Soturitreenin salaisuudet -verkkovalmennus (MIEHET/P)* Jälki-ilmoittautuminen päättyy pian!

TÄYSIN UUSI, käänteentekevä... Soturi-treenin salaisuudet -verkkovalmennus Hanki raakaa voimaa, atleettista li...

TÄYSIN UUSI, käänteentekevä…

Soturi-treenin salaisuudet -verkkovalmennus

Hanki raakaa voimaa, atleettista lihasmassaa, kestävyyttä, räjähtävyyttä ja polta rasvaa kehostasi urheilijoiden parhailla menetelmillä!

”Soturitreenin salaisuudet” on 21.9.2020 starttaava 2 kk hyvin poikkeuksellinen verkkovalmennus, jolla teet itsestäsi paitsi vahvemman, rasvattomamman, lihaksikkaamman.. ja myös nopeamman ja kestävämmän. Ja samalla opit entistä enemmän ruokavaliosta, itsesi motivoimisesta ja mentaalipuolesi kehittämisestä!

Varmista paikkasi NYT, jälki-ilmoittautuminen päättyy:


 

Haikaraisen Timo tässä, moi! Haluasin ensin kysyä sinulta pari kysymystä alkuun?

 • Haluatko treenata kuin urheija ja saada tuloksia nopeaan tahtiin.
 • Haluatko näyttää urheilullisemmalta? Polttaa rasvaa kropastasi, kaventaa kumpua silmissä ja hankkia miehekästä lihasmassaa? Miltä kuuloistaisi 2 kuukauden valmennuksen aikana 1,5, 2, jopa yli 3 kiloa lisää lihasta?
 • Tuntuuko sinusta, että junnaat samoissa, iän ikuisissa treenitavoissa? Harjoittelusi toistaa samoja rutiineja? Kaipaat innostavia, uusia ja ennen kaikki toimivia treenitapoja, joita et ole koskaan kokeillut?
 • Haluatko kehittää kestävyyttäsi niin, että jaksat nyt näännyttävän rankalta tuntuvat lenkit leikitellen läpi?
 • Oletko turhauttavalla tasanteella treeniliikkeissä, penkkipunnerruksessa ja ja leuanvedossa haluat tilanteen muuttavan nopeasti?
 • Haluatko kehoosi lisää voimaa niin, että pystyt jo marraskuussa suorituksiin, joihin et koskaan uskonut kykeneväsi? Penkkitulos ”katosta läpi”, vaikkapa 5, 10 jopa 15-20 kg lisää tulokseen? Leuanvedot uudelle tasolle?
 • Haluatko, että kropastasi sulaa rasvaa ennätysvauhtia ja lihasvoiman lisäksi voit halutessasi kasvattaa atleettista lihasmassaa nopeasti?
 • Et panisi pahaksesi hämmästelevistä kommenteista (ja jopa pienestä leikkimielisestä ”kateudesta”) kaveri- ja ystäväpiirissäsi, jonka jatkuvat onnistumiset treenissä ja silmissä muuttuva kehosi saavat aikaan?
 • Saada kroppaasi sähäkkyyttä? Liikut nopeasti ja ketterästi niin arkiaskareissa kuin muissa kuntoilulajeissakin (Eräs menetelmiäni käyttänyt urheilija sai valmentajaltaan kommenttia, että hän muuttui jopa ”liian nopeaksi” lajiinsa!)
 • Oletko kyllästynyt siihen, että salitreenisi, kestävyystreenisi tai kropan muokkaus eivät tuota tuloksia, vaan junnaat koko ajan paikallasi? Haluat vaihtaa tämän turhautumisen tämänkaltaisiin muutoksiin ja fiiliksiin (palaute valmennuksen pilottiryhmästä)

 

Kuva 1. Soturitreenin menetelmät tuovat voimaa muokkaa kropan atleettiseksi. Tämä asiakas pudotti rasvaprosenttinsa 22,4 tasolta 9,2 tasoon ja lisäsi samalla 70kg maastavedon sarjapainoihin. 

Jos vastasit näihin yhteenkään näistä kysyksistä ”Kyllä”, tämä voi olla tärkein viesti, joka eteesi on tässä alkusyksystä tullut..

Sillä kun luet koko tekstin, olen varma, että innostut ”Soturitreenin salaisuudet” -valmennuksen sisällöstä. Tässä valmennuksessa paljastan voimakkaimpia harjoittelu- ja ruokavalio”aseitani”. Aseita, joita olen käyttänyt silloin, kun asiakkaakseni tulee kilpa-urheilijoita, jotka haluavat murskata tasanteensa ja hypätä uudelle kehitystasolle. Mutta..

Tässä valmennuksessa olen  muokannut nämä ”aseet” sellaisiksi, että ne sopivat tavallisille kuntoilijoille ja tavoitteellisille treenaajilla, joilla ei ole vuosien ja jopa vuosikymmenten ammattimaista harjoitustaustaa.

