rasvanpoltto naisilla

Superkiinteytys Viikot 9-16 Maalis/18 (NAISET) (variaatio 2) Hyppää mukaan NYT, valmennus täyttyy nopeasti!

KAHDEN KUUKAUDEN VALMENNUS, JOLLA JATKAT RASVANPOLTTOA, LIHASKASVUA, KUNNON KOHOTTAMISTA NOPEAA VAUHTIA JA ILMAN TASANTEITA!

badge Created with Sketch.

Superkiinteys 2: kahden kuukauden valmennus, jolla jatkat rasvanpolttoa, lihaskasvua, kunnon kohottamista nopeaa vauhtia ja ilman tasanteita!

Murskataan kaamosmasennus ja tehdään tuloksia innostavassa porukassa, 12.3.2018 alkaen -näin olet ennen joulua entistäkin paremmassa kunnossa!

Moikka! Timo tässä. Nykyisen valmennuksen lähentyessä loppuaan olen saanut todella paljon kyselyitä loogisesta ja mahdollisimman tehokkaasta jatkosta nykyiselle valmennukselle.

Niinpä päätimme Markon kanssa, että suunnittelemme nykyisen valmennuksen jatkoksi tehokokonaisuuden, jossa on:

  • Optimaalinen harjoitusohjelma ja ruokavalio, jolla teet todella hyviä tuloksia salilla ja aerobisissa treeneissä
  • Valtava pläjäys muuta materiaalia, joiden avulla opit jatkuvasti lisää treenistä, ruokavaliosta.
  • Facebook-tukiryhmämme, jossa saat sekä tukea ja tsemppiä että vastauksen kaikkiin kysymyksiisi

Tällä kokonaisuudella jatkat tulosten tekoa välittömästi ja saumottomasti tämän valmennuksen jälkeen. Ja tämä on ensimmäinen syy, miksi halua esitellä sinulle tämän valmennuksen. Toinen syy liittyy tähän vuodenaikaan, jota nyt elämme. Nimittäin…

Tiesitkö, mitä kaamosaika tekee kehollemme -ehkä myös Sinun kehollesi?

Toinen syy, miksi päätimme Markon kanssa käynnistää tämän valmennuksen on tämä: Olen huomannut seuraavan asian valmennustyössäni JOKA VUOSI..  Loka/marraskuun ihmisiä alkaa vaivata kaamosväsymys ja –masennus..

Mielialasi alkaa muuttua mustaksi, treenimotivaatio tippua ja terveellinen ruokailu lipsua,  kun pimeyden ahdistava vaippa tuntuu häviävän vasta puolenpäivän aikaan, laskeutuakseen takaisin aikaisin iltapäivällä.

Ja kyllä, kaamos saa aikaan sokerinhimoa, makeannälkää ja painostavaa väsymystä. Se saa usein treenin repsahtamaan ja tutkitustikin ihmisten paino nousee 2-3 kiloa tämän painostavan ”kurimusjakson” aikana. Tämä homma on toinen syy, miksi päätimme pitää tämän jatkovalmennuksen tässä. Uskon vakaasti, että SEKÄ ryhmän tsemppi ETTÄ kaamosmasennuksen parhaat selätysvinkit puskevat Sinut läpi tästä jaksosta energisempänä kuin koskaan! Tässä valmennuksessa teemme itse säämme -emme jää sellaisen tekijän armoille, jolle emme voi mitään! :)

Valmennuksen sisältö -näillä säälimättömän kenttätestaus-seulani läpäisemillä elementeillä teet tuloksia!

Kuvaan tässä valmennuksen sisällön, mukana on:

Jaksotettu 8 viikon kuntosaliohjelma, jossa hyödynnät niin kutsuttua suora / epäsuora –kuormitusmalliani. Malli takaa, että lihaksesi saavat juuri oikeaan aikaan ärsykettä. Aloitin mallin kehittämisen 2000-luvun puolivälissä ja olen viilannut sitä jatkuvasti paremmin kehittäväksi jo yli 10 vuoden ajan. Kun treenaat ohjelmalla, huomaat palautuvasi hyvin, mutta silti lihakset tuntuvat treenin jälkeen todella ”treenatuilta”.

Ruokavalio, joka perustuu edelleen siihen, mitä tarvitset tulosten tekoon -ei kummallisiin ruokavalio-sääntöihin tai ”uskointoihin”. Luonnollisesti mukana on jälkeen erityisruokavaliovaihto-ehdot.

4,5 tuntia videomateriaalia, jossa avaan todella paljon tietoa ravitsemuksesta ja harjoittelusta. Sekä treeni- että ravitsemusvideon kesto on 1,5 tuntia. Lisäski mukana on… Harjoitusdemovideo, jossa vedän tehokkaan kuntosaliharjoituksen asiakkaalle.  Tämä on lähimpänä henkilökohtaista treeniä olematta henkilökohtainen treeni. Opit erityisen paljon harjoittelun pienistä yksityiskohdista, joiden jatkuva parantaminen on eräs tärkeimmistä tekijöistä monien asiakkaideni tulosten takana.

Keskeytän harjoituksen säännöllisin väliajoin, ja selitän auki monet tulosten kannalta äärimmäisen tärkeät asiat, jotka juuri pääsit näkemään. Mukana on pieniä yksityiskohtia, jotka usein erottavat supertulokset tavanomaisista tuloksista. Tämän demo-osion tuottamista ahaa elämyksistä kertoo paljon aikaisempien valmennusten huima 4,8/5 osiokohtainen palautekeskiarvo

Facebook-etätuki: Tämä on tuttuun tapaan yhteinen, ainoastaan sinulle valmennuksen osallistujana avoin ryhmämme, jossa ratkaisemme ongelmat ja puskemme toisiamme eteenpäin.

