Veera Suutari

Liikunnanohjaaja, Fysioterapeutti & Personal Trainer

Fysioterapeutti Veera Suutari

Fysioterapeutti Veera Suutari työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki.

Moi!

Olen Suutarin Veera ja kotoisin Mikkelistä. Koulutukseltani olen sekä fysioterapeutti (AMK), että liikunnanohjaaja (AMK) sekä liikuntaneuvoja. Valmennusekokemusta on kertynyt vuosien varrella taitoluisteluseuran päävalmentajana, personal trainerina ja lapin urheiluopistolla lajivalmentajana sekä ripaus kansainvälistä kokemusta Luxemburgissa taitoluisteluseuran päävalmentajana. Aikaisempi taustani urheilijana, valmentajana ja tiimityöntekijänä ovat antaneet minulle vahvan ja monipuolisen käytännön osaamisen liikunta-alalta.

Kipinä liikkumiseen syntyi jo lapsena saadessani taitoluistimet jalkaani viiden vuoden iässä. Myöhemmin tästä kipinästä kasvoi minulle ammatti. Vapaa-aikaani vietän usein treenaamalla kuntosalilla sekä pelaillen tennistä ja padelia. Talvisin luistelen, hiihdän ja lumilautailen.

Olen koulutukseltani sekä liikunnanohjaaja AMK, että ja fysioterapeutti. Toimintani perustuu aina vahvan luottamussuhteen luomiseen, jossa kaikella tekemisellä on tarkoitus. Autan asiakkaitani tunnistamaan omat voimavaransa niin, että heistä kasvaa yhteistyön saatossa itse aktiivisia tekijöitä. Uskon siihen, että tekemällä perusasiat hyvin pääsemme pitkälle. Mielenkiintoni fysioterapeuttina kohdistuu erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja suorituskyvyn kehittämiseen. Koen työssäni ensiarvoisen tärkeäksi kuunnella asiakasta herkällä korvalla, mikä mahdollistaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan kohti yhdessä asetettuja tavoitteita.

Vahvuuteni fysioterapeuttina ja valmentajana

  • Fyysisen kunnon osa-alueiden kehittäminen.
  • Tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus ja huomioiminen harjoittelussa.
  • Harjoittelun perustaminen tutkittuun tietoon.
  • Asiakkaan kokonaisvaltainen tukeminen.
  • Liikuntaan ja omaan hyvinvointiin innostaminen.
  • Vahva sitoutuminen yhdessä tekemiseen.

Koulutus

  • Fysioterapeutti, LAB-ammattikorkeakoulu.
  • Liikunnanohjaaja, Lapin AMK.
  • Liikuntaneuvoja, Pajulahti.
  • Taitoluisteluvalmentaja taso 1. Vierumäki.

Veerasta sanottua:

”Veera on yhteistyökykyinen ja innovatiivinen terveys- ja liikunta-alan ammattilainen, joka tekee työnsä suurella sydämellä. Hän on utelias selvittämään ja ratkaisemaan erilaisia haasteita, mikä tapahtuu häneltä aina pilke silmänkulmassa”

”Veera on valmentajana ammattitaitoinen ja myös sopivasti vaativa.”

”Veeralla on työkalut asiakkaan kehittämiseen lähtökohdista riippumatta, oli sitten kyseessä liikunnan vasta-alkaja tai ammattilainen.”