Superkiinteytys talvi 2024 2 kk tehokiinteytysjakso!

Sinulle, joka haluat: kiinteän ja sporttisen kropan, mahtua juuri haluamiisi vaatteisiin, roppakaupalla kaupalla energiaa arkeesi!

badge Created with Sketch.

Kiinteytä kehoasi ennätysvauhtia, ole kunnossa jo ennen joulua ja tee tästä elämäsi vuosi! Tuhansilla ihmisillä toimivaksi todistettu nettivalmennus starttaa jälleen yleisön pyynnöstä!

Mukana myös koti-ohjelmat!


Jälki-ilmoittautuminen käynnissä, se päättyy pian, älä menetä mahdollisuuttasi tehdä tuloksia, vaan toimi NYT!


Ystäväni muuten ihmettelivät, että olen hoikistunut ihan älyttömästi ja kokeilivat käsivarsiani :) . Samoin kuntosalin omistajanainen kysyi, et olenko ollut jollain kuntokampanjalla ja että näyttää hyvältä..:)

Sain tämän kommentin juuri eräältä asiakkaaltani. Se ei ole poikkeus, vaan saan vastaavia päivittäin. Lue tämä teksti alusta loppuun, niin saat selville, miten myös sinä voit saada tuloksia vastaavia tuloksia.. vaikka aikaisemmat kiinteysyrityksesi olisivat epäonnistuneet!

Ensin.. Miltä kuulostaisi se, että 2 kuukauden päästä…

 • Valitset päällesi juuri ne upeat vaatteet, jotka haluat – Ei vain niitä, joihin satut mahtumaan
 • Olet polttanut kehostasi rasvaa 8 viikon ajan.- 0,5, -1, jopa -1,5 kg / vk vauhtia!
 • Olet vaihtanut syys/kaamosväsymyksen ja ylitsepursuavaksi energiaksi
 • Olet kaventanut vyötäröäsi lähtötilanteestasi riippuen 3 cm, 5 cm, 8 cm, jopa 15 cm!
 • Ystäväsi hämmästelevät sinut nähtyään: ”Vau, mitä olet oikein tehnyt itsellesi!?”
 • Olet hankkinut kroppaasi sporttisia lihasmuotoja, halutessasi nopeasti, jopa 0,5, 1, jopa 1,5 kg kuukaudessa! (Jos et halua hankkia lihaksia, voit välttää sen valmennuksen helpoilla ohjeilla ja keskittyä vain rasvanpolttoon)
 • Tämä on Sinun syksysi – voit olla jo 2 kk päästä elämäsi kunnossa, silloin kun muuta etsivät hädissään huonosti toimivia ”pika-dieettejä” alkuvuodeksi, ja keräävät siinä sivussa vielä useamman lisäkilon.
 • Kuulostiko liian hyvältä ollakseen totta? Lue eteenpäin ja tutustu valmennusmenetelmään, joka on tuottanut super-tuloksia jo tuhansilla naisilla. Huomaat, että kaikki tämä voi olla mahdollista myös Sinulle!
 • Uudistettu 2 kk Superkiinteytys  starttaa siis yleisön pyynnöstä.

Suomen kokenein Personal Trainer, jonka asiakkaaksi ihmiset jonottavat kuukausitolkulla, paljastaa tässä nettivalmennuksessa salaisuutensa, joilla saat supertuloksia ja teet vihdoin totta kehonmuokkausunelmistasi, ilman turhauttavaa arpapeliä. Samalla etenet pimenevää syksyä kohti aivan uudella energialla, joka saa ystäväsi hämmästelemään, ”mitäs sinulle on oikein tapahtunut?” :)

Superkiinteytysmenetelmällä treenannut 53 -vuotias asiakas karisti vyötäröltään 21,5 cm ja lantio kaventoi 108 cm tasolta 92,8 cm tasoon keväällä 2018. Hän kertoi: ”Salilla minua pyydetään jatkuvasti opettamaan treeniohjelmani!”. Keski-iässäkö ei enää saa tuloksia? Nyt on aika haudata tämä käsitys! 

2 kuukauden verkkovalmennus Suomen kokeneimman Personal Trainerin opeilla

Haikaraisen Timo tässä, Moi! Kun luet tätä sivua eteenpäin, kerron itsestäni hieman lisää. Mutta mennään ensin Sinulle tärkeimpään asiaan: Kerron aluksi, mistä tässä kokonaisuudessa on oikein kyse ja miten se voi auttaa sinua saavuttamaan treeni- ja kropanmuokkaus -unelmasi:

 • Kyseessä on 2 kuukauden valmennuskokonaisuus, jolla muokkaat vartaloasi ennen näkemättömällä tavalla –tulostakuulla
 • Valmennus on kehitetty 4 kertaa loppuunmyydystä 2kk superkiinteytys-seminaarivalmennuksesta
 • Mukaasi saat kehosta ”rasvanpolttokoneen” tekevät  treeniohjelmat sekä omaan kokoosi ja kulutukseesi sovitetut ruokavaliot, joilla poltat rasvaa ilman nälkää!
 • Bonuksena mukana yhteensä tuhdit 6 tuntia innostavaa ja tietoa pursuavaa luento- ja videomateriaalia rasvaa polttavan harjoittelun ja ravinnon saloista. Kun opit tulosten tekemisen lomassa, loistavista tuloksistasi tulee kestäviä!
 • Lisäksi mukana on huikean palautteen saanut käytännön demovideo siitä, miten tarkalleen teet laadukasta ja kehittävää treeniä (Pienet virheet treenin toteutuksessa ovat yleisin tasanteiden syy).
 • Valmennukseen osallistuvana pääset suljettuun Facebook -ryhmäämme, jossa saat tukea ja tsemppiä sekä vastauksen kaikkiin kysymyksiisi
 • Mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä henkilöitä – kyseessä ei ole tuhansien massavalmennus

Varmistan vielä: Haluatko Sinä:

 • Eroon löysistä reisistä, kiinteän vatsan, timmin ja muodokkaan pepun?
 • Haluatko pukeutua juuri haluamiisi vaatteisiin –ei niihin, jotka sattuvat mahtumaan sinulle?
 • Haluatko roppakaupalla energiaa ja itsevarmuutta?
 • Lisää voimaa ja kauniin sporttisia lihasmuotoja kroppaasi?

Nämä kaikki ovat loistavia tavoitteita. Ja ennen kaikkea voit saavuttaa ne nopeammin kuin osasit arvatakaan. Palataan niihin kohta.. Mutta sitä ennen tarkasta..

Sopiiko tämä valmennus sinulle? Haluaisin, että vastaat seuraaviin kysymyksiin:

 • Oletko miettinyt, että ”jotain tarttis tehdä”, mutta et ole päässyt alkuun?
 • Etkö ole päässyt kropanmuokkauksessa haluamaasi lopputulokseen?
 • Tuntuuko, että et ole sinut kroppasi kanssa –peilikuvasi ei todellakaan miellytä sinua?
 • Etkö tiedä, mistä aloittaisit saadaksesi heti loistavia tuloksia?
 • Tuntuuko, ettet vaan pysty tekemään muutosta yksin ja kaipaat tietoa, tukea ja tsemppiä?
 • Pelkäätkö, että teet harjoitteet väärin ja loukkaat itsesi sen sijasta, että saisit loistavia tuloksia treenistäsi?
 • Oletko epätietoinen siitä, kuinka paljon sinun pitäisi syödä, jotta saat haluamiasi tuloksia?
 • Oletko jämähtänyt paikoillesi harjoittelussa? Käyt salilla, mutta se ei näy kropassasi?
 • Oletko hämmentynyt ja tuskastunut, kun tekemäsi työ ei tuota tuloksia? Etkä tiedä, ”mikä mättää”?
 • Haluatko nopeasti takaisin kehityksen tielle turhauttavalta ja treeni-innon tappavalta tasannevaiheelta?
 • Oletko kokeillut netistä, blogeista tai lehdistä löytämiäsi harjoitusohjelmia tai jopa valmennuksia, saamatta kuitenkaan haluamiasi tuloksia?
 • Haluatko treenata ohjelmilla, joka saa tavallisen treenaajan kiinteytymään silmissä –sen sijasta, että treenaisit supergeenit omaavan fitness-urheilijan treeniohjelmalla, joka johtaa turhautumiseen ja huonoihin tuloksiin?
 • Haluatko optimoida treenisi tulokset liikuntatieteen uusimman tutkimustiedon ja jo 2900 naisella erinomaisia tuloksia tuottaneiden ohjelmien avulla?
 • Haluatko ymmärtää miksi tietty harjoittelumalli tuo optimaalisia tuloksia, jotta sinulla on täysi varmuus, että teet oikeita asioita?
 • Haluatko saada ystäväsi kyselemään uteliaana, mitä oikein teet itsellesi, kun kroppasi muuttuu silmissä?
 • Haluatko kerrankin näyttää itsellesi, että pystyt muokkaamaan kehoasi ennätysajassa? Ja näyttää samalla epäilijöillesi pitkää nenää kehittymällä todella kovaa vauhtia?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen ”kyllä”, lue eteenpäin, sillä seuraavat asiat voivat tehdä todellisen käänteen harjoittelussasi ja saavuttamissasi tuloksissa!

”Ihmiset kysyvät, miksi hymyilen nykyään koko ajan!”

51 -vuotias asiakkaani kavensi vyötäröään Superkiinteytys-menetelmällä 13,5 cm, pudotti rasvanprosenttinsa 30,4% tasosta 17,3% tasoon ja hankki samalla 3,1 kg lihasmassaa.  Samalla arjen energiataso ja pirteys nousivat niin huimasti, että tuo mystinen hymy irtosi myös jälkeen -kuvaan! :)

Panosta treeniin, joka tuottaa tuloksia

Kova panostus harjoitteluun ei aina tuota optimaalisia tuloksia. Joskus tuloksia ei tunnu syntyvän lainkaan. Olet kenties kokeillut jo monenlaisia asioita: Kahvakuula-jumppaa, ketoosi-kuureja, 5-jakoisia fitness-ohjelmia, HIIT-treeniä ja erilaisia jumppia, mutta ilman toivomiasi tuloksia.

Et ole yksin. Eivätkä heikot tulokset ole sinun syytäsi. Räjähdysmäisesti kasvaneella kuntoilu- ja verkkovalmennus-alalla liikkuu paljon ”yleisiä totuuksia” treenistä ja ruokavaliosta. Usein nämä ”totuudet” eivät perustu vankkaan tutkittuun tietoon tai todella isoon kokemukseen siitä, mikä todella tuottaa poikkeuksellisia tuloksia tavalliselle treenaajalle – ei huippu-geenit omaavalle fitness-kisaajalle, jolla on aikaa harjoitella kaksi kertaa päivässä 6 päivänä viikossa. Yllättävän usein asialla voi olla jopa täysi amatööri, joka ei ole oikeasti koskaan valmentanut ketään, mutta haluaa vaan tienata rahaa verkkovalmennustrendillä..

Mutta onneksi uskomattoman nopeaan kehonmuokkaukseen on olemassa tieteeseen perustuva ja kymmenien tuhansien valmennustuntien varrella huippuun hiottu harjoitus- ja ravintomalli, joka ei vaadi 10–12 harjoitusta viikossa, äärimmäisiä kieltoja ruokavaliossa tai aamuharjoituksia tyhjällä mahalla. Tämä malli vaatii vain 4-5 harjoitusta viikossa. Ja mikä parasta, se tuottaa paremmat tulokset kuin väsymykseen, kyllästymiseen ja treeni-innon hiipumiseen johtava ”maratonharjoittelu”, kaksi kertaa päivässä, joka päivä.

Kerron sinulle nyt yhden jutun, jonka ole oppinut 20 vuoden tulosvastuullisessa valmennustyössä..

Kropasta kannattaa uuvuttavan, kuluttavan ja huonoja tuloksia tuovan rääkin sijasta tehdä 24/7 iloisesti hyrräävä rasvanpolttokone .

Juuri sellaiseksi sinäkin voit muuttaa kroppasi Superkiinteytys verkkovalmennuksessa. Siinä opit ensin kaiken tarvitsemasi optimaalisesta harjoittelusta ja ruokavaliosta sekä niiden toteutuksesta. Sen jälkeen olet valmis tekemään elämäsi tuloksia 2 kuukauden aikana.

Mitä teet eri tavalla tässä valmennuksessa?

Superkiinteytyksen malli toimii, koska se perustuu kaiken tekemisen optimointiin. Optimointiin, jonka olen tehnyt viimeisimmän tutkimustiedon ja yli 29 000 käytännön valmennustunnin tuoman kokemuksen sekä jatkuvan harjoitusmallin parantamisen perusteella.

Valmennuksessani toteutat harjoittelua, joka puree nopeimmin ja tehokkaimmin tavalliseen harjoittelijaan. Teet juuri sen, mitä tarvitsee tehdä optimaalisten tulosten eteen – et mitään ylimääräistä. Treenien ulkopuolella riittävä lepo kehittää lihaksiasi ja tehokierroksilla pyörivä aineenvaihdunta sulattaa rasvaa kropastasi 24/7. Sen sijasta, että ravaisit tekemässä hyödyttömiä harjoituksia, jotka vain hidastavat palautumistasi ja kehittymistäsi.

