Vuoroviikkovalmennus © Timo Haikarainen Uusi, mullistava tapa polttaa rasvaa ja kiinteytyä

Valmennus starttaa 11.1.2021

badge Created with Sketch.

Oletko valmis upouuden menetelmän ”maailman ensi-iltaan”? Suomen kokenein Personal Trainer esittää kehitystyönsä tuloksen:

Täysin uusi mullistava tapa polttaa rasvaa toimii tutkitusti 56% tavallisia menetelmiä nopeammin ja pitää karistetut kilot pois 2,92 kertaa tehokkaammin!

Polta nyt turha rasva pois ja kiinteytä kehoasi täysin uudella, mullistavalla ruokavalio- ja harjoitusmenetelmällä!

HUOM! Poikkeuksellinen uuden vuoden etusi voimassa 11.1.2021 klo 23:55 asti! 

Hinta nousee

 

Haikaraisen Timo tässä, hei!

Kohta kerron sinulle jotain täysin uutta. Uskallan väittää, että jopa jotain mullistavaa… mutta ensin pari tärkeää kysymystä:

Onko sinulle joskus käynyt jotain näistä:

📌 Aloitat rasvapolton, kiinteytyksen tai painonpudotuksen täynnä intoa… Mutta muutaman viikon päästä energiatasosi tippuvat nopeasti ja motivaatiosi rakoilee. Sinun alkaa tehdä kovasti mieli herkkuja, tai vähintäänkin runsaampia aterioita. Myös treeni alkaa tökkiä pahasti… Lopetat 2-6 viikon jälkeen ja homma lässähtää.

📌 Olet miettinyt painonpudotuksen, rasvanpolton tai kiinteytyksen aikana, että milloinhan tämä loppuu? Tällä menolla tie kiinteämpään vatsaan, peppuun, reisiin ja käsiin tuntuu olevan tuhottoman pitkällä. Edellä on kuukausien ja kuukausien pihistely ruuasta, kieltäytymiset kesteillä…

📌 Alussa painosi tulee hyvin alas, mutta 1-2 kuukauden sisällä alkaa tuntua siltä, että rasva on jämähtänyt kroppaasi kuin takiainen villatakkiin ja mikään ei tunnu toimivan. Aineenvaihduntasi on hidastunut.

📌 Entä oletko joskus pudottanut painoa, polttanut rasvaa ja kiinteyttänyt kroppaa, mutta pian kilot ovat kuin hiipien kertyneet takaisin? Ja olet palannut lähtötilanteeseen, joskus heikommallekin tasolle?

Tai ehkä olet edennytkin rasvapoltossa ja kropan kiinteyttämisessä, mutta haluat parempia tuloksia – ja ennen kaikkea pysyvämpiä tuloksia?

Mitä jos kertoisin, että minulla on täysin uusi menetelmä, joka poistaa kerralla kaikki nämä tutut kiinteytykseen liittyvät hankaluudet… motivaatiopulan, kyllästymisen, väsymyksen, junnavat tulokset, kilojen hiipimisen takaisin?

Ymmärrän. Tämä kuulostaa voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta…

Mutta anna kun kerron lisää tästä menetelmästä, jonka olen kehittynyt kampittamaan nämä KAIKKI ongelmat…

Mistä Vuoroviikko© -menetelmässä ja -valmennuksessa on kyse, kuinka kehitin sen ja miksi se johtaa tutkitusti 56% tehokkaampaan rasvanpolttoon kuin perinteiset menetelmät?

Vuoroviikko©-menetelmäni perustuu ruokailun energiamäärän ja treenin systemaattiseen vaihteluun tasaisin väliajoin. Tämä on täysin uusi ja mullistava menetelmäni, joka perustuu tutkimustietoon kehon toiminnasta ja ennen kaikkea valmennuksessa tekemiini, systemaattisiin testeihin ja menetelmän hiomiseen huippuunsa.

Ja ei, tämän menetelmän käyttö EI ole vaikeaa edestakaisin söhläämistä ja uuden opettelua juuri kun entinen oli juuri ja juuri sisäistetty.

Olen poistanut tämän ongelman puolestasi. Vuoroviikkovalmennuksen©  jaksojen vaihto on hämmentävän helppoa. Niin helppoa, että siinä onnistuu täysi aloittelija, ja täysi maalikko, jolla ei ole pohjatietoa harjoittelusta tai ravitsemuksesta.

Nyt kerron vielä hieman lisää siitä, miten kehitin tämän mullistavan menetelmän:

Olen tosiaan Timo Haikarainen Jyväskylästä. Olen koulutukseltani liikuntabiologi (LitM), eli yliopistosta valmistunut treenin, ravitsemuksen ja valmennuksen mentaalipuolen ekspertti. Mutta paremmin minut tunnetaan Suomen kokeneimpana personal trainerina.

Olen valmentanut aamusta iltaan 19 vuotta ja tehnyt yli 27 000 face-to-face personal training ohjausta vuosien varrella. Ja samalla auttanut tuhansin ihmisiä huomiota ja hämmästystä herättäviin tuloksiin.

Kirjakustantajani sanoin: ”Timo Haikaraiselle on muodostunut underground-maine valmentajana, joka saa aloittelijan kehittymään ennätysvauhtia ja ”ikuiselle tasanteelle” jämähtäneen treenaajan kehityslukot aukeamaan käden käänteessä”. Näitä ihmisiä valmennan aamusta iltaan salillani jyväskylässä (Keskussairaalantie 9).

Kuva saliltani Jyväskylästä (keskussairaalantie 9), jossa valmennan asiakkaitani huomiota herättäviin tuloksiin, joista mediakin usein kiinnostuu (tässä kuva Seura-lehden artikkelista). Asiakkaani Kirsin kanssa pudotimme painoa -26,7 kg ja vyötärö kutistui -33 senttiä.

Mutta se minusta. Nyt kerron, mitä kehitin tämän mullistavan menetelmän ja miten se voi auttaa Sinua elämästi tuloksiin:

Piiloon jäänyt tutkimustulos käynnisti oman kehitystyöni – tuloksena todellinen läpimurto rasvanpoltossa… josta sinä hyödyt ensimmäisenä!

Joskus vuonna 2017 vietin tyypillistä tiede-sunnuntaitani. Sen aikana tongin väsymättömästi tieteellisiä tietokantoja löytääkseni tiedonmurusia, jolla voisin tehdä asiakkaideni tuloksista entistäkin huomiota herättävämpiä.

Ja silloin törmäsin tutkimukseen,  jossa energiamäärää systemaattisesti vaihtelemalla painonpudottajat/rasvanpolttajat olivat saaneet tuloksia, jotka saivat minut melkein putoamaan penkiltä. Nimittäin tässä tutkimuksessa…

Tutkimus: 56% parempia rasvanpolttotuloksia kun perinteisellä tavalla (jatkuvat miinuskalorit). Ja he onnistuivat myös pitämään kilot pois 2,92 kertaa paremmin kuin perinteisellä tavalla – siis kolme kertaa enemmän onnistumisia!

Aloin tehdä menetelmällä kenttätestausta. Huomasin pian, että tutkimuksessa käytetty energiajaksojen syklittely toimii, mutta ei optimaalisesti. Aloin muokata mallia ja tehdä kokeiluja. Tulokset paranivat koko ajan.

Lopulta 2019 vuoden loppupuolella olin löytänyt optimaalisen kombinaation.

 

Kuvat tutkimuksesta. Siinä havaittiin energiamäärän vaihtelun toimina 56% tehokkaammin painonpudotuksessa ja rasvanpoltossa (energy restriction -palkki) ja jostavan massiivisesti parempiin painonhallintatuloksiin (follow up – palkki). Kehitin vuoroviikkomenetelmän© tämän tutkimuksen pohjalta, muuttaen tämän alkuperäisen tutkimuksen vuorottelumallia sekä lisäämällä vuorotteluun optimoidun harjoittelun. Siksi tämä menetelmä toimii jopa tämän kuvan pilottitutkimusta paremmin. (tutkimuslähde Byrne ym. 2017, Journal of Obesity)

 

Tajusin, että käsissäni oli todella vahva tulosten teon ”supertyökalu”. Päätin, että minun oli tuotava tämä rasvanpolton ja kehonmuokkausen ”graalin-malja” koko kansan saataville! Ja tässä nyt ollaan!

Nyt on sinun vuorosi ottaa tämä kehitys- ja testaustyöni tulos käyttöön. Mutta ensi vielä pari sanaa MIKSI tämä malli toimii niin hyvin?

Miksi tämä vuoroviikko-valmennus© on täysin poikkeuksellinen tapa tehdä tuloksia  ja miksi se ratkaisee rasvanpolton, painonpudotuksen ja kiinteytyksen suurimmat kompastuskivet?

Miksi rasvanpoltto ja kiinteytys ovat usein niin vaikeita motivaation ja jaksamisen kannalta? Miksi kilot tuppaavat kertymään takaisin, vaikka mitä tekisi? Nyt kerron sinulle syyt tyypillisiin ongelmiin, ja miten vuoroviikkovalmennus ratkaisee nämä ongelmat:

Rasvanpoltto-ongelma 1. energiavaje ja vähempi syöminen hidastaa aineenvaihduntaa ja pienentää kalorinkulutusta levossa ja treenin aikana 

Ainoa keino vähentää rasvaa kropasta on syödä kulutusta vähemmän. Mutta kun teet tämän, kroppasi alkaa vähentää energiankulutusta. Tämä on kroppamme luontainen selviytymismekanismi, sillä kaikkea ohjaava keskushermostomme ei tiedä, että ruuasta ei ole pulaa. Se elää vielä kivikaudella ja luulee, että kala ei käy pyydyksiin ja metsästä ei löydy mitään muutakaan suuhunpantavaa.

Siksi se tekee kaikkensa, että kuluttaisit mahdollisimman vähän energiaa ja rasvanpoltto hidastuisi!

Ja tämä tapahdu pelkästään lepoaineenvaihdutaa hidastamalla (kuten usein luullaan), vaan mukana on todella monia energiankulutuksen ”puroja”. Teet jatkuvassa energiavajeessa vähemmän alitajuista ”pikkuliikettä”, treenitehosi tippuu, kroppasi alkaa jopa suosia energiaa säästäviä hitaita lihassoluja kaikessa, mitä teet. Näin  kaikki energiankulutuksen purot alkava ”kuivua” nopeasti, kun aloitat miinuskalorit.

Siksi tämä vuoroviikkovalmennus© toimii erityisen hyvin, jos:

👉  Sinulla on ollut vaikeuksia pitää painonpudotus käynnissä ja meinaat jämähtää nopeasti tasannevaiheelle

👉  Jos sorrut helposti herkkuihin ja houkutuksiin silloin, kun pitäisi olla tarkkaan ruokavalion noudattamisessa

👉  Jos sinulla on usein nälkä, kun pudotat painoa

Miksi vuoroviikkovalmennus © on  ratkaisu näihin ongelmiin

Valmennuksessa vaihtelee niin kutsuttu rasvanpolton tehojakso© ja aineenvaihdunnan lepojakso©. Tämä optimaalisella aikavälillä tapahtuva energiamäärän optimaalinen ja juuri oikea vaihtelu varmistaa, että energiankulutuksen ”purot” eivät hidastu, vaan poltat rasvaa todella nopeaa vauhtia tämän jakson aikana.

Juuri kun aineenvaihduntaa ja lepokulutusta säätelevä keskushermostosi alkaa huomata energiavajetta ja reagoida siihen, ruokailua muutetaan juuri oikealla tavalla ja siirryt aineenvaihdunnan lepojaksoon.

Tämä optimoitu vaihtelu ”huijaa” hyvällä tavalla kroppaasi ja se ei sanokaan”nyt pidetään kaikeasta rasvasta kiinni!”. Pian on taas rasvanpolton tehojakson aloittamisen aika. Teet sen aina tilanteessa,  jossa kropan aineenvaihdunta- ja rasvanpolttokierrokset ovat todella korkeat. Siksi rasva palaa supertehokkaasti rasvanpolton tehojaksolla.

Ja kun kroppa alkaa taas huomata energiavajetta, homma vaihtuu taas! Näin rasvanpoltto etenee kun liikevoimaansa koko ajan kasvattava, alamäkeen pyörivä lumipallo! (menetelmän tulokset tutkitut tulokset näitkin jo yllä).

Energiamäärän muuttaminen suunnittelemillani ja testaamillani ruokavalioilla on helppoa, sillä sinun tarvitsee muuttaa vain muutamaa ruoka-ainetta. Et joudu tekemään kauppalistoja täysin uudelleen.

Ongelma 2. Harjoittelu tökkii rasvanpolttovaiheessa. Lihaksista loppuu puhti, mieli väsyy ja herkkuhimo iskee…

Tarvitset treeniä optimaaliseen rasvapolttoon, kiinteytymiseen ja kropanmuokkaukseen. Jos et treenaa, ja treenaa oikealla tavalla, menetät AINA lihasmassaa. Lihasmassan menettäminen salpaa aineenvaihduntasi, tekee kropasta kiinteän sijasta ”laihan läskin” ja johtaa todella vaikeisiin painon jo-jo -kierteisiin. Siksi oikeanlainen harjoittelu on aivan välttämätöntä optimaalisessa painonpudotuksessa, rasvanpoltossa ja kiinteytymisessä.

Mutta tavallisilla miinuskaloreilla ja rasvanpolttoruokavalioilla sekä erityisesti ketoosiruokavaliolla treeni alkaa tökkiä, sillä lihasten hiilihydraattivarastot ehtyy.

Vuoroviikkovalmennus© toimii erityisen hyvin, jos: 

 • Treenisi on tuntunut vaikeammalta painonpudotus- tai rasvanpolttovaiheessa
 • Sinusta on tuntunut, että miinuskalorit vievät treenitehon
 • Väsyt helpommin ja mieliteot kiusaavat pahasti, jos sinulla on arjessa jotain rankampaa tekimistä, kuten siivous- tai ulkotyöpäivä tai jos menet esimerkiksi patikoimaan.
Kuva: Tavallisella rasvanpolttoruokavaliolla ja treenillä lihasten hiilidydraattivarastot alkavat nopeasti tippua (oranssi viiva). Se johtaa heikosti kulkevaan treeniin, väsymykseen, herkkuhimoon ja hitaaseen palautumiseen. Vuoroviikkomenetelmässä varastot eivät pääse koskaan kovin alas (musta viiva). Samoin treeni on optimoitu suunnittelussa niin, että se kulkee kaikilla jaksoilla hyvin.

 

Vuoroviikkovalmennuksen © ratkaisu näihin ongelmiin

Olen suunnitellut valmennuksen harjoittelun niin, että teet rasvanpolttojaksoina hieman erilaista harjoittelua kuin aineenvaihdunnan lepojaksona. Tämä juuri optimoitu treeni tehostaa todella paljon rasvanpolttoa ja ennen kaikkea säästää lihaksesi.

Tiesitkö muuten, että ilman oikeanlaista treeniä 30-40% pudottamastasi painosta saattaa olla lihasta? Jos näin käy, voit sanoa hyvästit kiinteytymishaaveille ja pitkäkestoisen painonhallinnan takaavalle aktiiviselle aineenvaihdunnalle. Sen sijaan joudut jojoilu-kierteesee. Vuoroviikko menetelmä toimii jopa tehokkaamin lihasmassan säästämiseen kuin erittäin tehokkaat menetelmäni, joita olet jo kenties kokeillutkin.

Ja muutos harjoittelussa kahden eri jakson välillä on todella helppo tehdä. Ei, sinun EI tarvitse opetella koko ajan uutta juuri kun olit oppinut edellisen. Ei, sinun ei tarvitse tehdä treenejä kummalliseen kellonaikaan tai maha kurnien aamulla.

Olen tehnyt haastavan ja aikaavievän suunnittelutyön puolestasi ja testannut ”kenttätyössä” kaikki työkalut. Mitään ei jää arvuuttelun varaan. Teet kaiken parilla yksinkertaisella muutoksella.

Tämä asiakaani kiinteytti itsensä erittäin merkittävästä ylipainosta sporttiseen kuntoon. Käyttämäni järjestelmällinen energiansaannin vaihtelu oli avainasemassa, kun hänen energiatasonsa säilyivät loistavana koko projektin ajan!


Rasvanpoltto-ongelma 3. Motivaatio alkaa rakoilla ja itsekuri pettää. Tiedät, mitä pitäisi tehdä, mutta et pysy suunnitelmassa

Tämä on erittäin yleinen ongelma. Jos sinulta on pettänyt itsekuri, älä suotta syytä itseäsi. Meidän kaikkien on vaikea pitäytyä suunnitelmassa viikko viikon, kuukausi kuukauden jälkeen. Kaikki kropan hormonaaliset tekijät ”käskevät” sinua syömään ja lipsumaan suunnitelmasta.

Siksi tätä mekanismia vastaa ei kannata tapella, vaan antaa vuoroviikko© menetelmän juksata tätä systeemiä, joka yrittää kampittaa painonpudotuksesi ja rasvanpolttosi!

Toisaalta tehokas rasvanpoltto ja merkittävä painonpudotus vaatii useiden, vähintään 8 viikon systemaattista työtä. Joskus aikaa tarvitaan kauemminkin.Tämä on meille ihmisille (myös itselleni) henkisesti vaikeaa. On hankala pitäytä suunnitelmassa.

Siksi vuoroviikkomenetelmä© sopii erityisen hyvin, jos sinulla on ollut:

 • Vaikeuksi pitäytyä rasvanpoltto ja kiinteytyssuunnitelmassa, ja esimerkiksi uudenvuoden lupaukset ovat unohtuneet yleensä 1-2 kuukauden sisällä.
 • Sinusta tuntuu, että tuleva tavoite on valtavan pitkä matkan päässä. Matkan, joka tuntuu korpivaellukselta räntäsateessa.

Ja edelleen, jos tunnistat itsesi näistä, se ei ole sinun vikasi. Kehomme luontaiset järjestelmät ohjaavat meitä niin valtavan voimakkaasti, että tutkitusti 81% ihmisistä käy näin! Pitkällä aikavälillä jopa suuremmalle osalle. Ellet sitten hieman juksaa näitä järjestelmiä!

Vuoroviikkovalmennuksen©  ratkaisu näihin ongelmiin

Vuoroviikkovalmennuksen© tehorasvanpoltto- ja aineenvaihdunnan lepoviikkojen vuorotellessa sinulla on välitavoite aina lyhyen ajan päässä. Aineenvaihdunnan lepoviikon reilu ruokailu lisäksi täyttää lihastesi energiavarastoja (ei rasvavarastojesi), ja menet noin puolet rasvanpolton tehojaksosta KUIN itsestään. Sitten kun muutamana päivänä tuntuu olevan aavistuksen vähemmän syömistä, sinun on todella helppo nähdä välitavoite parin päivän päässä, EI monen kuukauden päässä!

Vuoroviikkomenetelm © on motivaation ja psykologisten tekijöiden kannalta äärimmäisen toimiva ja motivoiva. Painonpudotuksessa ja rasvapoltossa todella pitkällä oleva maali ja ”raastaminen” sitä kohti tuo usein fyysistä ja henkistä ”dieetti- ja rasvapoltto-väsymystä” (perinteinen tapa). Vuoroviikko© -valmennuksessa vaihtuvat jaksot ja energiamäärä poistavat fysiologisesti väsymysen ja pitävät psykologisessa mielessä tekemisen poikkeuksellisen palkitsevana ja innostavana jatkuvasti!

Tämä tekee mallista myös psykologisesti äärimmäisen toimivan!

Kuvittele, miten etenet tehorasvanpoltto -jaksoa todella virkein mielin ja juuri kun alkaa tuntu siltä, että syömistä on hieman vähemmän, on aika taas lisätä sitä! Ja silti rasva palaa kehostasi ennätysvauhtia! 

Niin sanottu dieetti-uupumus ei iske missään vaiheessa päälle.

Ei lyhyellä aikavälillä, jolloin saatat lopettaa ennen kuin saat tuloksia. Eikä pitkällä aikavälillä, jolloin väsymys johtaa siihen, että päästyäsi tavoiteesen homma ”kosahtaa” ja pian kaikki rasva on takaisin kehossa. Nyt EI käy näin, vaan etenet koko ajan todella korkealla motivaatiolla ja poltettu rasva pysyy poissa päästyäsi tavoitteeseen!

Sinulle tärkeä lopputulos: Rasva palaa nopeammin ja pudotettu paino pysyy pois!

Rasvanpoltto-ongelma 4. Karistetut kilot ja rasva tulee korkojen kanssa takaisin

Painonpudotus voi olla haastavaa (erityisesti ilman tätä menetelmää), mutta pudotetun painon pitäminen poissa, eli painonhallinta se vasta hankalaa onkin. Tutkitusti jopa yli 80% prosenttia ihmisistä epäonnistuu pitämään pudotetun painon poissa.

Siksi vuoroviikko-valmennus© Sinulle erityisen hyvin, jos tämä kuulostaa tutulta:

 • Jos sinulle kertyy helposti henkistä ja fyysistä väsymystä rasvanpoltosta ja kiinteytyksestä ja ratkeat joko ennen tai viimeistään tavoitteeseen päästyäsi syömään kaksin käsin epäterveellistä ruokaa
 • Jos sinulle on kertynyt kuin vaivihkaa kiloja takaisin sen jälkeen, kun olet pudottanut painoa.
 • Olet yrittänyt useita kertoa pitää poltettua rasvaa pois kehosta, mutta heikolla menestyksellä
 • Jos painonpudotuksen jälkeen tuntuu, ettei voi syödä mitään ekstraa tai herkkuja, sillä ne kaikki tuntuvat kertyvän heti ylimääräiseksi

Miten vuoroviikko© -menetelmä  ja -valmennus ratkaisevat tämän ongelman?

Olen valmennustyökaluillani päässyt massiivisesti keskivertoisia painonhallintatuloksia parempiin tuloksiin jo ennen tätä, mutta vuoroviikkomenetelmä© pistää vielä paremmaksi! 

Vuoroviikkomenetelmä saa aikaan sen, että sinulle:

EI kerry henkistä väsymystä painonpudotuksesta, joka saa sinut lopulta ratkeamaan ja syömään kaksin käsin

Aineenvaihduntasi ei aineenvaihdunnan lepojaksojen ansiosta hidastu. Jos se hidastuu, kulutat levossa vähemmän ja painoa alkaa nopeasti kertyä takaisin.

Kaikki johtaa siihen, että painonhallinta ja kilojen sekä rasvan pitäminen pois onnistuu massiivisesti paremmmin! Silloinkin kun et käytä menetelmää kuin valmennuksen ajan!

 

Karistettujen rasvakilojen pitäminen pois on ISO ongelma, joka liittyy painonpudotukseen ja kiinteytykseen. Vuoroviikkomenetelmä johtaa tutkitusti MASSIIVISESTI parempiin painonhallinta- ja tulosten säilyttämis-tuloksiin. Ero ryhmien välillä on noin 8 kiloa! Perinteisellä tavalla pudottaneilla oli jäljellä enää 25% painonpudotustuloksesta. Vuoroviikkomenetelmällä edenneillä 73%, ero on siis 2,92 kertainen! (painonhallinta ja ylläpitojakso alkaa mustan alapalkin jälkeen. Huomaa, että seurantajaksolla molemmat ryhmät söivät ”tavallisesti”. Massiivisesti parempi painonhallinta vuoroviikkomenetelmällä siis johtuu painonpudotus- ja rasvanpolttovaiheen fysilogisista ja mentaalipuolen eduista. Muista myös, että tutkittaville EI opetettu painonhallinnan saloja. Tässä valmennuksessa opit myös ne! Saat siis vielä parempia tuloksia!

 

Rasvanpolttojaksoilla rasva palaa tehokkaammin, koska kroppasi ei hidasta ”kulutuspurojaan” missään vaiheessa. Rasvanpolton vauhtia menee nopeasti ohi tavallisesta ja perinteisestä lähestymistavasta.

Ja HUOM! Sinun EI tarvitse syödä vuorottelemalla koko elämääsi, vaan ainoastaan valmennuksen ajan ja saat silti 2,92 kertaa paremman tulosten ylläpidon kaikkiin perinteisiin menetelmiin verrattuna! !

Vuoroviikkomenetelmän fysilologiset ja mentaalipuolen vaikutukset (aineenvaihdunnan säilyminen supervilkkaana ja henkisen ”dieettiväsymyksen” puuttuminen) mahdollistavat kilojen pysymisen pois itsekseen! (Tutkimuksessa EI vaihdeltu energiamäärää painonhallintaperiodin aikana!)

Vuoroviikko© verkko-valmennuksessa 1+1 EI ole 2, vaan 1+1=3!

10 viikon vuoroviikko-valmennuksessa rasvanpoltto- ja aineenvaihdunnan lepojaksot vaihtelevat tasaisesti. Vaikka et ole koko aikaa ns. miinuskaloreilla, saat erinomaisia rasvanpolttotuloksia, sillä rasva palaa rasvanpolttojaksojen paljon tehokkaammin kuin normaalisti. Miksi näin on?

Kertauksena vielä: Jos aloitat tavallisen painonpudutuksen tai rasvanpolton, 2-3 viikon päästä kroppasi on jo ottanut seuraavat konstit käyttöön säästääkseen energiaa:

⛔️  Lepoaineenvaihduntasi tippuu

⛔️  Treenitehosi tippuu usein (kulutat treeneissäsi vähemmän energiaa)

⛔️  Arkinen ”pikkuliike” sormien naputtelusta lähtien vähenee alitajuisesti (keskushermostosi ohjaa tätä ja et edes huomaa muutoksia, jotka saattavat vastata HAMPURILAISTA päivässä)

⛔️  Ruuan lämpövaikutus vähenee. Kroppasi ikään kuin käsittelee kaiken ruuan huolellisemmin ja nappaa kaiken mahdollisen energian talteen

⛔️  Keskushermostosi ohjaa lihaksesi käyttämään taloudellisia hitaita lihassoluja nopeiden sijaan (bensankulutus-mielikuvalla kroppasi liikkuu paljon kuluttavan City-maasturin sijasta pikkuriikkisellä mopoautolla)

⛔️  Kaikki tämä johtaa siihen, että rasvanpoltosta tulee koko ajan vaikeampaan, jos etenet perinteisellä tavalla!

Erityisen paljon tätä kulutusta hidastaa esimerkiksi ketoosi- ja VHH-ruokavaliot. Siksi minulle tulee usein ihmisiä, jotka ovat lähes epätoivoisia vajottuaan tilaan, jota kutsun ”ketoosi-kuopaksi”. Rasvanpoltto on täysin jumissa pitkälti näiden vaikutusten takia.

Suuri osa perinteisistä rasvanpolttomenetelmistä johtaa uupumikseen, heikosti kulkevaan treeniin, väsymykseen, lihasten menetykseen ja ”löysään”, ,voimattomaan kroppaan. Tämä asiakkaani poltti kropastaan 3,5 kiloa rasvaa ja kehitti samalla 3,5 kg lihasta. Hän painaa kuvissa saman verran! (Huom jos et halua erittäin sporttista ulkomuotoa ja lihaksia, annan sinulle valmennuksessa erityisohjeet siihen)

Vuoroviikko-valmennus estää energiankulutuksen vähenemisen ja rasvanpolttosi jatkuu supertehokkaana!

 

11.1.2021 starttaavan Vuoroviikko -verkkovalmennuksen© tarkka sisältö

Olen siis laatinut tutkimustiedon ja käytännön testaukseni perusteella 10 viikon vuoroviikkovalmennuksen, jossa pääset ensimmäisten joukossa tekemään tuloksia tällä mullistavalla menetelmällä. Alla kuvaan tarkkaan, mitä kaikkea saat, kun ilmoittaudut valmennukseen:

Vuoroviikko © ruokavalio

Ruokavaliot sisältävät kaikki tutkitusti terveellisen ruokavalion periaatteet.Lisäksi ruokavaliot on helppo koostaa aivan tavallisista, lähikaupasta saatavista ruoka-aineista. Mitään erityisen kallista, eksoottista ei tarvita.

Mutta tärkeintä ruokavalioissa on systemaattinen, ja juuri oikeaan aikaan (erittäin helpolla tavalla) tapahtuva energiansaannin vaihtelu. Ruokavalio jakautuu kahteen pääosaan:

Rasvanpolton tehojakso  -ruokavalio

Rasvanpolttoruokavalio sisältää ruokavalion komponentit, jotka olen laatinut energiamäärältä ja hiilihydraatin, rasvan ja proteiinin jakaumaltaan sellaiseksi, että se laittaa rasvanpolton hyvällä tavalla ylikierroksille. Lisäksi se sisältää kaikki tutkitusti terveellisen ruokavalion periaatteet, joilla asiakkaani ovat muun muassa pudottaneet rasvankilojen lisäksi esimerkiksi verenpainettaan jopa 55-60 Hgmm ja kolesteroliarvojaan yli 8 mm/mol tasolta 3,5-4 mm/mol tasoon.

Aineenvaihdunnan lepojakso ruokavalio

Tämä ruokavalio sisältää samat pohjakomponentit kuin rasvanpolton tehojaksojen ruoavalio, mutta siihen lisätään aineenvaihdunnan lepojaksolla tietyt, yksinkertaiset, energiamäärää nostavat ja aineenvaihdutaan kiihdyttävät ruoka-aineet, jotka edelleen löydät lähikaupan hyllyltä edullisti.

Jos ajattelet, että ruokavalion ”venkslaaminen” on vaikeaa, ei huolta.

Pystyt vaihtamaan ”rasvanpolttojakson” ja ”aineenvaihdunnan” lepojakson välillä vain 2-3 yksinkertaista, huokeaa, helppoa ja maistuvaa tavallista lähikaupan ruokaa lisäämällä!

Ruokavalion toteuttaminen on siis todella yksinkertaista.

Vuoroviikkoharjoittelu©

Harjoittelu: Tällä ohjelmalla optimoit treenin rasvan tehopoltto- ja aineenvaihdunnan lepoviikkoon 

Vuoroviikko-menetelmää kehittäessäni opin nopeasti, että tavallinen harjoittelu ei toimi optimaalisesti sen kanssa. Istuin alas ja ryhdyin kaikkea 19 vuoden aikana harjoittelusta ja kehon toiminnasta oppimaani.

Kehitin Vuoroviikko-menetelmään vuoroviikkoharjoittelun, joka perustuu maailman parhaiden urheilutieteilijöiden kehittämään blokki-harjoittelumenetelmään. Mutta blokki-harjoittelukaan ei sinällään toiminut. Minun oli muokattava tätä ajatusta, jotta se sopii parhaiten tähän menetelmään.

Löysin lopulta optimaalisen tavan harjoitella niin, että energiatasosi on jatkuvasti katossa ja teet juuri oikeanlaista harjoittelua oikeassa paikassa.

Tässä valmennuksessa teet harjoittelua 4-5 kertaa viikossa aikataulusi mukaan. Harjoituksista 2-3 on kuntosali/lihaskuntoharjoittelu (mukan koronavarmat kotiohjemat) ja 2 aerobisia harjoituksia, jotka voit tehdä missä vaan.

Rasvanpolton tehojakson harjoitus-blokki 

Blokki-jaksottelu ja muut termit saattavat kuulostaa monimutkaiselta. Mutta ei huolta. Harjoittelua on jälleen äärimmäisen helppo toteuttaa. Muutat harjoittelussa viikkojen välillä vain aavistuksen harjoittelun määrää ja sisällössä tapahtuu vain minimaalisia muutoksia. Näin et todellakaan ole sormi suussa, kaikki on todella helppoa toteuttaa.

Rasvanpolttojaksolla teet juuri oikeanlaista kuntosaliharjoittelu. Harjoittelun liikkeet ovat samakaltaiset, mutta toistomäärät, sarjamäärät ja palautumisajat olen laskenut kellontarkasti vastaamaan lihasten energiavarastojen tasoa.

Aineenvaihdunnan lepojakson harjoitus-blokki

Nyt harjoittelun teho nousee, sillä sinulla enemmän harjoittelukapasiteettia.

Kaikki tämä vaihtelu tapahtuu todella yksinkertaisella tavalla. Vaikka sisällä on supermonimutkaisia kehomme fysiologiaan millintarkan tieteellisesti sovitettuja periaatteita, kaikki on erittäin helppoa toteuttaa. Olen tehnyt erittäin haastavan suunnittelutyön puolestasi! Homma on kuin luksus-autolla ajaminen: Autossa on sisällä supermonimutkaista tekniikkaa, joka pelaa täysin saumattomasti yhteen, mutta ajaminen on todella helppoa ja nautinnollista!

HUOM! Mukana myös koronavarmat koti-ohjelmat, jos salit menevät kiinni!

