Marko Kuoppasalmi

Marko Kuoppasalmi kokemuksia

Marko Kuoppasalmi kokemuksia: Alle on koottu Pyöreät Pakarat 2.0 verkkovalmennuksen palautteita ja kokemuksia. Pääset valmennuksen infosivulle tästä ja vastaavasti 3.0 version infosivun löydät täältä.

”Oli juuri sitä mitä lupasi ja vähän enemmän 😊”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Erittäin hyvin toteutettu ja toimiva valmennus kokonaisuus. Selkeät ohjeet liikuntaan ja ruokailuun, sekä paljon aiheeseen liittyvää tietoa. Ehdottomasti paras valmennus Marko, jossa olen ollut. Oma motivaatio pysyi koko valmennuksen ajan korkealla ja halusin ehdottomasti jatkaa heti seuraavaan valmennukseen. Ei voi muuta kuin kehua, jatkakaa samaan malliin😊”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Älyttömän kattava paketti hintaan nähden! Itse pidän siitä, että esim. ruokavalion suhteen pyrkimys opettaa itse suunnittelemaan ja miettimään sen sijaan, että lyödään valmis lappu käteen (ilman, että tarvitsee miettiä mihin perustuu). Treeniohjelma tarpeeksi pitkäjänteinen, jotta tietyissä liikkeissä kerkeää oikeasti kehittyä (vs monet muut nettivalmennukset, joissa liikkeet saattavat vaihtua jopa 2 vk välein) Ja pidin erityisesti myös siitä, että ehdotonta millintarkkaa suoritusta ei vaadittu, vaan päin vastoin muistutellaan siitä, että pitää pystyä myös herkuttelemaan ja syömään muuallakin kuin kotona (ilman, että pitää aina olla rasiassa eväät mukaan pakattuna). Tauot, lomat ja välillä vapaampi toteutus OK. Tämä on mielestäni ehkä, jopa tärkein pointti tässä valmennuksessa, koska tietynlaisen suorittamiseen/ehdottomuuteen oppiminen on todella haitallista, eikä millään tavalla realistista ylläpitää loppuelämää.”​​

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Pisteet selkeydestä, helppoudesta ja tsemppauksesta👍​​​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Upean kattava! ”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Paras verkkovalmennus ehdottomasti millä olen ollut, itse valmennuksesta ei mitään huonoa sanottavaa.​”​

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”No siis sä todellakin olet taikuri, tämä valmennus on tehny mulle ihmeitä. Fyysinen kunto ja jaksaminen on kyllä kasvanu huimasti. Mukava, kun se ohjelma vaihtuu viiden viikon välein! Treenit ei missään tapauksessa ole kivoja tai mukavia, mutta hyviä ne on.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”​​Tämän valmennuksen avulla innostuin jälleen saliharrastuksesta. Selkeä, kannustava ja tarpeeksi yksinkertainen aloittaa. Jatkoin tästä sitten bootylandiin.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Tykkään ohjelmista koska niillä yksinkertaisesti tulee tulosta. Hyvää on myös se, että annetaan vapaus toteuttaa esim. ruokavaliota vähän löysemmin, eikä nillitetä, mutta myöskin tehdään selväksi, että tulosta ei synny ihan samalla tavalla​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Sisältö erittäin laadukas ja kattavat ohjeet, treeniohjelma ja ruokavalio toimii, asiantuntevat ohjeet, valmentajat osaavia ja koulutettuja. ​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Innostava, tsemppaava ja tehokas valmennus jossa sain uutta tietoa ravitsemuksesta. Selkeät ohjevideot liikkeisiin ihan parasta.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Tämän valmennuksen avulla olen saavuttanut paljon. Kroppa on paremman näköinen, mieli on virkeä ja olen saanut uutta tempoa liikkumiseen. Olen erittäin tyytyväinen kuntosaliohjelmiin ja erityisesti jokaisen liikkeen videoon, jotta liikkeet tulee tehtyä oikein. Selkeä viikko-ohjelma on näköjään mun juttu. Kun on viikko-ohjelmarunko, tulee varmemmin liikuttua. Muutoin saattaisin hieman lipsua. Fb – ryhmä tukee kivasti valmennusta. Sieltä löytyy vastaus lähes kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tykkään myös siitä, että sinä Marko vastaat aktiivisesti kysymyksiin, joita siellä esitetään. Kiitos oikein paljon tästä valmennuksesta. Olen enemmän kuin tyytyväinen siitä mitä valmennus on minulle antanut! ”​​

