personal trainer koulutus

Personal Trainer Koulutus

Personal trainer koulutus tarjoaa sinulle monia erilaisia mahdollisuuksia toimia liikunta- terveys ja urheilusektorilla. Lisäksi parhaimmillaan ja oikein toteutettuna se on tuottavaa liiketoimintaa. Toimiala on kasvanut vauhdilla ja kasvu tuntuu vain jatkuvan. Ala kasvaaseuraavan kymmenen vuoden aikana nopeammin kuin muut toimialat keskimäärin. Kuntokompassin Personal trainer -koulutuksessa korkeakoulutason pohjakoulutus, monipuolinen työkokemus ja kannattava liiketoiminta ovat toiminnan keskiössä.

Kaikki Kuntokompassin Personal trainerit ovat peruskoulutukseltaan Liikuntaneuvojia, Liikunnanohjaajia AMK, Fysioterapeutteja AMK tai Liikuntatieteiden maistereita. Tarkoituksenamme on luoda tuloksellisia valmennuskokonaisuuksia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Moniammattilliseen yhteistyöhön ja erikoisosaamiseen perustuva valmentaminen antaa asiakkaillemme tuoreimpaan tutkimustietoon ja näyttöön pohjautuvan osaamisen.

Kuntokompassin Personal Trainer – koulutus vie toiminta-ajatustamme eteenpäin, joka tarkoittaa sitä, että koulutus on suunniteltu jo valmiille liikunta-alan ammattilaisille. Koulutuksen tavoitteena on kehittää opiskelijan valmiuksia toimia vaativissa valmentajatehtävissä sekä antaa konkreettisia työkaluja Personal Trainerin työssä menestymiseksi. Koulutuksen lähtökohtana on asiakaslähtöinen valmennus ja tavoitteena on sisäistää ja soveltaa tuoreinta tutkimustietoa käytännön valmentamiseen.

Opiskelu toteutetaan Kuntokompassin Personal Training Studiolla, joka tarjoaa toimivat puitteet koulutuskokonaisuuden toteuttamiselle. Koulutus toteutetaan viikonloppu-opiskeluna, johon sisältyy 8 lähiopetuspäivää.  Koulutuksessa korostuu teoriaosaamisen ja käytännön valmentamisen yhdistäminen. Jokaiseen lähiopetuspäivään sisältyy paljon käytännön harjoittelua ja ohjaamista.

Valintaperusteet koulutukseen

Kuntokompassin Personal Trainer tutkinto on liikunta-alan ammattilaisille räätälöity koulutusohjelma. Hakukelpoisuuden koulutukseen antaa soveltuva korkeakoulu – tai opistotason pohjatutkinto (esim. liikunnanohjaaja (amk), Fysioterapeutti (amk) tai liikuntatieteiden maisteri).

Koulutuksen sisältö

Kuntokompassin Personal Trainerin tutkinto:

  • Vahvistaa teoriaosaamistaan ja asiakaslähtöisyyden huomioimista menestyksellisessä Personal Training valmennuksessa
  • Kehittää valmennuksen toimintatapoja ja soveltaa tuoreinta tutkimistietoa käytännön valmentamiseen
  • Opettaa PT avainosaamis-taitojen ja oman toimintaympäristön mukaisen osaamistarpeiden soveltamisen käytännön valmentamiseen
  • Auttaa ymmärtämään jatkuvan oman osaamisen kehittämisen huippuosaamiseksi

Koulutuksen rakenne:

  • Personal Trainerin osaamisvaatimukset ja toimintaympäristö
  • Valmennusoppi 1
  • Valmennusoppi 2
  • Ravitsemus
  • Fysioterapeuttiset erityskysymykset
  • Käytännön valmentaminen ja teoriatiedon soveltaminen käytännön ympäristöihin.

Lisätietoa tulevista koulutuksista:

studio@kuntokompassi.fi

Artikkelit

Multitaskaus, nykypäivän vitsaus!

Raahustat aamulla levottoman ja rikkonaisen yön jäljiltä kohti kahvinkeitintä päässä ainoana ajatuksena - miten ihmeessä jaksan tämän päiv...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Unen merkitys – nukutko tarpeeksi?

Unen merkitys. Tuntuuko välillä, että jaksaminen arjessa on heikkoa, tai motivaatiota mihinkään uuteen ei riitä? Junnaako voima...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).