Valmennuksen kautta opit ja saat mukaasi muun muassa:

 • Tutkimustietoon ja Suomen suurinpaan PT-kokemukseen perustuvan, tarkan 8 viikon treeniohjelman, jonka avulla nostat lihasten kehittymisen uudelle tasolle ja pidät aineenvaihduntasi sekä rasvanpolttosi tehokierroksilla kellon ympäri –jopa silloin kun makaat sohvalla tai nukut. Mukana on myös kotiharjoitusohjeet, jos et halua korona-aikana mennä salille. 
 • Millaiset harjoitteet ja treenitavat muokkaavat kehoa nopeimmin, ja miksi.
 • Mitkä yleiset treenivirheet saavat kehityksesi laahaamaan ja lamauttavat sen joskus kokonaan.
 • Ruokavalion, joko on suhteutettu kokoosi, ikääsi ja aktiivisuuteesi suhteutetut ja jota on helppo toteuttaa arjessa. Sen avulla tiedät tarkalleen, kuinka paljon ja millaisia ruokia sinun tulee syödä saadaksesi tuloksia. Mukana myös maidoton, gluteeniton ja kasvisruokavalio.
 • Mitkä ovat oikeasti tärkeitä pariaatteita tehokkaasti rasvaa polttavassa ja kehoa kiinteyttävässä ruokavaliossa. Mitkä (yllättävän yleiset) periaatteet taas ovat silkkaa ajan ja rahan haaskausta, ja aiheuttavat vain ylimääräistä stressiä ja ahdistusta.
 • Kuinka paljon ja mitä sinun tulee tarkalleen syödä, jotta rasva suorastaan tirisee pois kehostasi –ja vieläpä ilman nälkää!
 • Innostavia harjoitusdemo-videoita, joissa näet täsmälleen, miten harjoittelua tulisi toteuttaa. Näin saat treeniohjelmasta maksimihyödyn irti heti ensimmäisestä harjoituksesta lähtien.
 • Täynnä tietoa olevat 1,5 h treeni- ja ravintovideot. Voit palata niihin rauhassa ja oppia koko ajan lisää. Niiden tieto tekee huippu-tuloksistasi kestäviä.
 • Innostavat viikoittaiset treeni- ja ravinto- ja motivaatiovideot sekä kirjalliset materiaalit.
 • Helppoja liikuntapsykologian keinoja, joilla teet treenistäsi tehokkaampaa ja motivoit itseäsi. Näin harjoittelu on mukavampaa ja tuottaa entistäkin parempia tuloksia. Bonuksena voit parantaa voimaasi jopa 9-11 % saman tien. Tämä antaa sinulle valtavan itseluottamusbuustin!
 • Opastuksen oikeasti toimiviin urheiluravinteisiin. Opit, mitä lisäravinteita kannattaa käyttää ja miten. Kuulet myös, millä yleisillä, mutta hyödyttömillä lisäravinteilla lisäravinnefirmojen sponsoroimat valmentajat huijaavat rahasi pois (asiakkaakseni tulevat säästävät parhaimmillaan yli 100 € kuukaudessa, kun poistan heidän ruokavaliostaan hyödyttömät ja vain lisäravinnekauppiaita epä-eettisesti rikastuttavat turhakkeet)

HUOM! Valmennuksessa ei ole ”menossa mukana” lisäravinne- ja ”terveystuote”firmoja joiden tuotteet ”ovat välttämättömiä valmennuksen toimivuudelle”. Tästä voit olla varma!

 • Neuvot, joilla vältät yleiset virheet ravinnon ajoituksessa – virheet, jotka saattavat hidastaa kehitystäsi jopa kymmeniä prosentteja.
 • Online-tuen harjoittelun toteutukseen. Kattavastakin mallista voi herätä kysymyksiä. Et jää yksin niiden kanssa, vaan voit kysyä ne tätä kautta ja saat nopeasti suljetun facebook ryhmän kautta vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Valmentaja:

Suomen kokenein Personal Trainer Timo Haikarainen, LitM/PT

Haikaraisen Timo tässä, moikka!

Suo anteeksi, etten esitellyt itseäni tarkemmin alussa. Halusin kertoa ensi sinulle tärkeimmistä asioista, eli työkaluista, joilla saat OIKEASTI tuloksia! Saatan olla sinulle jo ennestään, mutta jos näin ei ole, kerron seuraavassa hieman itsestäni ja tämän valmennuksen taustoista. Olen valmentanut 21 vuoden aikana satoja ihmisiä parempaan kuntoon ja auttanut heitä murskaamaan tasannevaiheet harjoittelussaan.

Valmentamiseni pyhä periaate on vaikuttavuus: Asiakkaan tekemän ahkeran työn ja hänelle rahaa vastaan annettujen ohjeiden tulee tuottaa poikkeuksellisia tuloksia – ei tavanomaisia tai ”ihan hyviä tuloksia”. Siksi olen jatkuvasti viilannut valmennussapluunaani saatuja tuloksia kriittisesti tarkastelemalla ja jatkuvasti päivittyvää tutkimustietoa ohjelmaan sisään ajaen. Näin siitä on tullut 21 vuoden aikana koko ajan tehokkaammin, nopeammin ja turvallisemmin tuloksia tuottava.

Minun on ollut pakko tehdä näin, sillä viikoittain luokseni tulee asiakkaita, jotka matkustavat jopa Englannista, Ruotsista, Sveitsistä tai Lapista saakka luokseni käynnistääkseen kehityksensä. Silloin en voi arvuutella ja kikkailla, vaan teen sitä, mikä takuulla toimii.

Valmennuksen ohella olen hankkinut valmennusopin akateemisen koulutuksen (LitM) ja työskennellyt liikunta- ja terveystieteen tieteellisissä tutkimusprojekteissa 4 vuotta, kouluttanut personal trainereita vuodesta 2007 ja kirjoittanut yli 850 artikkelia liikunta-alan julkaisuihin ja antanut yli 200 asiantuntijalausuntoa ja haastattelua valtakunnan suurimpiin lehtiin ja valtakunnallisille TV-kanaville (esimerkiksi Helsingin Sanomat, Tiede-lehti, MTV, Yle). Tämän olen tehnyt, jotta pystyisin jäsentämään kullanarvoista teoriatietoa muotoon, jossa se auttaa juuri Sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta valmentamisen ja tulosten tuottamisen huipuksi ei kehity nenä kiinni kirjassa, bloggaamalla, SOMEssa luuhaamalla tai mediassa paistattelemalla, vaan valmentamalla, valmentamalla ja sitten vielä lisää valmentamalla. Niin sanotusti kädet savessa. Kuntosaleilla ja lenkkipoluilla – asiakas siinä vastapäätä. Kerta kerralta parempaan tekemiseen pyrkien. Siksi ehdoton prioriteettini on käytännön valmentaminen mainioiden asiakkaideni kanssa. Koulutustyö, materiaalin tuottaminen ja haastattelut ovat vain pieni jatke tälle intohimolleni, jota teen täyttä päivää, ympäri Suomea ja ulkomailta luokseni saapuvien asiakkaideni kanssa.

Suurin osa asiakkaistani on tavallisia treenaajia, tavalliset geenit omaavia 20-, 30-, 40-, 50- vuotiaita naisia, jotka haluavat kerrankin tuloksia ahkerasta työstään. Mutta tiede ja Suomen mittavin kokemus tulosvastuullisesta valmennuksesta auttavat minua tuottamaan tavallisille treenaajilla hyvin epätavallisia tuloksia –tuloksia, jota auttavat asiakkaitani saavuttamaan lopulta unelmiensa kropan lisäksi valtavasti muuta elämässään. Onnistuminen ruokkii itsevarmuutta ja pian onnistumisia alkaa sadella myös muilla elämän osa-alueilla!

Tässä verkkovalmennuksessa haluan tarjota sinulle tämän yli 29 000 face-to-face –pt-valmennuskerran tuoman kokemuksen ja väsymättömän tiedonhaun kautta viilatut harjoitusmallit. Jotta sinun ei tarvitse itse käydä läpi tätä valtavaa rumbaa erottaaksesi oikeasti todella toimivat mallit satunnaisesti toimivista tässä nykymaailmassa, jossa jokainen kuntoilija on hukkua infoähkyyn. Ja jossa jokaisella salilla kävijällä ja ”netti-gurulla” on vankka (joskin usein pelkkään omaan harjoittelukokemukseen, jos siihenkään perustuva) mielipide siitä, miten tulisi harjoitella.

Näet usein tässä kohtaa ihmisten kommentteja ja lausahduksia ”referensseinä”. Käytän kuitenkin mieluummin tässä jotain konkreettisempaa.

Seuraavassa vain muutama esimerkki konkreettisista, mitatuista ja kuvannetuista tuloksista, joita asiakkaani ovat esimerkiksi valmennuskaudella syksy 2014-talvi 2023 saaneet aikaan. Sillä uskon, että juuri tulokset ovat sinulle tärkeitä. Ei se, pitääkö joku nimetön asiakkaani minua ”symppiksenä”, ”hyvänä tyyppinä” tai ”tosi tsempparina” – vaikka toki haluan asian näin asiakkaideni keskuudessa olevan.

Nostetaan kuva kimarasta pari esimerkkiä. Usein esimerkiksi väitetään, että lihasta ei voi kasvattaa samaan aikaan kun polttaa rasvaa. Tämä on pötyä! Käytännössä kaikki asiakkaani kuitenkin tekevät juuri näin. Seuraavan asiakkaani tapauksessa hassua on se, että hän painoi ennen ja jälkeen valmennuksen täsmälleen saman verran. Mutta kroppa näytti täysin erilaiselta, kiinteältä ja sporttiselta!

Usein myös väitetään, että kropan muokkaus vaatii ikuisuuden: ”Aloita nyt, niin jotain voi näkyä hyvällä tuurilla vuoden päästä!”. Näin ei onneksi ole. Tämä asiakkaani muokkasi kroppansa todella timmiksi 2,5 kuukaudessa. Tuloksena oli timmi vatsa, kiinteä kädet ja kauniin muodokkaat selkä ja olkapäät!

Nämä naiset eivät ole mega-lahjakkaita luonnonoikkuja, vaan tavallisia treenaajia, jotka tekivät ahkerasti ja ihailtavalla tsempillä juuri oikeita asioita tulostensa eteen, 4-5 kertaa viikossa treenaten. Asiakaskansioissani on lukematon määrä vastaavia esimerkkejä. Katsotaan nyt, mitä kaikkea tarvitset oman kropanmuokkaus-unelmasi toteuttamiseen!

Valmennukseen sisältyvät materiaalit: 21 vuoden aikana kehittämäni harjoitus- ja ravintomenetelmä, joka tuo huomiota herättäviä tuloksia

 

Kroppasi 24/7 hyrrääväksi rasvanpolttokoneeksi muuttava treeniohjelma: 

Tutkimustietoon ja satojen asiakkaiden kokemukseen perustuvan, tarkan 8 viikon treeniohjelman ja ruokavalion, joiden avulla nostat lihasten kehittymisen uudelle tasolle ja pidät aineenvaihduntasi sekä rasvanpolttosi tehokierroksilla kellon ympäri –jopa silloin kun makaat sohvalla tai nukut. Kaikista liikkeistä on olemassa video opastuksella. Videoista voit varmistaa, että teet liikkeet oikein.

Ohjelma sisältää vuosien varrella kehittämäni menetelmän, jolla lihakselle annetaan juuri oikealla aikavälillä oikeanlainen treeniärsyke. Tällä ärsykkeellä kroppa polttaa LEVOSSA 100-200 kcal ylimääräistä energiaa päivässä, vaikka et tekisi mitään näiden lihaskuntotreenien välissä. 2 välipäivänä ohjelmassa on kuitenkin juuri oikeanlainen kestävyysharjoitus, joka tukee palautumistasi ja jaksamistasi ja lisää kokonaiskalorinkulutustasi edelleen, vaikka treenimäärä on lopulta aika pieni (4-5 harjoitusta viikossa, riippuen taustastasi. Oikea määrä on helppo määrittää valmennuksen ohjein. Ja jos sinua askarruttaa vähääkään, kumman valitset, voit kysyä sen minulta etätuessa!)

Huom! Mukana on lihaskunto-ohjelmat sekä kuntosalille (2-3 salia viikossa) että kotiin, jos et halua koronan takia mennä salille. Lihaskunnon lisäksi mukana on kaksi aerobista harjoitusta viikossa. Ne voit tehdä missä vaan.

Kokoosi ja kulutukseesi sovellettu ”6 kultaisen ravitsemusperiaatteeni” mukainen ruokavalio (mukana myös maidottomat, gluteenittomat ja kasvis-ruokavaliot) 

Ruokavalion energiamäärä tulee aina muokata hieman koon ja kulutuksen mukaan. Jos syöt ”kaikille sama” -mallilla, et saa optimi tuloksia. Tämä valmennus määrittelee sinulle juuri oikean energiamäärän ruokavalion kokosi, ikäsi ja arjen aktiivisuustasosi mukaan.

Valmennuksen ruokavaliossa käytän ”6 kultaista ravitsemusperiaatettani”. Niiden avulla syöt juuri oikeanlaisia ruokia ja oikalla tavalla koostettuja aterioita. Ja vältät virheet, joita näen 90% rasvanpolttoruokavalioista. Tämän valmennuksen ruokavalion avulla olet kylläinen vaikka poltat rasvaa. Samoin usein piinaava sokerin ja makeanhimo loppuu kuin seinään, mikä herättää usein hämmästystä asiakkaissani.

Ja voi myös muokata tarvittaessa energiamäärää etätukeni avulla, jotta pääset tavoitteeseesi ilman arpapeliä siitä, syötkö liikaa vain liian vähän. Nyt syöt juuri oikean määrän eikä sinun tarvitse enää tuskailla epätietoisuuden kanssa! (Muuten, mukana on myös maidoton, gluteeniton ja kasvisruokavaliovaihtoehdot).

Valmennus ei sisällä mitään kalliita ja hyödyttömiä erikoistuotteita. Itse asiassa tulokset tehdään syömällä juuri oikeanlaisia, lähikaupasta saatavia ruokia oikeaan aikaan. ”6-kultaisen periaatteen” menetelmääni käyttäen.

Innostavat ja informatiiviset viikkovideot ja -tekstit

Jokaisen 8 viikon aikana aukeaa uusi, innostavaa tietoa ja aikaisemmin salassa pitämiäni treeni, ravinto – ja mentaaliharjoittelun konsteja sisältävä video- ja tekstimateriaali. Valmennus siis opettaa sinulle koko ajan uutta. Opit, kuinka treenata ja syödä niin, että saat tuloksia ja ylläpidät ne. Innostut jatkuvasti lisää ja motivaatiosi säilyy ”tapissa”!

Jo näillä ”eväillä” teet huomiota herättäviä tuloksia. Mutta halusin silti lisätä tähän pakettiin vielä jotain ainutlaatuista…

Valmennuksen superbonukset (Arvo yhteensä 237 €!)

Asiakkaani ovat usein kysyneet, miten voivat säilyttää saamansa supertulokset valmennuksen jälkeen. Samoin he ovat joskus kysyneen, kuinka tiukasti ja millaisilla painoilla treeniä pitäisi tehdä?

Siksi laitoin tähän valmennukseen bonukseksi kolme 1,5 h luentoni, jossa käyn läpi parhaita treeni- ja ruokailusalaisuuksiani, joilla asiakkaani tekevät huomiota herättäviä tuloksia ja ennen kaikkia oppivat kestävien tulosten salat! (Esimerkiksi viimeisen 4 vuoden aikana henkilökohtaisen PT-valmennuksen asiakkaistani 97% on säilyttänyt painonpudotus- ja rasvanpolttotuloksensa 4-12 viikon ylläpitojaksojen aikana ja sanoneet ”Tämä on ollut todella helppoa ja rentoa, olen löytänyt itselleni sopivan tavan myös ylläpitää tulokset, jes!”

Luento 1. – rasvaa polttavan ja kehoa kiinteyttävän harjoittelun salat 1,5 tuntia (Arvo 79€)

Luennolla käydään läpi valmennuksen harjoitusohjelma. Kuulet mielenkiintoista, tutkittua ja runsailla käytännön esimerkeillä höystettyä tietoa siitä, miten tarkalleen kannattaa harjoitella, jotta tulokset olisivat poikkeuksellisen hyviä ja jotta vältyt tekemästä turhaa työtä. Näin harjoitusohjelma aukeaa sinulle aivan uudella tavalla. 

Luento 2. Superkiinteytys-harjoitus –demo 1,5 tuntia  (Arvo 79€)

Vedän käytännössä yhden superkiinteytys-valmennuksen harjoituksista malliasiakkaalle. Näet lähietäisyydeltä, minkälaisella teknisellä, fyysisellä ja psyykkisellä vaatimustasolla harjoittelu tulee toteuttaa. Pääset kiinni harjoittelun toteutuksen kriittisen tärkeään maailmaan. Erittäin korkea harjoittelun laatuvaatimus on tärkeä selittävä tekijä asiakkaideni saavuttamien poikkeuksellisten tulosten takana. Keskeytän harjoituksen säännöllisin väliajoin, ja selitän auki monet tulosten kannalta äärimmäisen tärkeät asiat, jotka juuri pääsit näkemään. Mukana on pieniä yksityiskohtia, jotka usein erottavat supertulokset tavanomaisista tuloksista. Tämän demo-osion tuottamista ahaa elämyksistä kertoo paljon aikaisempien valmennusten huima 4,8/5 osiokohtainen palautekeskiarvo

Luento 3. Ruokavalion ja treenin kriittiset oheistekijät 1,5 tuntia (Arvo 79 €)

Tässä videossa valmennuksen ruokavaliomalli ja sen taustalla olevat urheiluravitsemuksen tutkimustietoon perustuvat avataan lukuisin esimerkein. Tämän jälkeen tiedät tarkalleen, mitä sinun tulee syödä ja milloin, jotta saat tuloksia. Lisäksi tarkastelemme lisäravinteita. Mitä niistä kannattaa käyttää ja mitkä ovat turhia rahareikiä? Miten niitä käytetään, jotta hyöty olisi optimaalinen? 

Kaikki valmennukseen liittyvät materiaalit, ohjelmat, liikevideot ja luentotallenteet ovat kätevästi verkkoympäristössä, jonka avulla pääset koska vain tarkistamaan asioita kun sinulle parhaiten sopii.


Keho voi muuttua valtavasti jo kahdessa viikossa. Yllä edellisen verkkovalmennuksen tunnelmia kolmannen treeniviikon alussa.

Miten pääsen mukaan?

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa ja Ilmoittaudu Superkiinteytys verkkovalmennukseen alta löytyvän linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus. Paikkoja on rajoitetusti. 

Aikaisemmat valmennukset on myyty aina nopeasti loppuun.

Tämä mahdollisuus on ainutlaatuinen, sillä normaalitilanteessa ja erikseen hankittuna vastaavat materiaalit sekä ohjelmat pyörivät täysin eri hintaluokassa.

 • 3 kpl 1,5 tunnin luentoa 287€
 • Harjoitusohjelmat 4kk 399 €
 • Ruokavalio 249 €
 • Etätuki 252€
 • Valmennuksen muu materiaali+superbonukset 399 €
 • Yht. 1676 €

En kuitenkaan veloita tästä valmennuksesta 1676 euroa…

Päätin kuitenkin koota ne tähän verkkovalmennukseen erittäin huokeaksi paketiksi, sillä joudun valitettavasti myymään 90% kyselijöistä ei-oota henkilökohtaisessa valmennuksessa. Valmennuspaikkani ja jonotuslistani ovat tupaten täynnä vuoden 2024 kesään asti.