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Ruokavalio oli selkeä ja tarpeeksi yksinkertainen. Vege myös vaikutti hyvältä vaikken itse vege olekkaan.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Paras ohjelma mitä oon nähnyt/kokenut​​. Kiitos!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Tyytyväisyyteni valmennukseen ilmenee jo siitä, että olen ostanut uusia valmennuksia useamman tämän jälkeen teiltä. Koko paketti ja sen hinta-laatu-suhde on loistava.​​​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Tämä oli ensimmäinen lihaskuntoon/kropan kiinteytykseen keskittynyt verkkovalmennus, josta innostuin täysillä ja jonka avulla sain oikeasti selkeitä muutoksia aikaan. 41v ikää ja tämän ohjelman myötä löytyi ihan uusi vaihde kuntoiluun muutenkin kuin juoksuharrastuksen kautta. Kroppa tuntuu ja näyttää paremmalle kuin moneen vuoteen.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Aivan huikean hyvä setti! Toimiva konsepti!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Tietopaketti on todella kattava. Koen saaneeni tästä 10 viikon ohjelmasta oikean suunnan eteenpäin niin ravitsemuksen kuin liikunnankin osalta. Itselläni arki on melko kirjavaa 1.5v ja 3v tyttöjen äitinä, harjoitukset ovat menneet paljon heidän ehdoilla, lenkit ei aina ole välttämättä olleet niin tehokkaita kuin olisi pitänyt ja lihaskuntotreeneissä on välillä ollut haastetta kun tytöt pukkaa mukaan jumppaamaan ja selkään kiipeilemään 😂 siitä huolimatta tuloksia on tullut kivasti ja itsetuntoon tällä projektilla on ollut suuri vaikutus. Olen toipumassa reilu vuosi sitten puhjenneesta masennuksesta ja tämä koko projekti on antanut itselle myös luottamusta tulevaisuuteen ja siihen että asiat kyllä järjestyy. Omaan hyvinvointiin satsaaminen juuri tässä hetkessä on ollut parhaimpia päätöksiä pitkään aikaan 🙏❤️​​

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Sain valmennuksesta kipinän salitreenaamiseen ja nykyään minulla on pt kuntokompassilta.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista valmennusta, ei helppoa löytää samankaltaisia . Kotiohjelmat ovat todellakin kiireisen pelastus , kiitos niistä :) ”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Ohjelma tekee mitä lupaa, tulee voimaa ja senttejä lähtee. En tiennyt aiemmin, että painonpudotus voisi olla helppoa tai että se tapahtuisi ilman että on nälkä. Hienoa todeta itse, että kun syö tasaisesti, ei ole nälkä ja energiaa riittää.​​​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Ruusuja erittäin hyvistä treeniohjelmista ja -ohjeista. Parhaimmat, joita olen toteuttanut.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”En tiedä onko mitään mitä tehdä paremmin”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Paketti toimii kunhan luottaa itse prosessiin. Alkuun tuntui siltä, ettei mitään tapahdu. Pian kuitenkin huomasin nukkuvan paremmin, ruoka-aikaan oli nälkä, ylimääräinen napostelu ja sokeri jäi pois helposti, vaatteet istui kivemmin ja koko keho sekä mieli toimi paremmin. Kiloja ei lähtenyt juuri mitään, mutta se kirjaimellinen painonpudotus ei ollutkaan tavoitteeni. Sen sijaan -10cm keskivartalosta, kertoo kaiken.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Toimiva ohjelma ja plussaa siitä, että kaikentasoiset treenajat otettu huomioon”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Muutamia muita valmennuksia (muiden tahojen) kokeilleena, tämä ehdottomasti kattavin ja moninainen kokonaisuus 👍”​​

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Harjoitusohjelmat ovat olleet tosi kivoja ja selkeitä. Ei ole ollut mukana mitään ”ig tyttöjen muoti liikkeitä ja kikkailuita” mitä tehdessä tulee lähinnä hölömö olo, eikä muuta. Tuli tunne että kyseessä ei ollut mikään tuhansien ihmisten ”tässä ohjelma kouraan pärjää yksin” juttu, vaan ihan oikeasti yhdessä mentiin homma läpi alusta loppuun ja se jos mikä motivoi! ”​

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Tehokas ja selkeä valmennus jopa minulle joka en ole aiemmin tällaista tehnyt​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Oli kyllä hintaansa nähden varsin kattava kokonaisuus​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Kotitreenistä oli saatu tehtyä todella hyvä, monipuolinen ja tehokas. Verkkoympäristössä oli todella paljon materiaalia ja sitä oli helpppo käyttää. Valmennuksessa sai hyvin myös henkilökohtaisia ohjeita sekä ohjeita siitä, miten jatkaa valmennuksen jälkeen.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Olet loistava valmentaja”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Etätuki ja ohjeet todella hyvät. Itse ohjelmaan olen ollut myös erittäin tyytyväinen, sopivan vaihteleva ja tehokas. Asiantuntevaa ja nopeaa palautetta kysyttäessä!​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Treeniohjelmat olivat selkeitä ja tarpeeksi monipuolisia/vaihtelevia. Facebookin etäkanava oli hyvä tuki siinä mielessä, että sieltä pystyi lukemaan myös muiden kokemuksista ja haasteista. Asiakaspalvelu oli aina ystävällistä ja asiallista.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Ruokavalion avulla tajusin syöneeni aiemmin liian vähän eikä paino pudonnut treenistä huolimatta. Tällä valmennuksella sain aineenvaihdunnan käyntiin ja painon laskuun.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Fiksua ruokailua ja treeniä. Erityiskiitos paluu salille kuntosalijaksosta, jolla oli sopivan helppo palata salillle. Liikkeet oli todella hyvät.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Olen fiiliksissä siitä, että on yksityiskohtaista, ammattitaitoista valmennusta etänä! Itse opetan tanssia ja kehonhuoltoa ammatikseni ja tiedän etäopetuksen haasteet. Oon inspiroitunut sisällöistä ja sain paljon oppia, ja myös tuloksia, eli treenit parani, sain voimaa lisää ja jatkan samalla linjalla. Fiilaan siis ihan täysillä sitä mitä teet. Oli myös tosi hyvä siis, että oli olemassa eri vaihtoehdot tehdä ohjelmaa. Upeinta oli minusta se, että koen oikeasti että sinua kiinnostaa tämä homma, ja se intohimo ja asenne on tässä ykkönen. Jatka siis samaa rataa, älä nyt kuitenkaan uuvuta itseäs näihin hommiin, koska hommiahan riittää : )” 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Toimivat ja selkeät ruokavaliot, mahtavat treenit ja paljon informaatiota 👏 Aion ostaa myös toisen valmennuksen ☺️​​​”​

”Hyvä, selkeä ja monipuolinen. Turvallinen”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Hyvä ja selkeä kokonaisuus, ohjelmaa oli helppo seurata! Helppous madaltaa kynnystä aloittaa/tehdä treeni. Ammattimainen opastus, mutta kuitenkin ihmisläheinen, ymmärtäväinen ja realistinen (=jos ei panosta ohjelmaan, ei tule tulosta). Mutta kuitenkin muistutettiin, että tietoa tulee aluksi paljon ja on syytä pureksia sitä omaan tahtiin, aloittaa treeni rauhallisesti, mutta muistaa esim. nostaa painoja tasaiseen tahtiin.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Kaikki vaan toimi ja selkeät ohjeet. Ruokapankki iso + . ”​​

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Ostaessani ohjelman luulin saavani vain saliohjelman ja tietyn ruokavalion. Sainkin niin paljon enemmän! Siitä alkoi täysin uusi vaihe treeneissäni ja kaikessa hyvinvointiin liittyen. Koen oppineeni todella paljon ja tämä toivottavasti kantaa loppu elämän.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Selkeät ja tarkat, ammattimaiset ohjeet niin ruokamäärien, kuin treeniohjelmien suhteen oli iso plussa. Ohjeita oli helppo noudattaa.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Painoa ja senttejä on lähtenyt mukavasti ja olen oppinut syömään niin ettei koko ajan tee mieli herkkuja. Treeneistä on oppinut paljon siitä miten kannattaa treenata.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Lähdin mukaan Kuntokompassin valmennukseen ajatellen, että en kuitenkaan pysty viemään sitä loppuun koska tällaiset tuppaavat jäämään kesken. Lopputulema valmennuksen jälkeen oli kuitenkin, että liikunta jäänyt osaksi elämäntapaani ja pääsin palaamaan juoksuharrastuksen pariin, kun lihastuki on niin hyvässä kunnossa. Opin syömään järkevästi ja monipuolisesti 🙂 Huippuvalmennus monipuolisine ohjeineen ja liikevariaatioineen!”​​

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hyvä ja selkeä kokonaisuus ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen kurssi. Suosittelisin kavereille!​​

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Erittäin osaava valmennusporukka teillä Kuntokompassilla on, luotto teihin kova. ”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Silmiäavaavaa oli keskittyä myös pk-treeneihin tässä valmennuksessa, eli tässä on ollut tosi holistinen ote. Kulutuksen arviointi muunkin kuin painon mukaan superhyvä. Malliruokavaliota oli helppo noudattaa, koska se antoi paljon liikkumavapautta ja oli oikeastaan vaan työkalu makrojen laskentaan. Niin kätevää, etten edes tarvinnut mitään fatsecretiä vaan muutokset pystyi laskemaan melkein päässä. Ja vaikken ehtinyt kiireisessä arjessa toteuttamaan kuin kaksi punttistreeniä, olen todella tyytyväinen tuloksiin. ”Kiinteytymistä” tapahtunut, painoa tippunut yli 4 kg ja senttejä lähtenyt lähes 20cm. En uskonut, että tämä olisi mitenkään voinut olla mahdollista!​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Ruokavalio oli selkeä ja tarpeeksi yksinkertainen. Vege myös vaikutti hyvältä vaikken itse vege olekkaan.​”​

