Suvi Lipiäinen

Fysioterapeutti & Personal Trainer

Liikunnan tulee tuottaa hyvää oloa ja iloa eikä olla pelkkää suorittamista

Fysioterapeutti & Personal Trainer Suvi Lipiäinen  työskentelee Kuntokompassin Persinal Trainig Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7 sekä Vantaan Koivuhaassa David Fitness Clubilla

Moikka!

Olen Vantaalta kotoisin oleva fysioterapeutti ja erikoisosaamiseni pohjautuu tuki-ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyyn sekä hoitoon.

Fysioterapeutin perustutkinnon lisäksi olen syventänyt osaamistani useilla urheilufysioterapian ja tuki-ja liikuntaelinfysioterapian täydennyskoulutuksilla. Kehitän jatkuvasti omaa ammattitaitoani kouluttautumalla säännöllisesti ja syventämällä tietojani aina tilaisuuden tullen. Ala kehittyy ja muuttuu vauhdilla ja mielestäni onkin ensiarvoisen tärkeää pysyä ajan hermoilla ja olla halukas oppimaan koko ajan uutta.

Oma kilpaurheilutaustani on taitoluistelussa, mikä on yksi niistä tekijöistä, jotka alun perin herättivät kiinnostukseni terveys- ja liikunta-alaa kohtaan. Vaikka itse selvisin ilman suurempia vammoja, niin ikäviä rasitusvammoja ja vammakierteitä sain seurata sivusta.

Pidänkin vammoja ennaltaehkäisevää toimintaa erittäin tärkeänä niin kilpaurheilussa kuin aktiivikuntoilijoidenkin liikunnassa. Näissä harjoittelun monipuolisuus, tukilihasharjoittelu, kehonhuolto ja palautuminen ovat ensisijaisessa asemassa.

Kuntoutumisessa tärkeintä on löytää vammojen taustalla olevat syyt ja pureutua niihin.

Tällä hetkellä ensisijaiset omat liikunnalliset tavoitteeni ovat liikunnasta saamani hyvä olo sekä terve ja vahva keho. Suosikki liikuntamuotoni ovat kuntosaliharjoittelu ja juoksu. Näille hyvää vastapainoa antaa pilates, joka on ollut matkassani mukana jo useiden vuosien ajan. Nykyään minulla on myös pilates ohjaajan koulutus ja ohjaan pienryhmiä viikoittain.

Ohjaussfilosofiani

Ohjaajana olen tarkka liikkeiden oikeasta suoritustekniikasta ja panostan tukilihasharjoitteluun. Kun kehossa kaikki palaset ovat kohdillaan, niin pystymme viemään harjoittelua turvallisesti eteenpäin.

Haluan auttaa asiakkaitani löytämään itselleen sopivat liikuntamuodot, liikunnan ilon ja antamaan työkaluja kivuttomaan treenaamiseen ja arjessa toimimiseen.  Valmennuksen suunta määräytyy aina asiakkaan omien tavoitteiden pohjalta. Yhdessä luomme suunnitelman kuunnellen ja kunnioittaen toisiamme.

Valmentajana ja fysioterapeuttina autan sinua matkalla kohti toimivampaa ja vahvempaa kehoa. Odotan sinulta täyttä sitoutumista ja halua kehittyä. Tätä kautta tulemme saamaan aikaan kestäviä muutoksia hyvinvointiisi.

On hyvä muistaa, että liikunnan tulisi tuottaa myös hyvää olo ja iloa, eikä olla pelkkää puurtamista tai suorittamista!

Koulutus:

👉 Fysioterapeutti AMK

👉 Pilates ohjaaja

👉 Kuntokompassi Personal trainer

👉 Useita lisä- ja täydennyskoulutuksia niin fysioterapian kuin liikunnanohjauksen saralla

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

6kk:ssa olen tullut voimakkaammaksi kuin vuosikymmeniin ja useita vuosia valvottanut selkäkipu on poissa- Liisa Myllynen 75v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Liisa: Otin Kuntokompassiin yhteyttä elokuun lopulla 2020 huomattuani korona-ajan rajoitusten vähentäneen liikuntatottumuksiani huomattavasti. https://youtu.be/S-O1EP5Umag   Kun rajoitukset iskivät keväällä 2020 ryhmäliikuntatunteihin ja minulle tuttu sali vieläpä lopetti kokonaan ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.