Joni Koivuniemi

Fysioterapeutti & Personal Trainer

Asiakaslähtöisyys ja päättäväinen ongelmanratkaisukyky reippaalla otteella

Moikka,

Olen Joni Koivuniemi ja olen kotoisin Porvoosta. Koulutukseltani olen fysioterapeutti sekä liikuntaneuvoja.

Asiakaslähtöisyys, päättäväinen ongelmanratkaisukyky ja reippaalla otteella toimiminen – siinä ovat kulmakivet työskentelylleni.

Minulla on vuosien kokemus liikunta ja terveysalalla työskentelystä. Olen toiminut Personal Trainerina seitsemän vuotta ja asiakaskuntaani on kuulunut kaikenikäisiä ihmisiä urheilijoista terveysliikkujiin.

Kiinnostukseni fysioterapeutin työtä kohtaan kehittyi Personal Trainerin työssä tapaamieni asiakkaiden kokemien vaivojen vuoksi. Niiden vuoksi kipinäni kuntouttavaa työtä kohtaan syttyi. Koulutukseni aikana syvennyin myös hengitysfysioterapiaan. Hengitysfysioterapian avulla voidaan vaikuttaa niin ihmiskehoon kuin -mieleenkin.

Tärkein tavoitteeni on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Fysioterapeuttina toimenkuvaani kuuluu asiakkaille sattuneiden tuki- ja liikuntaelin vaivojen kuntoutus sekä urheilu- ja työperäisten vammojen ennaltaehkäisy. Käytännössä tällä tarkoitetaan tilanteen alkukartoitusta, fysioterapeuttisesta tutkimista, yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita sekä niiden progressiivista ohjelmointia.

Omaan liikunnalliseen taustaani kuuluu salibandy ja golf, joita molempia olen pelannut yli 15 vuotta.

Tavoitteenani on oman ammattitaitoni jatkuva kehittäminen kouluttautumalla, sekä tutustumalla uusiin tutkimustuloksiin, jotka käsittelevät fysioterapiaa. Olen erittäin motivoitunut tähän ammattiin ja olen onnellinen saadessani tehdä sitä mistä pidän.

Nähdään Studiolla!

Terveisin,

Joni