Miksi meille jonotetaan valmennukseen?

Olemme tehneet vuodesta 2011 alkaen laadukasta henkilökohtaista valmennusta ja fysioterapiaa. Toimintamme on kasvanut kovasti vuosien varrella. Tän...

Olemme tehneet vuodesta 2011 alkaen laadukasta henkilökohtaista valmennusta ja fysioterapiaa. Toimintamme on kasvanut kovasti vuosien varrella. Tänä päivänä olemme tilanteessa, jossa ohjauksemme on asiakkaita jonoksi.

Tämä kasvumme on kuitenkin tapahtunut tavalla, jossa olemme aina pitänee palvelun laadun keskiössä.

Lue alta 13 tekijää miten tämä korkea palvelun laatu konkretisoituu sinulle asiakkaana.

1.Korkeakoulutetut huippuasiantuntijat

Kaikilla ohjaajillamme on oikea ja virallinen eli alan pohjatutkinto kunnossa.

Tämä tarkoittaa jotain seuraavista koulutuksista:

👉  Fysioterapeutti AMK

👉  Liikunnanohjaaja AMK

👉  Liikuntatieteiden maisteri 

👉  Elintarviketieteiden maisteri

👉  Ravitsemusterapeutti

Pahimmassa tapauksessa 6 viikonlopun täydennyskoulutuksen käynyt Personal Trainer saattaa olla pikaisesti alalle hypännyt markkinointialan erikoisosaaja, taksikuski tai vaikkapa Kino elokuvateatterin lipunmyyjä poikkeuksellisen hyvillä verbaalisilla lahjoilla ja small talk -kyvyillä varustettuna.

Meiltä ET siis löydä pikaisesti alaa vaihtanutta kirjekurssi Personal Traineria tai trendeillä ratsastavaa somegurua.

2. Ohjaajille pitkä ja monipuolinen työkokemus alalta 

Henkilökohtainen valmennus ja moderni fysioterapia ovat hyvin käytännönläheistä työtä. Huipputekijältä vaaditaan fiksun pohjakoulutuksen lisäksi vuosien työkokemusta ohjaus, fysioterapia ja/tai valmennustöistä liikunta ja terveyssektorilla.

Meiltä ET siis löydä juuri koulun penkiltä vastavalmistunutta keltanokkaa, joka on vasta maksamassa oppirahojaan.

Erinomaisen pohjan meidän vaativan asiantuntijatason työn toteuttamiseen tarjoaa työhistoria isommilla kuntoklubeilla (Fressi, Elixia, Forever), jossa olet päässyt tekemään ison volyymin kanssa töitä.

Oppimaan ja erehtymään.

Talossamme on useita vastaavan taustan omaavia valmentajia ja fysioteapeutteja, jotka ovat nousseet seuraavalle tasolle omalla urallaan meillä.

Myös fysioterapeutin kliininen vastaanottotyö on hyödyllinen työhistoria ja luo valmiudet jatkaa edelleen kehittymistä meillä.

Meillä pitää asiat osata alan keskivertotasoa paremmin ja tiedostaa fakta, että kehittyminen ei lopu ikinä.

3. Moderni fysioterapia polku tarjoaa työkalut vaikuttavuudelle

Parhaassa tapauksessa fysioterapian toteutus tapahtuu sellaisessa ympäristössä, joka motivoi ja lisäksi mahdollistaa ihmisen aktiiviseen toimintaan ohjaamisen sekä kannustamisen.

Privaatit Training Studiot Helsingin keskustassa on suunniteltu sen pohjalta, että siellä on kaikki tarvittava fysioterapeutin ja asiakkaan näkökulmasta.

Näkemyksemme asiaan pohjaavat siihen, että olemme tehneet itse kukin perinteistä ja puhdasta vastaanottotyötä hoitohuoneessa. Tehneet ja todenneet, että se ei ole meille eikä asiakkaillemme 100% optimaalinen ratkaisu.

Tälle hoitohuoneessa tehtävälle vastaanottotyölle on oma ilman muuta oma tilauksensa ja tarpeensa sekä käyttötarkoituksensa. Yksinään se kuitenkin on rajoittaa kovasti tekijäänsä (fysioterapeutti) eikä tarjoa riittäviä työkaluja asiakkaan auttamiseen ja tätä kautta vaikuttavuuden aikaansaamiselle.

Asiakkaiden auttaminen ja vaikuttavuuden aikaansaaminen vaatii huomattavasti paljon pitkäjänteisemmän, intensiivisemmän, kokonaisvaltaisemman ja aktiiviseen toimintaan kannustavan lähestymistavan.

Voit lukea täältä syvällisemmin aihetta käsittelevän kirjoituksen: Hyvä Fysioterapeutti

VS. vastaanotto fysioterapia, rajoitetut työkalut ja puitteet

4. Moniammatillinen tiimi 

Olemme rakentaneet valmennustiimin, jossa eri alojen ja korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden erityisosaaminen yhdistyy hyödyksi asiakkaalle. Tämä tarjoaa jättimäisen eron osaamisen suhteen verrattuna tavallisessa kuntokeskuksessa toimivaan Personal Traineriin, jonka koulutuspohja useimmiten nojaa vain lyhyeen Personal Trainer – kurssiin. Valmentajamme ovat vankalla työkokemuksella varustettuja –  korkeakoulutettuja asiantuntijoita.

VS. rajoitettu yhden henkilön osaaminen ja näkemys

5. Yksilöllisyys ja asiakaslähtöisyys 

Olemme täällä sinua varten! Valmentajamme toimivat kunnioittavasti vuorovaikutustilanteissa ja välittävät aidosti jokaisesta asiakkaastaan. Empatia, sosiaalisuus ja monipuolinen kommunikointikyky ovat valmentajiemme perusominaisuuksia. Kuuntelemme murheita, kannustamme vastoinkäymisissä ja pyrimme luomaan vahvan ja lämpimän luottamuksen valmentajan ja asiakkaan välille. Valmentajamme ovat käytettävissä myös treenien ulkopuolella, joten tukemme on saumatonta valmennuksen kaikissa vaiheissa. Kehitämme palveluamme jatkuvasti – huomioimme asiakaspalautteen ja otamme asiakkaamme mukaan kehittämään entistä parempaa Personal Training – palvelua.

VS. bulkki kuntokeskus tai geneerinen verkkovalmennus 

6. Privaatti Training Studio Helsingin keskustassa 

Ahdistaako täyteen ahdetut kuntosalit? Personal Training Studiomme tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön toteuttaa Personal training – valmennuksia. Meillä ei tarvitse väistellä muita treenaajia, vaan tilamme varmistavat kiireettömän ja rauhallisen harjoitteluympäristön. Voit heittää myös hyvästit kuntosalipelolle. Sinun ei tarvitse mennä yleiselle salille tuntemaan häpeää,  riittämättömyyttä ja huonommuutta. Meillä voit aloittaa rauhassa muiden katseilta – turvanasi kannustava Personal Trainer.

VS. ruuhkaisa julkinen kuntosali tai kuntokeskus

7. Pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen lähestyminen

Prosessi VS. trendidieetit ja pikakuurit ilman pidemmän aikavälin game plania, mustavalkoisuus, tiukka projektiajattelu (vs. prosessi)

VS. pikavoitot missä aina häviää, ei suunnitelmallisuutta, punaisen langan puuttuminen, vähän kokeillaan kaikkea epätietoisuudessa.

8. Terveys edellä ja turvallisuus

VS. trendien perässä juokseminen, äärimmilleen meneminen ja yliharjoittelusta johtuvat loukkaantumiset / loppuun palaminen, oman terveyden kustannuksella tuloksia, ylikuntoon vetäminen, trendikkäät, muodikkaat, mutta todella kyseenalaiset ravitsemuskikka

9. Tutkimusnäyttö

Kovakaan panostus ei aina tuota hyviä tuloksia. Joskus tuloksia ei tunnu syntyvän lainkaan. Olet kenties kokeillut jo monenlaisia harjoitusohjelmia: aamuaerobisia, jumppia, HIIT – treenejä ja superdieettejä, mutta ilman toivomiasi tuloksia. Et ole yksin. Liikunta-alalla liikkuu paljon ”yleisiä totuuksia” treenistä ja ruokavaliosta. Usein nämä ”totuudet” eivät perustu vankkaan tutkittuun tietoon tai kattavaan kokemukseen siitä, mikä todella tuottaa tuloksia tavalliselle treenaajalle, jolla on aikaa harjoitella 2-3 kertaa viikossa. Kuntokompassin valmentaja oivaltaa olennaisen – tarkoituksenamme on luoda tuloksellisia valmennuskokonaisuuksia pitkälle koulutettujen asiantuntijoiden avulla. Moniammatilliseen yhteistyöhön ja erikoisosaamiseen perustuva valmentaminen tarjoaa asiakkaillemme tuoreimpaan tutkimustietoon ja näyttöön pohjautuvan osaamisen.

VS. trendien perässä juokseminen, liiallinen mutuilu, ainoastaan omaan kokemukseen pohjaava asiantuntisuus, somegurut

10. Vaikuttavuus ja todennetut tulokset

Pidämme erittäin tärkeänä, että valmennukset alistetaan tavoitteille. Olivatpa tavoitteesi mitkä tahansa – me varmistamme tulokset. asiakkaillemme. Mutta miten voimme taata tuloksia juuri sinulle? Jo useiden vuosien ajan meidän osaamisellamme, työkaluillamme sekä yksilöllisellä valmennuksella asiakkaamme ovat saaneet loistavia tuloksia – uudelleen ja uudelleen.

Tiedämme, että pystymme auttamaan myös sinua. Ammattitaitoiset valmentajamme tekevät huipputuloksia yhdessä asiakkaidemme kanssa vuodesta toiseen.

VS. ei mitattavia tuloksia, pelkkä mututuntuma edistymisen seurantaan, ei seurantaa lainkaan

11. Rentous, realismi ja omaan arkeen sovittaminen

VS. yhtä ja samaa mitä tuputetaan, mustavalkoisuus ja joustamattomuus, ei pysty toteuttamaan kuin hetken, epärealistiset odotukset suhteessa elämäntilanteeseen tai voimavaroihin

12 Positiivinen tilivelvollisuus ja jämäkkyys

VS. itsensä kusettaminen, ei helppo johtaa itseään, oman onnen nojassa

13. Oppimisprosessi, omatoimisuus ja pystyvyyden tunne

Tarjoamme työkalut tulevaisuuteen. Palvelumme on sijoitus tulevaisuuteen ei turha paha kulu.

VS. aivoton laput silmillä painaminen, mitään ei jää päähän, ilman itsereflektointia ja pohdintaa miksi, paluu lähtöruutuun valmennuksen päätyttyä kun ei eväitä jatkoon tai itsenäisesti toimimiseen, riippuvainen valmennuksista tai PT:istä, jojoilukierre, ruotuun ja repsahdus kierre, elo- ja tammikuun starttaajat.

14. Vertaansa vailla oleva työyhteisö

Tavoitteenamme on olla

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).