Timmi Taistelija -verkkovalmennus (NAISET/L) Hyödynnä etuhinta

Optimoi suorituskyky ja kehonkoostumus tavallisuudesta poikkeavilla menetelmillä.

badge Created with Sketch.

Haikaraisen Timo tässä moi! Lukuisten kyselyiden johdosta halusin tarjota tähän syksyn valmennuskauden alkuun uutta ja spesiaalia..

UUSI, käänteentekevä, kevätkaudella 2018 loistavin tuloksin pilottitestattu…

Timmi taistelija -verkkovalmennus -Tilanteisiin, joissa kuulen: ”Haluan olla vahva, kestävä, sähäkkä ja näyttää urheilijalta!”


Etuhinta voimassa


21.1.2019 starttaava 2 kk verkkovalmennus, jolla teet itsestäsi paitsi vahvemman, kiinteämmän, lihaksikkaamman.. ja myös nopeamman, ketterämmän ja kestävämmän. Ja samalla opit entistä enemmän ruokavaliosta, itsesi motivoimisesta ja mentaalipuolesi kehittämisestä!

Kun luet koko tekstin, olen varma, että innostut valmennuksen sisällöstä. Siinä paljastan voimakkaimpia harjoittelu- ja ruokavalio”aseitani”. Aseita, joita käytän silloin, kun asiakkaakseni tulee kilpa-urheilijoita, jotka haluavat murskata tasanteensa ja hypätä uudelle kehitystasolle. MUTTA tässä valmennuksessa olen muokannut nämä voimakkaat periaatteet tavoitteelliselle kuntoilijalle sopivaksi. Niin, että ne tuottava TULOKSIA:

 

Ennen kuin kerron tarkasti sisällöstä, tässä sisältö lyhyesti:

 • Todella tehokkaat, jaksotetut ja ”kummallisiakin” voimaharjoitusperiaatteita sisältävät saliohjelmat. Takaan, että ohjelmat ovat pullollaan innostavia ja tehokkata periaatteita, joita et ole koskaan kokeillut!
 • Kestävyystreenit, joissa hyödynnät ”tavallisen kestävyystreenin” lisäksi tehokkaita ”aineenvaihdunnallisia rasvanpoltto-komboja”
 • 3 erilaista ruokavaliomallia, joissa käytät järkevällä tavalla urheiluravitsemuksen tärkeimpiä periaatteita ja teet niillä tuloksia ennätystahtiin. Voit valita joko rasvaa polttavan mallin tai malli, jossa et pyri rasvanpolttoon vaan pelkästään vetämään voimatasosi ja kestävyytesi katosta läpi sekä kehittämään lihaksia!
 • Täysin uudet viikkovideot, joiden avulla syvennät oppimistasi, motivoidut entistä tehokkaampaan treeniin ja opit 17 vuoden aikana kehittämiäni ”hiljaisen tiedon” kikkoja, prinsiipejä ja salaisuuksia, joita et muualta saa!
 • Ja ilman muuta mukana etätuki, jossa saat tsemppiä ja vastauksen jokaiseen kysymykseesi!

Kun luet tämän koko tekstin, saat selville, mitä melkoisen mielenkiintoisia ja ennen kaikkea tehokkaita treeni- ja ravintosalaisuuksia nämä osa-alueet tarkalleen sisältävät! Mutta anna kun kerron lyhyesti taustaa tälle valmennukselle.

Muutama sana valmennuksen taustasta:

Meikäläinen on kasvanut valmentajaksi urheilun parissa, vaikka minut kehonmuokkaus-koutsina parhaiten tunnetaankin. Tälläkin hetkellä ”hoivissani” on useita yksilölajien MM-ja SM -mitalisteja ja pääsarjatasolla kilpailevia joukkue-urheilijoita. Nämä gebardin-nopeat pikajuoksijat, ketterät kamppailu-urheilijat, voima-urheilijat, pääsarjatason palloilijat sekä sinnikkäät kestävyys-urheilijat ovat nykypäivän ”taistelijoita”. Ja tässä valmennuksessa olen yhdistänyt parhaat heidän kanssa käyttämäni treeniperiaatteet kropanmuokkkaukseen!

Usein tilanne on  se, että kunto- ja ravintovalmennukseeni tulevan pääsarjatason palloilijan, voima-urheilijan tai kestävyys-urheilijan pitää vetää suorituskyky ”katosta läpi” ja samalla optimoida kehonkoostumus. Silloin tarvitaan tavallisuudesta poikkeavia menetelmiä, ja näitä kehittämiäni periaatteita avaan tässä valmennuksessa -ja niin, että tavallinen treenaaja ilman vuosien tai vuosikymmenien pohjia kehittyy poikkeuksellista vauhtia.

Harjoittelu -tällaista tavaraa on luvassa!

Mukana on 2 kuukauden jaksoteltu harjoitusohjelma, jossa hyödynnän muun muassa 1) voimatreenin menetelmiä aivan uusilla mausteilla, 2 ) kestävyystreeniä luovilla ratkaisuilla, 3) urheilijoiden käyntänteistä poimimiani ”metabolisia” harjoitteita.

Tässä vielä muutamia mielenkiintosia yksityiskohtia valmennuksen harjoittelusisällöstä. Mukana on:

 • Käänteisten toistojen menetelmäni, jonka avulla olen murskannut lukemattomia tasanteita. Hiljattain eräs nais-asiakkaani nosti menelmällä 5 kuukautta paikallaan junnanneen penkkipunnerruksen 3 toiston maksimin 35 kilosta 52,5 kiloon 2,5 kuukaudessa
 • 2 –portaisen räjähtävyys-syklimenetelmäni, jolla kehität nopeuttasi ja räjähtävyyttäsi voiman ja lihasmassan ohessa. Selviät ketterästi paitsi erilaisista arkiaskareista myös tehostat muita urheilulajeja. Ja mikä parasta, tämä menetelmä myös tehostaa kykyäsi ”käskyttää ja hermottaa” lihaksiasi, jotta pystyt etenemään entistä tehokkaammin myös kuntosalin voima- ja lihasmassa harjoittelussa.
 • Vaikka mukana on voima-ja räjähtävyys-elementtejä, näillä menetelmillä myös lihas kasvaa halutessasi vauhdilla. HUOM! JOS, et halua nopeaa lihaskasvua, ilmoita etätuessa minulle siitä, niin kerron sinulle 2 nopeaa viilausta, joilla ainoastaan ylläpidät lihasmassasi.

Kuva 1. Timmi taistelijan -menetelmän tuloksia. Asiakkaani Riikka poltti 2 kuukaudessa 4 kiloa rasvaa kropastaan ja kasvatti samalla 2 kiloa lihasta. Riikan vauhditon tasaloikka parani hämmentävät 37 cm. Hän voitti projektimme jälkeen Savaten MM-hopeaa.


 • Käsien kestovoima ”Kestovoima-kombo”, jonka opin alunperin venäläiseltä judo-valmentajalta. Paras puoli tässä takuulla haastavimpiin käsitreeneihisi johtavassa tekniikassa on se, että se kiinteyttää käsiä todella tehokkaasti. Kun huomasin tämän sivuvaikutuksen tarkan seurannan kautta, olen koulinut tällä menetelmällä kymmenien asiakkaideni käsiä, ja nyt tarjoan sillä mielelläni elämäsi käsitreenit myös sinulle!
 • Voimaharjoittelun Klusteri-menetelmä. Törmäsin tähän menetelmään tutustuessani legandaarisen voimaharjoittelun tutkijapariskunnan, Megan ja Mike Stonen pölyttyneisiin tutkimusmateriaaleihin Jyväskylän yliopiston kirjastossa. Stonen pariskunta on kehittänyt menetelmiään tutkimuslaboratoriossa ja mikä parasta, ”kentällä” urheilijoiden kanssa. Aloin kehittää heidän menetelmästä omia sovellutuksia 2000-luvun lopussa ja ole esimerkiksi viimeisen kuukauden aikana murskannut sillä useita toistotasanteita ja lisännyt ”ikuiselle leuanveto-tasanteelle” jämähtäneen asiakkaani leuanvedon 1 toistosta 8 toistoon 6 viikossa.

Alla olevassa videossa ”Timmi taistelija” -menetelmän tuloksia. Asiakkaani nosti vuodenvaihteessa 55-vuotiaana 55 kiloa penkkipunnerruksessa. Se osoittaa, että omia unelmia kohti kannattaa edetä. Laadi omat tavoitteesi ja toteuta ne nyt syksyllä! :) 


Ruokavalio -raamit uusiksi, vaihtoehtoja mukaan ja jotain vähän eksoottistakin mausteeksi..

Sanomattakin selvää, että saat tarkat ohjeet, mitä ja minkä verran sinun tulee syödä, jotta saavutat tavoitteesi (olipa sinulla sitten rasvanpoltto- tai lihaskasvu-tulokulma). Sen lisäksi haluan tarjota sinulle tässä valmennuksessa muun muassa..

 • Uudet ruokavaliomallit, joista löydät jokaiselle aterialle 3 erilaista vaihtoehtoa, joista voi valita. Ruokavaliot ovat siis sisällöltään erilaisia kuin aikaisemmissa valmennuksissani. Samankaltaisuuksia toki jossain määrin on, sillä en tarjoa sinulle mitään toimimatonta, joka ei ole läpäissyt kenttätestausseulaa silloin, kun kyseessä on jopa urheilijan ammatti. Ei, sellaisissa paikoissa tehdään sitä, mikä toimii! Ja sitä on luvassa ruokavaliopuolella!
 • Treeniin valmistavan ravitsemuksen seuraava taso. Nyt on aika viilata vielä yksityiskohtia. Näillä lopulta helposti toteutettavilla yksityiskohdilla urheilija-asiakkaani ovat saavuttaneet muun muassa seuraavaa: 1 MM-kulta, 1 MM –hopeaa, toistakymmentä SM-mitalia. Kilpailuun valmistava ja kilpailun aikainen ravitsemus on näytellyt isoa osaa näissä. Vaikka et kilpailisikaan, onhan se kiva tehdä elämänsä treeni tai saada lenkki- tai salikaverit ihmettelemään, että ”miten sä vaan jaksat painaa!?”.. ;) Näillä periaatteilla voit toteuttaa juuri tuon!
 • Lisäksi mukana on ”totaalinen herkkupäivä”-konseptini. Tätä mallia olen käyttänyt välillä ”henkiseen tyhjennykseen” urheilijoilla. Jatkuvasti sovellettuna se ei toimi. Urheilija-asiakkaani tekevät poikkeukselliset tuloksensa laadukkaalla ravinnolla. Mutta aika kivaa silloin tällöin syödä jätskiä tai vaikkapa hampurilaisia -ihan kunnolla! Paras homma, on se, että tällaisen päivän jälkeen ei edes tee mieli näitä ruokia ja terveellinen ruoka maistuu mainiosti!

Kuva 2. Timmi taistelija -menetelmän tuloksia: Triahlonissa SM-tasolla kilpaileva asiakkaani pudotti rasvaprosenttiaan 10,6 pykälää ja kaksinkertaisti samalla voimatasonsa. SM-kisoista napsahti hopeaa :) Mikä on oma kiinteytys- ja treeniunelmasi? Lähde sitä kohti syyskuun 10. Timmi taistelija -menetelmällä!


Viikko-infot ja etätuki: Lisää tietoa, henkisen lujuuden kehittämistä, oppimisen syventymistä ja motivaatiota

 • Mentaalipuoli on tärkeä. Todelliset jyvät erottuvat akanoista juuri tällä osastolla. Käyn viikko infoissa läpi lisää mentaalivalmennuksen ja keinoja, joilla teet itsestä henkisesti vahvemman ja vahvemman.
 • Mukana on ilman muuta etätukemme. Siellä vedetään harjoittelua koko ajan eteenpäin, ratkotaan mahdolliset pulmat ja ongelmakohdat ja pusketaan toisiamme entistä kovemmalle tasolle.
 • Seurantaosio tulee mukaan entistä parempana. Oikea käteni, Kuoppasalmen Marko, on tekniikan ihmelapsena laatinut verkkoympäristöön kansiot, joissa voit seurata kehitystäsi ja ja saada buustia siitä kun kehosi kiinteytyy, voimat kehittyvät kohinalla, lihasmuodot kehittyvät, pomppusi paranee ja juoksijoiden termein ”harppa huilaa”, eli kestävyystreenissä jaksat painaa kuin Kaisa Mäkäräinen konsanaan!

Onko tämä jo liiankin haastavaa?

Ehkä mietit nyt mielessäsi ”Osaanko minä tehdä näitä huippu-urheilijoiden juttuja? Tai ovatko nämä liian rankkoja tai vaativia minulle”? 

Ehkä mietit, ”Löytyykö saliltani sitä ja sitä vehjettä, jolla voi tehdä näitä eksoottisia ja jännittäviä harjoitteita?”.

Ehkä mietit, ”Pitääkö tässä nyt hypätä kilpa-urheilijan treenimääriin, en ehdi treenata 7-12 kertaa viikossa!”.

