Teemu Vallenius

Liikunnanohjaaja AMK, Personal Trainer

Kokonaisvaltaista hyvinvointia ihmisläheisellä otteella

Personal Trainer Teemu Vallenius

Personal Trainer Teemu Vallenius on pohjakoulutukseltaan liikunnanohjaaja AMK ja hän työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki osoitteessa.

Moi!

Olen reilu Kirkkonummelainen valmennuksen moniottelija ja personal trainer. Liikunta on ollut elämäntapani lapsuudesta lähtien, joten oli luontevaa tehdä liikunnasta ja hyvinvoinnista itselleni ammatti. Valmennus on minulle kutsumustyö, jota teen intohimolla ja suurella sydämellä.

Valmennukseni pohjautuu vahvasti tutkimustietoon ja vuosien varrella työssä karttuneeseen käytönnön kokemukseen.

Minulle on tärkeää, että asiakkaani tietävät mitä tehdään ja miksi. Personal Trainerina olen helposti lähestyttävä, luotettava, ihmisläheinen ja rauhallinen.Tuloksellisen valmennuksen ei tarvitse olla suorittamista, vaan hauskaa saa olla. Tehdään hommia laadukkaasti ja tosissaan, muttei totisesti.

Personal Trainer tarjoaa henkilökohtaista apua

Otan asiakkaani huomioon yksilönä heidän elämäntilanteensa kokonaisvaltaisesti huomioiden. Tarkastelemme yhdessä fyysistä aktiivisuutta, unta, palautumista, stressinhallintaa ja ravintoa, ja kun nämä kaikki saadaan balanssiin – tavoitteesi saavutetaan varmasti!

Kehitän jatkuvasti itseäni valmentajana ja kasvatan tietotaitoani opiskelemalla sekä lukemalla ja kuuntelemalla itseäni viisaampien oppeja. Vapaa-aikanani nautin hyvästä ruuasta ja läheisten seurasta, matkustelusta ja kirjallisuudesta. Kilpaurheilu on ollut vuosien ajan lähellä sydäntäni ja leipälajini ovat olleet jalkapallon, salibandyn ja kilpapyöräilyn parissa.

Nykyään harrastuksiin kuuluu voimailu, sulkapallo ja vaihtelevat kestävyyslajit. Toki muutkin liikuntalajit ovat mieleisiä, varsinkin jos kisailua on tiedossa. Olen oikea valmentaja Sinulle, jos haluat toteuttaa kestävän elämäntapamuutoksen tai esimerkiksi lisätä kehosi voimaa ja suorituskykyä vaikkapa tietyn lajin harrastamista varten. Suunnittelen valmennuskokonaisuuden aina sinun yksilöllisistä tarpeistasi lähtien.

Lähdetään tekemään töitä kohti sinun tavoitteitasi!

Pohjakoulutus:

👉  Liikunnanohjaaja AMK, suuntautuminen terveysliikuntaan

👉  Liikunnanohjaaja YAMK, liikuntajohtaminen ja liikunta-alan kehittäminen 2019-

Lisäkoulutus:

👉  Liikunnanohjauksen peruskurssi (LPT)

👉  Kuntosaliohjaaja (FISAF)

👉  SatsElixia Academy – Coaching

👉  SatsElixia Academy – Prehab-koulutus

👉  SatsElixia Academy – Training & Pregnancy

👉  SatsElixia Academy – Bootcamp

👉  Supersets – Voimaharjoittelun perusteet

👉  Iisee sisäpyöräily ohjaajakoulutus

👉  Muut liikunta-alan lisäkoulutukset mm. kuntonyrkkeily