Hanna Punsár

Fysioterapeutti & PhysioTrainer

Muuta ajatuksiasi, niin muutat maailmaasi: Treeni on mahdollisuus ei velvollisuus

Moikka,

Olen koulutukseltani fysioterapeutti (AMK) sekä PhysioTrainer (FIFH). Työskentelen Kuntokompassin Training Studiolla Helsingissä.

Ohjaukseni on yhdistelmä fysioterapiaosaamista, sekä liikunta- ja terveysalan tutkittuun tietoon perustuvaa toimintaa.

Fysioterapeuttina painotan ennaltaehkäisevän fysioterapian yhdistämistä tavoitteelliseen valmennukseen. Mikään ei ole yhtä palkitsevaa, kuin mahdollistaa yhdessä asiakkaan kanssa hänelle kivuton liikkuminen juuri hänelle sopivalla tavalla, omien tavoitteiden saavuttamiseksi.

Itse olen löytänyt voimaharjoittelusta ja tanssista oman tavan liikkua ja ilmaista itseäni.

Työssäni pidän tärkeänä, että asiakkaani omaksuu keinoja oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen sekä ylläpitämiseen, ja oppii kuuntelemaan omia voimavarojaan. En usko poppaskonsteihin, enkä halua tuhlata asiakkaani aikaa sellaiseen.

Yhteistyö kanssa alkaa aina yksilöllisten tavoitteiden luomisesta yhdessä asiakkaan kanssa. Näen yksilön psyko-fyysi-sosiaalisena kokonaisuutena  ja huomioin sen myös ohjauksessani.

Fysioterapeuttina olen kannustava, koska uskon vahvasti positiivisuuden ja huumorin voimaan. Arvostan luottamuksellista ja avointa ilmapiiriä. Olen myös perustelava, kerron ja mielelläni myös tarkenna mitä ja miksi.

Fysioterapeuttina vaadin asiakkaaltani sitoutumista yhteistyöhön sekä molemmin puolista kunnioitusta. Yhteistyöllä luomme parhaan tiimin, olen tukena myötä- sekä vastamäessä ja varmistan, että asiakkaani keskittyy olennaisiin asioihin.

Suurin osa asiakkaistani tavoittelevat painonpudotusta ja kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta. Monesti passiivisen elämäntavan, puutteellisen palautumisen ja stressaavan arjen johdosta.

Koulutus:

  • PhysioTrainer, Suomen terveysliikuntainstituutti
  • Fysioterapeutti (amk), Turun ammattikorkeakoulu
  • First Beat Wellness Coach
  • FAF Wellness Coach
  • Bodytech kinesioteippauksen peruskurssi
  • Liikunnanohjauksen peruskurssi
  • Kuntonyrkkeilyohjaaja
  • FISAF kuntosaliohjaaja