Linda Westerberg

Terveystieteiden maisteri & Personal Trainer

Moikka!

Olen Linda, 31-vuotias terveyden edistämiseen ja pysyvään painonhallintaan erikoistunut Kuntokompassin personal trainer.

Opiskelen Jyväskylän yliopistossa terveys- ja liikuntatieteitä ja olen viittä vaille valmis Terveystieteiden maisteri (TtM). Olen lisäksi suorittanut ravitsemustieteen perusopinnot ja täydennän osaamistani jatkuvasti alan uusimmilla tutkimustiedoilla. Yliopisto-opintojen lisäksi olen käynyt täydentävän FAF personal trainer koulutuksen. Kuntokompassissa työskentelyn ohella toimin valmentajana HUS Painonhallintatalossa, jonka lisäksi teen liikunta- ja painonhallintatoiminnan kehittämistyötä. Työssäni olen päässyt tukemaan asiakkaita matkallaan kohti joustavia hyvinvointitottumuksia ja terveyttä edistävää elämäntapaa.

Valmennusfilosofia

Valmennusfilosofiani keskiössä on holistinen hyvinvointi ja ihminen psykofyysisenä kokonaisuutena. Valmennus pohjautuu aina tieteelliselle tiedolle, josta muodostan toimivan kokonaisuuden asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioiden. Pyrin aina löytämään asiakkaan omaan arkeen sopivia ratkaisuja, ja saavuttamaan tuloksia joustavuus ja liikunnan ilo huomioiden. Uskon, että perusasiat kantavat pitkälle! Työssäni palkitsevinta ovat asiakkaiden onnistumiset ja liikunnan ilon löytyminen. Omia mielenkiinnon kohteita ovat tavoitteellinen lihaskuntoharjoittelu, stressin- ja syömisenhallinta  sekä kehotietoinen liikunta.

Oma liikkuminen ja vapaa aika

Tavoitteenani on olla hyvässä kunnossa ja tykkään treenata kovaa, mutta kaikessa liikunnassa minulle on tärkeintä sen tuoma energia ja hyvä olo. Harrastuksiini kuuluu tavoitteellisen saliharjoittelun lisäksi luonnossa liikkuminen kävellen, juosten tai pyöräillen. Luonnossa liikkuminen ja raitis ilma ovat mitä parhaimpia keinoja palautua ja antavat energiaa kiireiseenkin arkeen.

Koulutus

  • KTM
  • TtM opiskelija
  • Ravitsemustieteiden perusopinnot
  • FAF personal trainer