Viikkovideot: Tuttuun tapaan saat viikoittain uuden info- ja tsemppivideon, josta opit harjoittelusta ja ruokavaliosta sekä motivoidut treenaamaan.

Tässä vain muutamia kohtia, joita käsittelen valmennuksen videomateriaaleissa ja tallenteilla:

  • Mitä ravitsemus-, ruokavalio- ja mentaaliharjoittelukeinoja voit käyttää kaamosväsymyksen kukistamiseen? Näiden keinojen avulla et ole kahvipöydässä tai työpaikan taukotilassa kurjuuttasi valittava ja tilanteeseensa alistuva henkilö, vaan ohjat omiin käsiinsä ottanut ihminen, joka selviää tällaisesta asiasta siinä kuin muistakin haasteista!
  • Kuinka käytät musiikkia optimaalisella tavalla tukemaan treeniäsi? Musiikin vaikutuksesta treenitehoon myös palautumiseen. Käyn läpi, miten optimoit musiikin käytön ja kerron myös miten vältät erään virheen joka voi haitata kehittymistäsi ja palautumistasi
  • Kuinka kierrät luovalla tavalla ”painonlisäysongelman” harjoittelussa? Joskus edellinen paino tuntuu liian kevyeltä, mutta seuraavalla ei tule lähellekään tavoitetoistoja. Kerron, 4 eri tapaa, joilla poistat tämän ongelman ja pääset jatkuvasti nousujohteisesti eteenpäin
  • Kuinka hienosäädät erilaisia aerobisia treenitapoja, jotta maksimoit rasvanpolton ja toisaalta palautumisen kuntosalitreenissä –ja tämähän merkkaa nopeampaa kehittymistä
  • Kummallisen mielikuvakikan, joka parantaa kroppasi tukevuutta kuntosalitreenissä. Tällä kikalla kymmenet ja kymmenet asiakkaani ovat parantaneet lihastuntumaa ja saaneet välittömästi lisää toistoja samalla painolla
  • Avaan tutkijoiden kehittämän voimantuottokikan, jolla on saatu täysin kontrolloiduissa mittauksissa jopa 13% parannus voimatasoon välittömästi. (Juuri näillä parannuksilla tee treenistäsi jatkuvasti kehittyvää sen sijasta, että junnaisit paikallasi, kuten valtaosa salilla kävijöistä valitettavasti tekee)
  • Syynään yleisten palautumismenetelmien hyödyt. Ja kerron myös, mitä haittaa niistä voi olla. Esimerkiksi kaksi hyvin yleistä ja usein varauksetta suositeltua palautumiskeinoa hidastavat kehitystäsi –tutkitusti!Tässä vain murto-osa siitä, mitä valmennuksesta itsellesi saat. Jep, yli 10 vuoden aikana hiotun ohjelmamallin ja ruokavalioiden, yli 6 h luentovideoiden, ja informatiivisten ja motivoivien viikkovideoiden kaikkia arvokkaita tiedonjyväsiä ei voi kuvat tässä.

Hyppää  mukaan NYT!

Valmennus on loistava tapa jatkaa innostavaa kehitystä tehokkaasti ja saumattomasti, kahvikupin päivähinnalla 2,78 € päivä. Samalla se auttaa sinua valtavasti vahvistamaan nykyisessä valmennuksessa oppimiasi tapoja ja tekemään tuloksista sekä elämäntapamuutoksistasi todella kestäviä -erityisesti tämän haastavan vuodenajan aikana.

Kuvittele itsesi joulun peilin eteen joulun alla, valmennuksen jälkeen: Olet kiinteämpi, hoikempi ja lihaksikkaampi ja valmis ensin rentoon joulunviettoon ja sen jälkeen uusiin haasteisiin.. Juuri silloin, kun suurin osa ihmisistä tuskailee kaamosmasennuksen kerryttämien kilojen kanssa. Juuri silloin, kun he tuskastelevat mitä sitä, kuinka joulu kerryttää vaan lisää kiloja entisten päälle..

Silloin sinä voit ottaa joulun rennosti ja tankata vaan energiaa hyväkuntoiseen kroppaasi hyvillä mielin. Silloin sinä voit puolestaa luvata jotain moniverroin suurempaa ja innostavampaa keväälle kuin sulattaa kaamoskilot! Se on mainio fiilis se!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan, ja toimi nyt!

Valmennuksen hinta on 167 €, eli se tekee 2,78 € per päivä. Eli lähde kahvikupin päivähinnalla mukaan NYT!

Treeniterveisin,

Timo

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

 

 

Lisätietoja:

PS.

Laitan tähän lopuksi vielä muutamia esimerkkejä asiakkaistani, joiden kanssan olen käyttänyt tämän valmennuksen suora / epäsuora -menetelmää sekä ruokavalioperiaatteita.

Katso kuva tästä isommaksi

Lataa kuva tästä isommaksi

Jatka siis todistetusti toimivalla harjoitusmallilla, pienen kahvikupin päivähinnalla, ja hyppää mukaan NYT!

Valmennuksen hinta on 167 €, eli se tekee 2,78 € per päivä. Eli lähde kahvikupin päivähinnalla mukaan NYT!

Tervetuloa mukaan!

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

 

 

Lisätietoja: