Timmi Taistelija -verkkovalmennus 2023 (NAISET) Ennakkoilmoittautuminen on alkanut!

Optimoi suorituskyky ja kehonkoostumus tavallisuudesta poikkeavilla menetelmillä.

badge Created with Sketch.

Timmi taistelija -verkkovalmennus:

Hanki voimaa, kestävyyttä, räjähtävyyttä ja henkistä lujuutta ja muokkaa kehoasi urheilijoiden parhailla menetelmillä!

”Timmi taistelija” on 11.9. starttaava 2 kk verkkovalmennus, jolla teet itsestäsi paitsi vahvemman, kiinteämmän, lihaksikkaamman.. ja myös nopeamman, ketterämmän ja kestävämmän. Ja samalla opit valtavasti ruokavaliosta, itsesi motivoimisesta ja mentaalipuolesi kehittämisestä!


Valmennuksen erikois-etu voimassa, älä annan sen valua käsistäsi: Hinta nousee merkittävästi:


Haikaraisen Timo tässä, Hei! Haluasin ensin kysyä sinulta pari kysymystä alkuun?

 • Haluatko treenata kuin urheija ja saada tuloksia nopeaan tahtiin.
 • Haluatko näyttää urheilullisemmalta? Polttaa rasvaa kropastasi ja hankkia kauniin sporttisia lihasmuotoja?
 • Tuntuuko sinusta, että junnaat samoissa, iän ikuisissa treenitavoissa? Harjoittelusi toistaa samoja rutiineja? Kaipaat innostavia, uusia ja ennen kaikki toimivia treenitapoja, joita et ole koskaan kokeillut?
 • Haluatko kehittää kestävyyttäsi niin, että jaksat nyt näännyttävän rankalta tuntuvat lenkit leikitellen läpi?
 • Olisitko iloinen siitä itseluottamus-buustista ja ihastelemista kommenteista, jonka jatkuvat onnistumiset treenissä ja silmissä kiinteytyvä kehosi saavat aikaan?
 • Oletko turhauttavalla tasanteella treeniliikkeissä, kuten punnerruksissa, penkkipunnerruksissa ja haluat tilanteen muuttavan nopeasti?
 • Haluatko kehoosi lisää voimaa niin, että pystyt jo marraskuussa suorituksiin, joihin et koskaan uskonut kykeneväsi?
 • Haluatko, että kropastasi sulaa rasvaa ennätysvauhtia ja lihasvoiman lisäksi voit halutessasi kasvattaa sporttisia lihasmuotoja nopeasti?
 • Saada kroppaasi sähäkkyyttä? Liikut nopeasti ja ketterästi niin arkiaskareissa kuin muissa kuntoilulajeissakin (Eräs menetelmiäni käyttänyt urheilija sai valmentajaltaan kommentti, että hän muuttui jopa liian nopeaksi lajiinsa!)
 • Oletko kyllästynyt siihen, että salitreenisi, kestävyystreenisi tai kropan muokkaus eivät tuota tuloksia, vaan junnaat koko ajan paikallasi? Haluat vaihtaa tämän turhautumisen tämänkaltaisiin fiiliksiin (palaute ”Timmi taistelija”-pilottivalmennuksen etätuesta)

Jos vastasit näihin yhteenkään näistä kysyksistä ”Kyllä”, tämä voi olla tärkein viesti, joka eteesi on tänä syksynä tullut..

Sillä kun luet koko tekstin, olen varma, että innostut ”Timmi taistelija” -valmennuksen sisällöstä. Tässä valmennuksessa paljastan voimakkaimpia harjoittelu- ja ruokavalio”aseitani”. Aseita, joita olen käyttänyt silloin, kun asiakkaakseni tulee kilpa-urheilijoita, jotka haluavat murskata tasanteensa ja hypätä uudelle kehitystasolle. Mutta..

Tässä valmennuksessa olen  muokannut nämä ”aseet” sellaisiksi, että ne sopivat tavallisille kuntoilijoille ja tavoitteellisille treenaajilla, joilla ei ole vuosien ja jopa vuosikymmenten ammattimaista harjoitustaustaa.

Ennen kuin kerron tarkasti sisällöstä, kuvaan lyhyesti, mitä itseesi tällä valmennuksella investoimalla saat:

 • Todella tehokkaat, jaksotetut ja ”kummallisiakin” voimaharjoitusperiaatteita sisältävät saliohjelmat
 • Kestävyystreenit, joissa hyödynnät tavallisemman kestävyystreenin lisäksi tehokkaita ”aineenvaihdunnallisia rasvanpoltto-komboja” ja polaarista kestävyysharjoittelumenelmääni.
 • Ruokavaliot, joilla tuet kehittymistäsi, sulatat kropastasi rasvaa ennätysvauhtia tai halutessasi keskityt pelkästään lisäämään lihaksia ja suorituskykyä (jos et halua polttaa rasvaa).
 • Viikko-infot, joissa avaan treenisalaisuuksia, joilla olen tehnyt tuloksia ympäri Suomea ja ulkomailta luokseni matskustavien ”live”-PT asiakkaiden kanssa. Niiden avulla syvennät oppimistasi ja motivoidut entistä tehokkaampaan treeniin!
 • Ja ilman muuta mukana etätuki, jossa saat tsemppiä ja vastauksen jokaiseen kysymykseesi!

Kun luet tämän koko tekstin, saat selville, mitä melkoisen mielenkiintoisia ja ennen kaikkea tehokkaita treeni- ja ravintosalaisuuksia nämä osa-alueet tarkalleen sisältävät! Mutta anna kun kerron lyhyesti taustaa tälle valmennukselle.

MUUTAMA SANA VALMENNUKSEN TAUSTASTA JA VALMENTAJASTA..

Haikaraisen Timo tässä, Hei! Olet saattanut kuulla minusta best-seller kirjani ”Lihaskasvu ja rasvanpoltto” kautta tai lukea yli 900 artikkeliani liikunta-alan lehdistä tai verkkojulkaisuista. Mutta ennen kaikkea olen valmentaja.  Minut tunnetaan myös liikuntapiireissä Suomen kokeneimpana PT:nä 21 vuoden ja ennen kaikkkea yli 29 500 PT-ohjauksen kautta.

Meikäläinen tunnetaan rasvanpolton, kiinteytymisen ja lihaskasvun eksperttinä. Mutta aloitin valmennusurani pitkälti urheilijoita ohjaten. Ja olen 21 vuoden aikana jatkuvasti valmentanut kuntoilijoiden lisäksi urheilijoita. Tälläkin hetkellä ”hoivissani” on useita yksilölajien MM-ja SM -mitalisteja ja pääsarjatasolla kilpailevia joukkue-urheilijoita. Nämä gebardin-nopeat pikajuoksijat, ketterät kamppailu-urheilijat, voima-urheilijat, pääsarjatason palloilijat sekä sinnikkäät kestävyys-urheilijat ovat nykypäivän ”taistelijoita”.

Ja tässä valmennuksessa olen yhdistänyt parhaat kilpa-urheilijoiden kanssa käyttämäni treeniperiaatteet kropanmuokkkaukseen –jotta juuri sinä voisit tehdä elämäsi tuloksia!

Tässä valmennuksessa kuntoilija ja tavoitteellinen treenaaja harjoittelee kuin kiven kova kilpa-urheilija, mutta turvallisesti ja erityisesti tuloksia tehden!

Mutta kuntoilija ei voi heti treenata kuin vuosia, jopa vuosikymmeniä pohjia rakentanut huippu. Tämän huomasin, kun valmennukseeni alkoi tulla kuntoilijoita, jotka halusivat joko kehittää voimaa, kestävyyttä tai  muokata kroppaansa rasvaa polttamalla tai lihaksia hankkimalla.

Aloin yhdistää kilpa-urheilussa ja sen tutkimuksessa oppimiani asioita. Pian huomasin, että monet näistä asioista eivät toimi suoraan kuntoilijoille siirrettynä. Monet yrittivät sitä, mutta ihmiset kipeytyivät, loukkaantuivat tai päätyivät ylikuntoon. Itsekin tein tässä kaikki mahdolliset virheet.. Ja näen niitä tehtävän edelleen katsoessani asiakkaakseni tulevien ihmisten aikaisempaa treeniä, jossa treenataan liikaa, väärillä menetelmillä tai huippuja suoraan kopioiden.

TIMMI TAISTELIJA -MENETELMÄ SYNTYY…

Tein siis alussa paljon virheitä. Mutta pikku hiljaa ”graalin malja” alkoi löytyä. 2010 -luvun alussa olin pääsyt tilanteeseen, jossa minulla oli ”työkalupakissa” urheilusta siirretyt salaisuudet kuntoilijoiden käyttöön. Sen jälkeen olen viilannut niitä jatkuvasti, ja esimerkiksi 60 -vuotias asiakkaani veti niiden avulla 3 leukaa 10 kilon lisäpainolla! (Sinun ei tarvitse pystyä tähän nyt, lähdet omalta tasoltasi ja kehityt tässä valmennuksessa kohisemalla!)

