Päivi Tuomela

Fysioterapeutti & Personal Trainer

on hienoa nähdä asiakkaan oivaltavan uusia asioita sekä huomata onnistumisen tuoma ilo

Fysioterapeutti Päivi Tuomela työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki.

Moikka!

Olen Savosta kotoisin oleva fysioterapeutti. Olen valmistunut fysioterapeutiksi Saimaan ammattikorkeakoulusta Lappeenrannasta ja asun tällä hetkellä Helsingissä. Olen  toiminut yksilövalmennuksen ja fysioterapia parissa sekä ohjannut ryhmäliikuntaa. Vuositasolla tulee käytyä useampia täydennyskoulutuksia fysioterapiaan, harjoitteluun ja ravitsemukseen liittyen. Jatkuvasti kehittyminen ja itseäni haastaminen ovatkin tärkeitä peruspilareita omassa toiminnassani.

Fysioterapeuttina olen kiinnostunut erityisesti ennaltaehkäisystä. On myös äärettömän palkitsevaa, kun pystyy auttamaan asiakasta erilaisissa tuki-ja liikuntaelinvaivoissa huomaten asiakkaan pystyvän esimerkiksi liikkumaan jälleen kivuttomasti ja siitä nauttien. Minusta on hienoa nähdä asiakkaan oivaltavan uusia asioita sekä huomata liikunnan ja onnistumisten tuoma ilo.

Olen rento ja kannustava, mutta myös vaativa. Pidän tärkeänä sitä, että asiat tehdään laadukkaasti ja harjoittelu on tavoitteiden mukaista. Minulla on kova halu auttaa ihmisiä voimaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Itselleni on tärkeää innostaa ihmisiä terveellisiin elämäntapoihin ja motivoida kohti kunkin yksilöllisiä tavoitteita.

Omana tavoitteenani on liikunnan avulla kehittää suorituskykyäni kokonaisvaltaisesti. Oma treenaamiseni koostuukin muun muassa niin painonnosto- kuin voimaliikkeistä sekä kestävyys- ja liikkuvuusharjoitteista. Nautin myös ulkona liikkumisesta niin pyöräillen, kävellen kuin juosten.

Koulutus

  • Fysioterapeutti AMK
  • Kuntokompassi Personal Trainer

Blogi