Tämän valmennuksen hinta

Pääset mukaan  hinnalla 167 €, (valmennuksen normaalihinta 0n 167 €) joka on voimassa 18.3.2024 klo 23:55 asti. Sen jälkeen tämän valmennukseen ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY.

Tällä 167 €:lla saat käsiisi kaiken tiedon, työkalut ja tuen, joiden avulla teet katseet kääntäviä kiinteytystuloksia –juuri silloin, kun he, jotka ”jatkavat kuten ennenkin”,  ”kokeilevat vielä kerran itse”, tai ”miettivät vielä” junnaavat edelleen lähtöpisteessään ja rypevät pettymyksessä unelmavartalon siirryttyä jälleen kerran ”ensi vuoteen”.

Koska olet lukenut tänne asti, en usko, että kuulut tähän joukkoon, vaan otat vastuun kehittymisestäsi ja nouset vitkastelijoiden ja selittelijöiden yläpuolelle -ja lopulta heidän ihailevien (ja ehkä hieman kadehtienkin) katseidensa kohteeksi!

Asiakkaani Kirsi otti vastuun omasta kehittymisestään ja alkoi käyttää 21 vuoden aikana kehittämääni menetelmää (jota käytän myös tässä valmennuksessa).

Kuva: Seura -lehti 28.8.2020. Lehti kiinnostui asiakkaani Kirsin loistavista kropanmuokkaustuloksista (24 kg painonpudotus ja 31 cm pois vyötäröltä) ja halusi tehdä niistä jutun. Yleensähän väitetään esimerkiksi, että 50+ nainen ei voi saada hyviä kiinteytystuloksia. Kuva on valmennussaliltani Jyväskylästä (keskussairaalantie 9), jossa toimittaja vieraili. Samassa paikassa olen hionut huippuunsa myös tämän verkkovalmennuksen menetelmät, jotta saisit optimaalisia tuloksia!

Tee siis päätös kroppasi muokkaamisesta unelmiesi kuntoon nyt. Sulje silmäsi, näe itsesi peilistä 2 kuukauden päästä, unelmiesi kunnossa. Ja laita tämä unelmasi toteen NYT ja ilmoittaudu mukaan -riskittä, sillä valmennuksessa on 100% tulostakuu!

Ilmoittaudu siis mukaan NYT, ja tee elämäsi tuloksia aloittaen saman tien!

Toimi nopeasti, sillä  valmennukseen on mahdollisuus ilmoittautua hinnalla  167 €. Se on voimassa 21.3.2024  klo 23:55 asti, sen jälkeen VALMENNUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY.

Hyppää siis mukaan NYT ja nappaa itsellesi 247 € arvoiset 4,5 h bonusvideokoulutukset, kaikki tämä yhdellä investoinnilla!

Kun ilmoittaudut mukaan, saat välittömästi mailiisi vahvistuksen ja tunnukset verkkoympäristöön sekä Facebook-tukeeni. Koska haluan innostaa kehokoostumuksen muokkauksesta kiinnostuneita aloittamaan, niin tässä valmennuksessa voit aloittaa HETI ilmoittauduttuasi!

 

 

 

Laatutakuu

Olen varma, että tämä kokonaisuus nostaa harjoittelusi ja tuloksesi uudelle tasolle. Ja toisaalta olen erittäin pettynyt itseeni, jos se ei sitä tee. Siksi haluan tehdä tästä sinulle riskitöntä. Jos toteutat ohjelmaa antamieni ohjeiden mukaan, etkä 8 viikon päästä ole vahvempi, kiinteämpi ja energisempi, palautan verkkovalmennusmaksun sinulle viimeistä euroa myöten.

Bonukset

1) Monipuoliset materiaalit verkossa

Kaikki materiaalit, harjoitusohjelmat, ruokailuohjeet sekä paljon muuta löytyy suoraan selkeästi jäsenneltynä laadukkaasta verkkoympäristöstä. Kaikista harjoitusliikkeistä on selkeät ohjevideot. Verkkoympäristöstä löytyy myös erittäin kattava ja loistavan palautteen saanut harjoitus-demo -video, josta näet täsmälleen, miten treenaan treenaan asiakkaitani loistaviin tuloksiin! Pystyt helposti ja nopeasti palaamaan materiaaleihin aina kun tarve vaatii.

2) Etätuki valmennusjaksoa tukemaan

Valmennukseen sisältyy 2 kuukauden etätuki. Voit esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä suljetun facebook ryhmän kautta.

Muuten, tämä on nimensä mukaisesti etäTUKI. Tässä muutama kommentti tämän motivoivan ja toisiamme päivittäin parempiin tuloksiin tsempaavan, innostavan ”facebook-salaseuramme” tuesta, joka ei takuulla jätä sinua yksin!

3) Kaikki materiaalit käytössä 3,5 kk

Itse valmennusohjelma kestää 2 kk, mutta saat oikeuden verkkoympäristöön ja materiaaleihin seuraavan 3,5 kk ajaksi. Jos siis esimerkiksi jokin treeniviikko jää väliin, voit rauhassa palata valmennukseen väliviikon jälkeen.

Yhteistyössä

 

Kuntokompassi on valtakunnallinen personal trainer palveluita tarjoava yritys, jonka toiminnassa korostuvat valmentajien ammattiosaaminen ja palvelun korkea laatu. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki valmentajamme ovat Personal Trainer koulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita.

TH-Valmennus on 2006 perustettu kunto- ja urheiluvalmennukseen sekä liikunta-alan koulutus- ja asiantuntijatehtäviin erikoistunut yritys. Yritystä johtaa Timo Haikarainen, LitM. Yritys toimii Jyväskylästä käsin. TH-Valmennus yhdistää toiminnassaan uusimman valmennus- ja liikunta-alan tutkimustiedon ja käytännönläheisen toiminnan innostavalla, motivoivalla ja tuloksia tuottavalla tavalla.

Usein kysytyt kysymykset

Entä jos minulle tulee kysymyksiä liikkeistä, ohjelmista tai treenidemotallenteesta?  

Suljetun facebook ryhmän kautta toteutuva online tuki vastaa kaikkiin kysymyksiin, mitä sinulle tulee mieleen. Näin saat takuuvarman startin harjoittelulle ja ruokavaliolle ja pääset nauttimaan treenistä ja tuloksista pähkäilyn sijaan.

”Etätuki toimii kerrankin mainiosti, kysymyksiin tulee nopeat ja asiantuntevat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan.”

