Kuntosaliharjoittelun vuosi -verkkovalmennus Parin nettivalmennuksen hinnalla koko vuodeksi ohjelmat

Suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Se kuuluisa punainen lanka. Jo 5238 tyytyväistä asiakastamme on käynyt tämän valmennuksen ennen sinua!

badge Created with Sketch.

Et halua jäädä tämän tarjouksen ulkopuolelle — jo 5238 tyytyväistä asiakastamme on käynyt tämän valmennuksen ennen sinua!

Oletko kyllästynyt lyhyisiin nettivalmennuksiin tai käytkö kuntosalilla ilman minkäänlaista ohjelmaa?

Unohda pikavoittojen etsiminen ja satsaa pitkäjänteisyyteen ja systemaattiseen suunnitelmaan. Löydä punainen lanka omaan tekemiseesi.

Kuukauden välein päivittyvät harjoitusohjelmat, kattavat ravintomateriaalit ja kahden kokeneen fysioterapeutin etätuki 12 kuukauden ajaksi….Vain parin hassun nettivalmennuksen hinnalla.


 

 

Moikka,

Oletko kyllästynyt siihen, että motivaatiosi harjoitteluun tyssää aina, kun jokin lyhyt verkkovalmennus loppuu?

Tuntuuko, että 4-12 viikon nettivalmennukset ovat yksinkertaisesti liian lyhyitä pitkäjänteisyyden ja pysyvien tulosten näkökulmasta?

Koetko, että lyhyemmissä nettivalmennuksissa on pakko edetä liian tiukkaan tahtiin ja päällä on jatkuva stressi pysyykö matkassa mukana vai tippuuko kyydistä jo ennen kuin pääsee edes vauhtiin?

Yksi sairastelu ja flunssakierre (joita tulee väkisin johonkin väliin) pilaa käytännössä koko valmennuksen ja motivaatio lässähtää täysin…

Oletko kenties hyppinyt eri palveluntarjoajien nettivalmennuksesta toiseen huomaten, että kokonaiskuvan punainen lanka puuttuu täysin eikä nämä valmennukset tue toinen toisiaan.

Eteneminen ei ole suunnitelmallista ja pitkäjänteistä. Myös valmennusten laadussa saattaa olla valitettavan isoja eroja…

Nopeita tuloksia kenties tulee, mutta olet lähtötilanteeseessa sitäkin nopeammin (jopa heikommassa, kuin liikkeelle lähtiessäsi).

Ei hätää.

Meillä on valmiina täydellinen ratkaisu juuri näihin haasteisiin…

Terveisin Jenni ja Marko

Kuntokompassin osa-omistajat

Parin nettivalmennuksen hinnalla 12 kk kestävä valmennus

Miltä kuulostaisi kokonainen vuosi (12kk) nousujohteista, suunnitelmallista harjoittelua yksityiskohtaisilla ohjeilla, laatutakuulla?

…täysin omaan tahtiin ja stressittömästi… jopa kattavat ruokailumallit (seka-, kasvis, gluteeniton, maidoton jne.) ja ohjeet ravitsemuksen toteutukseen mukana!

Kuin Personal Trainer takataskussasi: kertoo joka päivä tismalleen mitä tehdä… vain murto-osalla PT:n hinnasta!

Et löydä mistään Suomesta näin pitkää, kattavaa ja laadukasta nettivalmennusta.

Mutta tulet löytämään suunnitelmallisuuden, säännöllisen ärsykkeen vaihtelun ja punaisen langan harjoitteluusi.

Tämä tie johtaa pysyviin tuloksiin.

kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus

Kuvittele 12 kk päästä seuraava tilanne…

✅ SUUNNITELMALLISUUS 

  • Olet edennyt peräti 12 kuukauden ajan suunnitelmallisesti ja nousujohteisesti omassa harjoittelussasi. Väliin on mahtunut ehkä jokunen flunssapätkä ja/tai lomareissu ja/tai työreissu, mutta tämä ei menoa ole haittannut. Ei koska nämähän kuuluvat elämään ja koska pidemmän aikavälin kokonaisuus ratkaisee – aina.

✅ PEILIKUVA & HABITUS 

  • Olet (halutessasi) kiinteämpi ja sporttisemman ”lookin” omaava aktiiviliikkuja. Vaikka tämä valmennus ei olekaan tyypillinen 2 kuukauden tiukka rypistys, joka tähtää nopeaan tehokiinteytykseen se kuitenkin tarjoaa optiona kaikki tarvittavat työkalut rasvanpolttoon, lihaskasvuun ja kropan muokkaamiseen. Päätät kuitenkin täysin itse haluatko niitä hyödyntää vai keskitytkö puhtaasti suorituskyvyn kehittämiseen.

✅ STRESSI SUORITTAMISESTA POIS

  • Et enää stressaa pakonomaisesti nopeiden tulosten perään. Ajattelet pitkäjänteisesti ja tiedostat, että kaikki ei aina mene kuin elokuvissa ja se on täysin ”fine”. Tätä kautta kaikki tekeminen on mukavampaa, rennompaa ja motivoivampaa.

