Laura Anjala

Fysioterapeutti & Personal Trainer

A little progress each day adds up to big results

Olen 10-vuoden ajan liikunnan, hyvinvoinnin ja terveydenhuollon parissa työskennellyt Helsinkiläinen fysioterapeutti, entinen kilpajuoksija ja nykyinen divaritason jalkapalloilija. Työurallani olen toiminut julkisen terveydenhuollon ja yksityisten fysioterapia- ja kuntokeskusten palveluksessa ja päässyt hyödyntämään osaamistani laaja-alaisesti monen ikäisten ja kuntotasoisten asiakkaiden parissa liikuntaa aloittavista, kuntoutujiin ja urheilijoihin.

Osaamisen ydin

Fysioterapeuttina olen suuntaunut urheilufysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja erityisesti alaraajaongelmiin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Tämä tarkoitaa sitä, että pystyn ohjaamaan sinut turvallisesti ja tuloksellisesti liikkeelle myös silloin kun kehossasi on kiputila, olet loukkaantunut, käynyt leikkauksessa tai haluat ennaltaehkäistä rasitus- ja urheiluvammoja.

Erityisenä kiinnostuksen kohteenani on kestävyysvalmennus, juoksu- ja joukkuenlajien fysiikkavalmennus, alaraajavammojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus. Ylläpidän osaamistani ja tietämystäni aihealueista säännöllisen jatko-kouluttautumisen myötä.

Tarjoan osana fysioterpiaa juoksutekniikan analysointia.

Valmennusfilosofia

Ohjausstyössäni keskiössä olet sinä, eli asiakkaani. Henkilökohtaisten tavoitteidesi pohjalta, rakennan juuri sinun tilanteeseesi sopivan harjoitusohjelman ja tuen sinua tekemään tarvittavia elämäntapamuutoksia, jolla saavutat tavoitteesi ja saat työkaluja ylläpitää saavutettuja tuloksia.

Ohjaukseni ovat ensisijaisesti pitkän tähtäimen prosesseja ja niissä huomioidaan tilanteesi kokonaisvaltaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että fyysisen harjoittelun ohella keskitymme myös ravitsemukseen, stressinhallintaan, elämänlaatuun ja palautumiseen, koska nämä asiat toimivat myös fyysisen kehityksen kulmakivinä.

Ohjaajana olen todellinen tsemppari ja jaksan kannustaa sinua niin hyvinä kuin huonoina päivinä. Odotan kuitenkin sinulta sitoutumista sovittuihin suunnitelmiin ja avoimuutta uuden oppimiselle

Koulutus

  • Fysioterapeutti (AMK)
  • Kuntokompassi Personal Trainer
  • Alaraajafysioterapian pitkä koulutuskokonaisuus (SAFY)
  • Juoksun biomekaniikka, tekniikan analysointi ja fysioterapia (SAFY)
  • ACL-vammojen kuntoutus jalkapallossa (Jafy)
  • Kuntosaliharjoittelun lisenssiohjaaja (Fisaf)
  • Kahvakuula lisenssiohjaaja (Trainer4You)
  • Toiminnallinen harjoittelu ja dynaaminen liikkuvuusharjoittelu (KUNTO)
  • Firstbeat –käyttäjäkoulutus
  • Suoritan parhaillaan FIFA-medical lisenssiä

Motto:

“ A little progress each day adds up to big results”