Kuntokompassi kokemuksia: Ilkka Vilska 32v. ”Halusin, että terveydestäni vastaa ammattilainen”

Mielestäni on erittäin tärkeää, että varsinkin terveyteen liittyvät asiat perustuvat faktoihin eivätkä mutu-tuntumaan ja näin juuri kuntokompassissa toimitaan.

Otin kuntokompassiin yhteyttä viime keväänä. Olin sitä ennen sairastanut vaaratonta mutta pitkäkestoista nivelssairautta, jonka asioista liikuntamäärät tippuivat nollille. Yritin omatoimisesti sairastelun jälkeen aloittaa taas treenaamista mutta ei siitä oikein tahtonut tulla mitään.

Miksi otin yhteyttä juuri Kuntokompassiin?

Kuntokompassiin olin törmännyt Helsingin Sanomien jutussa, jossa keskusteltiin siitä, että miten helppoa nykypäivänä on jo pelkän ”viikonloppukurssin” jälkeen tarjota personal treiner palveluita.

Kuntokompassista välittyi jo lehtijutussa varsin ammattitaitoinen kuva ja kun netistä etsin lisätietoja niin palautteet olivat sen verran positiivisia, että yhteyttä oli helppo ottaa.

Ohjaajana korkeakoulutettu asiantuntija

Treenit alkoivat Fysioterapeutti Juhan kanssa toukokuussa ja alusta asti olen ollut todella tyytyväinen kokonaisuuteen. Treenaus on ollut monipuolista ja luonnollisesti myös tulokset ovat parantuneet monella osa-alueella.  Liikunnallinen elämäntapa on palannut kuvioihin ja oikeastaan keväästä lähtien olen treenannut 3-5 kertaa viikossa ilman takapakkeja.

Kaikkiin esittämiini kysymyksiin olen saanut aina vastauksen ja Juhan ammattitaito on tehnyt suuren vaikutuksen. Mielestäni on erittäin tärkeää, että varsinkin terveyteen liittyvät asiat perustuvat faktoihin eivätkä mutu-tuntumaan ja näin juuri kuntokompassissa toimitaan.

Voin lämpimästi suositella kuntokompassia kaikille ja sitä olenkin tehnyt. Kaverini on jo liittynyt jäseneksi ja todennäköisesti myös vaimoni liittyy seuraavien kuukausien aikana.

Omaa terveyttä tärkeämpää ei juuri ole olemassa, joten rohkeasti vaan panostamaan omaan itseensä ja ottamaan yhteyttä kuntokompassiin.

Innostunein treeniterveisin, 

Ilkka Vilska, 32 vuotta.

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Tutustu monipuoliseen verkkovalmennus tarjontaamme

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).