Sain mainioita tuloksia 2020 kevään 2 kuukauden Superkiinteytys-seminaarivalmennuksella. Onko tämä sama valmennus?

Tämä valmennus on kehitetty versio 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 järjestetyistä, aina loppuunmyydyistä 2 kk superkiinteytys-valmennuksista. Ensimmäinen 8 viikkoa noudattaa samaa harjoittelumallia, pienillä viilauksilla, jotka tekevät siitä vieläkin tehokkaamman. Luento- ja videomateriaali on sama alkuperäisessä Superkiinteys –seminaarivalmennuksessa. Tässä valmennuksessa mukaan tulee aivan uusi viikkovideoiden ja materiaalien osio,

Rasvaprosenttini on jo matala, haluan kasvattaa lihasta –rasvaa ei tarvitse kropasta lähteä enää yhtään. Sopiiko tämä valmennus minulle ollenkaan?

Kyllä sopii. Jos tavoitteesi ei ole polttaa rasvaa ja rakentaa lihasta samaan aikaan, saat etätuessa selkeät viilausohjeet ruokavalio- ja harjoitusohjelmaan. Homma on hetkessä hoidettu ja etenet kohinalla kohti tavoitettasi.

Entä jos malli ei heti toimikaan superhyvin juuri minulla?

Malli on tuottanut systemaattisesti poikkeuksellisen kovia tuloksia sadoille asiakkaille, ja on erittäin ennustettavaa, että se toimii mainiosti myös sinulla. Mutta jokainen ihminen on kuitenkin yksilö. Yksilölliset geneettiset erot voivat aiheuttaa sen, että jotain kohtaa ohjelmassa pitää hieman viilata. Se on harvinaista, mutta ei mahdotonta. Jos kodallasi jotain pientä yksityiskohtaa tarvitsee säätää, voit tehdä sen etätukeni kautta. Samoin voit kysyä sitä kautta kaikki muut kysymykset, joita sinulla mahdollisesti herää ohjelmasta. Aikaisempia valmennukseen osallistuneiden kokemuksia:

”Tää etätukipuoli on toiminut hienosti ja olen saanut hyvin vastauksia. Olin kerran vastaavassa valmennuksessa jossa oli myös ”etätuki”. Se ei toiminut ollenkaan. Vastauksia sai odotella kun kukaan ei huomannut jos johonkin kommentoi. Ja sit kun joku vastasi sanottiin ettei huomannut kysymystä kun siitä ei tule ilmoitusta. No täällä on kyllä kysymykset huomattu kiitos siitä!”.

Miten Superkiinteytyminen poikkeaa yleisistä nettivalmennuksista, miksi minun pitäisi valita juuri tämä valmennus?

Ohjelma ei ole kopio kilpailevan fitness -urheilijan kisoihin valmistavasta ohjelmasta, joka tuottaa epäoptimaalisia ja huonoja tuloksia tavalliselle harjoittelijalle. Eikä se ole vaihtoehtoisesti umpimähkään valittu liikekokoelma, joka juuri ja juuri täyttää välttävän ohjelmasuunnittelun kriteerit. Ohjelman sisältö perustuu 18 vuoden ja tuhansien asiakkaiden tulosvastuullisen valmentamisen kautta kehitettyyn malliin, joka toimii systemaattisesti, ei mahdollisesti. Kaikki tieto, oppiminen ja inspiroiva ilmapiiri erottavat valmennuksen ”tässä laput, onnea jatkoon” – periaatteella toimivasta massavalmennuksesta tai muutaman asiakkaan, oman kisakokemuksen sekä bloggaamisen pohjalle rakennetusta ”nettijulkkis-koutsauksesta”.

”Tässä ensimmäisen viikon tulokseni: Vyötärö navan kohta: -8 cm, lantio levein kohta -2 cm. Vyötärön kaventuminen on helpottanut farkkuihin mahtumista, olen entistäkin motivoituneempi!”

Kiitoksia tästä :) Luentotallenteilla todella hyvää asiaa ja kannatti ehdottomasti katsoa ajan kanssa! Timolle voi kertoa terveiset, että erityisesti oli positiivista, että hän kertoi luennoilla todella kattavasti miten ja miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla.”

”Treenidemo oli erittäin inspiroiva – ihan huikea!

Miten pääset mukaan?

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa ja ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus. Paikkoja on rajoitetusti. Kaikki aikaisemmat valmennukset on myyty nopeasti loppuun, joten varmista paikkasi ajoissa!

Hinta ja maksu

Pääset mukaan normaali hinnalla 167 €  (Normaalihinta 167 €) jolla voit ilmoittautua 21.3.2024 klo 23:55. Sen tämän valmennukseen ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY.

 

Siis 2,78 euroa per päivä! Saat tästä valmennuksesta käsiisi kaiken tiedon, työkalut ja tuen, joiden avulla teet katseet kääntäviä kiinteytystuloksia. Jo 2 kuukauden päästä voit olla elämäsi kunnossa, kiinteä, hoikka, energinen! –Juuri silloin, kun he, jotka ”jatkavat kuten ennenkin” tai ”kokeilevat vielä kerran itse” junnaavat edelleen lähtöpisteessään ja rypevät pettymyksessä unelmavartalon siirryttyä jälleen kerran ”ensi vuoteen”, uuvuttavan arjen vietyä viimeisetkin voimat.. jolloin talvi purkautuu heillä entistäkin rajumpaan ja lihottavampaan stressi- ja tunnesyömiseen, entistä suurempaan morkkikseen ja niin edespäin.. Sinun nauttiessa hyvässä kunnosta ja kiinteästä kropasta levollisin mielin!

Tee siis päätös kroppasi muokkaamisesta unelmiesi kuntoon nyt, ja ilmoittaudu mukaan NYT!

Kun ilmoittaudut mukaan, saat välittömästi mailiisi vahvistuksen ja saat tunnukset verkkoympäristöön ja facebook-tukeeni. Näin olet täysin valmis tekemään tuloksia välittömästi!

 

 

 

 

 

 


Palautteita aikaisemmilta osallistujilta

”Mahtava kokonaisuus!”

”Verkkoympäristö on mielestäni mainio, helppokäyttöinen ja selkeä rakenne. Ja vastaukset tulevat nopeasti faceryhmässä :)”

”Kiitos! Tästä sai paljon uutta potkua omaan tekemiseen.”

”Treenidemotallenne oli erittäin inspiroiva!”” Ja tästä Verkkoympäristöstä: erinomaisesti toteutettu verkkokurssi. Teen näitä opettajana itse Moodleen ja tämähän on parempi ja selkeämpi kuin omat tekeleet :). Materiaali on loogisesti jaettu ja etätuki toimii todella hyvin. Vastaus tulee nopeasti ja vastaajat ovat ammattitaitoisia. Arvosana: 10+”

 

”Mahtava setti!”

