kuntokompassi personal training studio

Personal Trainer tiimi yritysjohtajille 100 % privaatilla studiolla, Helsingissä Töölössä

Personal Training palvelukokonaisuus, joka on räätälöity vaativaa työtä tekevien YRITYSJOHTAJIEN yksilöllisiin tarpeisiin.

badge Created with Sketch.

Palvelukokonaisuus, joka on räätälöity vaativaa työtä tekevien YRITYSJOHTAJIEN yksilöllisiin tarpeisiin.

Sijoittamalla omaan terveyteesi ja suorituskykyyn jatkat yritysmaailman dominointia myös tulevaisuudessa.

Korkeakoulutetun asiantuntijan käsissä tulet saavuttamaan tavoitteesi turvallisesti ja tehokkaasti. Vain olennaiseen keskittyen, ilman hifistelyä.


Moikka,

Kun tehtävänäsi on johtaa omaa yritystäsi systemaattisesti ympäri vuoden sinun olla henkisesti ja fyysisesti kunnossa, eikö vain?

Tiedän tämän itsekin varsin hyvin.

Personal Trainerin ja Fysioterapeutin töiden lisäksi toimin Kuntokompassin toimitusjohtajana.

Olemme kasvaneet yrityksenä systemaattisesti viime vuodet ja tuo kasvu synnyttää aina lisää liikkuvia osia.

Ja stressiä.

Omasta henkisestä ja fyysisestä jaksamisesta on yksinkertaisesti pidettävä huolta.

Muuten ei jaksa, vaan palaa loppuun.

Ja tämä on tietysti huono asia niin yrityksen johtamisen kuin henkilökohtaisen elämänkin näkökulmasta.

Olemme tarjonneet jo vuosia Kuntokompassilla suoraan yritysjohtajille ja heidän tarpeisiinsa räätälöityä palvelukokonaisuutta.

Yritysjohtaja -asiakkaanamme tulet saamaan koko asiantuntijatiimimme kattavan harjoittelu- ja ravitsemuspuolen osaamisen sekä työkalut käyttöösi.

Pääset hyödyntämään myös laajaa asiantuntijaverkostoamme, johon kuuluu lääkäreitä, ravitsemusterapeutteja ja psyykkisen puolen erikoisosaajia.

Tavoitteenamme on huolehtia 100 % yksilöllisesti kaikista tarpeistasi ja viedä sinut määrittämääsi tavoitteeseen.

Tämä tapahtuu aina näyttöön pohjaavilla menetelmillä ja korkeakouolutetun asiantuntijan (fysioterapeutti AMK, liikuntatieteen maisteri, elintarviketieteen maisteri, liikunnanohjaaja AMK) johdolla.

Ystävällisin Terveisin,

Marko Kuoppasalmi

✅ Kuntokompassi

✅ Toimistusjohtaja

✅ Vastuuvalmentaja ja fysioterapeutti

marko.kuoppasalmi@kuntokompassi.fi

✅ 045 270 88 99

Varaa aika ensikonsultaatioon

Varaa tästä aika ilmaiseen konsultaatiotapaamiseen, jossa kartoitamme tilanteesi ja kerromme kuinka tulemme auttamaan sinua pysymään myös jatkossa yritysmaailman huipulla.

Olemme tehneet Kuntokompassilla yhteistyötä esimerkiksi seuraavien yritysten kanssa


Asiakaskokemuksia

Mitä asiakkaamme sanovat meistä. Lue täältä.

Media-alan yrittäjän Matti Heusalan kokemuksia Kuntokompassista

 

Mitä tulet saamaan asiakkaanamme?

Tässä on konseptimme ja reseptimme, jolla valmennamme tälläkin hetkellä lukuisia menestyviä yritysjohtajia parempaan kuntoon, energisemmäksi ja sietämään paremmin työstä tulevaa stressiä.

1. Korkeakoulutetun ja kokeneen henkilökohtaisen valmentajan tai fysioterapeutin

 Kun olet kiireinen oman yrityksesi johtamisessa, on fiksua ulkoistaa tietyt asiat asiantuntijalle. Tulet saamaan oman henkilökohtaisen johtamaan terveyttäsi, jaksamistasi ja suorituskykyäsi. Talostamme ei löydy yhtäkään ”kirjekurssi personal trainereia” vaan kaikki valmentajamme ovat korkeakoulutettuja ja kokeneita alan asiantuntijoita. Lisäksi myös hyviä tyyppejä.

2. Viikoittaiset valmennus tai fysioterapiatapaamiset privaatilla training studiolla

Säännöllisyys ja suunnitelmallisuus tuo tuloksia. Saat avaimet käteen tarkat suunnitelmat mitä sinun tulee tehdä, jotta kehityt. Keskitymme vain olennaiseen ja kustannustehokkaaseen asioiden optimointiin. Valmentajasi seuraa edistymistäsi usealla eri menetelmällä. Tätä kautta pysyt ajan tasalla siitä mitä tapahtuu ja mitä kohti ollaan menossa.

3. 100 % personoidut harjoitusohjelmat sinun arkeesi ja aikatauluihin sovittaen

Yksilöllisesti laaditut harjoitusohjelmat pohjaavat perusteellisen alkukartoitukseen, jossa tehdään tavoitteeseen liittyvät alkumittaukset ja testit. Kartoitamme liikkuvuustasosi, lihastasapainosi, voimatasosi ja kehonkoostumuksesi. Nämä kaikki toimivat pohjatietona yksilöllisen suunnitelman laatimiselle. Ohjelmat rakennetaan sinun arkeesi sopiviksi ei päinvastoin.

4. Terveyttä edistävän ravintovalmennuksen

Jatkuva stressi yhdistettynä heikkoihin ravintotottumuksiin tuhoavat terveytesi. Saat yksilöllisen lähestymisen ravitsemukseen. Emme tarjoa dieettejä vaan ohjeet sekä työkalut pysyvään muutokseen. Voit unohtaa kalorien laskemisen ja pilkun viilaamisen. Tähän ei ole tarvetta, koska asiat ovat loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisia. 

5. Henkilökohtaisen ja privaatin etätuen

Saat aina tarvittaessa ja nopeasti yhteyden omaan valmentajaasi tai fysioterapeuttiisi. Pääset halutessasi liittymään myös privaattiin keskustelufoorumiin, jossa kokeneimmat valmentajamme vastaavat kysymyksiisi.

6. Oman asiakastili (virtuaalinen tukikohta valmentajasi kanssa)

Haluamme, että saat tuloksia ja tavoitteenamme on tarjota vaikuttavuuteen tähtäävä ja premium tason palvelukokonaisuus. Niihin asioihin voidaan vaikuttaa, joita seurataan. Olemme kehittäneet täysin oman ja asiakkaidemme tarpeisiin rakennetun valmennustyökalun. Täältä löydät kaikki projektiisi liittyvät seurantatulokset, harjoitusohjelmat, ravintomateriaalit ja raportointityökalut.

7. Privaatti Training Studio

Yksityinen Training Studiomme on suunniteltu puhtaasti henkilökohtaiseen valmennukseen ja fysioterapiaan. Harjoittelet aina valmentajasi kanssa ilman häiritseviä itsenäisesti harjoittelevia ihmisiä ja muita häiriötekijöitä.

8. Joustavat aikataulut

Tiedämme varsin hyvin, mitä yrityksen johtaminen on aikataulujen hallinnan puolesta. Työmatkat ja yllättävät asiakastapaamiset sekä palaverit tekevät aikatauluista hektisiä. Äkillisiä muutoksia tulee aika-ajoin. Asiakkainamme on myös yritysjohtajia, jotka ovat 50% vuodesta ulkomailla. Silti yhteistyömme toimii erinomaisesti.

Kuntokompassi mediassa:

Varaa aika ensikonsultaatioon

Varaa tästä aika ilmaiseen konsultaatiotapaamiseen, jossa kartoitamme tilanteesi ja kerromme kuinka tulemme auttamaan sinua pysymään myös jatkossa yritysmaailman huipulla.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).