Huikea muodonmuutos! Suvi 30v.

Omassa mielessä oli pitkään kypsynyt ajatus siitä, että omalla peilikuvalla tarttis tehdä jotain.

Olen nauttinut liikunnasta jo ihan pienestä pitäen ja sitä on tullut harrastettua monessa eri muodossa. Muutama vuosi takaperin otin itseäni ensimmäistä kertaa niskasta kiinni ja ostin salikortin, sain sieltä ohjelmankin. Tätä ohjelmaa jaksoin noudattaa ensimmäisen puoli vuotta, mutta sen jälkeen se ei enää tuntunut mielekkäältä, enkä tiennyt ollenkaan mitä muuta sitä oikeastaan voisi tehdä.

ennen jälkeen nainen

Olen kuitenkin kahden lapsen äiti, joten lapsien harrastuksiin kuskaaminen ja työelämä vievät suurimman osan kaikista päivistäni. Tähän vielä omat harrastukset päälle. Aikaa etsiä oikeasti oikeaa tietoa syömisestä ja muusta ei vaan löytynyt, sillä en usko minkään dieetin pitävän kiloja pysyvästi poissa.

Viime keväänä sain tarpeekseni ja päätiin hankkia itselleni jonkun viisaamman vierelleni. Palkkasin siis PT:n ja tätä päätöstä en ole katunut hetkeäkään.

Tulin omaan tapaani hyvin valmistautuneena ensimmäiseen tapaamiseen ja mielestäni tiesin tavoitteeni hyvin selkeästi, mutta matkan varrella ne ovatkin muuttaneet muotoaan vieläkin mielekkäämpään suuntaan.

suvi inbody

Sain ruokavalion ja treenisuunnitelman, joka katsottiin muihin harrastuksiin sopivaksi. Näitä on myös muokattu muutamaan otteeseen, kun aikataulut ja elämä ovat kuljettaneetkin yllätyksiin. Innostuin aloittamaan telinevoimistelun syksyllä, kun ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kehtasin mennä muiden eteen treenivaatteissa. Itsensä ylittäminen on oikeasti tullut tietynlaiseksi intohimoksi ja onnistumisen tunne on hurjan huumaavaa. Sain tänä syksynä trampoliinilta voltin, joka oli siellä iso tavoitteeni sekä auttavasti osaan/jaksan nyt seistä käsilläni. Kumpikaan näistä ei varmasti olisi onnistunut ilman Mikon ja minun tavoitteellisia voimatreenejä.

Kun aloitimme keväällä 2016, olin todella iso, vaakalukema jotain aivan järkyttävää. Nyt harjoittelen oman muuttuneen kuvani hyväksymistä ja peiliin pitää katsoa, sillä kaikki vaatteet ovat menneet uusiksi.

Vaatekoko on muuttunut XL:stä S kokoon. Mutta vaikka painon ja senttien lähteminen onkin ollut yksi isoimmista tavoitteistani, on niitä muita hyviä puolia tullut niin paljon oheen.

Jaksan huomattavasti paremmin arkea, kunto on parantunut todella paljon ja Mikon kanssa treeneissä joka kerta on iso motivaatio kokeilla, josko vielä vähän lisää voisi painoja nostaa. Oikeastaan voiman lisääminen/lihaskunnon kasvattaminen on nykyään se mitä tavoittelen, muu tulee ohessa. Ja tämä tuntuu mielekkäältä.

En ole minkään treenin jälkeen ollut ihan loppu, mikä on yllättänyt minut. Kaikki on jotenkin todella vaivatonta ja oikeasti kivaa. Nälkää ei ole tarvinnut nähdä, ainoastaan remontoida läpi ruokailutottumukset ja ateriarytmi. Voima ja ketteryys/notkeus on mennyt vielä enemmän eteenpäin, kun paino laskenut. Yksi tavoitteistani oli painon pudotus, mutta toinen oli liikkuvuus – halusin kovasti saada spagaatin. Tätäkin osa-aluetta on työstetty ja uskomatonta kyllä lähes kaikki tavoitteet on jo saavutettu, mitkä alussa asetettiin. Mutta tässä kohtaa nälkä kasvaa syödessä, sillä meillä on vielä monta kuukautta treeniä edessä, odotan vain innolla mihin tämä tie johtaa.

Tämän työn olen tehnyt itse, mutta en olisi siihen pystynyt enkä osannut tehdä ilman Mikkoa. Sopivasti kannustusta, kehua ja innostavia treenejä. Paljon viisaita neuvoja ja ammattitaitoa.

Syvä kumarrus ja kiitos Mikolle!

-Suvi Kontio

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen esitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle.

Jotain meni vikaan. Täytithän pakolliset kentät? Yritä myöhemmin uudestaan

Kiitos yhteydenotosta!

Lähetä