”Olen ollut tosi tyytyväinen tähän verkkoympäristöön kaiken kaikkiaan! Ilman sitä projektin läpivieminen olisi ollut huomattavasti sekavampaa. Lisäksi tuntuu mukavalta kun saa oikeasti yksilöllisesti vastauksia omiin kysymyksiinsä ja ennen kaikkea nopeasti!”

”Erinomainen kokonaisuus. Paljon tietoa pureskeltavaksi! Kiitos.”

”Seminaaritallenteissa on erittäin painavaa asiaa ja oli erityisen kiva, että asioihin sai etätuen kautta kattavia vastauksia”

”Todella hyvä ja informatiivinen setti! Kiitos :) ”

 

”Mahtava kokonaisuus, Kiitos :) :)”

”Erittäin hyvä kokonaisuus. Hyvin jaksotettu, mukava kuunnella asiantuntijaa..”

”Hyvin organisoitu. Mielenkiintoinen, sujuva esitys. Asiat ytimekkäästi.”

”Aivan loistava valmennus.”

”Kiitos muuten loistavasta nettisivustosta, jonka olette tämän projektin tueksi luoneet. Ne toimivat erittäin hyvin ja ovat todella selkeät! :) Tiedot ruokailuun ja lisäravinteisiin liittyen sekä ruokailujen rytmityksestä ja miten sitä voi vaihdella (päivällinen voi olla iltapala ym.) ovat olleet kullan arvoisia itselleni.”

”Timon luentosetit yhtä hyviä kuin aina ennenkin. ”

”Kiitoksia :) Oli todella hyvää asiaa ja kannatti ehdottomasti osallistua! Timolle voi kertoa terveiset, että erityisesti oli positiivista, että hän kertoi todella kattavasti miten ja miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla.”

”Timo Haikarainen luennoitsijana huikea, hänen esittämänsä tiukka asia ilman turhia ”hifistelyjä” varmisti omaa fiilistäni siitä, että olen oikeilla jäljillä treenin ja ravinnon suhteen. Vaikka en niin pidäkään englanninkielisistä fraaseista, niin tähän on pakko kirjoittaa: ”Keep up the good work! :) Mukavaa viikonaloitusta!”

”Tää netti puoli on toiminut hienosti ja saanut hyvin vastauksia. Olin kerran vastaavassa valmennuksessa jossa vastaavaa ympäristöä käytettiin. Se ei toiminut ollenkaan. Vastauksia sai odotella kun kukaan ei huomannut jos johonkin kommentoi. Ja sit kun joku vastasi sanottiin ettei huomannut kysymystä kun siitä ei tule ilmoitusta. No täällä on kyllä kysymykset huomattu kiitos siitä. Sellainen yleinen löpinä ja höpötys osio olis ihan kiva mihin vois kirjoittaa miten menee tai mik’ pänni, vaikkei nyt olis mitään kysyttävääkään.”

”Verkkoympäristö toimii erittäin hyvin, kiitos nopeista vastauksista ja nuo audio- ja videokoosteet ovat loistavat – tuovat todella paljon lisäarvoa! Kiitos niistä!”

”Verkkoympäristö on kyllä hienosti toteutettu ja etätuen kautta tulee kysymyksiin tulee nopeat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan.”

Nyt on sinun vuorosi – Aloita matka kohti tuloksia ja muokkaa kroppasi täysin uuteen uskoon!

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin -tulostakuulla! Valmennuksen hinta 167 € (Normaalihinta 167€) on voimassa vain 21.3.2024 klo 23:55 asti, JONKA JÄLKEEN VALMENNUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY! Se on 2,78 € päivässä. Se vastaa yhtä tarjouskahvia päivässä. Tai vain yhtä pientä KAUPPAREISSUA..

Lähdetkö mielummin yhdelle illalliselle.. ja istut muiden kertyviä kiloja ja heikkoa energiatasoa päivittelevien joukossa? VAI teetkö asialle joitain ja nosta treenisi uudelle tasolle (ja samalla myös innostat ystäviäsi esimerkilläsi)?

Tai mitä jos jättäisit parin kuukauden take-away -kahvit ostamatta ja investoisit saman summan tähän valmennukseen, joka on muuttanut jo tuhansien elämän suunnan?

Kahvista saat hetken piristyksen. Tästä buustin, joka saa ystäväsi kyselemään ”Vau, mitä sinulla on oikein tapahtunut?!” tai ”Opettaisiko minulle treeniohjelmasi?”, tai kuten aikaisemmin mainitsemaltani asiakkaaltani udeltiin ”Miksi hymyilet koko ajan?”

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin -tulostakuulla!

Aloita nyt. Jos et aloita, olet 2 kk päästä täsmälleen siinä kunnossa missä nytkin olet. Kehosi ei ole tippaakaan kiinteämpi. Reidet ja peppu eivät ole tippaakaan timmimmät. Peilikuva irvistelee kuten ennenkin. Vaatteet kiristävät. Mikään ei ole muuttunut. Ainoastaan ahdistus paikalla polkemisesta on lisääntynyt…

Jos taas aloitat, jo 2 kk päästä,  olet elämäsi kunnossa. Aikaisemmin ahdistavan tiukat farkut mahtuvat helposti päällesi, käsivartesi ovat sporttisen kiinteät, peppusi on pyöreä ja timmi, keräät ihastelevia kommentteja ulkomuodostasi, olet itsevarma, tunnet itsesi vahvaksi, peilikuvasi hymyilee sinulle ja olet kesän alkaessa valmiina mihin tahansa haasteisiin niin treenissä kuin muillakin elämän osa-alueilla!

 

Kun ilmoittaudut mukaan, saat välittömästi mailiisi vahvistuksen ja tunnukset verkkoympäristöön sekä Facebook-tukeeni. Näin olet täysin valmis tekemään tuloksia VÄLITTÖMÄSTI! Jos jälki-ilmoittaudut, voit suorittaa valmennuksen omassa tahdissasi, sillä materiaalit ovat saatavilla 4,5 kk ostosta.

Kyllä lähden mukaan, ja teen elämäni tuloksia toimimalla heti ja nappaan itselleni 247 € arvoiset yhteensä 4,5 h bonusvideot ilman lisämaksua 167 € arvoisella investoinnilla itseesi!  HUOM! Hinta on voimassa vain 21.3.2024 asti. SEN JÄLKEEN VALMENNUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY!

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

 

 

 

Lisätietoja: