kuntokompassi kokemuksia

Kuntokompassi kokemuksia asiakkailtamme

Kuntokompassi kokemuksia

Kuntokompassi kokemuksia. Keräämme säännöllisesti ja aktiivisesti jokaiselta asiakkaaltamme palautetta ja olemme koonneet alle näitä autenttisena. Annetaan siis asiakkaidemme kertoa miten he ovat kokeneet Kuntokompassin palvelut omalla kohdallaan.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mielestäni olette onnistuu hienosti. Ohjauksen alkumetrit ovat menneet hyvin ja olen päässyt nyt toteuttamaan tehtyä ohjelmaa suht’ koht’ hyvin.
Vielä on tekniikassa tekemistä, mutta siihen pitääkin keskittyä myös tulevaisuudessa, jotta tekeminen olisi jatkossakin laadukasta. Erityiskiitos ohjaajalleni, joka jaksaa kerta toisensa jälkeen katsoa tekemiseni perään ja opastaa ei-niin-taipuisaa miestä tässä hankkeessa.

-Matti Jokelainen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Valmennus on ollut kannustavaa ja sitä on hyvin joustavasti muutettu tarpeen mukaan esim kun selkä oli kipeä haettiin siihen apuja ja ohjelmaa muokattiin niin että vaivat voitaisiin jatkossa estää.

-Hanna Luomajoki

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Parasta palvelussa on fysioterapeutti/ personal trainer Riina Pitkäsen aurinkoinen ja tsemppaava asenne ja loistava asiantuntemus. Kuntokompassin treenistudion rauhallisuus on kokemuksena mahtava.

-Minna Männikkö

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Useamman personal trainerin kanssa olen tehnyt erilaisia ohjelmia ja kokeiluja, mutta Markon kanssa tuli ensi tapaamisesta asti tunne että on osaavissa käsissä. Treeni on mennyt aivan eri tasolle ja ruokavalion kanssa sain todella paljon apuja – tuloksia alkoi tulemaan hyvin nopeasti. Lisäksi Marko on helposti saavutettavissa, vastaa viesteihin poikkeuksetta nopeasti ja on kiinnostunut tietämään miten treeni/ruokavalio kulkee viikottain.

Kuntokompassin puitteet on siistit ja hyvällä sijainnilla, salille mentäessä kaikki ovat olleet todella mukavia ja ystävällisiä. Lisäksi treenit voidaan myös sijoittaa Vantaalle, mikäli Helsinkiin pääsy on vaikeaa. Olen kaikin puolin tyytyväinen ja kokemukseni ovat positiiviset Kuntokompassista.

-Erica Kaarlas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mikko on aivan huipputyyppi! Parasta Mikossa on se, et hän ymmärtää hyvinvointia kokonaisvaltaisesti (fyysinen, psyykkinen, ruoka, uni jne) ja että hän keskittyy juuri siihen sen sijaan että hakisi nopeita tuloksia pikadieeteillä. Mikosta on tullut mulle tärkeä tuki hyvinvoinnissa ja viimeisen vuoden aikana ollut monia sellaisia hetkiä jolloin treenit Mikon kanssa ovat auttaneet mua jaksamisessa kun työpaikalla on ollut vaikeita jaksoja. Mikko on iloinen, rauhallinen ja taitava tsemppari joka saa mut aina hyvälle tuulelle treenissä. Lähden aina treeneistä hyväntuulisena ja energisenä! Se motivoi myös treenaamaan kun olen yksin.

-Jaana Mäkeläinen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Harjoitustilat ovat tosi kivat, ja on hienoa, että omalta PT:ltä löytyy joustavasti aikoja, mikä mahdollistaa prosessin tasaisen etenemisen. Saamani ohjeet ja tuki ovat jo muuttaneet elämäni suuntaa, innolla odotan sitä, miltä kaikki näyttää tämän projektin maaliviivalla, matka toki jatkuu siitä.

-Tiina Laitinen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kokonaisuutena valmennus on lähtenyt hyvin käyntiin. Työstressi ja työn aiheuttama kiireellisyys, painonpudotus, lihasten ylläpito ja nivelistä aiheutuneet haittatekijät on kaikki huomioitu mielestäni erinomaisesti ohjelmassa ja valmentajan opastuksissa.

Ehkä yksi tärkeimmistä asioista on se, että valmentaja on osannut ”hillitä” sopivasti prosessia, ettei sitä ole lähdetty tekemään liian ”tehokkaan nopeasti.” Haluan korostaa tätä, sillä vaikka oma mieli tekisi mieli toimia näin, ei se olisi ideaalista työn aiheuttaman hektisyyden takia.

Alkukartoitusessa haastatelija kertoi tulevasta valmennusprosessista, miten se käytännöstä tulisi suunnilleen edistymään. Vasta pari kuukautta on kulunut, mutta asiat ovat sujuneet samalla tavalla kuin ”luvattukin”. Olen siis hyvin luottavaisin mielin liikkellä ja erittäin tyytyväinen omaan valmentajaan!

-Arleena Mäkipää

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Parasta palvelussa on ehdottomasti henkilökohtainen valmennus juuri minun tilanteeseeni sopivalla tavalla

-Eero Somerjoki

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tilat ovat rauhalliset ja siistit ja sinne on mukava tulla. Treenihetkiä odottaa aina innolla. Viikottainen yhteydenpito on tärkeää niin saa kerrottua aina ajantasaiset kuulumiset ja treenit suunnitellaan sen mukaan taas viikoksi eteenpäin. Treeniohjelmia myös päivitetään ja muokataan tarpeen tullen eikä tehdä sellaista mikä ei toimi asiakkaalle. Online.kuntokompassi.fi – verkkoympäristö on selkeä ja sitä on helppo käyttää kommunikointiin valmentajan kanssa ja harjoituspäiväkirjan täyttö on siellä kätevää. Harjoitusohjelmat on myös tallessa ja helposti saatavilla sieltä.

-Heli Kapanen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä treeniä etkä jää junnaamaan vanhoihin ohjelmiin. Täällä treenataan tosissaan, mutta ei vakavasti. Ja aina saa apua. Minulla etenkin ruokailujen suhteen kestänyt keskimääräistä pidempää oivaltaa uudet ruokailumallit. Kuntokompassin avulla saat oikean suunnan!

-Mikeal Lindgren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kymmenen vuotta kerran viikossa on ylläpitänyt ja kehittänyt vanhan lihaskuntoa ja myös piristänyt mieltä.

Tapa, jolla Jenni opastaa, ohjaa ja motivoi, on vertaansa vailla – saa tulemaan yhä uudestaan. Janne, Marko ja Jenni ovat myös onnistuneet kasvattamaan toimintaansa hallitusti niin, että alkuperäinen palveluhenki on säilynyt – huokuu myös kaikista uusista treinereistä. Hatunnoston arvoinen suoritus. 

-Lars Lundström / Kuntokompassi kokemuksia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mulla on nyt takana noin puoli vuotta Kirsin ohjauksessa. En voi muuta kuin suositella Kuntokompassia ja Kirsiö; minä saavutin kaikki tavoitteeni hänen ammattitaitoisessa ohjauksessaan. Lisäksi sain paljon eväitä matkaan myös pitkäntähtäimen tavoitteeseeni. Lämmin kiitos.

-Maikki Wahlroos

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ihan huippu paikka, ensimmäinen tavoite saavutettu ja elämäntapa muuttunut kokonaan <3 kiitos tästä kuuluu Markolle.

Ihan huippu tsemppari ja todella ammattitaitoinen valmentaja.

Suosittelen lämpimästi kaikille kuntokompassin palveluita. Kroppa näyttää ja tuntuu hyvältä :)

-Tea Ståhl Wahlsten

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ihana paikka. Olin täysin kokematon salitreenaaja ja uskaltauduin Kuntokompassille. Siellä opin ”kädestä pitäen” kuinka tärkeää on tehdä liikkeet oikein ja panostaa laatuun eikä vain määrään liikunnan suhteen. Paino putosi ja lihasmassa kasvoi. Peilikuva muuttui myös huimasti . Olen kyllä kaikille tutuille jaksanut kehua paikkaa.

-Anne Pesonen / Kuntokompassi kokemuksia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitkä rupeama jo Petrin ohjauksessa, polviongelmaisena saan asiantuntevaa ja motivoivaa ohjausta ja opastusta. Polvi ja Pirjo kiittää.

-Pirjo Vesala

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Useamman vuoden kokemuksella voin suositella lämpimästi.
Valmennus ammattitaitoista ja yksilöllistä. Valmentajilla vankka kokemus- ja koulutuspohja. Oma siisti ja laadukas yksityissali Helsingin keskustassa.

Helposti 5 tähteä!

-Tiina Kujamäki

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Huippupaikka, loistava lokaatio ja ennen kaikkea osaava, miellyttävä ja joustava ammattitaitoinen henkilökunta. Voin varauksetta suositella kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille riippumatta kuntotasostaan Kuntokompassia.

-Matti Heusala – Tuotantoyhtiö Matheus Oy

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tehokasta henkilökohtaista ohjausta kivassa ilmapiirissä!

-Eira Palin-Lehtinen / Kuntokompassi kokemuksia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aloitin Markon valmennuksessa treenaamisen nelisen kuukautta sitten ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Kaikesta tekemisestä huokuu vahva asiantuntemus ja olen voinut täysin luottaa siihen, että teen oikeita asioita ja itse on voinut vaan keskittyä tekemään niin kuin käsketään. Oma tavoitteeni oli saada lisää nopeutta ja voimaa futiskentille, ja treeniohjelmassa on koko ajan huomioitu lajinomaisuus ja se millainen fysiikkatreeni lajitreenien oheen sopii riittävä palautuminen huomioon ottaen.

Valmennus on toiminut niin, että pääasiassa treenaan omatoimisesti ja Markon kanssa tavataan välillä tsekkaamassa tekniikkaa, päivitettyä ohjelmaa ja uusia liikkeitä. Tapaamisten välillä viesteillä saa aina ohjeita ja neuvoja mieltä askarruttaviin asioihin. Omatoimitreenaamisen tukena on verkkopalvelu, jossa kaikille liikkeille on selkeät Kuntokompassin omat suomenkieliset ohjevideot ja sieltä on helppo varmistaa liikkeiden tekniikkaa.

Fyysisten ominaisuuksien lisäksi toiveissa oli myös löytää useamman vuoden salitauon jälkeen intoa futiksen oheisharjoitteluun salilla, ja sitä todellakin on tullut. Treeniohjelmassa on ollut sopivasti tuttua ja uutta sekä helppoa ja vähän haastavampaa. Markolta on aina löytynyt korvaava vaihtoehto tai pieniä muunnoksia kaikille liikkeille jos niissä tulee haasteita, ei etene tai alkaa vaikka vähän kyllästyttämään.

Markon valmennukseen päädyin verkkovalmennuksen kautta. Vaihtoehtoja googletellessani löysin ensin Kuntokompassin Fysiikkaharjoittelu jalkapallossa -verkkokurssin, joka vaikutti erinomaiselta mutta hieman turhan vaativalta kaltaiselleni aikuisharrastajalle joka ei hetkeen ollut käynyt salilla, joten otin yhteyttä Markoon ja päädyin yksilövalmennukseen.

-Henna Jousimäki / Kuntokompassi kokemuksia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Loistava ja ammattitaitoinen porukka, siisti ja hyvin varustettu paikka, hyvä sijainti, fokus oikeissa asioissa eli kaikki mitä kiireinen treenaaja tarvitsee.

-Jussi Huttunen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hyvä ja ammattitaitoinen palvelu, loistavat valmentajat ja hauska ilmapiiri.

– Jukka Sundquist

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ammattitaitoinen henkilökunta! Tästäkin sohvaperunasta tehtiin muutamassa kuukaudessa aktiivinen liikkuja. Vaikka elopaino laskee niin raudat tangossa vaan kasvaa!

-Jukka Ihalainen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Huippu valmennus, jota suosittelen varauksetta! Viihtyisät tilat, ystävällinen ja ennen kaikkea asiantunteva henkilökunta. Tuloksia tulee varmasti, jos on itse valmis sitoutumaan ja noudattamaan annettuja ohjeita.

-Henna Heusala

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aina tullessani etuajassa tapaamiseen Kuntokompassille useampi valmentaja on käynyt erikseen huolehtimassa ketä odottelen ja että kaikki on ok. Ilmapiiri on todella lämmin ja ystävällinen ja henkilökunta on täynnä korkean tason ammattilaisia. Suosittelen!

-Minja Flinckman

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Erittäin ammattitaitoista ja mukavaa porukkaa :)

-Tuula Kuittinen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka kaipaavat ammattimaista ohjausta ja tukea omaan kuntoiluunsa, niin aloittelijoille kuin edistyneille kuntoilijoille!

-Satu Salonen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kävin Gorgeous Glutes verkkovalmennuksen ja pidin erittäin paljon valmennuksen sivustosta sekä ohjelmista.

Ne olivat todella informatiivista ja opin myös paljon itsestäni.

Suosittelen valmennuksia kaikille.

Ei ole pakko kontrolloida ja unohtaa ns oikeaa elämää valmennuksen aikana.

Itse etenin rennosti ja pyrin juuri vähentämään ruoan kontrollointia ja tuloksia kuitenkin tuli yllättävänkin paljon.

Tämä osoittaa sen että valmennuksen opit olivat jääneet päähän ja olen soveltanut niitä käytännössä :) plussana oli pt Markon Facebook yhteydenpito jossa pystyi saamaan personoituja ohjeita.

-Anna-Maria

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Verkkovalmennuksissa laadukkaat ohjelmat ja ruokavaliomallit, selkeät materiaalit, (oikeasti) toimiva etätuki. Tosi kattava liiketekniikkapankki, josta helppo tarkistaa oikeat suoritustekniikat. Ohjelmissa kivasti vähän erikoisempiakin liikkeitä, eikä vain aina niitä perinteisiä samoja.

Testattu myös livetapaaminen Markon kanssa, paljon sai lisätietoa ja ymmärrystä oikeisiin liiketekniikoihin.

-Sari

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus. Erinomainen ja kehittävä verkkovalmennus setti, jonka olen käynyt kokonaisuudessaan läpi. Mukana hyvät ohjeet oikeaoppiseen ravitsemukseen, ja paljon muuta. Näillä pärjää! Kuntokompassilla löytyy paljon kaikkea muutakin, mitä kannattaa hankkia. Hinta-laatu -suhde on erinomainen

-Jussi Mänttäri

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Poikkeuksellisen laadukkaita ja selvästi kokeneen asiantuntijan laatimia verkkovalmennuksia. Teoriaa ja lisäsisältöä tarjolla runsaasti treenien tueksi: Opettavaista ja kiinnostavaa settiä muillekin, kuin vasta-alkajille. Hinta-laatusuhde erittäin hyvä.

-Heidi Vaarala

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Olen vetänyt jo useamman Kuntokompassin verkkovalmennuksen läpi erinomaisilla tuloksilla. Rasvaa on palanut ja lihakset kasvaneet :) Tällä hetkellä on menossa Gorgeous Glutes -valmennus ja tätä ennen olen vetänyt läpi mm. Kuntosaliharjoittelun vuosivalmennuksen, Timmin taistelijan, Kesäkuntoon kahdessa kuukaudessa jne… Hinta ja laatu todellakin kohtaavat näissä valmennuksissa ja etätukea saa nopeasti aina kun sitä tarvitsee!

-Johanna Parviainen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Useampi verkkovalmennus takana, joissa erittäin laadukkaat ohjelmat, runsaasti aiheeseen liittyvää materiaalia, sekä kokonaisuutta tukeva ruokapuoli. Nopeasti reagoivasta etätuesta apuja asiaan kun asiaan. Marko on todellakin alansa huippuosaaja, joka aidosti välittää ja haluaa auttaa jokaista onnistumaan. Verkkovalmennuksissa sain todella hyvin tuloksia aikaan. Opin treenaamaan ja syömään oikein ja ymmärtämään miten tärkeä asia lepo on kehityksen kannalta. Nälkä kasvaa syödessä ja nyt olen reilu vuoden ollut live PT- valmennuksessa ja tätä kautta räätälöity ohjelmat omien tavoitteiden mukaan. Suosittelen Markoa kaikille jotka oikeasti haluavat pysyviä muutoksia niin, että ei tarvitse joka kesän ja joulun jälkeen aloittaa diettejä vaan voi nauttia energisestä ja sporttisesta kropasta ympäri vuoden:) Hinta-laatusuhde hyvä.?

-Pauliina Salonoja / Kuntokompassi kokemuksia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Useampi verkkovalmennuspaketti takana ja aina yhtä laadukkaat ohjelmat, materiaalit ja etätuki. Ruokapuoli valmennuksissa myös selkeä ja etätuen avulla helposti itselle sopivaksi muokattava.

Luotinpa Markon osaamiseen jopa niin paljon että matkustin 700km tapaamaan häntä livenä tekniikkaopastuksen merkeissä. Asiantuntemusta ja ”luottoa” lisää minusta PT-fysioterapeutti yhdistelmä.

Viimeisimpään valmennukseen hyppäsin aika piakkoin synnytyksen jälkeen ja ohjelmien muokkaukseen sain erittäin hyvät ohjeistukset sekä Markolta että toiselta kuntokompassin kollegalta. Etätuki toimii siis loistavasti yksilöä huomioiden vaikka kyse onkin verkkovalmennuksesta.

-Sari Koivisto

P.S Kurkkaa lisää kokemuksia täältä.

Artikkelit

Häiriintynyt syömiskäyttäytyminen – tunnusmerkit ja vaikutukset

Syöminen ja ruoka ovat iso osa elämää. Ne ovat myös ihmisen perustarpeita, joiden myötä keho tuottaa ravintoain...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Multitaskaus, nykypäivän vitsaus!

Raahustat aamulla levottoman ja rikkonaisen yön jäljiltä kohti kahvinkeitintä päässä ainoana ajatuksena - miten ihmeessä jaksan tämän päiv...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).