Ennen kuin kerron tarkasti sisällöstä, kuvaan lyhyesti, mitä itseesi tällä valmennuksella investoimalla saat:

 • Todella tehokkaat, jaksotetut ja ”kummallisiakin” voimaharjoitusperiaatteita sisältävät saliohjelmat, mukana on takuulla tavaraa, jota et ole KOSKAAN kokeillut.
 • Kestävyystreenit, joissa hyödynnät tavallisemman kestävyystreenin lisäksi tehokkaita ”aineenvaihdunnallisia rasvanpoltto-komboja” ja polaarista kestävyysharjoittelumenelmääni.
 • Ruokavaliot, joilla tuet kehittymistäsi, sulatat kropastasi rasvaa ennätysvauhtia tai halutessasi keskityt pelkästään lisäämään lihaksia ja suorituskykyä (jos et halua polttaa rasvaa).
 • Viikko-infot, joissa avaan treenisalaisuuksia, joilla olen tehnyt tuloksia ympäri Suomea ja ulkomailta luokseni matskustavien ”live”-PT asiakkaiden kanssa. Niiden avulla syvennät oppimistasi ja motivoidut entistä tehokkaampaan treeniin!
 • Ja ilman muuta mukana etätuki, jossa saat vastauksen jokaiseen kysymykseesi ja pientä ”persuaksille potkimista” tarvittaessa!

Kuva 1. Treenisalit ovat täynnä myyttejä. Esimerkiksi: ”Lihasta ja voimaa ei voi kasvattaa samalla, kun kropasta palaa rasvaa”.  Just. Tämä asiakkaani pudotti tässä valmennuksessa käyttämilläni ravintomenetelmillä rasvaprosenttinsa 12,9 % tasosta 5,5% tasoon samalla lihasta hankkien ja maastavedon 250 kg tasoon hilaten. Sinun ei tarvitse välttämättä kiristellä yhtä kireäksi tai vetää maasta 2,5 ”markkaa”. Tärkeintä on, että käytät poikkeuksellisia menetelmiä ja teet sitä kautta poikkeuksellisia tuloksia omalta tasoltasi! 

Kun luet tämän koko tekstin, saat selville, mitä melkoisen mielenkiintoisia ja ennen kaikkea tehokkaita treeni- ja ravintosalaisuuksia nämä osa-alueet tarkalleen sisältävät! Mutta anna kun kerron lyhyesti taustaa tälle valmennukselle.

MUUTAMA SANA VALMENNUKSEN TAUSTASTA JA VALMENTAJASTASI..

Haikaraisen Timo tässä, moi! Olet saattanut kuulla minusta best-seller kirjani ”Lihaskasvu ja rasvanpoltto” kautta tai lukea yli 900 artikkeliani liikunta-alan lehdistä tai verkkojulkaisuista. Mutta ennen kaikkea olen valmentaja.  Minut tunnetaan myös liikuntapiireissä Suomen kokeneimpana PT:nä 18 vuoden ja ennen kaikkkea yli 27 000 PT-ohjauksen kautta.

Meikäläinen tunnetaan rasvanpolton, kiinteytymisen ja lihaskasvun johtavana eksperttinä. Mutta aloitin valmennusurani pitkälti urheilijoita ohjaten. Ja olen 18 vuoden aikana jatkuvasti valmentanut kuntoilijoiden lisäksi urheilijoita. Tälläkin hetkellä ”hoivissani” on useita yksilölajien MM-ja SM -mitalisteja ja pääsarjatasolla kilpailevia joukkue-urheilijoita. Nämä gebardin-nopeat pikajuoksijat, ketterät kamppailu-urheilijat, voima-urheilijat, pääsarjatason palloilijat sekä sinnikkäät kestävyys-urheilijat ovat nykypäivän ”sotureita”.

Usein tilanne on  se, että kunto- ja ravintovalmennukseeni tulevan pääsarjatason palloilijan, voima-urheilijan tai kestävyys-urheilijan pitää vetää suorituskyky ”katosta läpi” ja samalla optimoida kehonkoostumus. Tai päästä vaikkapa painoluokkalajien arvokisassa kilpailusarjaansa ilman arvuuttelua, sillä muuten vaakalaudella saattaa olla vuosien, jopa vuosikymmenten työ. Silloin teen siis sitä, mikä toimiin. En sitä, mikä on muodikasta.

Ja tässä valmennuksessa olen yhdistänyt parhaat kilpa-urheilijoiden kanssa käyttämäni treeniperiaatteet kropanmuokkkaukseen –jotta juuri sinä voisit tehdä elämäsi tuloksia!

TÄSSÄ VALMENNUKSESSA KUNTOILIJA JA TAVOITTEELLINEN TREENAAJA HARJOITTELEE KUIN KIVEN KOVA KILPA-URHEILIJA, MUTTA JÄRKEVÄLLÄ TAVALLA JA ERITYISESTI TULOKSIA TEHDEN!

Mutta kuntoilija tai tavoitteellinen treenaajakaan ei voi treenata kuin vuosia, jopa vuosikymmeniä pohjia rakentanut huippu. Tämän huomasin, kun valmennukseeni alkoi tulla kuntoilijoita, jotka halusivat joko muokata kroppaansa rasvaa polttamalla tai lihaksia hankkimalla.

Aloin yhdistää kilpa-urheilussa ja sen tutkimuksessa oppimiani asioita. Pian huomasin, että monet näistä asioista eivät toimi suoraan kuntoilijoille siirrettynä. Monet yrittivät sitä, mutta ihmiset kipeytyivät, loukkaantuivat tai päätyivät ylikuntoon. Itsekin tein tässä kaikki mahdolliset virheet.. Ja näen niitä tehtävän edelleen katsoessani asiakkaakseni tulevien ihmisten aikasempaa treeniä, jossa treenataan liikaa, väärillä metelmillä tai huippuja suoraan kopioiden.

SOTURITREENIN SALAISUUDET -MENETELMÄ SYNTYY…

Tein siis alussa paljon virheitä. Mutta pikku hiljaa ”graalin malja” alkoi löytyä. 2010 -luvun alussa olin pääsyt tilanteeseen, jossa minulla oli ”työkalupakissa” urheilusta siirretyt salaisuudet kuntoilijoiden käyttöön. Sen jälkeen olen viilannut niitä jatkuvasti, ja esimerkiksi 60 -vuotias asiakkaani veti niiden avulla 12 leukaa, kun tulos 6 kk aikaisemmin oli puhdas nolla! (Sinun ei tarvitse pystyä tähän nyt, lähdet omalta tasoltasi ja kehityt tässä valmennuksessa kohisemalla!)

Kuva 2. Kun kuntoilija treenaa urheilijoilta poimituilla menetelmillä, tulokset ovat sen mukaiset. Tämä asiakkaani pudotti painoaan 19,1 kg ja karisti vyötäröltään 24,3 cm, voimaa, lihasta ja kestävyyttä lisäten, hän toteaa: ”Heh, kaveri vähän ihmettelee, kun ennen oltiin avauksissa tasoissa ja nyt paukutan järjestään 30 metriä pidemmälle!”.

VALMENNUKSEN 5 KULMAKIVEÄ -NÄMÄ SALAISET ASEET TUOTTAVAT POIKKEUKSELLISIA TULOKSIA!

Tällaisella yhdistelmällä tavallinen harjoittelija tekee epätavallisia tuloksia!

Tämä 2 kk valmennus koostuu  5 tukipilarista, joilla varmistat tuloksesi.

Pilari 1. VOIMA/KUNTOSALI -HARJOITTELU

3 erilaista viikkoharjoitusta sisältävät muun muassa:

 • Käänteisten toistojen menetelmäni, jonka avulla olen murskannut lukemattomia tasanteita. Hiljattain eräs mieasiakkaani nosti menelmällä 5 kuukautta paikallaan junnanneen penkkipunnerruksen 3 toiston maksimin 85 kilosta 107,5 kiloon 2 kuukaudessa. Keskimääräinen korotus mies-asiakkaideni penkkituloksiin 2-5 kk valmennuksissa 2018 valmennuskaudella oli 32,5%.
 • 2 –portaisen räjähtävyys-syklimenetelmäni, jolla kehität nopeuttasi ja räjähtävyyttäsi voiman ja lihasmassan ohessa. Selviät ketterästi paitsi erilaisista arkiaskareista myös tehostat muita urheilulajeja. Ja mikä parasta, tämä menetelmä myös tehostaa kykyäsi ”käskyttää ja hermottaa” lihaksiasi, jotta pystyt etenemään entistä tehokkaammin myös voima- ja lihasmassa harjoittelussa.
 • Näillä menetelmillä myös lihasmassa kasvaa vauhdilla. Maskuliiniset rintalihakset, jykevät kädet, leveä selkä ja hartiat sekä ”jääkiekkoilijan takapuoli” tulevat bonuksena mukaan! HUOM! JOS, et halua nopeaa lihaskasvua, ilmoita etätuessa minulle siitä, niin kerron sinulle 2 nopeaa viilausta, joilla ainoastaan varmistat, ettei lihasmassasi kasva liian nopeasti.

Kuva 1. Käänteisten toistojen menetelmällä olen murskannut kymmeniä ja kymmeniä penkkitasanteita. Tässä eräs harjoitustulos asiakkaaltani, joka oli jämähtänyt ”penkkitasanteelle” syksyllä.

