Annukka Weckström

Fysioterapeutti & Personal Trainer

Moikka!

Olen terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostunut fysioterapeutti, personal trainer sekä aikuisliikunnan ohjaaja.  Oman näkemykseni mukaan terveys ja hyvinvointi koostuu liikunnasta, ravinteikkaasta ruokavaliosta, levosta, rentoutumisesta ja elämästä nauttimisesta.  Näitä osa-alueita pyrin parhaani mukaan vaalimaan omassa elämässäni ja toivon, että nämä ovat tai tulevat olemaan myös sinulle tärkeitä asioita.

Olen perheellinen kahden energisen lapsen äiti. Minulle on tärkeää, että pystyn yhdistämään työn ja perhe-elämän sekä vapaa-ajan joustavasti keskenään. Elämä ei saa olla pelkkää suorittamista, vaan on osattava pysähtyä tärkeiden asioiden äärelle. Erityisenä kiinnostuksen kohteena koen tällä hetkellä fysioterapeutin työssäni kokonaisvaltaiset elämäntapamuutokset sekä synnyttäneiden äitien ohjauksen.

Valmennusfilosofiaa

Ohjauksessani yhdistän fysioterapian ja liikunnan ohjauksen tieto taitoja. Ohjaukseni keskittyy liikunnan, ravinnon ja terveyttä tukevien elämäntapojen omaksumiseen. Suunnittelen kokonaisuuden aina yksilöllisesti ottaen huomioon valmennettavan lähtö- ja elämäntilanteen. Jokaisen asiakkaan kohdalla pyrin ohjaamaan kohti pysyvää elämäntapa muutosta ja pienillä arjen valinnoilla luodaan pysyvää hyvinvointia elämään.

Liikunnassa korostan oikeita suoritustekniikoita ja laadukasta ja turvallista tekemistä sekä liikkumisen iloa. Tavoitteena on mahdollisimman optimaalisesti toimiva-, hyvinvoiva ja vahva keho.

Valmennuksissani korostuu aito välittäminen ja kiinnostus valmennettavaa kohtaan.

Opetan valmennettaviani siis syömään järkevästi terveellisistä ja ravintorikasta ruokaa, liikuttamaan kehoa turvallisesti ja kivuttomasti sekä vaalimaan hyvinvointia kaikenlaisissa elämäntilanteissa.

 

Vapaa-aika ja oma hyvinvointi

 

Vapaa-ajallani liikun mielellään perheeni kanssa luonnossa lenkkeillen ja pyöräillen.

Aikaisemmin nuoruusvuosissa olen harrastanut kilpapyöräilyä SM-tasolla, mutta nykyään minua kiinnostaa enemmän kilpaurheilun sijaan saliharjoittelu, jooga, pyöräily sekä lenkkeily.

Terveellisellä ravinnolla on aina ollut minulle erityisen tärkeä rooli hyvinvoinnin ylläpitäjänä. Tykkään kokkailla perheelleni terveellistä ja ravintorikasta ruokaa.

Liiku, ravitse ja lepää!

Koulutus

  • Kuntokompassi Personal Trainer
  • Fysioterapeutti AMK
  • Liikunnan ammattitutkinto (aikuisliikunta)
  • Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio (Suomen terveysliikuntainstituutti Oy)
  • Painonnoston ohjaajakoulutus   Suomen Painonnostoliitto ry