Suvi Korhonen

Fysioterapeutti & PhysioTrainer

Tarkkaa, täsmällistä ja tavoitteellista toimintaa pilke silmäkulmassa.

Moikka!

Olen Suvi, koulutukseltani fysioterapeutti (AMK) ja PhysioTrainer. Oma lajitaustani löytyy pesäpallon, salibandyn ja kuntosaliharjoittelun puolelta. Juureni ovat Kainuussa Vuokatin vaarojen juurella.

Osaamiseni painottuu tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kuntouttamiseen (esim. niska-hartiaseudun vaivat, jalkaterä-, alaselkä-, olkapää-, lonkka- tai polvikivut). Teen fysioterapiaa otteella ja jossa pyrin huomioimaan asiakkaani aina kokonaisuutena oli sitten taustalla esim. vanha tai tuore tuki- ja liikuntaelimistön vaiva tai ehkäpä puhtaasti halu virittää oma suorituskykynsä parhaimmilleen ilman sen suurempia rajoittavia tekijöitä.

Liikunnan ilon löytäminen, arjen jaksamisen lisääminen, peruskunnon kohottaminen, arjen passiivisuuden selättäminen, toimintakyvyn lisääminen tai palauttaminen esim. vaivan tai vamman seurauksena, painonpudotustavoitteet, saliharjoittelun aloittaminen, liikkuvuuden kehittäminen, urheilulajiasi tukevan oheisharjoittelun tai ehkäpä suuremmankin elämäntaparemontin käynnistäminen ovat erinomaisia syitä aloittaa valmennus kanssani.

Haluan vaalia työssäni tarkkaa, täsmällistä ja tavoitteellista otetta kuitenkaan pilkettä silmäkulmassa unohtamatta. Hymyn kanssa kotiin vähintäänkin yhtä monesti kun Kuntokompassilla käyt ohjauksessani.

Pyrin kunnioittamaan asiakkaani voimavaroja ja haluankin vahvistaa entisestään jo löytyvää hyvää ja tsempata kehittämään heikompia osa-alueita tasapainoisen ja hyvinvoivan arjen tukemiseksi.

Työ tehdään pitkäjänteisesti yhdessä ja tiukoissa paikoissa olen auttamassa eteenpäin!

Koulutus

  • Fysioterapeutti AMK
  • PhysioTrainer