Hae valmennuspaikkaa vuodelle 2021 Joulun kampanjaviikko 14.12 - 21.12.2020

Tarjous on voimassa maanantaihin klo 21.12.2020 klo 23.55 asti TAI kunnes 4 jaossa olevaa paikkaa on täytetty.

badge Created with Sketch.

Moikka,

Nyt tarkkana.

Oletko harkinnut oman LIVE Personal Trainerin palkkaamista vuodelle 2021?

Tunnistatko kuuluvasi johonkin seuraavista neljästä kategoriasta?

1️⃣  Aloitteleva treenaaja.

2️⃣  Tauolta palaava EX -aktiiviliikkuja

3️⃣  Kokeneempi aktiiviliikkuja.

4️⃣  Jojo-laihduttaja.

5️⃣  Tavoitteellinen kiinteytyjä.

Jos jokin edellä mainituista kolahti, näin, niin lue eteenpäin…

Tällaista mahdollisuutta ei aikaisemmin ole Kuntokompassilla ollut tarjolla.

Repäisemme nyt varsin räväkästi Joulun kunniaksi nyt 14.12.-21.12.2020 välisen ajan.

Mitä tämä siten tarkoittaa?

Voit saada tiimistämme ikioman korkeakoulutetun ja kokeneen Personal Trainerin, Fysioterapeutin tai Ravitsemusterapeutin vuodelle 2021…

Kuntokompassi Personal Trainer tiimi

…poikkeukselliseen hintaan, jopa 20-30 % normaalista. (Viimeksi olemme tarjonneet alehintaan palveluitamme 5 vuotta sitten, koska asiakaspaikkamme ovat jatkuvasti tupaten täynnä.)

Näitä Joulun tarjouksia on lunastettavissa kuitenkin vain 4 kpl, koska ne tulevat menemään nopeasti ja tiimillämme on hyvin maltillinen määrä vapaita asiakaspaikkoja tällä hetkellä.

Tämä Joulun tarjous on voimassa maanantaihin klo 21.12.2020 klo 23.55 asti TAI kunnes 4 jaossa olevaa paikkaa on täytetty.

Kyllä, tämä kiinnostaa! Miten haen valmennuspaikkaa?

Jotta emme hukkaisi toistemme aikaa, niin pyytäisin ystävällisesti vastaamaan alla olevan linkin takana löytyvään hakemuksen kysymyksiin huolellisesti.

Hae valmennuspaikkaa:

👉  täyttämällä tämä kysely. 👈

Mikäli uskon, että voimme auttaa sinua palaan asiaan mahdollisimman nopeasti.

Terveisin,

P.S. Jos emme ole tuttuja sinulle vielä yrityksenä, niin voit tutustua näiden alla olevien linkkien kautta meihin, henkilökuntaamme ja siihen mitä me teemme sekä missä olemme erittäin hyviä. Ja tietysti mitä asiakkaamme sanovat meistä.

👉  Kuntokompassi Personal Training Studio – Rauhaisat treenikeitaat keskellä Helsinkiä tarjoavat ihanteellisen ilmapiirin huippulaatuiselle valmennukselle ja fysioterapialle.

👉  Tiimi, joka on korkeakoulutettu, kokenut ja moniammatillinen takaa, että saat tuloksia ja olet aina turvallisissa käsissä. Voit luottaa, että toimintamme perustuu aina tuoreimpaan tutkimusnäyttöön, jolla aikaansaadaan vaikuttavuutta, näkyviä ja pysyviä tuloksia.

👉  Palvelukokonaisuus A. Personal Training -polku, tarjoaa 20 vuoden aikana huippuunsa hiotun palveluprosessikokonaisuuden, joka tarjoaa kaikki työkalut, menetelmät ja ympäristön tulosvastuullisen valmennustoiminnan toteuttamiseen.

👉 Palvelukokonaisuus B. Modernin fysioterapian -polku EI ole vain terapiaa ja vamman/sairauden hoitoa, johon hakeudutaan vasta, jos on tapahtunut paha loukkaantuminen tai jopa tapaturma. Me näemme, että fysioterapiasta on hyötyä elämäsi kaikissa vaiheissa ja aktiivinen ote sekä ennaltaehkäisevä tulokulma takaa parhaimmat lopputulokset.

👉 Mitä tyytyväiset asiakkaamme sanovat meistä? Upeat asiakkaamme ovat parhaita puolesta puhujiamme. Asiakastyytyväisyytemme on korkea ja saammekin jatkuvasti erittäin paljon kiitosviestejä yrityspomoista kotiäiteihin…

MIKSI? Syy on yksinkertainen: me teemme tuloksia.