Janne Sipponen

Liikunnanohjaaja (ylempi AMK) & FAF Personal Trainer

Tärkeintä minulle on, että sinä saat tuloksia aikaan!

Olipa kerran Personal Trainer Janne Sipponen.

Ensin hän Opiskeli Vierumäellä Liikunnanohjaajaksi (AMK), jonka jälkeen hän kehitti ja koulutti itseään aina vaan lisää ja lisää – tullakseen erinomaiseksi Personal Traineriksi.

Hän uurasti päivittäin hikisillä ja rähjäisilläkin kuntosaleilla tsemppaamassa upeita asiakkaitaan. Samalla hän oppi virheistään ja yritti tehdä asiat aina vaan paremmin ja paremmin.

Kunnes eräänä päivänä hän havahtui oikein kunnolla tajuamaan valmentamisen voiman: kuinka hän pystyy ja osaa auttaa asiakkaitaan heidän unelmissaan.

Ja sen vuoksi hän halusi luoda paikan, jossa olisi mahdollisimman hyvät puitteet tarjota asiakkailleen apua, tukea ja tuloksia.

Kunnes lopulta – vuosien jälkeen hän sai kaiken oppimansa maailmalle perustamalla yhdessä kollegoidensa kanssa Personal Training Studion Helsingin Töölöön.

personal trainer henkilökohtainen valmentaja

Personal Trainer -filosofia

Olen Janne Sipponen, Kuntokompassin omistaja, intohimoinen Personal Trainer ja satojen asiakkaiden kokemuksella varustettu valmentaja.

Autan sinua pääsemään elämäsi kuntoon. En tarjoa superdieettejä tai muita pikaratkaisuja, vaan pysyviä askeleita kohti energistä ja hyvinvoivaa kehoa!

Valmennusfilosofiani muodostaa liikuntatieteen teorian ja kuntourheilun parhaimpien käytäntöjen yhdistäminen monipuoliseksi Personal Training-kokonaisuudeksi. Tarjoan innostavaa palveluasennetta, rauhallisella ja vakaalla otteella.

Mahtavat tulokset, hyvää oloa ja huippufiiliksiä!

Pidän erittäin tärkeänä, että valmennukset alistetaan tavoitteille. Tulosvastuullinen valmentaminen ja sinun tavoitteiden saavuttamien merkitsee minulle valmentaja kaikista eniten.

Tavoitteeni esimiehenä

Yksi tärkeimmistä tehtävistäni esimiehenä on Kuntokompassin työyhteisön kokonaisvaltainen kehittäminen. Tavoitteeni on luoda yrityskulttuuri, jossa arkioppiminen on tehokasta ja toimivaa.

Meillä Kuntokompassilla se tarkoittaa paitsi moniammatillisuuden hyödyntämistä, myös sitä, että uskallan luvata asiakkaillemme heidän olevansa asiantuntevissa käsissä.

Kuntokompassin Personal Trainerit ja Fysioterapeutit ovat korkeakoulutettuja asiantuntijoita, jotka pystyvät täyttämään asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. Heidän osaamisen jatkuva kehittäminen sekä valmentajien hyvinvoinnista huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeätä huippu-laadukkaan palvelumme tarjoilussa.

Tavoitteeni on luoda innostava työympäristö asiakkaidemme parhaaksi:

  • Laadukas ja erityisen palvelualtis toiminta
  • Jatkuva parantamisen kulttuuri
  • Omasta ja toisten toiminnasta oppiminen
  • Onnistumisten ja epäonnistuminen analysointi ja pohtiminen yhdessä

Erikoisosaaminen:

  • Älykäs laihduttaminen
  • Lajinomainen voimaharjoittelu
  • Kuntosaliharjoittelu
  • Kiinteytyminen

Koulutus:

  • Liikunnanohjaaja, ylempi AMK
  • Personal Trainer FAF

Jos kiinnoistuit siitä mitä teemme, niin toivon lämpimästi että otat meihin yhteyttä.

Innostunein terveisin,

Personal Trainer Janne Sipponen

Henkilökohtaiset kotisivuni:

Voit lukea lisää minusta henkilökohtaisten kotisivujeni kautta:

Personal Trainer Vantaa 

Facebook – Personal Trainer Janne

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Tyytyväinen -20kg kevyempänä. Taina 31v. sanoo

Palatessani vuonna 2011 kesälomalta töihin sain jälleen kaivaa numeroa isommat työvaatteet päälleni ja itsetunto painui nollaakin alemmaksi.  Otin yhteyttä samana päivänä Kuntokompassiin ja sain vastauksen vielä saman illan aikana. Soitto personal trainer Jannelta Sipposelta tuli heti seuraavana arkipäivänä ja pian istuinkin jo Kun ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Blogi

Jojolaihduttaminen – kuinka onnistua pysyvästi?

Jojolaihduttaminen. Mistä oikein on kyse? Kaikki tuntuvat tietävän sen, että laihduttaminen on helppoa. Useimmilla haasteek...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.

6 syytä miksi kehosi ei polta rasvaa ja kuinka korjata ne

Liikutko sata lasissa, mutta kehosi ei siitä huolimatta näytä lainkaan treenatulta? Ihmetteletkö miksi kehosi ei polta rasvaa, vaikka viilaat syö...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.