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Vaikka kyseessä on verkkovalmennus niin paneudutte hyvin jokaisen asiakkaan kysymyksiin hyvin.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”En ole koskaan ennen harrastanut systemaattista voimaharjoittelua ja salille lähteminen on ollut ylivoimaisen kynnyksen takana. Olen edelleen – reilun puolen vuoden treenaamisen jälkeenkin – lähes päivittäin hölmistynyt millaisia lihaksia ja lihasmuotoja olen saanut tämän ohjelman avulla kotona kököillä painoilla ja reppuun sullotuilla tavaroilla. Ja miten tämän kaiken olen saanut aikaiseksi mielestäni kohtuu pienellä vaivalla. Olen jopa alkanut harkita oikealle salille menoa, nyt ehkä kehtaisin siellä käydäkin. Palkitsevinta on huomata miten oma kunto on parantunut, voimatasot kasvaneet ja kuinka energiseksi itseni tunnen, jopa ollessani energiavajeessa. Kun työkaverini pohdiskeli minkä verkkovalmennuksen hankkisi, pystyin lämpimästi suosittelemaan Kuntokompassin valmennuksia.”​​

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Parempi valmennus kuin fitfarmilla vastaavat ja tuloksia olen alkanut saamaan vasta näillä kuntokompassin valmennuksilla, vaikka koko elämäni olen yrittänyt käydä salilla.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Selkeät ja tarkat, ammattimaiset ohjeet niin ruokamäärien, kuin treeniohjelmien suhteen oli iso plussa. Ohjeita oli helppo noudattaa.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Harjoitukset ovat toimivia ja kerrankin sain kunnon ohjeet ruokapuoleen, kiitos.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Ruusuja siitä hyvästä, että pakarat ovat saaneet hyvin muotoa tämän pyöreät pakarat treeniohjelman myötä🙏 Polven kierukkavamman vuoksi erilaisten kyykkyjen tekeminen on haasteellista, joten on ollut ilo huomata, että muillakin liikkeillä kuin kyykyillä on mahdollisuus muokata pakaroita!🍑 Ei ole myöskään tarvinnut kysellä tai kyseenalaistaa mitään, koska kaikki ohjeet sekä salitreeniin että ravintoon ovat olleet niin selkeät noudattaa👍🏻​​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Selkeä ja helppo toteuttaa ja noudattaa, 10kg lähti 😊💪🏻”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”​Ammattitaitoinen ja asiantunteva valmennustiimi, selkeat ohjeet ei liikaa kikkakolmosia tai elämää mullistavia vaatimuksia”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Etätuki mahtava juttu. Ja syömispuolen kattava tietopaketti. Selkeät ja hyvät treeniohjelmat. Koko paketti ihan mahtava. Tuloksia tuli!! Ja mikä parasta, uskalsin alkaa syömään kunnolla!!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Hyvä valmennus, palautumisen merkitys oivaltui itselle tässä paremmin kuin aiemmin. Treenimäärä vaikutti ensin vähältä, mutta kehitystä kuitenkin tapahtui.​​​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Kysymyksiin saa vastauksia ja etätuki toimii oikeasti​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Treeniohjelma oli viimeisen päälle tehty hyvin ja siitä paistoi selkeästi valmennusohjelman tekijän intohimoinen suhde valmennettavien tuloksellisuuteen.​​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Kaikki oli erittäin selkeää alusta loppuun! Ei mitään moitittavaa. Fiksusti koostetut ohjeet ja selkeä verkkoympäristö.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Ravinto-ohjeistus selkeä ja henkilökohtaiseen kulutukseen perustuva. Monissa muissa valmennuksissa syödään yhtä paljon koosta riippumatta.​​”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Materiaalia paljon, ihan loistavaa. Hyvin löytyi vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja loput tietty etätuesta​”​

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

P.S Sinua saattaa kiinnostaa seuraava blogiteksti 👉 Näin treenaat pyöreät pakarat – 5 toimivaa vinkkiä

P.P.S Lue lisää Marko Kuoppasalmi kokemuksia täältä.

Artikkelit

Häiriintynyt syömiskäyttäytyminen – tunnusmerkit ja vaikutukset

Syöminen ja ruoka ovat iso osa elämää. Ne ovat myös ihmisen perustarpeita, joiden myötä keho tuottaa ravintoain...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Multitaskaus, nykypäivän vitsaus!

Raahustat aamulla levottoman ja rikkonaisen yön jäljiltä kohti kahvinkeitintä päässä ainoana ajatuksena - miten ihmeessä jaksan tämän päiv...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).