Kuvassa 60 -vuotias asiakkaani vetää 3 leuanvetotoistoa 10 kg lisäpainoilla. Aloitin hänen kanssaan harjoittelun 58-vuotiaani ylipainoisena ja silloin leuaveto ei noussut ala-asennosta senttiäkään. Oikeilla harjoitusmenetelmillä pystymme yleensä paljon parempaan kuin ikinä uskoimmekaan -myös Sinä pystyt ylittämään itsesi!

 

VALMENNUKSEN 5 KULMAKIVEÄ -nämä salaiset aseet tuottavat poikkeuksellisia tuloksia!

Tällaisella yhdistelmällä tavallinen harjoittelija tekee epätavallisia tuloksia!

Tämä 2 kk valmennus koostuu  5 tukipilarista, joilla varmistat tuloksesi.

Pilari 1. VOIMA/KUNTOSALI -HARJOITTELU

3 erilaista viikkoharjoitusta sisältävät muun muassa:

 • Käänteisten toistojen menetelmäni, jonka avulla olen murskannut lukemattomia tasanteita. Hiljattain eräs nais-asiakkaani nosti menelmällä 5 kuukautta paikallaan junnanneen penkkipunnerruksen 3 toiston maksimin 35 kilosta 52,5 kiloon 2,5 kuukaudessa.
 • 2 –portaisen räjähtävyys-syklimenetelmäni, jolla kehität nopeuttasi ja räjähtävyyttäsi voiman ja lihasmassan ohessa. Selviät ketterästi paitsi erilaisista arkiaskareista myös tehostat muita urheilulajeja. Ja mikä parasta, tämä menetelmä myös tehostaa kykyäsi ”käskyttää ja hermottaa” lihaksiasi, jotta pystyt etenemään entistä tehokkaammin myös kuntosalin voima- ja lihasmassa harjoittelussa.
 • Valmennuksen voima-menetelmät kasvattavat halutessasi nopeasti lihasta juuri oikeisiin paikkoihin: Pakaroihin, selkään, käsiin.. HUOM! JOS, et halua nopeaa lihaskasvua, ilmoita etätuessa minulle siitä, niin kerron sinulle 2 nopeaa viilausta, joilla ainoastaan ylläpidät lihasmassasi.

Kuva 1. Timmi taistelijan -menetelmän tuloksia. Asiakkaani Riikka poltti 2 kuukaudessa 4 kiloa rasvaa kropastaan ja kasvatti samalla 2 kiloa lihasta. Riikan vauhditon tasaloikka parani hämmentävät 37 cm. Hän voitti projektimme jälkeen Savaten MM-hopeaa.


 • Käsien kestovoima ”Kestovoima-kombo”, jonka opin alunperin venäläiseltä judo-valmentajalta. Paras puoli tässä takuulla haastavimpiin käsitreeneihisi johtavassa tekniikassa on se, että se kiinteyttää käsiä todella tehokkaasti. Allit katoavat, tilalle tulee kauniin sporttiset muodot. Olen koulinut tällä menetelmällä kymmenien asiakkaideni käsiä, ja nyt tarjoan sillä mielelläni elämäsi käsitreenit myös sinulle!
 • Voimaharjoittelun Klusteri-menetelmä. Törmäsin tähän menetelmään tutustuessani legandaarisen voimaharjoittelun tutkijapariskunnan, Megan ja Mike Stonen pölyttyneisiin tutkimusmateriaaleihin Jyväskylän yliopiston kirjastossa. Stonen pariskunta on kehittänyt menetelmiään tutkimuslaboratoriossa ja mikä parasta, ”kentällä” urheilijoiden kanssa. Aloin kehittää heidän menetelmästä omia sovellutuksia 2000-luvun lopussa ja ole esimerkiksi viimeisen kuukauden aikana murskannut sillä useita toistotasanteita ja lisännyt ”ikuiselle leuanveto-tasanteelle” jämähtäneen asiakkaani leuanvedon 1 toistosta 8 toistoon 6 viikossa.

Alla olevassa videossa ”Timmi taistelija” -voimamenetelmän tuloksia. Asiakkaani nostaa 55-vuotiaana 55 kiloa penkkipunnerruksessa. Se osoittaa, että omia unelmia kohti kannattaa edetä. Laadi omat tavoitteesi ja toteuta ne heti syksyllä! Lähde omalta tasoltasi. Parasta on nähdä 5, 7,5, jopa 10kg kehitys valmennuksen aikana! :)


Pilari 2. KESTÄVYYSHARJOITTELU

Kestävyyttä treenaat kaksi kertaa viikossa (ja kerran voimatreenin lisäosana). Valmennuksen menetelmät ovat murskanneet lukemattomien asiakkaideni kestävyystasanteet ja saaneet aikaisemmin rankat lenkit tuntumaan lastenleikiltä. Tässä esimerkkejä kestävyyspuolen sisällöstä:

 • Opit kroppaasi herättevän tempo-menetelmän. Sillä ehkäiset junnaavan tunteen, jonka hitaat lenkit saavat aikaan. Kehität peruskestävyyttä, mutta ei muutu ”junnaavaksi dieseliksi”. Lisäksi lenkit tuntuvat tosi kivalta, kun pääset tällä menetelmällä monipuolistamaan treeniäsi.
 • Kehität kestävyyttäsi myös vaihdikkailla rasvanpoltto-komboillani, joihin olen yhdistänyt elementtejä huippu-sprintterien kuntopiireistä, kamppailu-urheilijoiden harjoittelusta. Ja jälleen kerran, osaat taatusti tehdä nämä liikkeet. Olen ”kenttätestannut” ne satojen asiakkaiden kanssa.
 • Hyödynnät hapenottokykysi (kestävyyden tärkein mittari) uudelle tasolle polkaisevaa ”polaarista” treenimenetelmääni. Sen avulla olen murskannut esimerkiksi lukuisten kuntojuoksijoiden puolimaraton tuloksia.

 

Pilari 3. INNOSTAVA, HELPPO JA MOTIVOIVA SEURANTA

Valmennuksessa teet näppäriä, helppoja ja nopeita testejä. Niillä näet koko ajan, miten kehityt. Eräs valmennettavani paransi vauhditonta pituushyppyään 37 cm 2 kuukauden aikana ja toinen 39 cm 2 kuukauden aikana! Ne ovat valtavia parannuksia. Saat itsellesi valmiit taulukot, joihin voit merkitä tuloksiasi. Mukana on muun muassa:

 • Helppo tapa mitata räjähtävyytesi kehittymistä
 • Lihaskunnon seuranta yksikertaisella testillä, joka kertoo heti kehittymisestäsi
 • Kestävyyden tsekkaaminen harjoitteella, jonka olen kehittänyt matemaattisten mallien avulla. Mutta sinun ei tarvitse laskea mitään. Näet kehittymisesi heti pelkästään sykettäsi seuraamalla! 
 • Helpot ohjeet kehonkoostumuksen seurantaan
 • Oikea käteni, Kuoppasalmen Marko, on tekniikan ihmelapsena laatinut verkkoympäristöön kansiot, joissa voit seurata kehitystäsi ja ja saada buustia siitä kun kehosi kiinteytyy, voimat kehittyvät kohinalla, lihasmuodot kehittyvät, pomppusi paranee ja juoksijoiden termein ”harppa huilaa”, eli kestävyystreenissä jaksat painaa kuin Kaisa Mäkäräinen konsanaan!

Innostuksesi on valtava, kun huomaat treenitesteissä sentit ja kilomääräiset tulokset nousevat kohisten ja samalla esimerkiksi vyörärön ympäryksesi ja painosi menevät humisten alas (jos haluat polttaa kehostasi rasvaa).

 

Pilari 4. RUOKAVALIO

Ruokavaliot, jotka polttavat kehostasi rasvaa, rakentavat lihaksia ja palauttavat kehosi ennätysvauhtia

Sanomattakin selvää, että saat tarkat ohjeet ja mallit, mitä ja minkä verran sinun tulee syödä, jotta saavutat tavoitteesi (olipa sinulla sitten rasvanpoltto- tai lihaskasvu-tulokulma) tai pelkkä suorituskyky. Sen lisäksi haluan tarjota sinulle tässä valmennuksessa muun muassa..

 • Ruokavaliomallit, joista löydät jokaiselle aterialle 3 erilaista vaihtoehtoa, joista voit valita. Ruokavaliot ovat siis sisällöltään erilaisia kuin aikaisemmissa valmennuksissani. Samankaltaisuuksia toki jossain määrin on, sillä en tarjoa sinulle mitään toimimatonta, joka ei ole läpäissyt kenttätestausseulaa silloin, kun kyseessä on jopa urheilijan ammatti. Ei, sellaisissa paikoissa tehdään sitä, mikä toimii!
 • Treeniin valmistavan ravitsemuksen kultaiset periaatteet. Nyt on aika viilata vielä yksityiskohtia. Näillä lopulta helposti toteutettavilla yksityiskohdilla urheilija-asiakkaani ovat saavuttaneet muun muassa seuraavaa: 1 MM-kulta, 1 MM –hopeaa, toistakymmentä SM-mitallia. Kilpailuun valmistava ja kilpailun aikainen ravitsemus on näytellyt isoa osaa näissä. Vaikka et kilpailisikaan, onhan se kiva tehdä elämänsä treeni tai saada lenkki- tai salikaverit ihmettelemään, että ”miten sä vaan jaksat painaa!?”.. ;) Näillä periaatteilla voit toteuttaa juuri tuon!
 • Lisäksi mukana on ”totaalinen herkkupäivä”-konseptini. Tätä mallia olen käyttänyt välillä ”henkiseen tyhjennykseen” urheilijoilla. Jatkuvasti sovellettuna se ei toimi. Urheilija-asiakkaani tekevät poikkeukselliset tuloksensa laadukkaalla ravinnolla. Mutta aika kivaa silloin tällöin syödä jätskiä tai vaikkapa hampurilaisia -ihan kunnolla! Paras homma, on se, että tällaisen päivän jälkeen ei edes tee mieli näitä ruokia ja terveellinen ruoka maistuu mainiosti!

Kuva 2. Timmi taistelija -menetelmän tuloksia: Triahlonissa SM-tasolla kilpaileva asiakkaani pudotti voima- ja ravintovalmennusmenetelmillä rasvaprosenttiaan 10,6 pykälää ja kaksinkertaisti samalla voimatasonsa. SM-kisoista napsahti hopeaa :) Mikä on oma kiinteytys- ja treeniunelmasi? Lähde sitä kohti  Timmi taistelija -menetelmällä!


Pilari 5. VIIKKO-INFOT JA ETÄTUKI

Teet itsestäsi henkisesti vahvan, sytytät motivaation liekkeihin ja opit harjoittelun ja ravitsemuksen salaisuuksia sekä hiljasta tietoa, jota et saa mistään muualta!

 • Mentaalipuoli on urheilussa tärkeä. Todelliset jyvät erottuvat akanoista juuri tällä osastolla. Käyn viikko infoissa läpi lisää mentaalivalmennuksen ja keinoja, joilla teet itsestä henkisesti vahvemman ja vahvemman. Treenituloksiin yhdistettynä näiden menetelmien vaikutus voi olla  hämmentävä. Asiakkaani suusta: ”Ihmiset kyselevät, miksi hymyilen koko ajan?!”
 • Viikkovideoissa opit harjoittelun fysiologisesta puolesta koko ajan lisää. Tätä tietoa voit soveltaa koko lopun elämääsi. Käyn läpi vain ja ainostaan periaatteita, jotka ovat osoittaneet toimivuutensa ”säälimättömässä” kenttätestaus-seulassani.
 • Mukana on ilman muuta etätukemme. Siellä vedetään harjoittelua koko ajan eteenpäin, ratkotaan mahdolliset pulmat ja ongelmakohdat ja tsempattaan toisiamme entistä paremmalle tasolle.
 • Seurantaosio tulee mukaan entistä parempana.Minulla on valmennuksessa ”oikeana kätenä” pitkäaikainen yhteistyökumppanin Kuoppasalmen Marko.
 • Valmennuksen facebook-etätuki on yhteinen salaseuramme. Julkaisen siellä harjoitteluun liittyviä esimerkkejä ja tarinoita. Saat niistä lisää tietoa ja innostusta. Ennen kaikkea tuemme toisiamme ryhmässä entistä parempiin suorituksiin. Tässä valmennuksessa vastaan kysymyksiisi henkilökohtaisesti. Etätuessa ei ole joku palkkaamani aloittelija (mikä on nykyään valitettavan yleistä muiden tunnettujen valmentajien vetämissä verkkovalmennuksissa). En tiedä, miksi he eivät usein ole itse mukana.. Ehkä heillä ”ei ole aikaa” (muuhun kuin somettamiseen tai pelleilyyn telkkarissa..) tai ehkä he eivät luota omaan asiantuntijuuteensa haastavien tilanteiden ja kysymysten selvittämisessä ja heittävät jonkun muun ”tuleen”.. mene ja tiedä..

SAATAT KYSYÄ NYT: ”ONKO TÄMÄ JO LIIANKIN HAASTAVAA?”

Ehkä mietit nyt mielessäsi ”Osaanko minä tehdä näitä huippu-urheilijoiden juttuja? Tai ovatko nämä liian rankkoja tai vaativia minulle”?

Ehkä mietit, ”Löytyykö saliltani sitä ja sitä vehjettä, jolla voi tehdä näitä eksoottisia ja jännittäviä harjoitteita?”.

Saatat aprikoida, ”Pitääkö tässä nyt hypätä kilpa-urheilijan treenimääriin, en ehdi treenata 7-12 kertaa viikossa!”.

Ei hätää. Tiedätkö, yksi keskeisin juttu valmennuksessa on se, että ohjelmat on oikeasti järkevä ja fiksu toteuttaa! Olen aina viilannut kokonaisuuden sellaiseksi, että se on helppo toteuttaa. Olen viilannut sen sellaiseksi, että treenejä on 4-5 viikossa (joista viidennen voit jättää pois, jos ajankäyttö ei taivu kuin 4 treeniin viikossa).

Olen varma, että osaat tehdä harjoitteet ja ymmärrät tekniikat. Olen 18 vuoden aikana viilannut menetelmät sellaisiksi, että ne  ovat erikoisuudestaan ja jopa ”kummallisuudestaan” huolimatta erittäin helppo toteuttaa. Ja kun olet innokas treenaaja ja HALUAT kehittyä, olen varma että tämä haaste sopii sinulle!

OLETKO IHMINEN, JOKA TYKKÄÄ UUSISTA HAASTEISTA? ILMOITTAUDU MUKAAN NYT! NOPEAT PALKITAAN, KUTEN KILPA-URHEULUSSAKIN KÄY!

Jos siis haluat treenivuodellesi totaalisen erilaisen, innostavan, motivoivan ja ennen kaikkea tehokkaan ja sadoilla asiakkailla toimivaksi todistetun harjoitusmallin, jolla kehität voimaasi, lihasmassa, kestävyyttä ja räjähtävyyttä, ilmoittaudu mukaan NYT!

Nyt on erinomainen hetki aloittaa. Olet kevään alkaessa täynnä energiaa ja itseluottamusta, kun kuntosi on kohonnut ja kroppasi on muuttunut silmissä.. Eli kuvittelepa itsesi 2 kk päästä ja..

 • 5, 10, jopa 15 cm kapeampi vyötärö.
 • 5, 7,5, jopa 10 kg parempi penkkipunnerrustulos
 • 5%, 10% jopa 15% kehitys kestävyyskuntoosi. Tämä tarkoittaa vaikkapa 200-300m kovempaa Cooper tulosta (vaikka en laitakaan sinua Cooperia tässä valmennuksessa juoksemaan)
 • Itsevarma fiilis kehossasi. Olet vahva, kiinteä, hoikempi ja sinulla on sporttisia lihasmuotoja. Niin sanotusti ”viihdyt omassa kropassasi”!

Kenties mietit, mikä olisi hyvä hinta näistä fiiliksistä.. Ja siitä buustista, kun tuuletat treeni- ja kropanmuokkaus-tasanteidesi murskaantumista. Ja Suomen kokeneimman PT:n treenituesta..

Omat face-to-face -valmennuspaikkani Jyväskylässä ovat täynnä vuoden 2023 loppuvuoteen asti. Mutta missioni on auttaa mahdollisimman montaa treenaajaa harjoitus-salaisuuksilla, joita olen tähän asti jakanut vain pienelle sisäpiirille, henkilökohtaisissa valmennustapaamisissa ja 1600-4500 € hintaan..

Olen tälläkin viikolla joutunut tarjoamaan ”ei oota” 5 ihmiselle.. En pidä siitä, vaan haluan tarjota näitä äärimmäisen voimakkaita periaatteita kaikille tuloksia haluaville!

Lisäksi eräs asiakkaani totesi pari päivää sitten, että ”on rikollista, että nämä treeniperiaatteesi eivät ole yleisemmässä käytössä!”. Totesin, että tämä on totta. 

Siksi päätin lanseerata ”Timmi taistelija” -valmennuksen jälleen tälle keväälle, jotta nämä periaatteet leviäisivät laajemmalle!

 

Pääset mukaan ilmoittautumalla hinnalla 167 € (normaalihinta 167 €) , jolla voit ilmoittautua 21.9.2023 klo 23:55. Sen tämän valmennuksen VALMENNUKSEN OVET SULKEUTUVAT.

Kaikki yllä kuvaamani sisältö on sinun vain 20,80 viikkohinnalla. Tämä vastaa kahta keittolounasateriaa viikossa.Tai 2,78 eurolla päivässä. Tämä vastaa yhtä kioski-kahvia (!!!) päivässä. Ja ilman riskiä. Jos et kehity tällä valmennuksella, palautan osallistumis-sijoituksesi viimeistä euroa myöten!

Tiedät, että valinta on niin sanotusti ”no-brainer”, joten hyppää mukaan NYT!

Valinta on siis nyt sinun. Voit miettiä, kumpi on tärkeämpää sinulle:

 • 2,78 € päivässä vai turhauttavien treenitasanteiden murskaaminen ja kääntäminen kohisevaksi kehittymiseksi?
 • 2,78 € päivässä vai huomiota herättävät muutokset kehonkoostumuksessa 2 kuukauden aikana?
 • 2,78 € päivässä vai duracell-pupun energia kattoon ponnahtaneet energiatason ja itseluottamuksen kautta?

Uskon, että vastaus on selvä!  Pääset mukaan monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla. Ja voit hyödyntää myös erilaisia liikuntaseteleitä. Joten NYT on aika ottaa seuraava askel! (materiaalit ovat käytössäsi 6 kk, joten voit myös aloittaa valmennuksen esimerkiksi keväällä tai kesällä, jos olet tekemässä nyt jotain muuta valmennus, mutta ainutkertainen etu kannattaa hyödyntää NYT).

Voit valita maksuaikataulun alla olevista vaihtoehdoista:

 

 

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA VALMENNUKSESTA 

Uusi valmennus voi herättää kysymyksiä. Se on täysin normaalia, siksi vastaan tässä alla yleisimpiin kysymyksiin, joita olen kuullut valmennuksesta.

K: Saanko varmasti tuloksia?

V: Jos noudatat ohjeita tarkasti ja harjoittelet innokkaasti, en näe mitään syytä sille, miksi et kehittyisi. Ja jopa vauhtia, joka yllättää paitsi itsesi myös ystäväsi. Valmennettaviltani kysellään todella usein treenivinkkejä, kun he muuttuvat silmissä tai pyyhältävät treenituloksissa hetkessä ohi samalla tai kovemmalla tasolla olleista treenaajista.

Jos et ole valmis muuttamaan treenitapojasi tai tortuttamaan tarkasti valmennukse ohjeita, et tietenkään saa tuloksia.

K: Kuinka usein minun pitää harjoitella?

V: Arvasin, että tämä kiinnostaa sinua. Kuntoilijan ei tarvitse treenata 2 kertaa päivässä saadakseen huipputulokset. Itse asiassa tällainen treenimäärä tuhoa tulokset kuntoilijalla. Tässä valmennuksessa treenaat 4-5 kertaa viikossa. 4 riittää, jos et ehdi treenata 5 kertaa viikossa.

K: Millaisia välineitä tarvitsen?

V: Tarvitset levytangon, käsipainoja, vastus/vetokumeja, punnerruspenkin sekä mieluusti vastus/vetokumeja. Talja ja jalkaprässi ja kuntopallo ovat hyvä lisä, mutta jos sinulla on käytössä joko kotisali tai esimerkiksi crossfit –Sali, jossa näitä ei ole, kerron sinulle korvaavat mutta yhtä tehokkaat liikkeet etätuessa.

K: Voinko treenata kotona olohuoneessa? 

V: Valitettavasti et. Ellei sinulla satu olemaan yllä mainitsemiasi välineitä olohuoneessasi. En halua liittyä juksaajien kuoroon, jotka väittävät sohvaa vasten punnertamalla tulevan huipputuloksia. Joten vastaus tähän on siis ei.

K: Riittääkö tavallinen ruoka vai tarvitaanko eksoottisia superfoodeja?

V: Kotiruoka riittää, ja ei tarvita ”superfoodeja”. Saat kaiken tarvitsemasi lähikaupasta. Ja edullisesti! Yleensä valmennettavani ihmettelevät, että heillä menee valmennuksessa vähemmän rahaa ruokaan kuin ennen! Silti tulokset saavat muut ihmetyksen valtaan. Superfoodit taas ovat suurimmaksi osin nerokkaasti (tai oikeammin epäeettisesti) brändättyä, kallista kuraa. Niitä ei tarvitse, eikä kannata hankkia. Esimerkiksi suomalainen mustikka löylyttää kalliit ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja täynnä olevat eksoottiset kuivamarjat 6-0.

K: Tarvitaanko erikoisia lisäravinteita?

V: Lisäravinteet eivät ratkaise kehittymistä. Et tarvitse välttämättä niitä, mutta annan ohjeet edullisten lisäravinteiden käyttöön, joilla voit tehostaa kehittymistä. Niiden kokonaishinta on noin 20-30 euroa, ja sinun EI tarvitse ostaa niitä minulta. Olen jyrkästi vastaan ylihintaisten lisäravinteiden tyrkyttämistä periaatteella ”nämä on pakko ostaa valmentajalta” (ja noin 150% edullista kaupahintaa kallimmalla, totta kai..).

K: Olen 40-, 50-, tai 60-vuotias. En ”nuori urheilija”. Sopiiko tämä valmennus minulle?

V: Aikaisemmin mainitsin, että sinulla on hyvä olla treenitaustaa ja suht koht terve tuki-ja liikuntaelimistö (nivelet ym.). Pilottiryhmissä on ollut mukana monia 50-kymppisiä ja 60-kymppisiäkin. Itse asiassa keski-ikä on ollut 43 vuotta. Kyse on siis huippu-urheilijoiden parhaiden menetelmien soveltamisesta kuntoilijalle.

K: Miten ”Timmi taistelija” poikkeaa yleisistä nettivalmennuksista, miksi minun pitäisi valita juuri tämä valmennus?

V: Valmennuksen sisältö ei ole suora kopio huipulla olevan kilpa-urheilijan ohjelmasta, joka tuottaa epäoptimaalisia ja huonoja tuloksia tavalliselle harjoittelijalle ja jopa kokeneelle treenaajalle. Eikä se ole vaihtoehtoisesti umpimähkään valittu liikekokoelma, joka juuri ja juuri täyttää välttävän ohjelmasuunnittelun kriteerit. Ohjelman sisältö perustuu 21 vuoden ja satojen asiakkaiden tulosvastuullisen valmentamisen kautta kehitettyyn malliin, joka toimii systemaattisesti, ei mahdollisesti. Valmennuksen tieto, oppiminen ja inspiroiva ilmapiiri erottavat valmennuksen ”Tässä laput, onnea jatkoon” – periaatteella toimivasta massavalmennuksesta tai muutaman asiakkaan, oman kisakokemuksen tai ”Amerikan gurujen” kritiikittömään palvontaan sekä bloggaamisen pohjalle rakennetusta ”nettijulkkis/asiantuntija -koutsauksesta”.

Jos sinulle herää muita kysymyksiä, viskaapa minulle mainia osoitteeseen timo.haikarainen@th-valmennus.com. HUOM! Puran mailini kerran vuorokaudessa, sillä olen päivät valmentamassa asiakkaitani :)

VIELÄ KERRAN : KYSY REHELLISESTI ITSELTÄSI HALUATKO NOUSTA UUDELLE TASOLLE?

Kuvittele itsesi huhtikuun puolivälissä: Olet voimakas, kiinteämpi ja myös nopeampi, kestävämpi ja ketterämpi. Tästä voit edetä täsmälleen suuntaan, mihin haluat. Se voi olla lisää lihasta, se voi olla kestävyystreenin korostaminen.

Ja silloin mukana on myös se kihelmöivä fiilis, kun olet taas saavuttanut uutta, todistanut itsellesi ja muille pystyväsi juttuihin, joihin he ja sinä itsekään et kuvitellut pystyväsi!

Aloittaminen vaatii kuitenkin sen ensimmäisen askeleen, ja sen otat kun ilmoittaudut mukaan! Eräs asiakkaani sanoin vähän aikaa sitten: ”Ihanaa, että saatiin tämä tehtyä”. Niin, jos et tee asioita uudella ja erilaisella tavalla ja aloita, olet maaliskuun lopussa täsmälleen samassa pisteessä kuin nyt. Mutta toisaalta, jos aloitat, kaikki voi olla toisin..

Ansaitset itsellesi ihanan  fiiliksen kehittymisestä ja itsesi ylittämisestä!

Hyppää siis mukaan nyt, sillä ennakko-ilmoittautuminen tällä super-edulla on mahdollista vain 21.9.2023 klo 23:55 asti. Sen jälkeen tämän valmennuksen VALMENNUKSEN KAIKKI EDUT POISTUVAT. Hyppää siis mukaan NYT, varmista paikkasi!

Jes, se oli  167 €, eli se 2,78 € päivässä!. Tai kerta-investointina isompi normaali/pienehkö ruokakauppa-reissu. Tiedät, että valinta on niin sanotusti ”no-brainer”, joten hyppää riskittä mukaan kehityksen tielle NYT, takaan ettet tule katumaan sitä!

Voit valita maksuaikataulun alla olevista vaihtoehdoista:

 

 

ps. Jos sinulle tulee jotain kyssäreitä mieleen, meikäläinen vastaa mielellään sisältökysymyksiin timo.haikarainen@th-valmennus.com ja oikea käteni Kuoppasalmen Marko maksukuvioita tms. koskeviin teknisen puolen kyssäreihin online@kuntokompassi.fi

 

Laatutakuu

Olen varma, että tämä kokonaisuus nostaa harjoittelutuloksesi uudelle tasolle ja muokkaa kroppaasi merkittävästi. Ja toisaalta olen erittäin pettynyt itseeni, jos se ei sitä tee. Siksi haluan tehdä tästä sinulle täysin riskitöntä. Jos toteutat ohjelmaa antamieni ohjeiden mukaan, etkä 8 viikon päästä ole vahvempi, lihaksikkaampi, kiinteämpi, rasvattomampi ja energisempi sekä kovakuntosempi, palautan verkkovalmennusmaksun sinulle viimeistä euroa myöten.

pyöreät pakarat