 • Käsien ja olkapäiden ”Kestovoima-kombo”, jonka opin alunperin Venäläiseltä kamppailuvalmentajalta. Paras puoli tässä takuulla äärirajoille vielässä tekniikassa on se, että se kasvattaa ”pattia” käsiin ja ”keilapallomuotoa” olkapäihin todella tehokkaasti. Kun huomasin tämän sivuvaikutuksen tarkan seurannan kautta, olen koulinut tällä menetelmällä kymmenien asiakkaideni käsiä, ja nyt tarjoan sillä mielelläni elämäsi pumpin myös sinulle!
 • Voimaharjoittelun Klusteri-menetelmä. Törmäsin tähän menetelmään tutustuessani legandaarisen professorin, Mike Stonen pölyttyneisiin tutkimusmateriaaleihin Jyväskylän yliopiston kirjastossa. Professori Stone on tutkimuskopissaan ja mikä parasta, painonnostajiensa kanssa. Aloin kehittää menetelmästä erilaisia sovellutuksia 2000-luvun lopussa ja ole esimerkiksi viimeisen kuukauden aikana murskannut sillä useita toistotasanteita ja lisännyt ”ikuiselle leuanveto-tasanteelle” jämähtäneen asiakkaani leuanvedon 6 toistosta 14 toistoon 6 viikossa.

Kuva 2. Klusteri- ja käänteisen toiston metelmät purevat myös lihasmassaan. Tämä asiakkaani treenasi yli 6,5 kg lisää lihasta kroppaansa 6 kuukaudessa, vaikkapa pohjalla oli jo 190kg maastaveto. Opit myös täysin erilaisia tapoja ja ennen kaikkea toimivia tapoja treenata, kuten tämä pilottiryhmän kommentti kertoo..

PILARI 2. KESTÄVYYSHARJOITTELU

Kestävyyttä treenaat kaksi kertaa viikossa (ja kerran voimatreenin lisäosana). Valmennuksen menetelmät ovat murskanneet lukemattomien asiakkaideni kestävyystasanteet ja saaneet aikaisemmin rankat lenkit tuntumaan lastenleikiltä. Tässä esimerkkejä kestävyyspuolen sisällöstä:

 • Opit kroppaasi herättelevän tempo-menetelmän. Sillä ehkäiset junnaavan tunteen, jonka hitaat lenkit saavat aikaan. Kehität peruskestävyyttä, mutta ei muutu ”junnaavaksi dieseliksi”. Lisäksi lenkit tuntuvat vaihtelevalta, kun pääset tällä menetelmällä monipuolistamaan treeniäsi.
 • Kehität kestävyyttäsi myös vauhdikkailla rasvanpoltto-komboillani, joihin olen yhdistänyt elementtejä huippu-sprintterien kuntopiireistä, kamppailu-urheilijoiden harjoittelusta.
 • Hyödynnät hapenottokykysi (kestävyyden tärkein mittari) uudelle tasolle polkaisevaa ”polaarista” treenimenetelmääni. Sen avulla olen murskannut esimerkiksi lukuisten kuntojuoksijoiden puolimaraton ennätyksiä.

PILARI 3. HELPPO JA MOTIVOIVA SEURANTA

Valmennuksessa teet näppäriä, helppoja ja nopeita testejä. Niillä näet koko ajan, miten kehityt. Eräs valmennettavani paransi vauhditonta pituushyppyään 37 cm 2 kuukauden aikana ja toinen 39 cm samassa ajassa! Ne ovat valtavia parannuksia. Saat itsellesi valmiit taulukot, joihin voit merkitä tuloksiasi. Mukana on muun muassa:

 • Helppo tapa mitata räjähtävyytesi kehittymistä
 • Lihaskunnon ja voiman seuranta yksikertaisella testillä, joka kertoo heti kehittymisestäsi
 • Kestävyyden tsekkaaminen harjoitteella, jonka olen kehittänyt matemaattisten mallien avulla. Mutta sinun ei tarvitse laskea mitään. Näet kehittymisesi heti pelkästään sykettäsi seuraamalla!
 • Helpot ohjeet kehonkoostumuksen seurantaan
 • Oikea käteni, Kuoppasalmen Marko, on tekniikan ihmelapsena laatinut verkkoympäristöön kansiot, joissa voit seurata kehitystäsi ja ja saada buustia siitä kun kehosi kiinteytyy, voimat kehittyvät kohinalla, lihasmuodot kehittyvät, pomppusi paranee ja juoksijoiden termein ”harppa huilaa”, eli kestävyystreenissä jaksat painaa kuin Mieto ja Myllylä  Pohjanmaan soilla aikoinaan!

Innostuksesi on valtava, kun huomaat treenitesteissä sentit ja kilomääräiset tulokset nousevat kohisten ja samalla esimerkiksi vyörärön ympäryksesi ja painosi menevät humisten alas (jos haluat polttaa kehostasi rasvaa).

PILARI 4. RUOKAVALIO

Ruokavaliot, jotka polttavat kehostasi rasvaa, rakentavat lihaksia ja palauttavat kehosi ennätysvauhtia

Sanomattakin selvää, että saat tarkat ohjeet ja mallit, mitä ja minkä verran sinun tulee syödä, jotta saavutat tavoitteesi (olipa sinulla sitten rasvanpoltto- tai lihaskasvu-tulokulma) tai pelkkä suorituskyky. Sen lisäksi haluan tarjota sinulle tässä valmennuksessa muun muassa..

 • Ruokavaliomallit, joista löydät jokaiselle aterialle 3 erilaista vaihtoehtoa, joista voit valita. Ruokavaliot ovat siis sisällöltään erilaisia kuin aikaisemmissa valmennuksissani. Samankaltaisuuksia toki jossain määrin on, sillä en tarjoa sinulle mitään toimimatonta, joka ei ole läpäissyt kenttätestausseulaa silloin, kun kyseessä on jopa urheilijan ammatti. Ei, sellaisissa paikoissa tehdään sitä, mikä toimii!
 • Treeniin valmistavan ravitsemuksen kultaiset periaatteet. Nyt on aika viilata vielä yksityiskohtia. Näillä lopulta helposti toteutettavilla yksityiskohdilla urheilija-asiakkaani ovat saavuttaneet muun muassa seuraavaa: 1 MM-kulta, 3 MM –hopeaa, monta kymmentä SM-mitalia. Kilpailuun valmistava ja kilpailun aikainen ravitsemus on näytellyt isoa osaa näissä. Vaikka et kilpailisikaan, onhan se kiva tehdä elämänsä treeni tai saada lenkki- tai salikaverit ihmettelemään, että ”miten sä vaan jaksat painaa!?”.. ;) Näillä periaatteilla voit toteuttaa juuri tuon!
 • Lisäksi mukana on ”totaalinen herkkupäivä”-konseptini. Tätä mallia olen käyttänyt välillä ”henkiseen tyhjennykseen” urheilijoilla. Jatkuvasti sovellettuna se ei toimi. Urheilija-asiakkaani tekevät poikkeukselliset tuloksensa laadukkaalla ravinnolla. Mutta silloin tällöin on mukava syödä  vaikkapa hampurilaisia tai pitsaa -ihan kunnolla! Paras homma, on se, että tällaisen päivän jälkeen ei edes tee mieli näitä ruokia ja terveellinen ruoka maistuu mainiosti!

PILARI 5. VIIKKO-INFOT JA ETÄTUKI

Teet itsestäsi henkisesti entistä vahvemman, sytytät motivaation liekkeihin ja opit harjoittelun ja ravitsemuksen salaisuuksia sekä hiljasta tietoa, jota et saa mistään muualta!

 • Mentaalipuoli on urheilussa tärkeä. Todelliset jyvät erottuvat akanoista juuri tällä osastolla. Käyn viikko infoissa läpi lisää mentaalivalmennuksen ja keinoja, joilla teet itsestä henkisesti vahvemman ja vahvemman. Treenituloksiin yhdistettynä näiden menetelmien vaikutus voi olla  hämmentävä. Kyse ei ole mistään hyminästä tai hyödyttömästä ”aarrekartta” -pelleilystä, vaan yksinkertaisista ja toimivista menetelmistä, joita kaikkein jäätävimmät urheilijat käyttävät. Urheilijat, joilla keihäs-legenda Kimmo Kinnusen sanoin ”Sipuli kestää” kovimmissakin paikoissa!
 • Viikkovideoissa opit harjoittelun fysiologisesta puolesta koko ajan lisää. Tätä tietoa voit soveltaa koko lopun elämääsi. Käyn läpi vain ja ainostaan periaatteita, jotka ovat osoittaneet toimivuutensa ”säälimättömässä” kenttätestaus-seulassani.
 • Valmennuksen facebook-etätuki on yhteinen salaseuramme. Julkaisen siellä harjoitteluun liittyviä esimerkkejä ja tarinoita. Saat niistä lisää tietoa ja innostusta. Ennen kaikkea tuemme toisiamme ryhmässä entistä parempiin suorituksiin. Tässä valmennuksessa vastaan kysymyksiisi henkilökohtaisesti. Etätuessa ei ole joku palkkaamani aloittelija (mikä on nykyään valitettavan yleistä muiden tunnettujen valmentajien vetämissä verkkovalmennuksissa). En tiedä, miksi he eivät usein ole itse mukana.. Ehkä heillä ”ei ole aikaa” (muuhun kuin somettamiseen tai pelleilyyn telkkarissa..) tai ehkä he eivät luota omaan asiantuntijuuteensa haastavien tilanteiden ja kysymysten selvittämisessä ja heittävät jonkun muun ”tuleen”.. mene ja tiedä..

SAATAT KYSYÄ NYT: ”ONKO TÄMÄ JO LIIANKIN HAASTAVAA?”

Ehkä mietit nyt mielessäsi ”Osaanko minä tehdä näitä huippu-urheilijoiden juttuja? Tai ovatko nämä liian rankkoja tai vaativia minulle”? 

