Janne Sipponen

Liikunnanohjaaja (ylempi AMK) & FAF Personal Trainer

Tärkeintä minulle on, että sinä saat tuloksia aikaan!

Tervehdys!

Olen Janne Sipponen, intohimoinen Personal Trainer ja satojen asiakkaiden kokemuksella varustettu valmentaja. Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja, (ylempi AMK) ja Personal Trainer.

Jo yli kymmenen vuoden ajan olen ollut lapsellisen kiinnostunut ihmisen suorituskyvystä, elimistön toiminnasta, ravitsemuksesta sekä erilaisista liikuntalajeista. Ihmisliikkeen ihmettely on yksi suurimmista kiinnostuksen kohteistani, joka näkyy kaikessa tekemisessäni Personal Trainerina.

personal trainer henkilökohtainen valmentaja

Yksi perustajista

Olen yksi kolmesta Kuntokompassin PT studion perustajista ja omistajista. Syksyllä 2011 saimme yhdessä PT – Jennin ja PT – Markon kanssa puristettua kaiken osaamisemme maailmalle, jolloin avasimme ensimmäinen Personal Training Studion Helsinkin Töölöön.

Nykyään vastaan  Kuntokompassin sisäisestä koulutusjärjestelmästä, jonka tarkoituksena on syventää valmentajiemme osaamista ja kehittää eri liikunta-alan ammattilaisia toimimaan osana moniammatillista tiimiä.

Vaikutan aktiivisesti myös käytännön valmennustyössä. Olen keskittänyt kaikki asiakkaani Kuntokompassin PT-studiolle, jossa autan asiakkaitani valloittamaan mahtavan kunnon ja saavuttamaan poikkeuksellisen hyviä tuloksia.

Valmennusfilosofia

Valmennusfilosofiani ytimen muodostaa liikuntatieteen teorian ja kuntourheilun parhaimpien käytäntöjen yhdistäminen monipuoliseksi valmennus-kokonaisuudeksi. Tarjoan vahvaa asennetta ja osaamista rauhallisella ja vakaalla otteella.

Mahtavat tulokset, hyvää oloa ja huippufiiliksiä!

Pidän erittäin tärkeänä, että valmennukset alistetaan tavoitteille. Tulosvastuullinen valmentaminen ja sinun tavoitteiden saavuttamien merkitsee minulle valmentaja kaikista eniten.

Jos kiinnoistuit siitä mitä teen, niin toivon lämpimästi että otat meihin yhteyttä. Autan sinua pääsemään elämäsi kuntoon vaivattomasti ja pysyvästi. En tarjoa superdieettejä tai muita pikaratkaisuja, vaan pysyviä askeleita kohti energistä ja hyvinvoivaa kehoa!

Erikoisosaaminen:

  • Voimaharjoittelu, kehonmuokkaus ja kiinteytyminen
  • Älykäs laihduttaminen ja pysyvä painonhallinta

Koulutus:

  • Liikunnanohjaaja, ylempi AMK
  • Personal Trainer FAF

Henkilökohtaiset kotisivuni:

Voit lukea lisää minusta henkilökohtaisten kotisivujeni kautta:

Personal Trainer Vantaa 

Facebook – Personal Trainer Janne

Kokemuksia

Tyytyväinen -20kg kevyempänä. Taina 31v. sanoo

Palatessani vuonna 2011 kesälomalta töihin sain jälleen kaivaa numeroa isommat työvaatteet päälleni ja itsetunto painui nollaakin alemmaksi.  Otin yhteyttä samana päivänä Kuntokompassiin ja sain vastauksen vielä saman illan aikana. Soitto personal trainer Jannelta Sipposelta tuli heti seuraavana arkipäivänä ja pian istuinkin jo Kun ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Blogi

25.7.2017

6 syytä miksi kehosi ei polta rasvaa ja kuinka korjata ne

Liikutko sata lasissa, mutta kehosi ei siitä huolimatta näytä lainkaan treenatulta? Ihmetteletkö miksi kehosi ei polta rasvaa, vaikka viilaat syö...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.

21.2.2017

jojolaihduttaminen – kuinka onnistua pysyvästi?

Jojolaihduttaminen. Mistä oikein on kyse? Kaikki tuntuvat tietävän sen, että laihduttaminen on helppoa. Useimmilla haasteek...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.