rasvanpoltto naisilla

Superkiinteytys Viikot 9-16 / Tammikuu 2019 (NAISET) (V1) Hyppää mukaan NYT, valmennus täyttyy nopeasti!

KAHDEN KUUKAUDEN VALMENNUS, JOLLA JATKAT RASVANPOLTTOA, LIHASKASVUA, KUNNON KOHOTTAMISTA NOPEAA VAUHTIA JA ILMAN TASANTEITA!

badge Created with Sketch.

Superkiinteys 2: kahden kuukauden valmennus, jolla jatkat rasvanpolttoa, lihaskasvua, kunnon kohottamista nopeaa vauhtia ja ilman tasanteita!

Murskataan kaamosmasennus ja tehdään tuloksia innostavassa porukassa, 7.1.2019 alkaen -näin olet hyvissä ajoin ennen kevättä entistäkin paremmassa kunnossa!

Moikka! Timo tässä. Nykyisen valmennuksen lähentyessä loppuaan olen saanut todella paljon kyselyitä loogisesta ja mahdollisimman tehokkaasta jatkosta nykyiselle valmennukselle.

Niinpä päätimme Markon kanssa, että suunnittelemme nykyisen valmennuksen jatkoksi tehokokonaisuuden, jossa on:

  • Optimaalinen harjoitusohjelma ja ruokavalio, jolla teet todella hyviä tuloksia salilla ja aerobisissa treeneissä
  • Todella tuhti paketti materiaalia, joiden avulla opit jatkuvasti lisää treenistä, ruokavaliosta -opit periaatteita, jota tutkitusti ja todistetusti toimivat
  • Facebook-tukiryhmämme, jossa saat sekä tukea, tsemppiä että vastauksen kaikkiin kysymyksiisi

Tällä jatkat tulosten tekoa välittömästi ja saumattomasti tämän valmennuksen jälkeen. Ja tämä on ensimmäinen syy, miksi halua esitellä sinulle tämän valmennuksen. Toinen syy liittyy tähän vuodenaikaan, jota nyt elämme. Nimittäin…

Vuodenvaiheteessa kuntoiluinnostus usein alkaa, mutta loppuu muutaman viikon jälkeen..

Toinen syy, miksi päätimme Markon kanssa käynnistää tämän valmennuksen on tämä: Olen huomannut seuraavan asian valmennustyössäni JOKA VUOSI..   Tähän vielä yhdistyy usein vielä tammi/helmikuun jatkuva pimeä aika.

Vuodenvaihteessa homma starttaa usein innostuneesti, mutta treeni-into romahtaa ja ruokavalio lipsua juuri silloin, kun olisi hyvä tsempata eteenpäin kevättä kohti!

Ja kyllä, tähän päälle vielä jatkuva kaamos saa aikaan sokerinhimoa, makeannälkää ja painostavaa väsymystä. Se saa usein treenin repsahtamaan ja tutkitustikin ihmisten paino nousee 2-3 kiloa tämän painostavan ”kurimusjakson” aikana. Tämä homma on toinen syy, miksi päätimme pitää tämän jatkovalmennuksen tässä. Uskon vakaasti, että SEKÄ ryhmän tsemppi ETTÄ erittäin toimiva treeniohjelma puskevat Sinut läpi tästä jaksosta energisempänä kuin koskaan! :)

Valmennuksen sisältö -näillä säälimättömän kenttätestaus-seulani läpäisemillä elementeillä teet tuloksia!

Kuvaan tässä valmennuksen sisällön, mukana on:

Jaksotettu 8 viikon kuntosaliohjelma, jossa hyödynnät niin kutsuttua suora / epäsuora –kuormitusmalliani. Malli takaa, että lihaksesi saavat juuri oikeaan aikaan ärsykettä. Aloitin mallin kehittämisen 2000-luvun puolivälissä ja olen viilannut sitä jatkuvasti paremmin kehittäväksi jo yli 10 vuoden ajan. Kun treenaat ohjelmalla, huomaat palautuvasi hyvin, mutta silti lihakset tuntuvat treenin jälkeen todella ”treenatuilta”.

Ruokavalio, joka perustuu edelleen siihen, mitä tarvitset tulosten tekoon -ei kummallisiin ruokavalio-sääntöihin tai ”uskointoihin”. Luonnollisesti mukana on jälkeen erityisruokavaliovaihto-ehdot.

Facebook-etätuki. Tämä on tuttuun tapaan yhteinen, ainoastaan sinulle valmennuksen osallistujana avoin ryhmämme, jossa ratkaisemme ongelmat ja puskemme toisiamme eteenpäin.

ViikkovideotTuttuun tapaan saat viikoittain uuden info- ja tsemppivideon, josta opit harjoittelusta ja ruokavaliosta sekä motivoidut treenaamaan. Lisäksi käytössäsi on luonnollisesti edelleen kaikki pitkä harjoitus-ja ruokavalioluennot sekä harjoitusdemovideo.

Tässä vain muutamia kohtia, joita käsittelen valmennuksen videomateriaaleissa ja tallenteilla:

  • Mitä ravitsemus-, ruokavalio- ja mentaaliharjoittelukeinoja voit käyttää kaamosväsymyksen kukistamiseen? Näiden keinojen avulla et ole kahvipöydässä tai työpaikan taukotilassa kurjuuttasi valittava ja tilanteeseensa alistuva henkilö, vaan ohjat omiin käsiinsä ottanut ihminen, joka selviää tällaisesta asiasta siinä kuin muistakin haasteista!
  • Kuinka käytät musiikkia optimaalisella tavalla tukemaan treeniäsi? Musiikin vaikutuksesta treenitehoon myös palautumiseen. Käyn läpi, miten optimoit musiikin käytön ja kerron myös miten vältät erään virheen joka voi haitata kehittymistäsi ja palautumistasi
  • Kuinka kierrät luovalla tavalla ”painonlisäysongelman” harjoittelussa? Joskus edellinen paino tuntuu liian kevyeltä, mutta seuraavalla ei tule lähellekään tavoitetoistoja. Kerron, 4 eri tapaa, joilla poistat tämän ongelman ja pääset jatkuvasti nousujohteisesti eteenpäin
  • Kuinka hienosäädät erilaisia aerobisia treenitapoja, jotta maksimoit rasvanpolton ja toisaalta palautumisen kuntosalitreenissä –ja tämähän merkkaa nopeampaa kehittymistä
  • Kummallisen mielikuvakikan, joka parantaa kroppasi tukevuutta kuntosalitreenissä. Tällä kikalla kymmenet ja kymmenet asiakkaani ovat parantaneet lihastuntumaa ja saaneet välittömästi lisää toistoja samalla painolla
  • Syynään yleisten palautumismenetelmien hyödyt. Ja kerron myös, mitä haittaa niistä voi olla. Esimerkiksi kaksi hyvin yleistä ja usein varauksetta suositeltua palautumiskeinoa hidastavat kehitystäsi –tutkitusti! Tässä vain murto-osa siitä, mitä valmennuksesta itsellesi saat. Jep, yli 10 vuoden aikana hiotun ohjelmamallin ja ruokavalioiden, ja informatiivisten ja motivoivien viikkovideoiden kaikkia arvokkaita tiedonjyväsiä ei voi kuvat tässä.

Hyppää  mukaan NYT!

Valmennus on loistava tapa jatkaa innostavaa kehitystä tehokkaasti ja saumattomasti, kahvikupin päivähinnalla 2,45 € päivä. Samalla se auttaa sinua valtavasti vahvistamaan nykyisessä valmennuksessa oppimiasi tapoja ja tekemään tuloksista sekä elämäntapamuutoksistasi todella kestäviä -erityisesti tämän haastavan vuodenajan aikana ja kevättä lähestyttäessä, kun uudenvuoden lupausten viehätys alkaa kadota.

Kuvittele itsesi peilin eteen maaliskuun alussa, valmennuksen jälkeen: Olet kiinteämpi, hoikempi ja lihaksikkaampi ja valmis ensin rentoon joulunviettoon ja sen jälkeen uusiin haasteisiin.. Juuri silloin, kun suurin osa ihmisistä tuskailee kaamosmasennuksen kerryttämien kilojen kanssa. Juuri silloin, kun he tuskastelevat mitä sitä, kuinka joulu kerryttää vaan lisää kiloja entisten päälle..

Silloin sinä voit ottaa joulun rennosti ja tankata vaan energiaa hyväkuntoiseen kroppaasi hyvillä mielin. Silloin sinä voit puolestaa luvata jotain moniverroin suurempaa ja innostavampaa kuin sulattaa kaamoskilot! Se on mainio fiilis se!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan, ja toimi nyt.

Valmennuksen hinta on 147 €, eli se tekee 2,45 € per päivä. Eli lähde kahvikupin päivähinnalla mukaan NYT

Treeniterveisin,

Timo

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

 

 

Lisätietoja:

PS.

Laitan tähän lopuksi vielä muutamia esimerkkejä asiakkaistani, joiden kanssan olen käyttänyt tämän valmennuksen suora / epäsuora -menetelmää sekä ruokavalioperiaatteita. Nimenomaan jatkumona superkiinteytys 1 kaltaiselle ohjelmarakenteelle.

Katso kuva tästä isommaksi

Lataa kuva tästä isommaksi

Jatka siis todistetusti toimivalla harjoitusmallilla, pienen kahvikupin päivähinnalla, ja hyppää mukaan NYT!

Valmennuksen hinta on 147 €, eli se tekee 2,45 € per päivä. Eli lähde kahvikupin päivähinnalla mukaan NYT

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

 

 

Lisätietoja: