personal trainer porvoo

Personal Trainer Porvoo Korkeakoulutetut valmentajat palveluksessasi

Kuntokompassin Porvoon privaatilla training studiolla harjoittelet ilman väenpaljoutta yhdessä sinun oman korkeakoulutetun valmentajan tai fysioterapeutin kanssa.

PERSONAL TRAINER PORVOO

Hei Porvoossa tai lähialueella asuva! 👋

Haluatko päästä elämäsi kuntoon, voida hyvin ja päästä eroon vaivoistasi? Se onnistuu Kuntokompassin korkeakoulutetun valmentajan tai fysioterapeutin avulla. Palvelemme Porvoossa, osoitteessa Lundinkatu 20, omalla Privaatilla Personal Training Studiollamme,

Porvoon yksikkömme muodostaa moniammatillisen tiimin, joilla kaikilla on pohjakoulutuskriteerinä liikuntatieteen maisterin, liikunnanohjaajan AMK ja/tai fysioterapeutin AMK tutkinto. Tämä asia on keskeisin syy, miksi meille halutaan tulla personal trainer valmennukseen ja fysioterapiaan. Meihin voit luottaa asiantuntijuuden suhteen.

personal trainer porvoo

Korkeakoulutettu Personal Trainer Porvoon ydinkeskustasta

Oletko treenannut jo pitkään ilman tuloksia? Motivaatio koetuksella kun kehitys vain junnaa paikallaan? Kaipaisitko alkusysäystä kohti liikunnallisempaa ja terveellisempää elämäntapaa? Tuntuuko yksin aloittaminen liian suurelta vuorelta kiivettäväksi? Tai huomaatko siirtäväsi paluuta liikunnan pariin päivästä toiseen huomiselle?

Jostain pitäisi taas kaivaa esille se jo jonkin aikaa kadoksissa ollut motivaatio etkä tiedä mistä edes kannattaisi lähteä liikkeelle?

Kuulostaako tutulle, että monesti hyvin alkaneen startin jälkeen homma tyssää heti seuraavaan flunssaan tai viimeistään loukkaantumiseen, joka syö viimeisetkin motivaation rippeet? Yksinkertaisesti haluaisit itsesi kokonaisvaltaisesti hyvään kuntoon ja voimaan entistä paremmin.

Tiedämme tuskan. Olemme auttaneet valtavan monia ihmisiä, jotka ovat kamppailleet samojen asioiden kanssa. Uskomme vahvasti, että voimme auttaa myös sinua. Kokeneet Porvoon Personal Trainerimme takaavat tämän.

Lue eteenpäin, niin tiedät miksi meille halutaan tulla valmennukseen…

Miksi ihmiset palkkaavat Personal Trainerin Kuntokompassilta?

Kuntokompassi on perustettu vuonna 2000 ja toiminut hyvinvoinnin suunnannäyttäjä jo yli 20 vuotta. Olemme  auttaneet vuosien varrella tuhansia ja tuhansia miehiä sekä naisia pääsemään heidän määrittämäänsä tavoitteeseen. Korkea asiakastyytyväisyytemme perustuu huippuosaajiin, jotka osaavat auttaa asiakkaita pääsemään heidän määrittämiin tavoitteisiinsa. Jokainen Kuntokompassin brändin alla toimiva valmentaja ja fysioterapeutti on tiukan seulan seulan läpäissyt asiantuntija. Saat meiltä laatutakuulla yksilöllistä ja korkealaatuista palvelua.

Alla on keskeisiimpiä syitä miksi juuri meidät valitaan:

 • Korkeakoulutetut ja kokeneet ohjaajat.
 • Tuorein tutkimusnäyttö.
 • Pitkäjänteinen prosessi.
 • Positiivinen tilivelvollisuus.
 • Yksilöllisesti räätälöity palvelu.
 • Tulokset ja vaikuttavuus.

Mikäli arvostat edellä mainittuja asioita, olemme varmasti oikea valinta sinunkin kohdallasi.

kokemuksia kuntokompassi päivi miinalainen

Yli 12 vuoden aikana hioutunut palvelukokonaisuus

Perustana korkealle asiakastyytyväisyydellemme on +12 vuoden aikana hioutunut 6 – vaiheinen palvelukokonaisuus, jota jokainen kokenut ja korkeakoulutettu ohjaajamme soveltaa rautaisella ammattitaidolla aina asiakkaan yksilölliseen elämäntilanteeseen sopivaksi.

Prosessin pääelementit on kuvailtu alla, kerromme mielellämme lisää ilmaisessa ensikonsultaatiossa.

 1. Alkukartoitus: Haastattelu, mittaukset, arviointiharjoitus.
 2. Harjoitussuunnitelman laadinta ja säännöllinen päivitys.
 3. Terveyttä tukeva ravitsemusneuvonta.
 4. Palautumista tukeva ohjaus.
 5. Lähitapaamiset privaatilla studiolla.
 6. Etätuki ja konsultointioikeus.

Voit luottaa siihen, että meiltä saat tasalaatuista palvelua riippumatta siitä kuka Personal Trainer Porvoossa sinulle valitaankaan.

personal trainer porvoo

Minkälaisia asiakkaita Personal Trainerimme auttavat Porvoossa?

Meille hakeutuu valmennukseen hyvin erilaisia ihmisiä eri taustoilla sekä tavoitteilla. Meillä on asiakkaana hyvä tai huonokuntoisia, 18-80v. miehiä, naisia, aina opiskelijoista yritysjohtajiin ja kotiäiteihin. Sinun ei siis tarvitse sulautua yhteen tiettyyn muottiin tullaksesi meille valmennukseen.

Olemme huomanneet, että he kuuluvat usein johonkin seuraavista:

 1. Aloittelija
 2. Tauolta palaava ex-aktiiviliikkuja
 3. Kokeneempi aktiivilikkuja
 4. Jojo-laihduttaja
 5. Kehonmuokkaaja ja kiinteytyjä
 6. Kiputilasta tai täysipainoista harjoittelua rajoittavasta vammasta kärsivä
 7. Kipujen ja kolotuksien ennaltaehkäisystä kiinnostunut

Tunnistitko itsesi jostain ylläolevasta? Jos näin, niin varaa aika ilmaiseen ensikonsultaatioon, niin katsotaan miten voimme olla avuksi

Muista ilmoittaa yhteydenottolomakkeessa, että olet kiinnostunut nimenomaan Porvoon lokaatiosta.

personal trainer porvoo

Mitä tyytyväiset asiakkaamme sanovat meistä?

Alla on muutamia asiakkaidemme kokemuksista ja palautteista.He ovat parhaita puolesta puhujiamme.

”Erittäin tyytyväinen olen pt:n työhön ja koen, että olen saanut hyvää sekä asiantuntevaa ohjausta!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Olen ollut todella tyytyväinen palveluun ja PT:heni :) Tässä on tullut eteen jos jonkinlaista tilannetta, ja aina on onnistunut ohjelmien ja tasojen modailut olotilaan sopivaksi. Joka kerta olen lähtenyt sieltä hymy naamalla pois :)”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Ammattitaitoinen valmentaja, joka ottaa huomioon omat tarpeeni. Valmennus on lähtenyt käyntiin todella hyvin ja olen saanut kipinän liikkumiseen ja terveellisempiin tapoihin.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Aloittaessani henkilökohtaisessa valmennuksessa Kuntokompassilla tavoitteet ja tulokulma oli aivan erilainen kuin mihin ollaan nyt päädytty. Sen sijaan, että salilla huhkittaisiin upeaa vartaloa valmentaja vahtii, että otan rauhallisesti, nukun ja syön. Kuitenkin se, että valmentaja on tuonut tilanteen yltiörehellisesti esiin on ollut ensiarvoisen tärkeää ja olen ensimmäistä kertaa vuosiin päässyt aloittamaan kokonaisvaltaisen paranemis- ja eheytymisprosessin.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Olen ollut erittäin tyytyväinen. Ohjeet ruokailuun ja treeniin ovat olleet sopivan yksinkertaiset ja ohjaaminen asiantuntevaa.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Olen todella tyytyväinen. Olen saanut juuri sitä apua mitä tarvitsen. Ohjaaja on huippu ja parempaa en olisi varmaan edes löytänyt.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Monipuolinen harjoitteluohjelma, kokonaisuus, myös ravinto huomioitu, sekä ajoittaiset lihaskivut ja niihin sopivat venyttelyt”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Kiitos!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Olen ollut tyytyväinen. Elämäntilanteeni on huomioitu ja se helpottaa omaa stressiä.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lue täältä ihmeessä  lisää mitä tyytyväiset asiakkaamme sanovat meistä.

