttamaan. Aluksi luulin, että Personal Trainerin kanssa treenejä väännetään itkun kanssa ja ravitsemus tulisi olemaan tosi tiukkaa. Tuollaisen kuvan olin  saanut joistain ohjelmista, mutta mun luulot osoittautui ihan vääriksi. Olet juuri sopivan tiukka treenatessa ja puristat viimeisetkin toistot minusta irti.

– Roosa

 Hyötyjä, joita meidän Personal Training – valmennus tarjoaa:

 • tietoa siitä, mitkä ovat oikeasti tärkeitä periaatteita tehokkaassa laihduttamisessa ja kehoa muokkaavassa ruokavaliossa
 • täsmäohjeet harjoittelusta ja treenitavoista, jotka pitävät aineenvaihduntasi ja rasvanpolttosi kovilla kierroksilla
 • uudistat olemuksesi – sinun ei tarvitse enää häpeillä omaa vartaloasi
 • itsevarmuutesi paranee – samalla kun voit pukea päällesi juuri sellaisia vaatteita kuin haluat
 • makeanhimosi vähenee huomattavasti ja opit herkuttelemaan kohtuudella ilman syyllisyyttä
 • Olet virkeämpi päivän aikana – työtehosi säilyy korkealla
 • voit hyvin ja nautit arjestasi, kun jaksat työpäivän jälkeenkin tehdä mieleisiä asioita.
 • lisäät tyytyväisyyttä itseesi ja saat energiaa tehdä enemmän niitä asioita, joista elämässä nautit
 • tunnet olevasi ohjauspuikoissa oman hyvinvointisi suhteen.
 • lopputuloksena terveen, toimivan ja kiinteän kehon sekä taidot sen ylläpitämiseen.

Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • kuinka rakennat ruokavaliosi niin, että se laihduttaa tehokkaasti
 • kuinka löydät ennennäkemättömän syvän ja pysyvän motivaation muutokseen
 • kuinka syömällä olet virkeä päivisin ja parannat yöunesi laatua
 • kuinka treenaat jenkkakahvat vyötäröltäsi
 • kuinka säästyt tulevaisuudessa ruokamorkkiksilta ja painojojoilulta
 • kuinka jaksat panostaa itseesi sekä nauttia täysillä vapaa-ajastasi lähimmäistesi kanssa

Vakuuttunut?

Oletko halukas muutokseen?  OTA YHTEYTTÄ ja aloitamme matkan kohti sinun tavoitettasi – olivatpa ne sitten kapeampi vyötärö, lihaksikkaampi vartalo tai vaikkapa ripaus lisää energiaa ja pirteämpi olo!

Asiantuntevat Personal Trainerimme toivottavat sinut tervetulleeksi!

 

Kirjoittaja

Onko tässä 3 MAAILMAN HELPOINTA tapaa laihtua pysyvästi?

Katso profiili group Created with Sketch.

Artikkelit

Kiinteytys – Lue miten se tehdään tehokkaasti

Kiinteytys. Näin vastaa moni asiakkaamme, kun kysytään mikä asetetaan projektin päätavoitteeksi. Käyn kirjoituksessa läpi ...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Jojolaihduttaminen – kuinka onnistua pysyvästi?

Jojolaihduttaminen. Mistä oikein on kyse? Kaikki tuntuvat tietävän sen, että laihduttaminen on helppoa. Useimmilla haasteek...

Lue artikkeli group Created with Sketch.