✅ PYSYVYYS JA ELÄMÄNTAPA

  •  Et ajattele enää harjoittelua tai ravitsemukseen liittyvää toimintaa lyhyinä kuureina vaan kokonaisvaltaisena elämäntapana. Olet halutessasi hoikempi ja saavutetut tulokset ovat tulleet pysyäkseen. Painosi ei enää jojoile kuten aiempina vuosina. Et ota perinteisiä kesän ja joulun jälkeisiä hevoskuureja harjoittelussa, jotka loppuvat nopeasti liian korkealle asetetun riman takia. Ei vaan sinä osaat hienosäätää treenimäärääsi juuri sinun henkilökohtaiseen kokonaiselämäntilanteeseen sopivaksi.

✅ SUORITUKYKY

  • Harjoituspainohistoriaa tarkastellessa huomaat, että kehitystä on tullut useimmissa perusliikkeissä minimissään 30-50 %. Osassa liikkeissä liikkuu jopa kaksinkertainen määrä rautaa mitä vuosi takaperin liikkui. Lenkillä käydessäsi huomaat, että sama matka kilometreissä taittuu nopeammin ja alhaisemmalla keskiarvosykkeellä. Voimatasojen ja kestävyyskunnon koheneminen näkyy myös harrastamasi lajin (jalkapallo, tennis, sulkapallo, squash, jääkiekko jne.) parissa.

✅ OPPIMINEN JA MOTIVAATIO

  • Olet oppinut harjoittelusta ja sen ohjelmoinnista valtavasti uutta. Vuoden aikana opit kuinka harjoittelua tulee rytmittää, miten taata sopivaa ärsykkeen vaihtelua ja miten leipoa harjoitteluun sitä punaista lankaa, joka takaa kehittymisen pidemmässä juoksussa.

✅ TYÖKALUT TULEVAISUUTEEN

  • Sinulla on takataskussa 12 kk ajalle erilaisia ammattilaisten suunnittelemia harjoitusohjelmia, joita voit hyödyntää koska vain myös tulevaisuudessa. Näitä malleja kierrättämällä sekä varioimalla sinulla on vuosiksi eteenpäin materiaalia, joka takaa edelleen kehityskäyrän koholla pysymisen.

Jos tämän valmennuksen kokonaisvaltainen, suunnitelmallinen ja pitkäjänteisyyteen tähtäävä toiminta alkoi kiinnostaa, lue eteenpäin…

Kuka sinua valmentaa?

kuntosaliohjelma vuodeksi


Marko Kuoppasalmi

 • Fysioterapeutti, Personal Trainer & Fysiikkavalmentaja
 • Kuntokompassin osaomistaja
 • Yli 15 vuoden kokemus valmennus -ja fysioterapiasektorilta

Jenni Eskelin

 • Fysioterapeutti, Personal Trainer & Pilatesohjaaja
 • Kuntokompassin osaomistaja
 • Yli 15 vuoden kokemus valmennus -ja fysioterapiasektorilta

Lisätietoja valmennuksesta:

marko.kuoppasalmi@kuntokompassi.fi

tai

PT Marko Facebook messengerin kautta

Sivun lopusta löydät valmentajien tarkemmat esittelyt, mutta mennään nyt eteenpäin…

Valmennuksen vastaanotto ollut huikeaa

Valmennuksen 2017-2018 ja 2018-2019 kausille osallistui satoja miehiä ja naisia. Mukana on ollut niin aloittelijoita, tauolta palaavia ex-aktiiviliikkujia, keskikokeneita ja aktiiviliikkujia.

Monet olivat tuttuja jo aiemmista verkkovalmennuksistamme:

 • Pyöreät Pakarat 4kk
 • Äijät Kuntoon 4kk
 • Selkäsauna 2kk
 • Naisten Superkiinteytys 2kk
 • Miesten läskit pois 2kk
 • Karista joulukilot naiset 2kk
 • Karista joulukilot miehet 2kk
 • Kesäkuntoon 2kk naiset
 • Kesäkuntoon 2kk miehet

Myös ilahduttavan monet liikunta-alan ammattilaiset (fysioterapeutit, personal trainerit) innostuivat lähtemään mukaan uusien virikkeiden ja ideoiden perässä.

Postiviinen palaute pääsi kieltämättä yllättämään meidät, vaikka olimmekin varmoja rakennustyömme laadusta.

Valmennuksen palautekeskiarvo on kahden vuoden jälkeen huikea 4,9/5.

Alla esimerkkinä Anun, Sinin ja Saran kokemuksia. Alempaa löydät useita poimintoja näistä palautteista lisää.

Tiesitkö, että pysyvyyden kannalta tämä Sarankin mainitsema omaan tahtiin tapahtuva tie on lopulta se paras mahdollinen?

Nyt on siis turha stressata siitä, että pysytkö matkassa mukana vai tiputko kyydistä jo ensimmäisen ”muuttuvan tekijän” ilmaantuessa.

Valmennuksessa eteneminen tapahtuu täysin kiireettömästi ja ilman stressiä – kaiken ei tarvitse edetä minuuttiaikataululla.

Yksi flunssa tai ne kuuluisat ”muuttuvat tekijät” eivät pilaa projektiasi.

Ne kuuluvat elämään ja tämä valmennus huomioi sen.

Minkälaisilla menetelmillä tämä kaikki oikein tapahtuu? Käydään hieman läpi mitä kaikkea tämä kokonaisuus sisältää…

Valmennuksen kautta tulet saamaan mukaasi…


1️⃣ Apu tavoitteen asetteluun ja tulokulman valintaan

Heti, kun olet mukaan päättänyt lähteä saat tunnukset verkkoympäristöön. Ensimmäisessä osiossa käydään läpi yleisiä valmennukseen liittyviä asioita, tavoitteen asettelua ja erilaisia tulokulmavaihtoehtoja. Voit itse valita mitä ”polkua” lähdet kulkemaan ja me autamme tarpeen mukaan.


2️⃣ Ohjeet ja sähköiset työkalut edistymisen seurantaan

Jotta tiedät tapahtuuko haluamiasi asioita kehittymistä on järkevää seurata. Opastamme miten ja mitä sinun tulee tehdä asiaan liittyen. Verkkoympäristö sisältää myös kätevän henkilökohtaisen harjoituspäiväkirjan ja kotiseurantatyökalun. Tulet siis saamaan hyvinkin tarkat ohjeet seurantaan, jotta tulokset eivät jää vain subjektiivisten arvioinnin, arvailujen tai peilien varaan.

kokemuksia kuntokompassi

kuntokompassi kokemuksia personal trainer


3️⃣ Harjoitusohjelmat x 12 kuukautta

Valmenuksen selkäranka on sen nimensä mukaisesti kattavat harjoitusohjelmat 12 kuukauden ajalle. Tulet saamaan säännöllisesti 1 kuukauden välein uuden jakson kautta päivittyvät harjoitusohjelmat, joissa yhdistetään voima -ja kestävyysharjoittelu tasapainoisella tavalla. Ohjelmat on nivottu vuoden ajalle järkeväksi ja toinen toistaan tukevaksi kokonaisuudeksi.

Käytämme vuoden aikana useita erilaisia ohjelman jakomalleja (1, 2, 3 -jaot ja 2+1, 3+1 hybridit). Tätä kautta vältät ilman ohjelmaa harjoittelevalle tutun tasannevaiheen tarjoamalla sopivan säännöllistä harjoitusärsykkeen vaihtelua elimistölle.

Harjoitusohjelmissa on aina avattu selkeästi tehtävät sarjat, toistot, palautusajat, tempo ja monia muita harjoittelun laatuun liittyviä yksityiskohtia.

Lisäksi jokaisesta liikkeestä löytyy laadukas ohjevideo suullisen ohjeistuksen kera.

Tämä saataa kolahtaa meidän omaan nilkkaamme… Voi nimittäin käydä niin, että tämän valmennuksen jälkeen, et pieneen toviin uusia ohjelmia tule tarvitsemaan.

kuntosaliohjelma


4️⃣ Konsultointioikeus, FB ryhmä ja privaatti etätuki

Pääset valmennuksen kautta suljettuun FB ryhmään, joka on tarkoitettu vain valmennuksen osallistuville. Ryhmä ensinnäkin toimii yleisenä etätukikanavana ja toisekseen hyvän pössiksen yhteisönä. Huom: Lisäksi sinulla on oikeus konsultoida Markoa privaatisti henkilökohtaisemmissa asioissa. Tässä käytetään FB messengeriä viestintäkanavana. Tätä kautta et jää ikinä yksin mahdollisesti heräävien kysymysten kanssa.

5️⃣ Kattava ja päivittyvä liikepankki

Tällä hetkellä liikepankki sisältää 520 videota. Liikepankki päivittyy koko ajan ja ohjevideot on ammattilaisen ohjaamat ja tekniikkavideot havainnollistavat liikkeiden ydinkohdat selkeällä tavalla. Sen lisäksi, että näet jokaisen harjoitusohjelman liikkeen suoraan linkin kautta ohjevideona voit tutustua ja hakea vaihtoehtoja tämän liikepankin kautta. Videoiden avulla varmistat, että treenaat aina oikein ja turvallisesti.

Kattavasta ja aktiivisesti päivittyvästä liikepankista vaihtoehtoisia liikkeitä ja tarkkoja ohjeita suoritustekniikoista.

kuntosaliohjelma

Tällä hetkellä liikkeitä on 347 kpl ja koko ajan kuvataan lisää.


6️⃣ Monipuolinen ravintovalmennus

Olemme koonneet kattavat ravintopuolen materiaalit käyttöösi.

Voit valita täysin itse valitsetko…

✅ Tavoitteellisen lähestymisen

VAI

✅ Astetta rennomman lähestymisen

…ravitsemuksen toteutukseen.

Sinä päätät.

Tulet pääsemään kattavaan ruokailumallipankkiin käsiksi, jossa on 24 erilaista ruokailumallia. Mukana on sekaruokavalio, maidoton, gluteeniton ja kasvismallit. Etätuen kautta pystymme myös tarpeen vaatiessa auttamaan ruokailun yksilöimisessä sinua.

7️⃣ BONUS A: Jokeriohjelmat

Bonusosio A on ensimmäinen osa kaupan päälle tulevasta aarrearkusta. Löydät sieltä erilaisiin tilanteisiin sopivia ja korvaavia ”jokeri”-harjoituksia.

Jokeriohjelmat:

 • Reissujumppa lomamatkojen korvaavaksi kokonaisuudeksi
 • Mökkijumppa kesälomalle ja ylläpitoon
 • Kotijumppa korvaavaksi vaihtoehdoksi arjen kiireeseen
 • Kiireisen kuntosaliohjelma tilanteisiin, jolloin aika on kortilla

8️⃣ BONUS B: Miniluennot

Bonusosio B on toinen osa kaupan päälle tulevasta aarrearkusta.

Löydät sieltä kolme kokonaisuutta tukevaa luentoa alla olevista aiheista:

 • Miniluento 1: Harjoittelun perusperiaatteet – tekijät, jotka löytyvät jokaisen toimivan ohjelman taustalta
 • Miniluento 2: Ravitsemuksen perusperiaatteet – tekijät, jotka löytyvät jokaisen toimivan ravitsemusohjelman taustalta
 • Miniluento 3: Lepo & Palautuminen – miten hyödynnät omalla kohdallasi levon käyttämättömän potentiaalin

9️⃣ BONUS C: Inbodymittaus 0€ (ei välttämätön)

Bonusosio C tarjoaa yhden inbody kehokoostumusmittauksen hintaan 0€. Mittaus tehdään  Kuntokompassin PT studiolla Helsingissä.

Saat sen kautta arvion mm:

 • Rasvamassa
 • Lihasmassa
 • Rasva%
 • Sisäelinten rasva
 • Lepoaineenvaihdunta

inbodymittaus

? BONUS D: PT tapaaminen -50% (ei välttämätön)

Bonusosio D tarjoaa mahdollisuuden ostaa 1 kpl Personal Trainer tapaamisen -50% hintaan normaalista. Tapaaminen on 60min pituinen ja se tapahtuu Kuntokompassin PT studiolla Helsingissä.

Tapaaminen voidaan hyödyntää esimerkiksi seuraaviin asioihin:

 • Harjoitustekniikoiden läpikäyminen
 • Sopivien harjoituspainojen löytäminen
 • Kova ja kehittävä sparraustreeni
 • Ravintopuolen asioiden läpikäymiseen

personal trainer marko kuoppasalmi

Tiedän…

Moni kilpailijamme pureskelee kynsiään huomatessaan kuinka paljon ja edulliseen hintaan tarjoamme sinulle parin nettivalmennuksen hinnalla.

…kuten yläpuolelta huomasit mukana on paljon, PALJON arvokasta palvelua ja sisältöä.

Nyt on aika tehdä järkevä ja pitkälle tulevaisuuteen kantava päätös lähtemällä mukaan…

Valmennuksen hinta 298€

Valmennuksen voit maksaa, joko kertamaksulla verkkopankissa tai laskulla/osamaksulla. Voit maksaa myös yleisimmillä virikemaksutavoilla. 

 

Yleisimmät verkkopankit käyvät maksutapoina.


 

Esimerksiksi Collectorin kautta voit jakaa maksun 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukaudelle.

 


Voinko maksaa liikuntaseteleillä ja yleisimmillä virikemaksutavoilla?

Voit.

Toimi tällöin seuraavasti:

 • Etsi kyseisen palveluntarjoajan kotisivuilta Kuntokompassi / Personal Training Studio
 • Käy tekemässä tilausvahvistus normaaliin tapaan, mutta jätä maksu kesken laskun maksuvaiheeseen
 • Toimita maksusta tosite online@kuntokompassi.fi
 • Laitamme kurssitunnukset kuntoon ja kurssin aktiiviseksi Sinulle

liikuntasetelit e passi endered smartum kuntokompassi

Miten tämä eroaa muista nettivalmennuksista?

Tämä 12 kuukauden ajalle harjoittelun ohjelmointiin ja ravitsemukseen työkalut tarjoava kokonaisuus ei ole pikaisesti kokoon parsittu nettivalmennus.

Se ei ole myöskään kopio kehonrakentajan 4-5 jakoisesta saliohjelmasta, jonka päälle tehdään vielä 4-5 aerobista harjoitusta, joka ei toimi normaalilla kuntoilijalla.

Se ei ole myöskään umpimähkään valittu liikekokoelma.

Vielä tiivistettynä, mitä tämä valmennus EI tule olemaan…

 • Lyhyt superdieetti tai 6 viikon karppausprojekti tai ketoosikokeilu
 • Pelkkä ”lappu kouraan ja onnea jatkoon” -tyyppinen rahastus, joita netti on pullollaan
 • Kehonrakennukseen tähtävää ja toteutuksen kannalta kovin epärealistinen kokonaisuus
 • Kopio fittness urheilijan harjoituspäiväkirjasta

Tiivistetysti: Miten valmennus alkaa ja etenee?

 1. Ostettuasi valmennuksen saat tunnukset suljettuun verkkoympäristöön
 2. Tulet löytämään sieltä ohjeet valmennuksen läpiviemiseen ja yleisiin käytäntöihin
 3. Pääset käsiksi harjoitusohjelmiin ja tukimateriaaleihin
 4. Alat toteuttaamaan ohjeitamme ja kysyt tarvittaessa meiltä etätukifoorumilta apua
 5. 12 kuukauden päästä muut ihmettelevät mitä sinulle on tapahtunut

Kokemuksia, tuloksia ja onnistumisia

Tässä vuosien varrella on kertynyt tosi monia ja erilaisia asiakaskertomuksia sekä onnistumistarinoita. Jokainen ansaitsisi oman palstatilansa, mutta alla on muutaman valmennettavan tuloksia ja ajatuksia miten ovat valmennukseen osallistumisen kokeneet.

Palautteita aikaisemmilta osallistujilta seuraaviin kysymyksiin vastaten:

 1. Miksi lähdit mukaan Kuntosaliharjoittelun vuosivalmennukseen?
 2. Mitkä asiat kenties arvelluttivat ennen osallistumista?
 3. Onko valmennus vastannut odotuksiasi?
 4. Mikä on mielestäsi valmennuksen hinta / laatu -suhde?
 5. Suosittelisitko valmennusta tutullesi/puolisollesi/ystävällesi, miksi näin?
 6. Kokonaisarvosana kokonaisuudesta

kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus kokemuksia

kokemuksia kuntosaliharjoittelun vuosivalmenus

kokemuksia kuntosaliharjoittelun vuosivalmenus

kokemuksia kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus

kokemuksia kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus

kokemuksia kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus

kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus kokemuksia

kokemuksia kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus

kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus kokemuksia

kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus kokemuksia

kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus kokemuksia

kuntosaliharjoittelun verkkovalmennus kokemuksia

kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus kokemuksia

kokemuksia kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus

kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus kokemuksia

kokemuksia kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus

kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus kokemuksia

kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus kokemuksia

kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus kokemuksia

 


Pauliina 44v. – Useampi Kuntokompassin verkkovalmennus jo takana

Pauliina on käynyt useamman Kuntokompassin tarjoaman verkkovalmennuksen (Naisten Superkiinteytys, Karista kesäkilot 2kk) ja saavuttanut hienoja tuloksia. Alla olevalla videolla hän avaa hieman kokemuksiaan ja kiteyttää myös oman näkemyksensä Kuntosaliharjoittelun vuosivalmennuksesta.


Mikko 32v. – Paluu tauolta projekti

Numeroina miten Mikon muutokset:

 • Paino – 10kg (94kg → 87kg)
 • Lihasmassa + 3,7 kg
 • Rasvamassa – 12,8 kg
 • Rasvaprosentti – 10 % (25,6% → 12,9%)
 • Vyötärön ympärys – 15 cm (97 → 82 cm)
 • Penkkipunnerrus 1 maksimi – 85kg → 120kg
 • Leuanveto toistomaksimi – 2 toistoa → 15 toistoa

Sanna 35v. – Kokeneempi aktiiviliikkuja

kiinteytyminen

Saanan rasvaprosentti laski 25,2% –>14,1% n.5kk aikana

 

“Janni 37v. – Paluu tauolta projekti

pyöreät pakarat

Miian rasvaprosentti laski 23,5 % –> 16,7 % 2,5 kk aikana

 

Vesa 52 v. – Ryhmäliikuntaohjaaja

4kk / 9,1% –> 7,7% Alla kuva ja inbodyanalyysi, josta näkyy miten Vesan kehonkoostumus ja suorituskyky muuttuivat reilun neljän kuukauden aikana:

personal trainer kokemuksia

 • Paino +4,6kg (75,6kgkg → 80,2kg)
 • Lihasmassa + 3,5 kg
 • Rasvamassa – 0,8kg
 • Rasvaprosentti 9,1% → 7,7%
 • Penkkipunnerrus 1 maksimi – 75kg → 102,5kg
 • Leuanveto toistomaksimi – 0 toistoa → 8 toistoa

Julia – Kokenut aktiiviliikkuja

pyöreät pakarat

Ylläolevasta inbodyraporteista näkyy kuinka kehonkoostumus muuttui projektin aikana. Julian rasvamassa väheni -3,3 kg, lihasmassa lisääntyi +0,4 kg ja rasvaprosentti laski 4,7 %

Ulla 34v. Kiireinen yrittäjä

kiinteytys case Ulla 32

Kuva 1. Ullan muutoskuvat huikeat

pyöreät pakarat

Kuva 2. Ullan rasvaprosentti laski 31,2%:sta –> 18,1 %:iin noin 5kk aikana


Verkkovalmennuksen todellinen arvo?

 • Spesifit viikkosuunnitelmat ja kuntosaliohjelmat peräti 12kk ajalle 897€
 • Etätuki 12kk x 49€ / kk = 588 €
 • Laaja ruokailumallimapankki 499 €
 • Henkilökohtainen opastus minkä ruokailumallin valitset itsellesi 99€
 • Muut valmennuksen jatkuvasti päivittyvät bonus ja tukimateriaalit 298€
 • Yhteensä 2381€

Meillä on kummallakin live PT valmennettavien asiakaspaikat tupaten täynnä ja keskimääräinen jonon pituus on 6-8 kuukautta.

Vertailun vuoksi:

Jos ostaisit meiltä vastaavan vuoden kokonaisuuden live PT valmennuksen sen hinta olisi luokkaa 2500-5000€.

Kenelle valmennus sopii?

 • Kaikille perusterveille, täysi-ikäisille miehille ja naisille
 • Henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita suunnitelmallisesta kuntosaliharjoittelusta
 • Miehille ja naisille, jotka haluavat muokata kroppaa, kiinteytyä ja parantaa suorituskykyään
 • Jo jonkin verran kuntosalitreenistä perillä oleville henkilöille
 • Liikunta-alan ammattilaisille (personal trainereille, fysioterapeuteill), jotka haluavat työkaluja omaan työhönsä
 • Kuntosaliharjoittelua vasta aloittelevalle suosittelemme, että otat muutaman ohjaustapaamisen valmennuksen oheen

Tee saliharjoittelustasi taas hauskaa – hanki nyt lisää virikkeitä, vaihtelua ja tehoa treeniisi!

Koska pääset aloittamaan?

 • Ostettuasi valmennuksen saat välittömästi tunnukset tilillesi
 • Tämän jälkeen pääset tutustumaan kattaviin materiaaleihin
 • Pääset myös liittymään salaiseen FB ryhmäämme..

Valmennuksen hinta 298€

Valmennuksen voit maksaa, joko kertamaksulla verkkopankissa tai laskulla/osamaksulla.

Voit maksaa myös yleisimmillä virikemaksutavoilla. 

Kertamaksulla verkkopankissa

 


Laskulla / Osamaksulla

Esimerksiksi Collectorin kautta voit jakaa maksun 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukaudelle.

 


Voinko maksaa liikuntaseteleillä ja yleisimmillä virikemaksutavoilla?

Voit.

Toimi tällöin seuraavasti:

 • Etsi kyseisen palveluntarjoajan kotisivuilta Kuntokompassi / Personal Training Studio
 • Käy tekemässä tilausvahvistus normaaliin tapaan, mutta jätä maksu kesken laskun maksuvaiheeseen
 • Toimita maksusta tosite online@kuntokompassi.fi
 • Laitamme kurssitunnukset kuntoon ja kurssin aktiiviseksi Sinulle

liikuntasetelit e passi endered smartum kuntokompassi

Valmennuksesi laadun takana

Moikka,

Olemme kumpikin Kuntokompassin osaomistajia ja pitkän linjan liikunta- sekä terveysalan ammattilaisia.

Jos emme ole Sinulle vielä tuttuja, niin lue eteenpäin…


Marko Kuoppasalmi, Fysioterapeutti / Personal Trainer

Moi!

marko-kuoppasalmi

Tavoite, mitattavat tulokset ja tulosvastuullinen toiminta

Olen Marko ja olen Helsingistä kotoisin ja nykyään asustelen Vantaalla. Koulutukseltani olen fysioterapeutti, personal trainer & urheiluhieroja. Urheilu, liikunta- ja terveyssektorilla olen vaikuttanut vuodesta 2000 asti.

Personal Trainer ammattina vuodesta 2005

Personal Trainer työt aloitin täysipäiväisesti vuonna 2005. Tällä hetkellä teen kaikki asiakastapaamiset ja valmennukset luonnollisesti Kuntokompassin Personal Training Studiolla Helsingissä keskustassa.

Olen yksi kolmesta Kuntokompassin PT Studion perustajista ja omistajista. Vastaan tällä hetkellä toisen studion (38) toiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä kollegani Jenni Eskelinin kanssa.

PHYSIOTRAINER© koulutustiimissä mukana

Päätoimen lisäksi olen mukana Physio Trainer koulutuksen kouluttajatiimissä. Olin päävastuussa kyseisen koulutuksen suunnittelusta ja sisällön tuottamisesta. Koulutuksen on kehittäneet Kuntokompassi ja Terveysliikuntainstituutti.

Valmennusfilosofian ydin

Omassa valmennustyöhön liittyvässä työskentelyssäni kaiken keskiössä ovat valmennettava ja valmennuksen korkealaatuinen toteutus. Pidän peruslähtökohtana sitä, että asiakkaani tulee saada keskimääräistä parempia tuloksia ja olla valmennukseen erittäin tyytyväinen. Valmentajana olen rauhallinen, mutta vaativa. Kaiken tekemisen keskiössä ovat asiakkaan omat lähtökohdat, elämäntilanne ja tavoitteen asettelu.

Olen erikoistunut kiinteytymiseen, kropan muokkaamiseen ja pysyvään laihtumiseen tähtäävään valmennustoimintaan.

Erikoisosaaminen

 • Kehonkoostumuksen optimointi
 • Kiinteytyminen ja Laihduttaminen
 • Suorituskyvyn kehittäminen
 • Urheilijoiden fysiikkavalmennus

Koulutus

 • Fysioterapeutti AMK
 • Personal Trainer & Kuntosaliohjaaja (www.faf.fi)
 • Urheiluhieroja (www.suho.fi)
 • Jalkapallovalmentajan B-Tutkinto www.palloliitto.fi
 • Vuosien varrella lukuisia täydennyskoulutuksia

Jenni Eskelin, Fysioterapeutti / Personal Trainer

personal trainer jenni eskelin

Energiaa, empatiaa ja ammattiataitoa

Liikun, koen, kyseenalaistan ja kysyn, näen, kuulen, kuuntelen ja opin. Omaan valmennusfilosofiaani kuuluu elää niin kuin opettaa ja toivonkin omalla esimerkilläni kannustavani ihmisiä liikunnalliseen ja terveyttä edistäviin elintapoihin läpi elämän.

Omat harrastukseni

Itselleni liikuntamuodoista erityisen tärkeitä ovat: voimapainoitteinen saliharjoittelu, pyöräily, juoksu, pilates ja Iyengarjooga. Pilates on itselleni tärkeää jo ohjaajataustani vuoksi, mutta joogan löysin vakioharrastuksekseni pitkän tauon jälkeen uudestaan muutamia vuosia sitten. Onneksi löysin. Mainitsemisen arvoista on myös suhteeni luontoon. Ulkona liikkuminen metsissä samoillen tai juosten on etenkin hektisten päivien vastapainona parasta pään nollausta mitä tiedän. Olemme onnekkaita, että maassamme on niin paljon puhdasta ja koskematonta luontoa.

Intohimo liikuntaan ja toisten liikuttamiseen on itselleni valtavan suuri lahja. Se, että tekee työtä, jota todellakin rakastaa toivottavasti välittyy myös asiakkailleni.

Tavoitteet hyvinvoinnin suhteen voivat muuttua vuosien varrella, mutta jokainen varmasti haluaa kokea oman toimintakykynsä mahdollisimman hyväksi läpi elämän. Oman kehon kuuntelu ja tilannetaju mitä kulloinkin keholtaan voi vaatia ovat myös opettelmisen arvoinen asia. Näitä taitoja opetan asiakkailleni ja kuulostelen myös omassa elämässäni voidakseni hyvin.

Valmentajana olen

Olen valmentajana kannustava ja asiakkaitaan suorituksissa päiväkohtaiseen parhaimpaansa haastava. Haluan jokaisen kokevan onnistumisia vaikeiltakin tuntuvissa tavoitteissa. Parasta on nähdä niitä itsensä ylittämisen kokemuksia, joita asiakkaani yhteisissä tapaamisissamme saavat. Tavoitteiden asettelu onkin valmennuksissa tärkeää, jotta itse asiakas, että minä trainerina tiedän mitä projektilta odottaa ja mihin me yhdessä tähdätään. Annan itsestäni kaiken, mutta odotan myös asiakkailtani vahvaa sitoutuneisuutta ja tahtoa tehdä muutoksia, joihin he ovat apua tulleet hakemaan. Me olemme yhdessä tiimi ja siihen kuuluu vahva luottamus ja toisen arvostaminen puolin ja toisin.

Kuntokompassin osaomistaja ja asiakaspalveluvastaava

Asun tällä hetkellä Vantaalla ja personal trainerin työt olen keskittänyt Helsinkiin meidän Kuntokompassin studiolle. Vuonna 2011 hyppäsin itse palkollisen turvalliseksikin koetusta oravanpyörästä yrittäjäksi kun perustimme upeiden yhtiökumppaneideni Marko Kuoppasalmen ja Janne Sipposen kanssa Kuntokompassin personal training studion. Nykyään studioita on jo kaksi ja meillä on reilun parinkymmenen hengen valmentatiimi, joten suunta on selvästi oikea. Yrittäjänä työ on enemmänkin elämäntapa. Se on juuri sitä mitä itse tällä hetkellä elämältäni haluan.

Päätehtävänäni valmennustyön lisäksi on hoitaa studiollamme konsultointitapaamiset eli varmistan uusille asiakkaillemme sopivimman valmentajan tiimistämme. Valmentajatiimimme on ainutlaatuinen ja mahdollisuus tarjota kullekin juuri se oikea traineri on loistava asia yrityksessämme. Valmennusten käynnistäminen, joilla tietää kunkin saavan lisää positiivista energiaa, hyvää oloa, voimaa ja terveyttä elämäänsä tuo itsellenikin päivittäin aimo annoksen hyvää mieltä.

Vankka terveysalan pohjakoulutus

Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti (2005) ja olen tehnyt valmennustyötä liikunnan saralla yli kymmenen vuotta. Alunperin halusin päästä lukemaan psykologiaa, mutta lopulta päädyin fysioterapiaopintoihin, joten ihmismielen koukerot vaihtuivat fyysisen kehon hoitoon ja vaivojen ennaltaehkäisyys. Edelleenkin olen hyvin kiinostunut ihmismielen moninaisuudesta ja mielestäni henkinen vointi tuleekin aina huomioida personal training valmennuksissa vaikken terapeuttia leikikään. Motivaatiotiekijät, elämäntilanne ja- hallinta sekä omanarvontunto ovat asioita, jotka kuitenkin suurelta osin ratkaisevat kuinka elämäntapamuutokset onnistuvat. Haluan antaa kaiken tukeni asiakkailleni, jotta pysyvä muutos olisi mahdollinen

Koulutustausta:

 • Psykologian perusopinnot
 • Fysioterapeutti AMK v. 2005
 • Liiketalouden perustutkinto v.2011
 • Kahvakuulaohjaaja (IKSA)
 • Pilates ohjaaja
 • Chiball ohjaaja
 • Fustra Personal Trainer
 • Kuntokompassi Personal Trainer
 • Ravintovalmentaja (FIHF)
 • Lukuisia muita lisäkoulutuksia ryhmäliikunnan saralla
 • Useita seminaareja, virikekoulutuksia ja mentorointiprojekteja

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

-Marko & Jenni :)

kuntosaliohjelma

Lisätietoja:

marko.kuoppasalmi@kuntokompassi.fi

jenni.eskelin@kuntokompassi.fi


Usein kysytyt kysymykset?

Voinko maksaa liikuntaseteleillä ja yleisimmillä virikemaksutavoilla?

Voit.

Toimi tällöin seuraavasti:

 • Etsi kyseisen palveluntarjoajan kotisivuilta Kuntokompassi / Personal Training Studio
 • Käy tekemässä tilausvahvistus normaaliin tapaan, mutta jätä maksu kesken laskun maksuvaiheeseen
 • Toimita maksusta tosite online@kuntokompassi.fi
 • Laitamme kurssitunnukset kuntoon ja kurssin aktiiviseksi Sinulle

Olen käynyt aikaisemmin GG Pyöreät pakarat, Naisten Superkiinteytyksen, Miesten läskit pois ja lihasta tilalle, Äijät kuntoon ja/tai Karista kesäkilot -verkkovalmennukset. Kannattaako minun hypätä mukaan? Onko ohjelmat erilaiset?

Harjoitusohjelmat ovat erilaiset mitä edellä mainituissa valmennuksissa. Eli ilman muuta mukaan vaan. Yhtä laadukasta jälkeä on tiedossa kuin GG:ssä, NSK:ssa ja KK2KK -valmennuksissa.

Kuuluuko valmennukseen ruokavalio?

Kuuluu. Valmennuksessa on tuttuun tapaan laaja ruokailumallipankki eri energiamäärillä ja makroaineiden suhteilla. Mukana on myös useita erilaisia erikoisruokavalioita (maidoton, gluteeniton, kasvis jne.)

Miten valmennus eroaa muista nettivalmennuksista?

Valmennuksen hinta on suhteessa sen kestoon ja sisältöön takuuvarmasti tämän valtakunnan paras löytö.

Et tule löytämään yhtä edullista ja samalla näin kattavaa sekä laadukasta verkkovalmennusta koko Suomen maasta.

Haluan / Pystyn treenaamaan vain kotona – kannattaako minun osallistua?

Tässä valmennuksessa harjoittelun kivijalkana toimii kuntosaliharjoittelu. Valmennus vaatii perustason kuntosalin. Olemme kuitenkin rakentaneet bonusosioon kotijumppa- ja reissujumppaohjelmat, jotka toimivat hyvin korvaavina harjoituksina tilanteen sitä vaatiessa.

Haluan polttaa rasvaa ja kiinteytyä – kannattaako minun osallistua?

Kyllä kannattaa. Vaikka valmennuksen keskiössä on suunnitelmallinen ja kehittävä kuntosaliharjoittelu, niin tarjoamme avun myös kehonkoostumuksen optimointiin ruokailun kautta. Myös kaikki kuntosaliohjelmat ovat rakennettu kropan muokkaamista ja kiinteytymistä sekä voimatasojen kasvua tukeviksi.

Kerromme sinulle:

 1. Miten määrität kehonkoostumuksen lähtötilanteesi
 2. Miten valitset itsellesi sopivan tulokulman (rasvanpoltto vai lihaskasvu)
 3. Minkälainen ruokailumalli kannattaa ottaa käyttöön
 4. Miten energiatasapainoa kannattaa tuunata matkan varrella
 5. Miten seuraat luotettavasti edistymistäsi

Päätavoitteeni on kestävyyskunnon kehittäminen – kannattaako minun osallistua?

Valmennus keskittyy voimaharjoitteluun kuntosalilla. Kestävyysharjoittelu on ohjelmoinnissa mukana, mutta se on tukiharjoittelumuotona. Pystymme myös hienosäätämään harjoittelua etätuen kautta.

Miten valmennus alkaa ja etenee?

Heti ostettuasi valmennuksen pääset käsiksi ensimmäisiin valmennusmateriaaleihin ja harjoitusohjelmiin sekä facebook ryhmään ohjaavaan linkkiin. Harjoitusohjelmat päivittyvät kuukauden välein ja etätuesta saat aina tarvittaessa apua jos jokin asia askarruttaa.

Kuinka monta kertaa viikossa harjoitellaan?

Kuntosalitreenejä on keskimäärin 3 kertaa viikossa. Tukiharjoittelua (aerobinen, intervallit, huoltavat jne.) on lisäksi vaihtelevasti 0-2 kertaa viikossa.

Minkälaisia ohjelman jakoja ja harjoitusmenetelmiä valmennuksessa käytetään?

Käytämme vuoden aikana erittäin monipuolisesti 1, 2 ja 3 jaettuja malleja sekä erilaisia hybridimalleja (2 jaettu + 1 jaettu, 3 jaettu + 1 jaettu) ohjelmointimalleja. Tulet saamaan kattavan läpivalaisun erilaisiin ohjelmointimalleihin ja niiden fiksuun kierrättämiseen. Olemme huomioineet myös joulu-/tammikuun vaihteen sekä kesälomat treenauksen ylläpitomalleilla. Bonus-osiosta löytyy myös tehokkaat koti- ja reissutreenit.

Kuinka kauan materiaalit ovat voimassa?

Ostopäivämäärästä tasan vuoden eteenpäin.

Lisää referenssejä aikaisemmilta valmennettaviltamme:

pyöreät pakarat kokemuksia

pyöreät pakarat kokemuksia

pyöreät pakarat kokemuksia

kokemuksia pyöreät pakarat

kokemuksia pyöreät pakarat

pyöreät pakarat kokemuksia

pyöreät pakarat kokemuksia

Valmennuksen hinta 298€

Valmennuksen voit maksaa, joko kertamaksulla verkkopankissa tai laskulla/osamaksulla. Voit maksaa myös yleisimmillä virikemaksutavoilla. 

Kertamaksulla verkkopankissa

 


Laskulla / Osamaksulla

Esimerksiksi Collectorin kautta voit jakaa maksun 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukaudelle.

 


Voinko maksaa liikuntaseteleillä ja yleisimmillä virikemaksutavoilla?

Voit.

Toimi tällöin seuraavasti:

 • Etsi kyseisen palveluntarjoajan kotisivuilta Kuntokompassi / Personal Training Studio
 • Käy tekemässä tilausvahvistus normaaliin tapaan, mutta jätä maksu kesken laskun maksuvaiheeseen
 • Toimita maksusta tosite online@kuntokompassi.fi
 • Laitamme kurssitunnukset kuntoon ja kurssin aktiiviseksi Sinulle

liikuntasetelit e passi endered smartum kuntokompassi