Personal Trainer Porvoo – Miten palveluprosessimme käynnistyy?

Mukavaa, että olet kiinnostunut palveluistamme ja haluat varata ajan ensikonsultaatioon. Valmennus käynnistyy meillä Porvoossa aina ilmaisella 0€ ensikonsultaatiolla, jossa käydään läpi tilannettasi, taustojasi ja sitä kuinka voimme auttaa sinua. Varaa tuosta alla olevan napin kautta aika 0€ ensikonsultaation. Olemme sen jälkeen Sinuun pian yhteydessä. Ensitapaaminen on tosiaan aina ilmainen (0€) eikä se sido sinua mihinkään.

Muista ilmoittaa yhteydenottolomakkeessa, että olet kiinnostunut nimenomaan Porvoon lokaatiosta.

personal trainer porvoo

 

Mitä sanoo yksi Suomen kokeneimmista Personal Trainereista, Timo Haikarainen, Kuntokompassin tiimistä?

Timo Haikarainen Kuntokompassi

Kuntokompassin tiimin EI harrasta liikunta-alalla kovin tyypillistä ”viimeisemmän trendin” perässä säntäilyä.

Sen sijaan he satsaavat asioihin, jotka perustuvat vankkaan tutkimustietoon ja ennen kaikkea TOIMIVAT sekä tuottavat asiakkaalle erinomaisia tuloksia innostavalla tavalla”.

On ollut todella ilo seurata lähietäisyydeltä, kuinka Marko Kuoppasalmi, Mikko Kyyhkynen ja Jenni Eskelin sekä heidän kokoamansa tiimi ovat paiskineet kovasti töitä jatkuvan kehittymisen eteen tässä vuosien varrella.

He operoivat tasolla, jossa asiantuntemus menee heittämällä yli alan yleisestä ”perustasosta”.

– Timo Haikarainen LitM/PT – TH-Valmennus

Personal Trainer Porvoon yksikkö & Kuntokompassi yrityksenä

Kuntokompassi on vuonna 2000 perustettu valtakunnallinen personal trainer ja fysioterapia palveluita tarjoava yritys. Strategiamme perustuu huippuosaajiin. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki kuntokompassin Personal Trainerit ja fysioterapeutit ovat liikunta- tai terveysalan korkeakoulututkinnolla varustettuja asiantuntijoita.

Kuntokompassin johdossa vaikuttavat Jenni Eskelin, Mikko Kyyhkynen ja Marko Kuoppasalmi.

Moniammatillisen personal trainer ja fysioterapia -tiimin erikoisosaaminen on Sinun käytettävissäsi myös Porvoon suunnalla, omalla privaatilla Personal Training Studiollamme osoitteessa Lundinkatu 20.

Porvoon suunnalla tarjoamme palveluitamme myös seuraavilla saleilla:

Personal Trainer Porvoo – Kuntokompassi. Jos haluat tutustua tarkemmin ja perusteellisemmin meihin navigoi ihmeessä osoitteeseen www.personaltrainingstudio.fi, josta löydät pääkotisivumme. Samoilta sivuilta löydät blogimme, josta välittyy sitä ajatusmaailmaa, johon kaikki toimintamme arvot ja lähestymistapamme pohjaavat.

Sinusta olisi varmasti mukava huomata tuloksia mahdollisimman pian?

Ethän siis enää aikaile vaan ota askel muutokseen NYT.

Muista ilmoittaa yhteydenottolomakkeessa, että olet kiinnostunut nimenomaan Porvoon lokaatiosta.

personal trainer porvoo

P.S ”Mun elämä on muuttunut täysin”Näin on tokaissut Rauli, joka on yksi pitkäaikaisista asiakkaistamme.

Rauli on ollut valmennuksessamme Kuntokompassilla nyt yli 10 vuotta – ensimmäisen PT studion perustamisesta lähtien.

Kurkkaa ihmeessä vielä alta Raulin inspiroiva tarina elämäntapamuutoksesta.