Väsymättömässä ”kenttätestaustyössä” kehittämäni ohjelmat johtavat siihen, että: 

💫  Palaudut ja kehityt todella nopeasti

💫  Rasvanpolttosi ja aineenvaihduntasi kiihtyy koko valmennuksen ajan

💫  Et menetä lihaksia (kuten tavallisilla laihdutus ja rasvanpolttomenetelmillä aina käy), vaan lihaksesi pysyvät yllä (ja jos haluat lisätä niitä rasvanpolton yhteydessä, annan siihen spesifit lisäohjeet).

💫  Ohjelmat on valmiiksi sovitettu rasvanpolton tehojakso ja aineenvaihdunnan lepojakso -blokkien harjoitteluun.

Viikkomateriaalit

On tärkeää, että opit MIKSI teet asioita. Valmennuksen viikkovideomoduleissa opetan sinulle:

Viikko 1.

🔑  Miksi vuoroviikkomenetelmä toimi ja miksi se on ylivertainen tapa polttaa ras vaa

🔑  Millä aikavälillä ja miten tarkalleen teet vaihdon rasvanpolttojakson ja aineenvaihdunnan lepojakson välillä? Niin että se on helppoa kuin sormien napsautus.

🔑  Miten vältät yleiset, mutta katastorfaalisiin tuloksiin johtavat virheet energiamäärän vaihtelussa ja miksi esimerkiksi 5/2 ei ole Vuoroviikkomenetelmän veroinen tapa rasvanpolttoon?

Viikko 2.

🔑  Vuoroviikkoharjoittelun ydinperiaatteet: Kuinka tarkalleen muutat harjoittelua niin, että se vaatii sinulta vain kaksi hyvin helppoa siirtoa, joita ei tarvitse pähkäillä puolta minuuttia pidempää.

🔑  Mitkä hyvin yleiset, väärät, usein asiantuntijoidenkin suosittelemat harjoittelu- ja ruokavalio-yhdistemät romahduttavat treenitehon ja lamaavat aineenvaihduntasi?

🔑  Sanomattakin selvää, että innostavan infomateriaalin lisäksi sinulla on vuoroviikkoharjoitteluun yksityiskohtaiset, esimerkkivideoilla varustetut harjoitusohjelmat.

Viikko 3.

🔑  Arvokkaimmat motivaatiotyökalut. Vaikka vuoroviikkomenetelmä poistaa jo sinällään valtaosan motivaatio-ongelmista, opit tässä viikkomoduulissa vielä lisää aiheesta. Esimerkiksi:

🔑  Vähän käytetyn tavan, jolla rakennat päivittäin itseluottamustasi. Tapa on helppo, ja vie päivittäin vain 30-60 sekuntia.

🔑  3 kohdan motivaatio-buusti-listan. Tämän listan avulla muokkaat kodistasi helposti ympäristön, joka tsemppaa muutoksiin (Vaikka ”koti on linnamme” se on yleensä täynnä sohvan ja telkkarin kaltaisia kilpailevia ”löhöilyärsykkeitä”. Ja EI niitä EI tarvitse viedä pois kotoa).

Viikko 4.

🔑  Tämän viikon viikkotehtävä tukee positiivista ajatteluasi. Jos mielessäsi kalvaa ajatus ”entä jos epäonnistun”,  se kampittaa sinua tutkitusti. Tällä harjoituksella luot itsellesi onnistujan ajatusmaailmana ja se johtaa onnistumiseen pitkällä aikavälillä!

🔑  Tiesitkö, että olympiamitalistit käyttävät tähän mentaaliharjoitteluun noin 15 minuuttia joka päivä? Sinun ei tarvitse käyttää kuin pieni hetki, ja pääset todella tehokkaasti eteenpäin!

Viikko 5.

🔑  Aterioiden rakentaminen: Näin suunnittelet ylläpitovaiheessa terveellisiä aterioita missä tahansa oletkin. ”Reissussa homma meni pieleen kun ei löytynyt mitään terveellistä syömistä!”. Tämä ongelma katoaa NYT!

🔑  Opit 19 vuoden aikana kehittämäni 4 portaan aterianrakennusmallin, jolla opit jatkossa kasaamaan superterveellisiä, maistuvia ja kaikki ravitsemusopin hienoudet täyttäviä aterioita hetkessä, ja missä vaan. Parasta tässä mallissa on superhelppo muistisääntö, jonka avulla epäonnistuminen aterian rakentamisessa on mahdotonta!

🔑  Opit ”rasva/proteiini-suhde -mallini”. Se on yksinkertainen tapa valita ostoskoriin kiinteytyksen, rasvanpolton ja painonhallinan kannalta juuri oikeanlaisia ruokia. Sen avulla myös vältät piilevät, painonhallinan kannalta todella hankalat virheet, joita moni tekee ostoksissaan (vaikka he kuvittelevat syövänsä terveellisesti.

Viikko 6.

🔑  Treeni ja ruokailun ajoitus

🔑  Opit Vuoroviikko -treeniravintomallin. Tässä mallissa hyödynnät keinoa, jonka opin maailman nopeimman maratonarin Iliu Cipchoken ravintovalmentaja, tutkija An drew Jonesilta, kun olin hänen kanssaan liikuntatieteen opiskelijoiden haastateltavana aiheesta: ”Tieteen käyttö urheiluvalmennus- ja PT työssä”.

🔑  HUOM! Vaikka tämä erittäin pienen piirin tietämä kikka tulee maailma kovimmalta tiede- ja kilpa-urheilutasolta, se on hämmentävän yksinkertainen toteuttaa!

Viikko 7.

🔑  Palautuminen nyky-yhteiskunnassa.

🔑  Tässä viikkomateriaalissa opit ”hiljaista tietoa” palautumisesta. Et löydät sitä mistään muualta, sillä mukana on malleja, jotka olen kehittänyt valmennustyössä 19 vuoden aikana. Palautuminen on yhtä kuin kehittyminen. Siksi nämä sisäpiirin tsekkauslistat omasta palautumisesta ovat jo yksin sen investoinnin arvoisia, jonka teet tähän valmennukseen.

Viikko 8.

🔑  Kuinka siirryt rasvanpoltosta / kiinteytyksestä / painonpudotuksesta kestävään painonhallintaan/tulosten ylläpitoon rennosti eläen?

🔑  Muista, että vuoroviikkomenetelmä yksin takaa lähes 3 kertaa paremmat tulokset kilojen ja rasvan pitämisessä pois. Tämän viikon materiaaleissa kerron sinulle, miten tehostat tätä ylläpitoa edelleeen

🔑  Samalla paljastan, miksi monet ”reverse-diet” ja ”käänteisen dieetin mallit” (joilla pyritään painonhallintaan painonpudotuksen/rasvanpolton jälkeen) ovat järjettömiä, johtavat heikkoihin tuloksiin ja itse asiassa lisäävät riskiä siihen, että karistetut kilot tulevat takaisin korkojen kanssa.

Viikko 9. Toivomusviikko:

🔑  Laadin tämän viikon materiaalin sillä perusteella, mitä SINÄ haluat kuulla harjoittelusta, ruokavaliosta tai vuoroviikkomenetelmästä? Teen sisällön tsemppaavan facebook-etätukeemme laittamani kyselyn perusteella :)

Viikko 10.

Mitä seuraavaksi? Verkkovalmennusasiakkaani kysyvät todella usein jo valmennuksen puolivälissä, että pystynkö jatkamaan tätä valmennuksen jälkeen kun tulokset ovat niin loistavia!

Siksi laadin tämän osion, jossa kerron tarkalleen, kuinka sinun kannattaa jatkaa tämän valmennuksen jälkeen!

Facebook -etätukini: Yhteinen ”salaseuramme” tulosten tekoon

Tässä etätuessa vastaan henkilökohtaisesti kysymyksiin, joita sinulle saattaa herätä. Etätuessa on myös mainio meininki, kun tsemppaamme toisiamme entistä parempiin tuloksiin yhdessä, ja tuemme ja jeesaamme, jos tulee jokin haastepaikka!

Kuva: ”Etätuki-salaseuramme” ansiosta saat vastauksen kysymyksiisi akateemisesti koulutetulta ja Suomen kokeneillalta alan eksperiltä. Ryhmätuen kautta et jää koskaan yksin haastepaikoissa!

 

Huh, siinähän sitä oli sisältöä kerrakseen! 

Liity nyt harvojen edelläkävijöiden joukkoon ja hyppää mukaan hyödyntämään tätä käänteen tekevää menetelmää 11.1.2021 alkaen!

Jos olet joskus törmännyt yllä esittämiini todella yleisiin rasvanpolton kompastuskiviin (tai jos vain haluat entistä parempia tuloksia), nyt on valinnan paikka:

 1. Voit jatkaa kuten ennenkin, joka Albert Einsteinin (luottaisin hänen sanaansa) mukaan johtaa AINA samaan lopputulokseen kuin aikaisemmatkin yritykset…
 2. Voit jatkaa ”tavallisella” rasvanpoltto- tai kiinteytys-dieeteillä tai suosituilla ketoosikuureilla, jolloin sinulla on nälkä, treenisi ei kulje, repsahdat helposti ja painonhallintasi rasvanpolton jälkeen on todella vaikeaa…
 3. TAI voit lähteä mukaan edelläkävijöiden harvalukuiseen joukkoon ja tehdä supertuloksia Vuoroviikko -valmennuksen mullistamalla  menetelmällä. Sen teet hyppäämällä edelläkävijöiden joukkoon ja mukaan tähän esimmäiseen valmennukseen, jota en ole vielä koskaan esitellyt muille kuin pienelle joukolle henkilökohtaisia asiakkaitani.

Lisäksi voit nauttia uudesta vuodesta hyvin mielin, kun tiedät, että sinulla on plakkarissasi vuoden aloitukseen uusi, käänteentekevä  ja supertoimivat suunnitelma sekä Suomen kokeneimman rasvanpoltto-ekspertin tuki varmistamaan tuloksesi! 

Investointisi valmennukseen ja itseesi 

Minkä arvoiseksi koet täysin uudenlaisen ruokailu- ja treenitavan, jolla teet elämäsi rasvanpolttotuloksia, pidät vihdoin motivaatiosi liekeissä jatkuvasti, estät kyllästymisen ja vältät kilojen tulemisen takaisin?

Minkä arvoiseksi koet sen, että painonpudotus, rasvanpoltto ja kiinteytys onnistuvat 56% tehokkaamin ja karsitetut kilot pysyvät vihdoin pois?

Henkilökohtaisella live-valmennuspuolella en valitettavasti voi opettaa sinulle tätä menetelmää, sillä asiakaspaikkani ovat täynnä kevääseen 2021. Lisäksi live/face-to-face -valmennukseni ovat asiakkailleni 1600-4500 € investointeja. On harmillista,  että pystyn auttamaan livevalmennuksessa vain rajallista joukkoa ihmisiä. Lisäksi missioni on levittää supertehokkaat tieteen uusimpiin saavutuksiin ja 19 vuoden valmennukseen perustuvat menetelmäni mahdollisimman monelle.

Siksi en veloita tästä valmennuksesta 1600-4500 €, vaan tarjoan tämän normaalihinnaltaan 187 € 10 viikon verkkovalmennuksen Sinulle sisäpiirini jäsenenä täysin poikkeukselliseen tutustumishintaan

167 € (187€)

Tämä on täysin poikkeuksellinen etu. Kun tämä valmennus tulee koko Suomen kansan saataville, valmennuksen hinta on reilusti korkeampi.

Tämä vastaa esimerkiksi yhtä huokeaa hotelliyötä. Tai yhtä tarjouskahvia päivässä valmennuksen ajan.

Valitsetko mieluummin jonkin ”hetken houkutuksen” tai helposti väliin jätettävän ”ekstramenon”, vai teetkö investoinnin itseesi, hyvinvointiisi ja opit täysin mullistavan tavan tehdä tuloksia rasvanpoltossa, painonhallinnassa ja kiinteytymisessä?

Uskon, että vastaus on selvä…

Kuvittele itsesi maaliskuun puolivälissä, 10 viikkoa aloituksesta:

Olet polttanut kropastasi rasvaa 2,5, 3, jopa 5-10 kiloa lähtötilanteestasi riippuen, kroppasi on energinen ja kiinteä, treenituloksesi ovat nousseet valtavasti.

Sinusta tuntuu, ettet ole edes ollut millään rasvanpolttoruokavaliolla tai dieetillä, ja sinulla ei ole minkäänlaista mielitekoa syödä epäterveeellisesti.

Aineenvaihduntasi on supervilkas. Saat ihmetteleviä kommentteja ulkomuotosi muutoksesta ja ihmiset hämmästelevät, miksi et valita ikinä nälkää, rajoituksia ja väsynyttä oloa, vaikka kroppasi muuttuu silmissä. Villkaiset itseäsi peiliin. Peilikuva hehkuu, ja toteat: ”Kyllä todella kannatti kokeilla jotain uutta”!

Tämä etu koskee VAIN valmennuksen lanseerausvaihetta: Hyppää NYT mukaan ja liity niiden edelläkävijöiden joukkoon, jotka tekevät supertuloksia tällä uudella poikkeusellisella menetelmällä, ja varaa paikkasi NYT!

Tämä täysin poikkeuksellinen tarjous 167 € lanseerausedulle on voimassa vain 11.1.2021 asti.

Etu päättyy 11.1.2021. Sen jälkeen vuoroviikkovalmennuksen hinta nousee.

Joten hyödynnä ennakko-etusi ja ”etuajo-oikeutesi” tähän poikkeukselliseen menetelmään ja 11.1.2021 alkavaan verkkovalmennukseen NYT ja hyppää mukaan!

💥 Voit maksaa kertamaksuna tai osamaksulla / laskulla

💥  100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.

💥  Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass, Tykysetelit, Eazybreak ja Edenred käyvät maksutavoiksi.

💥  Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevan, teknisen yhteistyökumppani kuntokompassin, kun olet syöttänyt ensin perustietosi sivulla 1/2.

Joten hyppää mukaan tämän linkin kautta! Se vie teknisen yhteistyökumppanini Kuntokompassin (joka saattaa olla sinulle verkkovalmennuksistani jo hyvin tuttu) ilmoittautumis- ja maksusivulle, jossa pääset tekemään täysin turvallisen ilmoittautumisesi tähän täysin uuteen uraa uurtavaan valmenennukseen!

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen,  olet liekeissä aloittamaan 11.1.2021! (muista, että mukana on koronavarmat ohjelmat, joten koronatilannekaan ei estä tuloksiasi!)

 

Hyppää mukaan alta:

 

 

 

100% rahat takaisin -tulostakuu! 

Olen varma, että saat vuoroviikko-valmennuksella tuloksia ja se saattaa jopa muuttaa koko ajatusmaailmasi painonpudotukseen, rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen. Siksi tarjoan valmennukselle 100% rahat takaisin -tulostakuun. Jos osoitat käyttäneesi menetelmää ja et ole 10 viikon päästä lainkaan hoikempi tai kiinteämpi/rasvan määrä ei ole vähentynyt kehossasi, palautan rahasi jokaista eurosenttiä myöten. Minusta kuulostaa aika reilulta ja täysin riskittömältä diililtä, uskon että myös sinusta kuulostaa. Joten hyppää mukaan NYT!

 

Vain muutamia esimerkkejä huomiota herättäviä tuloksia 2-6 kk valmennuksissani tehneistä 20-60 + vuotiasta asiakkaistani 

 

Nämä 20-risat neidot treenasivat itsensä muutamassa kuukaudessa ”veret seisauttavaan” kuntoon.


Tuloksia saadakseen EI kuitenkaan tarvitse olla 20-kymppinen. Kuvassa 60 -vuotias asiakkaani vetää 3 leuanvetotoistoa 10 kg lisäpainoilla. Aloitin hänen kanssaan harjoittelun 58-vuotiaani ylipainoisena ja silloin leuanveto ei noussut ala-asennosta senttiäkään. Oikeilla harjoitusmenetelmillä pystymme yleensä paljon parempaan kuin ikinä uskoimmekaan. Älä hätäännyt, sinun EI tarvitse pystyä leuanveton ilmoittauaksesi tähän valmennukseen. Tämän esimerkiksi tarkoitus on osoittaa, että sinä pystyt ylittämään itsesi tässä valmennuksessa ja innostumaan siitä valtavasti!


Tämä kiireinen, keski-ikäinen asiakkaani sulatti ”jenkka-kahvat” ja totesi valmennuksen jälkeen: ”Ihanaa, että aloitin ja sain tämän tehtyä”. Silloin mielen valtaa voittaja-fiilis!


Tämä asiakkaani poltti nopeasti rasvaa kehostaan (rasvaprosentti 27,8 > 19,8 4,5 kk) ja hankki samalla 1,8 kg kiinteyttä ja aineenvaihduntatehoa tuovaa sporttista lihasmasssaa.


 

 

 

 

 

Tämä etu on VAIN valmennuksen alkulanseerauksessa: Hyppää NYT mukaan ja liity niiden edelläkävijöiden joukkoon, jotka tekevät supertuloksia tällä uudella poikkeusellisella menetelmällä, ja varaa paikkasi NYT!

Tämä täysin poikkeuksellinen tarjous 167 € lanseerausetu on voimassa 11.1.2021 asti.

Etu päättyy 11.1.2021 23:55. Sen jälkeen vuoroviikkovalmennuksen hinta tulee olemaan HUOMATTAVASTI korkeampi.

Joten hyödynnä ennakko-etusi ja ”etuajo-oikeutesi” tähän poikkeukselliseen menetelmään ja 11.1.2021 alkavaan verkkovalmennukseen NYT ja hyppää mukaan!

💥 Voit maksaa kertamaksuna tai osamaksulla / laskulla

💥  100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.

💥  Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass, Tykysetelit, Eazybreak ja Edenred käyvät maksutavoiksi.

💥  Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevan, teknisen yhteistyökumppani kuntokompassin, kun olet syöttänyt ensin perustietosi sivulla 1/2.

Joten hyppää mukaan alla oleven linkin kautta! Se vie teknisen yhteistyökumppanini Kuntokompassin (joka saattaa olla sinulle verkkovalmennuksistani jo hyvin tuttu) ilmoittautumis- ja maksusivulle, jossa pääset tekemään täysin turvallisen ilmoittautumisesi tähän täysin uuteen uraa uurtavaan valmenennukseen!

Kun teet ilmoittautumisesi, saat heti mailiisi tilausvahvistuksen ja olet liekeissä aloittamaan 11.1.2021! (muista, että mukana on koronavarmat ohjelmat, joten koronatilannekaan ei estä tuloksiasi!)

 

Hyppää mukaan alta:

 

 

 

100% rahat takaisin -tulostakuu! 

Olen varma, että saat vuoroviikko-valmennuksella© tuloksia ja se saattaa jopa muuttaa koko ajatusmaailmasi painonpudotukseen, rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen. Siksi tarjoan valmennukselle 100% rahat takaisin -tulostakuun. Jos osoitat käyttäneesi menetelmää ja et ole 10 viikon päästä lainkaan hoikempi tai kiinteämpi/rasvan määrä ei ole vähentynyt kehossasi, palautan rahasi jokaista eurosenttiä myöten. Minusta kuulostaa aika reilulta ja täysin riskittömältä diililtä, uskon että myös sinusta kuulostaa. Joten hyppää mukaan NYT!

 

Nähdään valmennuksessa! 

Timo Haikarainen

Lisätietoja (vastaan mielelläni kysymyksiin, joita sinulle on mahdollisesti herännyt valmennuksesta):

Timo Haikarainen, LitM, PT
timo.haikarainen@th-valmennus.com
0400 472 853

HUOM. Minua on erittäin vaikea tavoittaa puhelimella, sillä olen paljon kiinni valmennuksissa tai sitten laadin keskittyneesti valmennusmateriaaleja.

Jos en vastaa, jätä vastaajaan viesti, jossa kerrot 1) kuka olet, 2) mitä asiasi koskee ja 3) kertaa numero, josta soitat.

Soitan sinulle takaisin heti kun mahdollista.

Sähköposti on kuitenkin ehdottomasti paras tapa ottaa yhteyttä.