Personal Training ja Fysioterapia starttipaketit Pukin konttiin liikuttava joululahja läheiselle

Starttipaketteja on rajoitettu määrä 5 kpl

Moikka,

Haluaisitko ilahduttaa ystävääsi, tuttuasi ja puolioasi liikuttavalla lahjalla? Avasimme joulun kunniaksi rajoitetun erän starttipakettitarjouksia Kuntokompassin Personal Training Studiolle Helsinkiin.

Palvelukokonaisuus sisältää alla olevan prosessikuvauksen mukaiset elementit. Tutustu rauhassa siihen.

Lisätietoja saat marko.kuoppasalmi@kuntokompassi.fi tai 045 270 88 99

Sivun alalaidasta löydät tarjolla olevat maksuvaihtoehdot. Ostosuorituksen voit tehdä kätevästi verkkokauppamme kautta sivun alalaidasta.

Starttipaketteja on rajoitettu määrä. 10.12.2018 paketteja mennyt 2/5 kpl. 

1. Alkukartoitus (Haastattelu, testit ja käytännön arviointi)

Ensimmäinen tapaaminen sisältää haastattelun, arviointiharjoituksen ja alkumittaukset. Haastattelussa käydään läpi tavoitteita valmennuksen suhteen. Pyrimme kartoittamaan keskeisimmät tekijät, jotka huomioidaan tulevaan valmennusohjelmaan.

a) Alkuhaastattelu:

 • Liikunta, terveyshistorian ja elämäntapojen kartoittaminen
 • Tavoitteiden löytäminen ja asettaminen

personal trainer alkukartoitus

b) Alkumittaukset ja testit

Valitsemme yksilöllisesti alkuvaiheen testit ja edistymisen seurantamenetelmät aina valittujen tavoitteiden perusteella. Kehonkoostumuksen muutoksiin liittyvissä tavoitteen asettelussa käytämme edistymisen seurannassa mm. Inbody-kehonkoostumusmittausta, ympärysmittoja ja kuvia.

Näin tiedämme tarkkaan, mitä muutoksia tapahtuu painossa, rasvamassassa ja lihasmassan kasvussa.

Laihduttajalle, kiinteytyjälle ja kropan muokkaajalle edellä mainitut ovat tärkeitä seurannan osa-alueita.

Voimatasojen kehittymisen seurantaan taas toimivat ns. benchmark-liikkeet.

Niiden kautta pystymme seuraamaan todellisten voimatasojen kehitystä. Kestävyyskuntoa voimme testata ja seurata usealla eri menetelmällä. Jopa tarkimmalla mahdollisella tavalla – hengityskaasuista mitattuna. Myös lihastasapainoon, liikkuvuuteen ja stabiliteettiin löytyy oma testipatteristo, jolla saamme tärkeää tietoa siitä minkälaisia heikkoja lenkkejä sinulta saattaa löytyä. Tärkeintä on seurata tavoitteisiin liittyviä asioita, joissa halutaan muutosta tapahtuvan. Testeillä ja seurannalla varmistamme, että valmennuksen todella vaikuttaa ja rahoille saadaan vastinetta.

 • Kehonkoostumus – Voimatasot – Kestävyyskunto
 • Lihastasapaino, liikkuvuus ja stabiliteetti

inbodymittaus

c) Arviointiharjoitus / Fysioterapeuttinen tutkiminen:

Valmentajasi tai Fysioterapeuttisi teettää myös kartoittavan fyysisen harjoituksen alkuarviointia varten. Näin saamme nopeasti todenmukaiset tiedot tämän hetkisestä fyysisestä tilasta, ja pystymme seuraamaan edistymistä kaikilla tärkeimmillä mittareilla. Kartoitus antaa meille kattavat tiedot, joilla rakentaa toimiva harjoitussuunnitelma.

 • Motorinen taitavuus & kehonhallinta
 • Liikkuvuus & stabiliteetti
 • Voimatasot & lihastasapaino

fysiotraining

2. Harjoitussuunnitelma 3 kuukaudelle

Tämän jälkeen laaditaan henkilökohtainen harjoitusohjelma kartoitettujen taustojen ja tavoitteesi pohjalta. Suunnitelmia myös päivitetään säännöllisesti – keskimäärin 4-8 viikon välein. Tämä takaa säännöllisen ärsykkeen vaihtelun, joka on yksi tärkeistä tekijöistä kehittävässä harjoittelussa. Personal Trainer tai fysioterapeutti huomioi harjoitussuunnitelmassa kokonaisvaltaisesti kaikki kunnon osa-alueet. Näihin luetaan mm. voima-, kestävyys-, kehonhallinta- ja liikkuvuusominaisuudet.

Harjoitussuunnitelmassa huomioidaan, aina tavoitteesi pohjalta:

 • Jaksosuunnitelmat, viikko-ohjelmat ja päivärytmitys
 • Voima, kestävyys ja huoltava harjoittelu
 • Lihastasapaino, ryhti ja kehonhallinta
 • Liikkuvuus ja stabiliteetti

kuntosaliohjelma

3. Ravitsemus

Terveyttä, arjessa jaksamista ja suorituskykyä tukeva ravitsemus on tärkeä osa valmennusprosessia. Mukaan kuuluu laadukas, tasapainoinen sekä tavoitetta tukevan ruokavalio, se on käytännössä perusedellytys tuloksille. Sen täytyy olla myös  yksilöllisesti rakennettu, yhdistäen uutta vanhoihin hyväksi todettuihin tottumuksiin. Muutokset ja korjaustoimenpiteet tehdään aina elämäntilanteeseesi ja toimivaan arkeen sopiviksi – ei koskaan väkisin, hampaat irvessä tai jotain tiukkaa mallia noudattaen.

 • Ravintopäiväkirja-analyysi
 • Palaute ja ruokaohjelman laadinta

kiinteytyjän ravitsemus

4. Ohjaustapaamiset Training Studiolla Helsingissä

Olemme vuosien kokemuksella jalostaneet moniin erilaisiin tarpeisiin, tavoitteisiin ja lähtökohtiin soveltuvan palveluprossin. Ja siinä kaiken perustana on säännöllinen tapaamisrytmi oman valmentajan tai fysioterapeutin kanssa rauhallisella yksityisstudiolla. Tällä toimintatavalla pystymme takaamaan asiakkaillemme todelliseen vaikuttavuuteen ja tuloksiin johtavan palvelun. Tapaamiset toteutetaan toisella Personal Training Studiostamme (Mannerheimintie 38 tai Pohjoinen Hesperiankatu 7). Studiolla harjoittellaan aina rauhassa, turvanasi 100% kannustava personal trainer tai fysioterapeutti. Ulkopuoliset häriötekijät ja arvostelevat katseet voi unohtaa ja treenata täysin rauhassa. Ei tarvitse mennä yleiselle salille tuntemaan häpeää, riittämättömyyttä ja huonommuutta – vaan voi treenaata täysin omalla tavalla, omassa rauhassa ja ohjatusti.

 • Starttipaketti sisältää 6 kpl x 55min tapaamista

5. Etätuki ja konsultointioikeus

 • Etätuki: ptonline.fi oma asiakastilin kautta
 • Koko sopimuskauden ajan (3 kuukautta)

verkkovalmennus


FYSIOTERAPIA STARTTIPAKETIN HINTA 798€ (NORM. 894€)

Voit maksaa kertamaksulla verkkopankissa tai laskulla / osamaksulla.

 

 

 

gs ryhmävalmennus

PERSONAL TRAINING STARTTIPAKETIN HINTA 798€ (NORM. 894€)

Voit maksaa kertamaksulla verkkopankissa tai laskulla / osamaksulla.

 

 

 

gs ryhmävalmennus

Maksuvaihtoehtoina myös:

liikuntasetelit e passi endered smartum kuntokompassi

Lisätietoja:

marko.kuoppasalmi@kuntokompassi.fi tai 045 270 88 99

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).