Emma Eteläaho

Liikunnanohjaaja AMK, Fustra Personal Trainer

Kaikki on mahdollista, jos vain itse uskot niin

Personal Trainer Emma Eteläaho

Personal Trainer Emma Eteläaho on koulutukseltaan Liikunnanohjaaja AMK, Fustra personal trainer sekä Psyykkinen huippuvalmentaja.

Kuntokompassi Personal trainer, Emma Eteläaho

Moikka!

Olen Emma Eteläaho kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtynyt yksilövalmentaja, psyykkinen huippuvalmentaja sekä Liikunnanohjaaja Espoosta. Minulla on monipuolinen ja kansainvälinen kokemus liikunta-alalta vuodesta 2010 lähtien. Olen työskennellyt liikunnan parissa ympäri maailmaa: liikunnanopettajana Itä-Helsingissä, laitesukellusoppaana Thaimaassa sekä Personal trainerinä Cayman saarilla.

Minä valmentajana

Olen aurinkoinen, energinen ja innostava valmentaja. Mielestäni kuntosaliharjoittelussa tärkeintä on oikealla ja hyvällä tekniikalla suoritetut liikkeet. Avataan ensin kireitä lihaksia ja vahvistetaan heikkoja, jolloin ryhti kohenee ja toimintakyky optimoituu.

Yksilövalmentajana olen erikoistunut analysoimaan ja korjaamaan ryhtivirheitä, sekä lievittämään niskan ja selän kiputiloja treenin avulla. 

Vahvuuksiini kuuluu lisäksi laulajan core-lihaksiston vahvistaminen siten, että laulutekniikan hallitseminen helpottuu.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on mielestäni tärkeää, sillä hyvinvointi huokuu sisältä päin, joten lihaskunnon lisäksi on tärkeää pitää huolta niin mielen kuin vatsankin hyvinvoinnista. Pysyviä tuloksia saadaan parhaiten aikaan pitkäjänteisesti elämäntapoja muuttamalla terveellisemmiksi.

Missioni on auttaa mahdollisimman monia ihmisiä voimaan paremmin omassa vartalossaan.

Minä liikkujana

Liikunta ja hyvinvointi ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Lukiossa osallistuin joillekin liikunnan kursseille uudestaan, jotta pääsisin koulupäivän aikana liikkumaan. Rakastin uimista ja sukeltamista jo pienestä lähtien, joten kouluttauduin laitesukellusoppaaksi, joka veikin muutamaksi vuodeksi mennessään Aasian vesiin.

Nuorempana kävin telinevoimistelussa ja harrastin tanssia.

Nykyisin minulle tärkeintä on holistinen hyvinvointi, sekä optimaalinen toimintakyky ja liikkuvuus. Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla, uimassa, meditoin ja syön terveellisesti. Lisäksi harrastan musiikkia ja laulamista. Kesäisin on ihanaa päästä merelle veneilemään. Nautin myös metsissä kävelemisestä sekä avantouinnista.

Haluan auttaa sinuakin voimaan paremmin!

Ystävällisin terveisin

Emma Eteläaho

Koulutukset

👉 Psyykkinen huippuvalmentaja 2022

👉 Liikunnanohjaaja AMK 2013-2017

👉 Personal Trainer (Fustra) 2015

👉 Laitesukellusopas (PADI) 2016

👉 Liikuntaneuvoja 2010-2012

👉 Uimaopettaja 2012

Vahvuudet

👍 Yksilövalmennus

👍 Elintapamuutokset

👍 Liikkuvuusharjoittelu

👍 Niska ja selkä oireiden helpottaminen

👍 Ryhti & Core

👍 Laulajan lihaskunto

👍 Kokonaisvaltainen hyvinvointi