Markon sisäpiiri ja jäsenyyssivusto

Markon sisäpiiri on kiinteytyjän ja kropan muokkaajan sekä elämätapamuutosta tekevän kokonaisvaltainen valmennusryhmä ja yhteisö, joka aut...

Markon sisäpiiri on kiinteytyjän ja kropan muokkaajan sekä elämätapamuutosta tekevän kokonaisvaltainen valmennusryhmä ja yhteisö, joka auttaa sinua pääsemään pysyviin tuloksiin ja tavoitteisiin YHDESSÄ.

Moni tekee harjoittelee ja puurtaa elämäntapamuutosprojektiaan yksin. Tämä on tilaisuus saada yhteisö ja päivittyvä tietopankki pitkän tähtäimen ja pysyvän muutoksen aikaansaavaan toimintaan.

Ratkaisut me rakennamme yhdessä sisäpiirissä jäsenyyssivustolla, kuten henkilökohtaista suunnitelmallisuutta, motivointia, uusia taitoja ja keinoja, potkua persuksille…

1-2 kuukauden välein tulet saamaan mm:

 • Päivittyvän harjoitusohjelman
 • Ravinto-ohjeet ja tuen sekä suunnitelman pidemmälle aikavälille
 • Videoluennon, joka tukee muutosta ja projektiasi
 • Suljetun Facebook JA Keskustelufoorumin, jossa voit kysyä ja minä autan
 • Facebook livelähetykset, joissa saat apua ja vastauksia reaaliaikaisesti.

Mitä sisäpiiristä saat:

1. Pitkäjänteisyyttä

Tämä valmennus auttaa sinua onnistuneen elämäntapamuutoksen tärkeimmässä asiassa eli pitkäjänteisyydessä.

Pikakikat eivät toimi, oikotiet eivät toimi; ainut tie kannattavaan ja mahtavaan muutokseen on systemaattinen ja suunnitelmallinen työ, ja tämä valmennus pitää sinut kiinni todellisuudessa ja auttaa siinä, että teet töitä tavoiteen eteen pitkällä tähtäimellä.

2. Et koskaan jää yksin

Yhteisö on tärkeä niin monella tapaa, mutta sanoisin kolme tärkeintä juttua olevan:

 1. Et jää koskaan jumiin. Joskus olet täysin hukassa mitä tulisi tehdä ja mistä lähteä edes liikkelle. Yhteisössämme minä ja muut autamme; postaa kysymyksesi ja saat vastauksia, julkaise juttusi ja me kommentoimme. Et koskaan jää yksin ja jumiin vaan ETENET!
 2. Saat jakaa onnistumiset ja epäonnistumiset. Mitä iloa on onnistumisista, jollei niitä saa jakaa. Toki on tärkeää jakaa asiat kotona ja kavereiden kanssa, mutta vain toinen elämäntapamuutosta tekevä henkil todella ymmärtää, kuinka kovaa työtä teet ja osaa arvostaa onnistumisia. Jaa onnistumiset fb-ryhmässämme ja erityisesti silloin, kun tapaamme livenä; se jos mikä antaa sinulle potkua! Tietenkin on tärkeää jakaa takaiskut, ettei jäädä märehtimään niitä. Pysähdytään yhdessä, jaetaan ja käsitellään vastoinkäymiset, sillä me olemme kaikki samassa veneessä; me ymmärrämme ja autamme sinut ylös ja takaisin toimeen!
 3. Inspiraatio ja ”pieni pakko”. Kun luet toisten tekemisistä, se sekä inspiroi ja antaa ideoita että myös laittaa pikkuisen miettimään, että koska nuokin tekee niin kai minunkin pitää tehdä. Kuten tiedät, vasta tekeminen tuo tuloksia. Tämä pikku juttu auttaa aika paljon tulosten tekemisessä.

Fokus pysyy kriisin ja kiireenkin keskellä tärkeissä sekä olennaisissa asioissa

Tiedät varmasti, kuinka helppo on unohtaa istua alas edes hetkeksi suunnitelemaan omaa harjoitteluaan ja ravintoaan. Päivittäiset kiireet vievät fokusta koko ajan muualle. Toiseksi on myös hankala miettiä, mikä oikeasti on sitä supertärkeää tekemistä, johon kannattaisi käyttää tunti tai pari viikossa. Sisäpiirissä saat kolme kertaa kuukaudessa sähköpostin, jossa keskitytään aina yhteen supertärkeään asiaan, jonka avulla kehität omaa osaamistasi ja viet itseäsi aidosti eteenpäin kohti tavoitetta. Saat tietoa testatuista, maailman parhaista jutuista (olen opiskellut Suomen ja maailman huippujen johdolla) sekä valmiit ohjeet, jotka todella toimivat rasvanpoltossa ja kiinteytymisessä, sillä olen ne itse testannut niitä asiakkaillani tuhansia kertoja.

Nämä asiat yhdessä auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi ja etenemään toiminnassasi sen sijaan, että vain ylläpitäisit jatkuvaa kiirettä ja tuloksetonta tekemistä vuodesta toiseen samalla meiningillä…

Saat konkreettisesti:

 • Joka kuukausi kolme videovalmennusta, jotka tukevat rasvanpolttoa ja kiinteytymistä: näistä yksi käsittelee aina harjoittelua ja liikuntaa, toinen ravitsemusta ja kolmas palautumista elämänhallintaa.
 • Suljetun facebookryhmän, joka ei velvoita vaan auttaa, kun sitä tarvitset; minä ja muut sisäpiiriläiset ovat tukenasi.
 • Sisäpiirin livevideot ja Q&A-session: kaksi kertaa kuukaudessa olen fb:ssä livenä, pidän EXTRA-valmennuksen ja vastaan kysymyksiin livenä.
 • Sisäpiirin EXTRA-work shopit, joista saat myös videot: 4 kertaa vuodessa pidän EXTRA-koulutuspäivän vain sisäpiirille. Se on sinulle ilmainen, ja jos et ehdi katsomaan tätä livenä, voit katsoa livestriimin tai tallenteet milloin sinulle parhaiten sopii.

Tule mukaan!

Elämä menee vauhdilla eteenpäin. Jos haluat päästä haaveilemaasi lopputulokseen ja pitää motivaatiosi hengissä, se vaatii jatkuvaa kehitystä. Jos aikoo edistyä ja edetää, se vaatii vielä enemmän. Jostain sinun on hankittava työkalut, jos ei minun kanssani, niin ota ne jostain muualta ja katso, että ne oikeasti toimivat ja vievät sinut kohti tavoitettasi. Toivon, ettet vuoden kuluttua ole samassa pisteessä kuin nyt olet vaan toivon, että olet mennyt eteenpäin. Sama se, kuljetko minun kanssani vai jonkun toisen, tärkeintä on, että toimit ja teet. Jos haluat kulkea yhdessä paitsi minun, myös mahtavan sisäpiiriporukan kanssa, tee päätös nyt, sillä me kuljemme kokoajan eteenpäin.

Sisäpiirin hinta:

Kun olet mukana 5 kuukautta, saat lisäksi:

 • Henkilökohtaisen konsultaatiotapaamisen etänä tai kasvotusten (arvo 149 €)

Jos pohdituttaa vielä, että mikä olisi hyvä juttu, niin tekstaa mulle, 045 270 88 99, heitä kyssärit ja soittelen sulle.

Onko kallis sijoitus?

Mietitään, mikä tekee sijoituksesta kalliin. Rahallisesti se, että se ei tuota toivotunlaisia tuloksia.

Eikö?

Eräs asiakkaani mietti valmennuksen puolivälissä, että kannattaako jatkaa, koska hän maksaa joka kuukausi sen 199€.

Kysyin tuloksista ja hän oli jo 3 kk:n jälkeen saanut valmennuksen avulla seuraavat tulokset:

Joskus meidän aivot hämää meitä.

Näitä tarinoita voisin kirjoittaa vaikka kuinka monta eli mieti, paljonko sijoitus oikeasti antaa sinulle heti ja ennen kaikkea tulevaisuudessa.

Laita viestiä 045 270 88 99, niin olen yhteydessä sinuun niin jutellaan, olisiko tämä hyvä hetki sinulle liittyä mukaan.

Yhteydenotto ei velvoita mihinkään.

Sisäpiiriin pääsee mukaan vain haastattelun kautta.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).