Ei hätää. Tiedätkö, yksi keskeisin juttu valmennuksessa on se, että ohjelmat on oikeasti järkevä ja fiksu toteuttaa! Olen aina viilannut kokonaisuuden sellaiseksi, että se on helppo toteuttaa. Olen viilannut sen sellaiseksi, että treenejä on 4-5 viikossa (joista viidennen voit jättää pois, jos ajankäyttö ei taivu kuin 4 treeniin viikossa).

Olen aina sanonut, että erittäin monimutkaiset tieteelliset ja loputtomien harjoitustuntien aikana kehitetyt ja huippu-viilatut periaatteet pitää jalkautua ohjelmaiksi, jotka näyttävät yksinkertaisilta. Olen varma, että osaat tehdä harjoitteet ja ymmärrät tekniikat. Olen 17 vuoden aikana viilannut menetelmät sellaisiksi, että ne  ovat erikoisuudestaan ja jopa ”kummallisuudestaan” huolimatta erittäin helppo toteuttaa. Ja kun olet innokas treenaaja ja HALUAT kehittyä, olen varma että tämä haaste sopii sinulle!

Ilmoittaudu mukaan nyt -nopeat palkitaan, kuten kilpaurheilussakin käy!

Jos siis haluat syksyn treenikauden aluksi totaalisen erilaisen, innostavan, motivoivan ja ennen kaikkea tehokkaan ja sadoilla asiakkailla toimivaksi todistetun harjoitusmallin, jolla kehität voimaasi, lihasmassa, kestävyyttä ja räjähtävyyttä, ilmoittaudu mukaan NYT!

Haluan tarjota tämän valmennuksen sinulle  147 eurolla. Se on yhtä kuin 2,45 € per päivä. Tuolla saat yhden jäätelön kaupasta. Tai kupin kahvia kahvilasta. Tai kertasatsauksena hotelliyön tai kampaajakäynnin. Nämä ovat aivan mukavia juttuja, mutta ne eivät kohenna kuntoa tai treenitulosia. Tämä valmennen todellakin kohentaa -ja kohisemalla! Tiedät, että valinta on niin sanotusti ”no-brainer”, joten hyppää mukaan NYT!

HUOM! Tämä valmennus EI OLE sopiva sinulle, jos ole täysin aloittelija. Mutta jos olet jo harjoitellut säännöllisesti vähintään 2-4 kuukautta ja olet tottunut kuntosali- ja voimatreeniin, tämä kokonaisuus sopii sinulle. Joten NYT on aika ottaa seuraava askel.

Voit valita maksuaikataulun alla olevista vaihtoehdoista:

 

 

 

Vielä kerran…

Kuvittele itsesi marraskuun alussa: Olet voimakas, kiinteämpi ja myös nopeampi, kestävämpi ja ketterämpi. Tätä voit edetä täsmälleen suuntaan, mihin haluat. Se voi olla lisää lihasta, se voi olla kestävyystreenin korostaminen.

Ja silloin mukana on myös se kihelmöivä fiilis, kun olet taas saavuttanut uutta, todistanut itsellesi ja muille pystyväsi juttuihin, joihin he ja sinä itsekään et kuvitellut pystyväsi!

Jes, se oli se yhden kahvikupin päiväsatsaus. Tai yksi hotelliyö kertasatsauksena. Tiedät, että valinta on niin sanotusti ”no-brainer”, joten hyppää mukaan NYT!

ps. Jos sinulle tulee jotain kyssäreitä mieleen, meikäläinen vastaa mielellään sisältökysymyksiin timo.haikarainen@th-valmennus.com ja Make maskukuvioita tms. koskeviin teknisen puolen kyssäreihin online@kuntokompassi.fi

Laatutakuu

Olen varma, että tämä kokonaisuus nostaa harjoittelutuloksesi uudelle tasolle ja muokkaa kroppaasi merkittävästi. Ja toisaalta olen erittäin pettynyt itseeni, jos se ei sitä tee. Siksi haluan tehdä tästä sinulle täysin riskitöntä. Jos toteutat ohjelmaa antamieni ohjeiden mukaan, etkä 8 viikon päästä ole vahvempi, lihaksikkaampi, kiinteämpi, rasvattomampi ja energisempi sekä kovakuntosempi, palautan verkkovalmennusmaksun sinulle viimeistä euroa myöten.

pyöreät pakarat