Heikki Hulkko

Fysioterapeutti & Personal Trainer & Voimavalmentaja

Rehellinen, täsmällinen, luotettava ja aikaansaava

Fysioterapeutti Heikki Hulkko

Fysioterapeutti Heikki Hulkko työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Mannerheimintie 38, 00100 Helsinki.

fysioterapeutti heikki hulkko

Moikka,

Olen liikkunut ja harrastanut monipuolisesti koko elämäni ajan. Nuoruusvuosina viihdyin enemmän kuntosaliharjoittelun parissa ja aikuisiällä löysin kuntosalin rinnalle kamppailulajit. Erityisesti brasilialailen jujutsu ja lukkopaini ovat lähellä sydäntäni.

Minulla on yli kymmenen vuoden kattava kokemus terveys- ja liikunta-alan ammattilaisena. Erityisesti olen keskittynyt kehon motoriseen kontrolliin ja hallintaan sekä voimavalmennukseen.

Valmentajana olen ystävällinen, ymmärtäväinen ja huumorintajuinen, mutta samalla myös vaativa ja jämäkkä.

Fysioterapian ja valmentamisen osaamisen ydin

Vankan koulutuspohjan (fysioterapia, voimavalmennus, kinetic control, performance matrix) ja työkokemuksen sekä urheiluharrastuksieni kautta osaamiseni liikkeen hallinnassa ja motorisessa kontrollissa on erittäin vahvaa.

Kanssani pystyt turvalliseen, nousujohteiseen harjoitteluun riippumatta siitä, oliko tavoitteenasi kasvattaa lihasmassaa tai voimatasoja, parantaa lajinomaista voimaa tai aloittaa lihasvoimaharjoittelu.

Valmennusfilosofiani

Valmennusfilosofiani on hyvin simppeli. Haluan taata ohjattavilleni mahdollisimman tehokasta harjoittelua turvallisuudesta ja tekniikasta tinkimättä, sekä lisätä liikkuvuutta ja voimaa.

Tehokkaimpia keinoja ennaltaehkäistä vammojen syntyä on kasvattaa voimatasoja, kehittää asentotuntoaistia (proprioseptiikkaa) sekä motorista kontrollia.

Katsomme yhdessä mikä on juuri sinun lähtötasosi. Tämä huomioiden rakennan turvallisen ja tehokkaan voimaharjoitteluohjelman, oli kyseessä sitten vamman jälkeinen harjoittelu, edistyneempi harjoittelu tai jotain siltä väliltä.

Oma vapaa-aika

Tällä hetkellä treenaan itse lähinnä painoharjoittelun parissa. Pyrin kehittämään erityisesti voimatasoja ja suorituskykyä, mutta liikun myös terveyden takia. Olen liikkunut ja harrastanut monipuolisesti koko elämäni ajan, ja tulen tekemään sitä jatkossakin.
Liikunta antaa minulle suurta iloa ja mielestäni se on tarkoituskin.

Koulutus