Hanna 35v. Elämäntapamuutosta hakemassa

Lue kuinka Hanna 35. aloitti omalla kohdallaan elämäntapamuutoksen. Projekti on vasta alussa, mutta muutos on jo tuntuva monella sektorilla.

Lähdin tähän valmennukseen hieman pelonsekaisin tuntein.

Omat fyysiset rajoitteeni / kiputilat, erittäin vaativa/kiireinen työ ja vaadittava sitoutuminen kokonaisuutena jännitti.

Ihan turhaan.

Olen pysynyt varsin hyvin matkassa mukana, täysin kivuttomana ja hyvillä fiiliksillä. Ja me olemme vasta alussa!

Oleellisinta tässä onnistuneessa syksyssä oli mielestäni valmennuksen  ammattimaisuus. Kaikki erilaiset rajoitteeni huomioitiin erittäin hyvin ja minua on kohdeltu yksilönä.

Harjoitukset ovat olleet haastavia, mutta samalla tosi kivoja. Treenien suhteen on ollut joustavuutta myös reagoida ja muuttaa asioita palautumisen ehdoilla.

Ruokailun helppo noudatettavuus oli mahtava juttu. Olen pystynyt syömään täysin normaalia ja monipouolista ruokaa. Ruokavalio on joustava ja sallii ajoittaiset poikkeamat.

Kauttaaltaan olen kokenut, että minusta pidetään aktiivisesti ja aidosti huolta.

Tukena on ollut ensiluokkaiset digitaaliset apuvälineet videoineen ja raportointeineen!

Yhteydenpitomme on ollut koko ajan säännöllistä oman valmentajani kanssa kanssa ja yhteisistä aikatauluista on pidetty kiinni. Plussana myös hyvät ja rauhalliset treenipuitteet.

Erityisen tyytyväinen olen ollut saavutettuihin terveyshyötyihin (mm. kolestroliarvot ovat laskeneet vauhdilla), paino on pudonnut syksyn aikana (-8,3 kg), joka on enemmän kuin uskalsin odottaa.

Haluaisin nostaa esille myös ymmärryksen heräämisen liittyen päivittäisen arkiaktiisuuden tärkeyteen (nyt painetaan kevyesti keskiarvolla 15 tuhatta askelta / vrk). Lähtötilanne oli jotain ihan muuta…

Vireystila oli koko syksyn ajan erinomainen (en tiennyt että voin olla näin virkeä?) ja treeneihin on ollut tosi motivoivaa mennä, koska aina on ollut kartalla siitä, mitä olen sinne menossa tekemään.

Positiivisia heijastevaikutuksia on saanut myös koko perheemme – stressilevelit ovat vähentyneet (hyvä fiilis kotona) ja kaikkien ruokavalio on kokenut remonttia terveellisempään suuntaan :)

Kunto on noussut kohisten ja tulokset ovat huomattavia aika lyhyessä ajassa.

Lihasvoima on tasapainottunut puolieroiltaan ja ryhti parantunut huomattavasti.

Valmentajana Marko on mielestäni huippu, vaativa (mutta lempeä) ja ammattitaitoinen.

Tykkäsin erityisesti siitä, että treenien ohessa jatkuvasti perusteltiin, miksi mitäkin asiaa tehdään ja jos ei tehdä, niin mitä siitä seuraa. Tai mitä toisaalta voi vaihtoehtoisesti tehdä (oma ymmärrys ja tietämys asioista on kasvanut huimasti).

Yksi iso plussa on toki se, että valmentaja on todella perehtynyt alaansa ihan koulutuksenkin puolesta.

Odottelen valmennuksen jatkoa ja tulevaa kevättä 2018 jo tosi innoissani!

-Hanna 35v.


Inbodymittaus 8/2017 vs. 12/2017


Aamupaino / Ympärysmitat 8/2017 vs. 12/2017


Kuvat 8/2017 vs. 12/2017

Käynnistä oma muutostarinasi ottamalla yhteyttä täältä

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen esitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle.

Jotain meni vikaan. Täytithän pakolliset kentät? Yritä myöhemmin uudestaan

Kiitos yhteydenotosta!

Lähetä