Ehkä mietit, ”Löytyykö saliltani sitä ja sitä vehjettä, jolla voi tehdä näitä eksoottisia harjoitteita?”.

Saatat aprikoida, ”Pitääkö tässä nyt hypätä kilpa-urheilijan treenimääriin, en minä ehdi treenata 7-12 kertaa viikossa!”.

Ei hätää. Tiedätkö, yksi keskeisin juttu valmennuksessa on se, että ohjelmat on oikeasti järkevä ja fiksu toteuttaa! Olen viilannut sen sellaiseksi, että treenejä on 4-5 viikossa (joista viidennen voit jättää pois, jos ajankäyttö ei taivu kuin 4 treeniin viikossa).

Olen varma, että osaat tehdä harjoitteet ja ymmärrät tekniikat. Olen 17 vuoden aikana viilannut menetelmät sellaisiksi, että ne  ovat erikoisuudestaan ja jopa ”kummallisuudestaan” huolimatta erittäin helppo toteuttaa. Ja kun olet innokas treenaaja ja HALUAT kehittyä, olen varma että tämä haaste sopii sinulle!

OLETKO IHMINEN, JOKA PITÄÄ HAASTEISTA? ILMOITTAUDU MUKAAN NYT! NOPEAT PALKITAAN, KUTEN KILPA-URHEULUSSAKIN KÄY!

Jos siis haluat treenivuodellesi totaalisen erilaisen, innostavan, motivoivan ja ennen kaikkea tehokkaan ja sadoilla asiakkailla toimivaksi todistetun harjoitusmallin, jolla kehität voimaasi, lihasmassa, kestävyyttä ja räjähtävyyttä, ilmoittaudu mukaan NYT!

Nyt on erinomainen hetki aloittaa. Olet kevään alkaessa kovassa tikissä ja puhkut energiaa ja itseluottamusta, kun kuntosi on kohonnut ja kroppasi on muuttunut silmissä.. Eli kuvittelepa marraskuun alku ja..

 • 5, 10, jopa 15 cm kapeampi vyötärö
 • 5, 10, jopa 15 kg parempi penkkipunnerrustulos
 • 1, 1,5, 3, jopa 4 kg lisää lihasmassaa (Useat valmennettavani ovat hankkineet jopa yli 4 kg rasvatonta massaa 2 kuukaudessa)
 • 5%, 10% jopa 15% kehitys kestävyyskuntoosi. Tämä tarkoittaa vaikkapa 200-300m kovempaa Cooper tulosta (vaikka en laitakaan sinua Cooperia tässä valmennuksessa juoksemaan)
 • Itsevarma ja atleettinen fiilis kehossasi. Olet vahva, lihaksikkaampi, hoikempi ja sinulla on atleettinen olemus. Nyt kisistävät housut tippuvat jalasta. Paina puristaa hauiksen kohdalta. Niin sanotusti ”viihdyt omassa kropassasi”!

Tässä asiakas-casessa ravintomenetelmät ja voimaharjoittelu veivät kehonkoostumuksen täysin uudelle tasolle ja leuanvetotulos kolminkertaistui samalla. 

Kenties mietit, mikä olisi hyvä hinta näistä tuloksista ja fiiliksistä.. Ja siitä buustista, kun tuuletat treeni- ja kropanmuokkaus-tasanteidesi murskaantumista. Ja Suomen kokeneimman PT:n treenituesta..

Omat face-to-face -valmennuspaikkani Jyväskylässä ovat täynnä loppuvuoteen 2020. Mutta missioni on auttaa mahdollisimman montaa treenaajaa harjoitus-salaisuuksilla, joita olen tähän asti jakanut vain pienelle sisäpiirille, henkilökohtaisissa valmennustapaamisissa ja 1600-4500 € hintaan.. Olen tälläkin viikolla joutunut tarjoamaan ”ei oota” 6 ihmiselle.. En pidä siitä, vaan haluan tarjota näitä voimakkaita periaatteita kaikille tuloksia haluaville!

Lisäksi eräs asiakkaani totesi pari päivää sitten, että ”On rikollista, että nämä treeniperiaatteesi eivät ole yleisemmässä käytössä!”

Siksi päätin lanseerata ”Soturitreenin salaisuudet” -valmennuksen jälleen tälle syksylle, jotta nämä periaatteet leviäisivät laajemmalle! Pääset mukaan  jälki-ilmoittautumishinnalla 167€, jolla jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 24.9.2020 asti, jonka jälkeen valmennus sulkeutuu lopullisesti. 

Kaikki yllä kuvaamani sisältö on sinun vain 2,78 eurolla (!!!) päivässä. Ja ilman riskiä. Jos et kehity tällä valmennuksella, palautan osallistumis-sijoituksesi viimeistä euroa myöten!

Tiedät, että valinta on niin sanotusti ”no-brainer”, joten hyppää mukaan NYT!

Valinta on siis nyt sinun. Voit miettiä, kumpi on tärkeämpää sinulle:

 • 2,78 € päivässä vai turhauttavien treenitasanteiden murskaaminen?
 • 2,78 € päivässä vai huomiota herättävät muutokset kroppasi ulkomuodossa 2 kuukauden aikana?
 • 2,78 € päivässä vai penkkitulos, joka kokoaa treeni treeniltä sen sijasta, että junnaisit paikallasi?
 • 2,78 € päivässä vai  kattoon ponnahtanut energiataso ja itseluottamus?

Uskon, että vastaus on selvä!  Pääset mukaan monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla. Ja voit hyödyntää myös erilaisia liikuntaseteleitä (jos sinulla on sellaisia,viskaa mailia minulle timo.haikarainen@th-valmennus.com). Joten NYT on aika ottaa seuraava askel!

Voit valita maksuaikataulun alla olevista vaihtoehdoista:

 

 

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA VALMENNUKSESTA 

Uusi valmennus voi herättää kysymyksiä. Se on täysin normaalia, siksi vastaan tässä alla yleisimpiin kysymyksiin, joita olen kuullut valmennuksesta.

K: Saanko varmasti tuloksia?

V: Jos noudatat ohjeita tarkasti ja harjoittelet innokkaasti, en näe mitään syytä sille, miksi et kehittyisi. Ja jopa vauhtia, joka yllättää paitsi itsesi myös ystäväsi ja treenikaverisi. Valmennettaviltani kysellään todella usein treenivinkkejä, kun he muuttuvat silmissä tai pyyhältävät treenituloksissa hetkessä ohi samalla tai kovemmalla tasolla olleista treenaajista.

Jos et ole valmis muuttamaan treenitapojasi tai totettamaan tarkasti valmennukse ohjeita, et tietenkään saa tuloksia.

K: Kuinka usein minun pitää harjoitella?

V: Arvasin, että tämä kiinnostaa sinua. Kuntoilijan tai tavoitteellisen treenaajan EI tarvitse treenata 2 kertaa päivässä saadakseen huipputulokset. Itse asiassa tällainen treenimäärä tuhoa tulokset muilla kuin absoluuttisen huipputason kilpaurheilijoilla. Tässä valmennuksessa treenaat 4-5 kertaa viikossa. 4 kertaa riittää, jos et ehdi treenata 5 kertaa viikossa.

K: Millaisia välineitä tarvitsen?

V: Tarvitset levytangon, käsipainoja, vastus/vetokumeja, punnerruspenkin sekä mieluusti vastus/vetokumeja. Talja ja jalkaprässi ja kuntopallo ovat hyvä lisä, mutta jos sinulla on käytössä joko kotisali tai esimerkiksi crossfit –Sali, jossa näitä ei ole, kerron sinulle korvaavat mutta yhtä tehokkaat liikkeet etätuessa.

K: Voinko treenata kotona olohuoneessa? 

V: Valitettavasti et. Ellei sinulla satu olemaan yllä mainitsemiasi välineitä olohuoneessasi. En halua liittyä kusettajien kuoroon, jotka väittävät kotona sohvaa vasten punnertamalla tulevan huipputuloksia. Joten vastaus tähän on siis ei.

K: Riittääkö tavallinen ruoka vai tarvitaanko eksoottisia superfoodeja?

V: Kotiruoka riittää, ja ei tarvita ”superfoodeja”. Saat kaiken tarvitsemasi lähikaupasta. Ja edullisesti! Yleensä valmennettavani ihmettelevät, että heillä menee valmennuksessa vähemmän rahaa ruokaan kuin ennen! Silti tulokset saavat muut ihmetyksen valtaan. Superfoodit taas ovat suurimmaksi osin nerokkaasti (tai oikeammin epäeettisesti) brändättyä, kallista kuraa. Niitä ei tarvitse, eikä kannata hankkia. Esimerkiksi suomalainen mustikka löylyttää kalliit ja vaarallisia raskasmetalleja täynnä olevat eksoottiset kuivamarjat 6-0.

K: Tarvitaanko erikoisia lisäravinteita?

V: Lisäravinteet eivät ratkaise kehittymistä. Et tarvitse välttämättä niitä, mutta annan ohjeet edullisten lisäravinteiden käyttöön, joilla voit tehostaa kehittymistä. Niiden kokonaishinta on noin 20-30 euroa, ja sinun EI tarvitse ostaa niitä minulta. Olen jyrkästi vastaan ylihintaisten lisäravinteiden tyrkyttämistä periaatteella ”nämä on pakko ostaa valmentajalta” (ja noin 150% edullista kaupahintaa kallimmalla, totta kai, koska ne ovat niin paljon ”laadukkaampia”..), justiinsa joo..

K: Olen 40-, 50-, tai 60-vuotias. En ”nuori urheilija”. Sopiiko tämä valmennus minulle?

V: Aikaisemmin mainitsin, että sinulla on hyvä olla treenitaustaa ja suht koht terve tuki-ja liikuntaelimistö (nivelet ym.). Pilottiryhmissä on ollut mukana monia 50-kymppisiä ja 60-kymppisiäkin. Itse asiassa keski-ikä on ollut 42 vuotta. Kyse on siis huippu-urheilijoiden parhaiden menetelmien soveltamisesta kuntoilijalle ja tavoitteelliselle treenaajalle.

K: Miten ”Soturitreenin salaisuudet” poikkeaa yleisistä nettivalmennuksista, miksi minun pitäisi valita juuri tämä valmennus?

V: Valmennuksen sisältö ei ole suora kopio huipulla olevan kilpa-urheilijan ohjelmasta, joka tuottaa epäoptimaalisia ja huonoja tuloksia tavalliselle harjoittelijalle ja jopa kokeneelle treenaajalle. Eikä se ole vaihtoehtoisesti umpimähkään valittu liikekokoelma, joka juuri ja juuri täyttää välttävän ohjelmasuunnittelun kriteerit. Ohjelman sisältö perustuu 18 vuoden ja satojen asiakkaiden tulosvastuullisen valmentamisen kautta kehitettyyn malliin, joka toimii systemaattisesti, ei mahdollisesti. Valmennuksen tieto, oppiminen ja inspiroiva ilmapiiri erottavat valmennuksen ”Tässä laput, onnea jatkoon” – periaatteella toimivasta massavalmennuksesta tai muutaman asiakkaan, oman kisakokemuksen tai ”Amerikan gurujen” kritiikittömään palvontaan sekä bloggaamisen pohjalle rakennetusta ”nettijulkkis/asiantuntija -koutsauksesta”.

Jos sinulle herää muita kysymyksiä, viskaapa minulle mainia osoitteeseen timo.haikarainen@th-valmennus.com. HUOM! Puran mailini kerran vuorokaudessa, sillä olen päivät valmentamassa asiakkaitani :)

VIELÄ KERRAN : KYSY REHELLISESTI ITSELTÄSI HALUATKO NOUSTA UUDELLE TASOLLE?

Kuvittele itsesi marraskuun alussa: Olet voimakas, atleetisempi,  nopeampi, kestävämpi ja ketterämpi. Tästä voit edetä täsmälleen suuntaan, mihin haluat. Se voi olla lisää lihasta, se voi olla kestävyystreenin korostaminen.

Ja silloin mukana on myös se kihelmöivä fiilis, kun olet taas saavuttanut uutta, todistanut itsellesi ja muille pystyväsi juttuihin, joita pidetään mahdottomina!

Aloittaminen vaatii kuitenkin sen ensimmäisen askeleen, ja sen otat kun ilmoittaudut mukaan! Eräs asiakkaani sanoin vähän aikaa sitten: ”Tämä valmennus muutti elämäni”. Niin, jos et tee asioita uudella ja erilaisella tavalla ja aloita, olet maaliskuun lopussa täsmälleen samassa pisteessä kuin nyt. Mutta toisaalta, jos aloitat, kaikki voi olla toisin..

Ansaitset loistavan  fiiliksen kehittymisestä ja itsesi ylittämisestä!

Jes, se oli se 167 euroa, eli 2,78  päivässä! Kertasijoituksena tämä vastaa yhtä keskikokoista ruokakaupassa käyntiä. Tiedät, että valinta on niin sanotusti ”no-brainer”, joten hyppää riskittä mukaan kehityksen tielle NYT, takaan ettet tule katumaan sitä!

Hyppää mukaan NYT, sillä tämä valmennuksen jälki-ilmoittautuminen päättyy 24.9.2020 klo 23:00. Sen jälkeen tämän valmennuksen ovet sulkeutuvat lopullisesti. Hyppää siis mukaan NYT!

Voit valita maksuaikataulun alla olevista vaihtoehdoista:

 

 

ps. Jos sinulle tulee jotain kyssäreitä mieleen, meikäläinen vastaa mielellään sisältökysymyksiin timo.haikarainen@th-valmennus.com ja Make maskukuvioita tms. koskeviin teknisen puolen kyssäreihin online@kuntokompassi.fi

Laatutakuu

Olen varma, että tämä kokonaisuus nostaa harjoittelutuloksesi uudelle tasolle ja muokkaa kroppaasi ja suorituskykyäsi merkittävästi. Ja toisaalta olen erittäin pettynyt itseeni, jos se ei sitä tee. Siksi haluan tehdä tästä sinulle täysin riskitöntä. Jos toteutat ohjelmaa antamieni ohjeiden mukaan, etkä 8 viikon päästä aloituksesta ole vahvempi, lihaksikkaampi, kiinteämpi, rasvattomampi ja energisempi ja suorituskykysi ei ole noussut, palautan verkkovalmennusmaksun sinulle viimeistä euroa myöten.

pyöreät pakarat

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).